Klassieker van het Goede Doel - 2014-04-12

Info

 

start: 7.30-14.00.

 

Afstanden: 45 - 60 km

 

 

Deelnemers

 

McG,

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

schreef op 13-04-2014 :

Oja, gedacht dat jij dat ging vermelden... effkes plat gegaan in een technische strook...vemoed dat dat kwam door een klein tikje tegen het achterwiel door m'n Canada brother...:):):)

 

McG schreef op 12-04-2014 :

Ja 't was idd een toffe TT die aan de Ronde deed denken (maar dan zonder de bubbels) Pé heeft zijn dokkersmaten goed bij de kl**en gehad: na iedere bocht een beetje extra optrekken, bergop gebaren dat plat was, op de technische parkoertjes iets te lang blijven trantelen zodat zijn maten moesten afstappen... Btw Pé niks vergeten te vermelden ?:)?

 

schreef op 12-04-2014 :

Mooi ritje gedaan in Zulte samen met men Canada-compagnion Mcgyver en mede dokkers Jan en Peter. tof parcours, nooit echt plat en op tijd en stond een lekker stukke offroad !! Gezien dat men Canada-partner nu al in vorm is, 't zal moeilijk worden om hem er af te rijden in Canada...( graptje é Paul !!) Denk dat m'n 2 mede-dokkers ook wel genoten hebben van het gezapige Wacky-tempootje !!! Achteraf alle drank aan 1€ en 'n frietkot voor de deur, wat wil een mens nog meer !!!

 

schreef op 11-04-2014 :

Mcgyver en ik vertrekken om 8u. vanuit Heist om rond 9u. in Zulte aan te zetten !! Geen andere kandidaten, belooft nochtans prachtig weertje te worden, mooi parcours, 't is voor 'n goe doel en alle drank achteraf aan 1€ !!!!

 

Crisis schreef op 09-04-2014 :

Pfff... Kan nie zaterdag. Zal voor zondagmorgen zijn...

 

schreef op 09-04-2014 :

Ik ga bijna zeker, en der gaan der een paar mee van de dokken, maar die mannen rijden nie rap, dus Crisis, beetje inhouden hé !! :)::) laat nog wel iets weten hoelaat we vertrekken !!

 

Crisis schreef op 09-04-2014 :

Als er liefhebbers zijn... Ga ik ook mee

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens