Verslag Bredene - De Classic - 2014-12-14

Verslag

 

Gisteren strandrace in Bredene gereden. In tegenstelling tot vorige week in wijk aan zee was het mooi weer, een beetje wind en niet al te koud door het winterzonneke.

 

Zoals bijna alle races dit jaar enorm gesukkeld met de start. Bij het opdraaien op de dijk in Oostende zat ik waarschijnlijk ergens rond 70-80ste plaats en dan op m’n eentje groepje per groepje ingehaald. M’n slechte start was waarschijnlijk wel te danken aan het feit dat ik toch iets trager over de golfbrekers ging dan vorig jaar.......Ook de rest van de koers mocht ik telkens weer een gaatje dichtsprinten na een golfbreker.

 

Over de anderen kan ik niet veel meer zeggen dan dat Bryan waarschijnlijk een super wedstrijd gereden heeft, anders kom je niet als 6de binnen. Bjorn klaagt altijd dat de benen niet goed zitten maar wordt toch mooi 19de! Kris werd in z’n 2de strandrace 115de nadat hij bij de start een mooie koprol heeft gemaakt over volgens Kurt het schoonste madammeke die meedeed.

 

Kurt had iets te veel duvels gedronken op Lesy z’n party, werd 145ste en zei na de race dat hij nooit meer weggaat voor een koers, we zullen zien... Guido (231ste) en Join (266ste), die ambitie had om als laatste binnen te komen en dus op z’n zondags reed heb ik niet meer gezien na de race. Ikzelf ben als 41ste binnengekomen.

 

Tot donderdag,

 

Gr Donald

 

 

Info

 

De bike race start op zondag 14 december 2014 om 12:00 op het strand. 

 

Startnummers en chips kunnen worden afgehaald in het sportcentrum van Bredene vanaf 9:00 tot 11:00.

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 15-12-2014 :

Leuk om te zien die mooie resultaten! Goe bezig jongens. Op naar Oostende. Met een heel kerstmenu in de kiezen. Een keertje de beachbikers lik,op stuk geven.

 

vedder schreef op 15-12-2014 :

hij had misschien beter Duvel gedronken...

 

Bahamontes schreef op 15-12-2014 :

Super gedaan Rookie en Beul!!En dat voor amateurs tussen semi-profs, knap. Sven zal pieken in Knokke, ik voel het en ook Kroele zal op de duo in Bredene schitteren onder mijn prof begeleiding. Gefeliciteerd ALLEMAAL met jullie prestatie (voor koprol, de leute....)eigenlijk. Op naar Oostende!!! Merci voor verslag Donald, eindelijk nog een schrijver bij!!!

 

Fitzy schreef op 15-12-2014 :

Proficiat allemaal, en bedankt voor het verslag Donald.......Kroele geeft wel cola gans de avond gedronken ;-)

 

Donald schreef op 15-12-2014 :

Gisteren strandrace in Bredene gereden. In tegenstelling tot vorige week in wijk aan zee was het mooi weer, een beetje wind en niet al te koud door het winterzonneke. Zoals bijna alle races dit jaar enorm gesukkeld met de start. Bij het opdraaien op de dijk in Oostende zat ik waarschijnlijk ergens rond 70-80ste plaats en dan op m’n eentje groepje per groepje ingehaald. M’n slechte start was waarschijnlijk wel te danken aan het feit dat ik toch iets trager over de golfbrekers ging dan vorig jaar  Ook de rest van de koers mocht ik telkens weer een gaatje dichtsprinten na een golfbreker. Over de anderen kan ik niet veel meer zeggen dan dat Bryan waarschijnlijk een super wedstrijd gereden heeft, anders kom je niet als 6de binnen. Bjorn klaagt altijd dat de benen niet goed zitten maar wordt toch mooi 19de! Kris werd in z’n 2de strandrace 115de nadat hij bij de start een mooie koprol heeft gemaakt over volgens Kurt het schoonste madammeke die meedeed. Kurt had iets te veel duvels gedronken op Lesy z’n party, werd 145ste en zei na de race dat hij nooit meer weggaat voor een koers, we zullen zien... Guido (231ste) en Join (266ste), die ambitie had om als laatste binnen te komen en dus op z’n zondags reed heb ik niet meer gezien na de race. Ikzelf ben als 41ste binnengekomen. Tot donderdag, Gr Donald

 

El Gwiedo schreef op 14-12-2014 :

Stond er ni op bij de inschrijving maar kheb m wel gereden en ik had 2 trouwe suporters mee !!!

 

Harryman schreef op 13-12-2014 :

Ook nie

 

Biking Bobby schreef op 12-12-2014 :

Den dezen gaat ook nie.

 

schreef op 12-12-2014 :

Dannyboy is ook ingeschreven, maar kan helaas niet meedoen, wie wil kan dat in zijn plaats !!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens