Hagelandse Chrono - 2014-06-07

Deelnemers

 

El Gwiedo, de landkakker, Stevie D, Tierietomba, A-Dalton

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Stevie D schreef op 08-06-2014 :

Inderdaad Tierietomba het was een perfecte rit. Wij hebben rustig moeten rijden, Gwiedo had nogal last van die val vorige week. Longvelow was ook van de partij en is wat voor ons vertrokken. Als we aan eerste bevoorrading waren, wie kwam door plots aangereden, Longvelow. Waar was hij, had hij zich verstopt achter een boom? Wij hadden hem niet voorbij gestoken, dat was echt grappig. Froome en mijzelf kon het niet laten om elkaar wat op te naaien en al spelend te klimmen. Firmin was ook mee en als bokser kan hij goed rijden,knap man. Het was weeral genieten met al die korte klimmetjes en er waren niet zoveel deelnemers dus kon ik mij lekker laten gaan tijdens de afdalingen.We hebben na de rit in het zonnetje genoten van dat geelachtige schuimend drankje :-).

 

Tierietomba schreef op 08-06-2014 :

Prachtige rit moet ik zeggen , het lag er kurkdroog bij en dat liet ons toe de snelheid wat op te drijven, de hitte was wel de spelbreker en deed velen puffen.Sorry dat we niet konden wachten op onze medewackys want mijn copain dalton die trouwens in topvorm is (heb da goe ondervonden, jawadde ) moest op tijd thuis zijn .Da waren we nie want de gps heeft ons serieus liggen had (wa is da toch met die gpsen van de casteleyns ??? ) Dalton merci voor de topdag , volgend jaar zeker terug en hopelijk met meer wackybrothers !!!

 

landkakker schreef op 06-06-2014 :

idd ardennentijd!!! tot strak :))

 

Tierietomba schreef op 06-06-2014 :

Oke stevie ,ik zie jullie aan de start , voor diegenen die meewillen er is nog plaats bij mij , da ook zo voor maandag ,komaan mannen ardennentijd!!!

 

Stevie D schreef op 03-06-2014 :

Na het prachtig parcours van Les Cimes De Waimes heb ik beslist om niet naar de Ardennen te gaan maandag, want ik zal te ontgoocheld zijn en de hagelende Chrono is ook een mooie. Het zal daar lekker warm zijn zaterdag mmm :-). Wij vertrekken om 7u30 om daar tegen 9u45 te starten, vroeger kan niet zonder voorinschrijving. Grts

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens