Verslag MTB NIGHT RIDE - 2014-03-01

Verslag

 

De nightride mag een succes worden genoemd!!! Onder de deskundige leiding van de Molletjes met Ulrik als waardig kapitein heeft een 80-tal! bikers kunnen genieten van een prachtige winteravond op de bike. Een parcours goed uitgekozen omwille van vlotte berijdbaarheid, een tempo dat iedereen aankon (zelfs de pure mtb-debutanten), mooie openingsspeech van Ulrik zelf met aandacht voor veiligheid, prima begeleiding met telkens een mannetje op de gevaarlijke oversteken en een deugdoende korte pi(t)sstop met dreupel in de Surfers. Klasse!!!!

 

De après mocht er ook wezen met lekkere stovers die er na zo'n rit goed lekker ingingen en een machtige locatie. Sommige vrouwtjes waren wel een beetje uitgeteld zodat het opvallend stil was om en rond de goedbezette wacky tafel. Met een kleine 20 waren we waarvoor merci. Altijd plezant met een grote familie aan tafel te zitten!!!

 

Dikke merci ook aan de crew van Frank van Leenhove voor de vriendelijke bediening (Ze zullen ons daar regelmatig terugzien) en natuurlijk ook aan de Molletjesbende.

 

Tot volgend jaar!!

 

Bahamontes

 

 

 

 

 

Info

 

Op zaterdag 1 maart organiseert Lakeside Paradise een nieuwe Mountain Bike Nightride in samenwerking met verschillende fietsverenigingen uit Knokke-Heist.

Dit is een mooie tocht in de omgeving van Knokke, Sluis en het Zwin. De start is voorzien om 19 uur aan Lakeside Paradise. Iedereen kan deelnemen ongeacht het niveau, want er wordt gereden in verschillende groepen. Baankapiteins staan in voor het goede verloop en de deelname aan de tocht is gratis. Helm, voor- en achterlicht zijn verplicht. Er is een pechdienst en een opwarmertje onderweg voorzien.

Na de tocht is het mogelijk om uw fiets af te spoelen, om te douchen en u kunt inschrijven voor het gezellige “stovers met friet & appelmoes” – festijn, dat start om 21 uur. U betaalt hiervoor 20 EUR (inclusief welkomstcocktail). Inschrijvingen verzamel ik tegen ten laatste donderdagavond!!

 

Baha

 

 

Deelnemers

 

Join&Pascale, Space jr., Dirk 800 en Fabienne, smokey, Bahamontes en Natalie, rookie, Pé & Metal Angel, Biking Bobby en Carolientje, Twilight en McG, Fikken en Sparky

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

McG schreef op 03-03-2014 :

Ik was al van de week dervoren aan het zagen om Isabelle mee te krijgen, en toen ze hoorde dat Nadia en Roos ook mee gingen rijden, was de beslissing snel genomen. We hebben het ons niet beklaagd; leuke rit, niet te rap, goed begeleid door de Molletjesbende, lekker stoofvlees à volonté en nog wat nagekaart. Meer moet dat nie zijn. Wordt hopelijk herhaald.

 

Biking Bobby schreef op 03-03-2014 :

'T is dringend nodig dat er ier één leert aan veloooos werken whoehahahahaha....

 

schreef op 03-03-2014 :

Wuk a je gepeinst......:(:(

 

rookie schreef op 03-03-2014 :

toch nie me mijne schone exbike e pé ???

 

Biking Bobby schreef op 02-03-2014 :

Pé je weet toch nu al lange dat je VELOOO moet in orde zien oje goat goan rien!!! WHoeahahahaha...

 

schreef op 02-03-2014 :

Zeer leuke nightride gedaan samen met de vrouwtjes !!! Fantastisch georganiseerd door de molletjesboys ( ze kunnen blijkbaar toch meer dan zuipen bij Jean...:):):)) Mooi uitgestippelde rit, niet te zwaar zodat iedereen mooi kon volgen, leuk tussendoortje in Surfersparadise en heerlijke (a volonté !!!) stovers met frieten in de prachtige locatie die Lakeside toch wel is !!! Ook nog dikke merci aan Luc, André en Filip om me te helpen met m'n kapotte spaak en daarna in een tgv-treintje terug naar de rest te brengen !!!!

 

Fikken schreef op 28-02-2014 :

Merci BB. Zijn ingeschreven.

 

Biking Bobby schreef op 28-02-2014 :

Fikken kan zeker nog! Gewoon naar de website van lakeside gaan en inschrijven via het daarop vermelde email adres.

 

Fikken schreef op 28-02-2014 :

Kunnen wij nog inschrijven ? Dagje te laat.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens