Machtige Wackys go Canada-fuif - 2014-03-29

Verslag

 

Naar onze bescheiden mening mag de bbq en fuif van onze Canadaboys meer dan geslaagd worden genoemd. Het uitverkocht verzet was mooi ingekleed met sponsorsattributen en Wacky, Canadagetinte vlaggen, het eten van slagerij Louage zeer verzocht en lekker, de covergroep Mojo met een subliem drumintermezzo van go-Carl was buitengewoon goed en het duo Golfie-Pé hielden met een klassieke DJ-set het volk tot in de vroege uurtjes op de dansvloer, knap!!!

 

De organisatie was vlekkeloos dankzij een alweer zeer gedreven wacky bende met Tierytomba als orchestmeester. Eens bekeken vanaf de "zijlijn" was het mooi om zien hoe iedereen (de wacky helpers en hun familie, vrienden) zich gans de avond dubbel plooide tot de ochtendgloren, echt chapeau.

 

Nog eens uit naam van de Canadaboys dank aan iedere helper, iedere sponsor en alle aanwezigen voor deze mooie avond die hoogstwaarschijnlijk een vervolg naar volgend jaar toe zal krijgen!

 

Bahamontes, een zeer fiere secretaris!

 

 

 

 

Info

 

Mega BBQ-Fuif t.v.v. de Wacky's die naar Canada afreizen om deel te nemen aan de "Single Track Six".

 

BBQ start om 18u30 en fuif om 21u30 met optreden van de fantastische Covergroep MOJO.

 

SOLD OUT!!!!!!!!!

 

 

Deelnemers

 

A-dalton, Fluppe en co, Micky, Kathleen en de gangsters, Mic en Katia, Fikken en Roos, de onbekenden, smokey en Carine, Crisis en dingske, El Gwiedo, Pieter en Véronique, BB en Carolientje

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

McG schreef op 01-04-2014 :

Bedankt voor de lovende woorden Barry. Toch blij dat 't voorbij is. Nachtmerries heb ik er van overgehouden: bang dak telkens ging vergeten waar ik met mijn plateau heen moest, maar gelukkig is alles goed verlopen, mega opkomst, lekker eten, veel gez*pen. EE bedankt om voor dictator te spelen, dik in orde. Iedereen dikke mercie !!!!

 

Space jr. schreef op 01-04-2014 :

Bedankt voor de opkomst gasten , da was dik in orde.

 

schreef op 01-04-2014 :

1 minpuntje van de BBQ/ fuif van vorige zaterdag....denk dat het moeilijk word om dit nog te overtreffen !!!!! Dikke merci aan iedereen die er was, en vooral aan al vrouwen, vrienden en kids die zich het zweet uit hun porien gewerkt hebben, en dat allemaal omdat we ons nu iedere avond kei zullen kunnen zuipen in Canada !!!! ( da was u graptje é !!) Ook een speciale vermelding voor "dictator" Eagle Eye, die ter vervaning van " de kleine Mussolini" Baha alles in goede banen leidde !!!!!!! Hoedje, petje en helmke af zou ik zo zeggen !!!!! Hopelijk is de trend nu gezet voor de volgende jaren !!! ( Ergens opgevangen dat er nu al zijn die kaarten willen kopen :):):):)

 

francis schreef op 30-03-2014 :

proficiat met de organisatie van jullie Canada-feest, het was MACHTIG

 

Crisis schreef op 30-03-2014 :

Was dik in orde...

 

eagle eye schreef op 30-03-2014 :

Merci gasten voor de steun ,toffe bende !!!!

 

Chemical Pete schreef op 30-03-2014 :

Lekker feestje! Merci mannen...

 

eagle eye schreef op 26-03-2014 :

Als er nog iemand naar de bbq wil komen ik heb nog 2 kaarten !!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens