Verslag Ramskapelle Trophy - 2014-07-05

Verslag

 

Het zit er weer op zie. De derde editie van de Ramskapelle-trophy verliep buiten een paar accidentjes nagenoeg vlekkeloos. Ondanks de slechte voorspellingen toch redelijk mooi weer gekregen en alle ingeschrevenen kwamen opdagen, schitterend. Je ziet bij sommige juniors al de grinta van de groten en ondanks de geule in de waterbak leken alle kids er vlot door te rijden. Proficiat alleszins voor de jonge knapen die hun medaille en zak snoep dubbel en dik hebben verdiend.

 

Bij de funriders, liefst 42 deelnemers wat een record is over de drie edities. Een verbazend sterke Danny Cool reed het funveld aan flarden maar is verplicht om volgend jaar mee te strijden met de trophy. Hij zou er in de top tien zijn beland met zijn tijd. Stefan Callebout en Danny Vlietinck vervolledigden het podium en zijn ook meer dan rijp voor de Trophy.

 

Bij de vrouwen kende tweevoudig winnares Valerie Casteleyn pech bij de start waardoor ze nooit meer aanspraak kon maken op de overwinning ook al doordat een sterke Sofie Dewulf geen mtbdoetje is. Sofie won voor Valerie en ook een zeer gedreven Ilse Heysse.

 

De Trophy tenslotte kende een tiental deelnemers minder dan normaal (deze hebben waarschijnlijk de overstap gemaakt naar de Fun) maar het was daarom niet minder spannend. De winnaars van de twee vorige edities, Bjorn, Den Beul, Debaets en Bryan, Rookie, Ryelandt kregen ferme tegenstand van ene Dirk Van Lembeke. Rookie kwam nog jammerlijk ten val over de balkjes waardoor zijn wedstrijd erop zat. Dirk Van Lembeke won tenslotte eerder verrassend maar zeer verdiend van Den Beul die weliswaar niet op zijn bike reed en voor Steve Dumoulin die voor de derde keer derde werd. Een proficiat aan alle deelnemers alleszins en zeer welbedankt voor de deelname.

 

Het was terug machtig om zien hoe gans de Wacky familie pijlsnel het parcours opzette en opnieuw afbrook. Wat een team, zo is het geestig om iets op poten te zetten. Een dikke merci dus aan de vele Wacky helpers, aan DJ Landkakker en friend, de gemeente, Johnny De Ruyter, Ramskellefeestcomité met op kop JVD Poel en al diegene die ik ben vergeten te noemen voor de vlekkeloze organisatie!!! Chapoo!

 

De schitterende foto's staan op onze site met dank aan Fluppe!!!

 

Bahamontes

 

 

 

Info

 

Op zaterdag 5 juli 2014 organiseert mtb-club Wacky Racers samen met het Ramskapelle-feestcomité de 3de editie van de Ramskapelle Trophy, een wedstrijd voor iedereen op een supercool parcours met een paar ongevaarlijke hindernissen rond de kerk met wat draai- en keerwerk in een weide en op een speelplein.

 

Net zoals vorig jaar kan er worden ingeschreven voor de kids race, fun race of Ramskapelle Trophy.

 

Geen mountainbike? Geen nood, u kan er één huren door een mailtje te sturen naar info@rollywood.be (10 euro/bike).

 

Inschrijven en alle info op deze site: http://www.ramskapelletrophy.be/.

 

Opgelet ! Voor de vier categorieën is het deelnemersaantal gelimiteerd op 60.

 

 

Tot dan!!!!

 

Wacky Racers

 

 

 

Deelnemers

 

Ramon Mario, Thomas demeulenaere, paul kodde

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Er werden nog geen reacties geplaatst voor dit evenement.

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens