Verslag 8e Brandweer Polder TT - 2014-05-03

Verslag

 

Deze rit was een goede opkomst van Wackys, de sfeer was direct goed aan de Molenhoek, juiste jammer van onze Old Hippy Pé, hij kon niet komen omdat hij  hem zeer heeft gedaan in zijn strijd tegen Baha. Niemand heeft gelachen erover, dat vind ik wel mooi aan de Wackys. De rit zelf was geen topper, maar wel iets anders en een goede training. Wij hebben veel gelachen ( niet met Pé ) met elkaar en wij hebben ook een redelijk stevige tempo gereden, op de manier vliegt de tijd voorbij.
 
De mensen die sterk waren, waren sterk en de chill boys hebben vanachter gereden. Chuck was beter dan in Tangissart ( het kon niet slechter ), Space JR had pedaalprobleem met zijn old-timer, Crisis was zo als altijd sterk, Iceman was braaf, Nightrider was moe, maar toch zo als altijd sterk . Choco was ook mee met een Angel sssshhhh !, maar de Angel vliegt gelijk de Duivel. Manu heeft op een bepaalde moment sterren gezien, maar blijft zijn beste doen en rij voor den eerste keer meer dan 100 kms met de MTB gereden, in Kluisberg  zei hij tegen mij dat hij 57 jaar was voor te lachen, awel Zaterdag was hij op het einde wel 57 !!!!.
 
A.Dalton, was een beetje ziekjes, maar heeft toch genoten van zijn rit. Baha was rustig zo als altijd en blij dat hij mee was, moest direct weg, na een telefoontje, maar wat een familieman hij is. Glen geeft ook gereden zonder probleem, trouwens zijn nieuwe naam is Firmin !!!!, vanaf nu. Sven was ook mee, en was braaf !. Mcgyver geeft blijkbaar een platte band gehad, maar rijdt ook goed, en was ook nadien direct naar zijn Isabel, still in love naar all these years, mooi !
 
Als ik iemand vergeten heb sorry.
 
 
Fitzy.

 

 

Info

 

Vertrek om 7u aan de Molenhoek

 
7.30-14.00
Afstanden: 25 - 50 - 75 - 100 km

 

Startlocatie

Brandweerkazerne
Heernisse 4
8600  Diksmuide

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

schreef op 08-05-2014 :

Toemme Chuck, oe wete hie da nu were van de k*m*s*t*r* standje ????

 

Chuck schreef op 06-05-2014 :

voetnoot-> ijzersterke MCG ! dat wordt vuurwerk in Canada !! -> Iceman, die fiets gelijk dat het niets is (met alle frustraties vandien, bij mij toch :-)) -> Crisis, die bij sommigen een crisis wou veroorzaken(reed af en toe alleen weg) maar eindigde zelf in een crisis -> Fitzy, easy-rider waar af en toe de vlam in de pijp sloeg -> Nightrider: heb ik helaas niet veel gezien en was naar verluid moe, rijdt vermoedelijk op duracel batterijen die nooit opgeraakten ->Baha wiens humor helaas niet op bijval kon rekenen bij de bevoorrading ('t waren daar een bende zuurpruimen)en die vlug naar huis moest om de ramen kuisen, gras afrijden, dweilen,... sorry Baha maar de rest kon ik niet meer onthouden... -> Glenn: supersterke rijder en onze Firmin Crets van de club ! Dus beware, no laughing with him ! -> Space, welke zijn oldtimer bike zodanig afbeulde dat hij zijnen trapper eraf trapte... (ketting, trapper... wat wordt zijn volgende tour-de-force ?) -> Dierickxen, die voelde zich als een vis in het water toen hij mocht douchen en enen mocht drinken in de brandweerkazerne.. blijkbaar voelde hij zich daar goed thuis tussen al die ..... -> Longfellow: de nieuwe mister invisible ? -> Manu: chapeau, echte Die Hard Man, sterven op zijnen bike en nog rijden... -> Chemical Piet: is nog altijd op zoek achter de sleutels van zijnen otto -> Dalton: familie van Duracel 1 (Night): was een beetje ziekes (nie veel van gezien) maar blijft zoals altijd ijzer sterk rijden -> Choco en zijn vrouwtje: laatste 15 km zoek, 't ja zijn daar veel mooie velden hé -> en den Chuck, 't ja den Chuck, kon maar mee tot km-stand 65 (zelfbeklag) en heeft zich daarna laten afzakken naar de 2 groep...heeft laatste 10 km de courage nog gevonden om nog een mee te seezen... EN EN EN over Pé: ongelofelijk veel verhalen doen de ronde: naar verluid zou het echte verhaal (volgens den Tamtam) een spierverrekking zijn ten gevolge van een foutief afgelopen k*m*s*tr*-standje op de muziek van Volbeat,......

 

McG schreef op 06-05-2014 :

Mooi verslagje Fitz. Iedereen heeft inderdaad ferm doorgevlamd; wel wat tijd verloren met mijn platte band en met Spys zijn 'old timer'. Een gezellige bende wacky's op een niet zo mooie toertocht (met veel boerestroken met massa's keien en faiëncetegels om de putten op te vullen)

 

Nightrider schreef op 05-05-2014 :

Heeelaba wat krijgen we nu,ik ben met verstomming verslagen, een verslag geschreven door onze enige echte aangespoelde geregulariseerde belastingbetalende engelsman met schrijverstalent !!! Chapeau Fitzy, leuk verslagje zo zie je maar waar er een wil is is er een weg.

 

Long Fellow schreef op 02-05-2014 :

Ging naar Herzele vr een beetje hoogtemeters, maar na 2 dagen Andenne toch maar iets platter,... dus Diksmuide

 

chocoprince schreef op 02-05-2014 :

Wij vertrekken om 7h00 uit Heist wij zien jullie in de heernisse

 

Fitzy schreef op 02-05-2014 :

Geen probleem gasten, Gentleman Mr Dalton komt ons halen !. Bedankt op voorhand maat !

 

Fitzy schreef op 02-05-2014 :

Go-Carl kan niet mee morgen dus Barry en ik zijn ons driver kwijgt, kan wij mee met iemand anders ?. Help !!!

 

Crisis schreef op 02-05-2014 :

Ik ga ook naar de Molenhoek tegen 7u...

 

Chuck schreef op 02-05-2014 :

'k ben om 7 uur op de Molenhoek - miljaaaaar zo vroeg !!

 

McG schreef op 02-05-2014 :

Pé en ik vertrekken rechtstreeks uit Heist. We zien jullie daar.

 

Chuck schreef op 30-04-2014 :

copain CP, ge hebt mensen met een zee van tijd die dit grondig kunnen bekijken, analyseren, een aanvalsstrategie kunnen uitwerken, hun MTB daarvoor driemaal kunnen opblinken,... en ge hebt mensen met een chronisch tijdgebrek die dit tussendoor moeten bekijken (dus met een half oog) en met alle gevolgen vandien.... Bon, dit gezegd zijnde: donderdagavond (als u ten minste van uw vrouw voor n'een keer den auto krijgt) (haaaa sloef... excuus, 'k zit met vervelende valling) bespreken we wanneer we kunnen vertrekken en hoe we het allemaal kunnen regelen ivm MTB's. P.S. Zoals u eerder meedeelde: 'Voor de rest pas ik mij volledig aan...': awel mijnen otto moet nog gestofzuigd en gewassen worden, laagje simonis zou ook niet slecht zijn... Greetz Chaos Chuck - (verwerkt tijdens koffiepauze:-))

 

Chemical Pete schreef op 30-04-2014 :

@ Chuck: Kijk anders eens in de hoofding. 'k Weet het, 't zijn kleine lettertjes... ;-)

 

Chuck schreef op 30-04-2014 :

deze keer heeft den 'gestreepte' Chuck den datum goed bekeken >dus zaterdag :-) Om welk uur spreken we af op den Molenhoek ?

 

Chemical Pete schreef op 30-04-2014 :

Andenne valt dus in het water. Dan maar hier een nieuwe poging ondernemen Zou ik terug met iemand kunnen meerijden? Voor de rest pas ik mij volledig aan...

 

schreef op 29-04-2014 :

Denk dat ik ook af kom, eerst de clash met Baha op de 10 km. van knokke afwachten...

 

Bahamontes schreef op 29-04-2014 :

ja Chris, ik zou ook gaan!

 

Fitzy schreef op 29-04-2014 :

Carl en ik vertrek ?, en wij rijden de 100 kms, wel op een rustig tempo.

 

Crisis schreef op 28-04-2014 :

@ Barry Ga je ook ...En gaan jullie voor de 100km?

 

Bahamontes schreef op 28-04-2014 :

@ Crisis: Rond 7u!!!

 

Crisis schreef op 28-04-2014 :

Wanneer zouden jullie vertrekken...

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens