21e La Primavera - 2014-03-23

Info

 

start:
8.00-12.00
15 - 27 - 42 - 55 - 69 km
 

Startlocatie

Instituut Sainte Begge
Avenue Roi Albert 139
5300  Andenne

 

 

Deelnemers

 

El Guido, rookie, Stevie D, Fluppe

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

vedder schreef op 24-03-2014 :

was graag geweest, heb hem al verschillende keren gereden en is een van mijn lievelingsparcoursen maar van Finland naar Andenne was me net iets te ver :-)

 

schreef op 24-03-2014 :

Was van plan om te gaan, maar heb den helft van 't weekend gawerkt en den anderen helft wa uitgeziekt...moet tegen zaterdag terug in topvorm zijn !!! Hopelijk in de nabije toekomst nog eens naar de Ardennen ( Ardennes trophy ) of de Vlaamse ardennen !!

 

el gwiedo schreef op 23-03-2014 :

Twas inderdaad super,tis jammer dan de Canadezen ni mee waren het ging een goeie tranning zijn !!!!!

 

Stevie D schreef op 23-03-2014 :

Da's waar Fluppe het was meer dan speeltijd, zo een lekker parcourtje. Zoals Gwiedo zo mooi zegt: het was een familiaal ritje,rustig en 110% genot.

 

Fluppe schreef op 23-03-2014 :

Aaaaaaah, dit was weer een suuuuuper organisatie en parcours. Bij de ontvangst werd iedereen getracteerd op gratis koffie en croissants/chocoladekoeken en gratis drinkpul. Wij hadden alle drie (El Guido, Stevie D en Fluppe) de indruk dat het een volledig vernieuwd parcours was; bijna alles offroad en veel plezante technische stukken en beetje vettige ondergrond op sommige plaatsen. Ook altijd leuk om in een downhill-stukje iemand fullspeed overkop in de beek te zien belanden. Spijtig dat het geen Wacky was :) Ook een paar zeer pittige klimmetjes over boomwortels waar meestal alleen 3 Wackys in het zadel konden blijven. Wij hebben 70 km en 1430 hoogtemeters op den teller. Alleen al voor de bevoorrading zou je deze moeten rijden :) per bevoorrading (3 in totaal) een 10-15 tal medewerkers bezig met allerlei lekkers tot en met stokbrood met spek en omelet ! Een idee voor de Wacky-ToerTocht? Ook gigantisch veel deelnemers, alleen bijna geen Wackys te zien; allé waar zitten die Canada-people ? Trainen op hoogtemeters en techniek hé ! En de finish was weer zoals voorheen: lange trappen, korte bochten en alles geven ! En gelukkig ook geen regen gezien. Happy Fluppe (en de 2 anderen ook meer dan Happy)

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens