Verslag Verkenning Wacky toertocht - 2014-12-14

Verslag

 

Onze toertocht verkend en we zagen dat het goed was!!! Uiteindelijk met een 20 Wacky's onder een stralende zon kunnen genieten van het parcours waarbij we hopelijk zondag as veel navolging zullen krijgen. Ondanks het slecht weer van de voorbij dagen lagen de klassieke zwaardere stroken er opvallend goed bij!!

De eerste strook aan de putten van Dujardyn zal velen doen zweten, de Keuveldijk ook lastig maar zéér doenbaar en goed berijdbaar.

Het bos wordt terug e specialleke met dank aan A Dalton die een echt Wacky trialparcours in elkaar heeft gebokst!!! Magnifiek. Na de bossen de eerste bevoorrading na 15km. Met dank aan Harryman konden wij ook bevoorraden met taartjes van bij onze sponsor bakkerij Vlaeminck en daarbij lekkere warme thee!!! Super. De strook tussen Hof van Vlaanderen en zwart huis heeft er nog nooit zo vlak bijgelegen en dat de zone naar de duinepadjes van Cadzand een dikke suprplus is voor de TT hoeft geen uitleg al zal Iceman er nu anders over denken na zijn tuimelperte op, jawel, een iceplek.

 

De Zeeuwse polders met de beestenweg en paspolders met stroken op de dijken zijn juweeltjes op gebied van vergezichten en onze plaatselijke Leopoldpolder is misschien wel de zwaarste dobber uit het geheel maar dan bevinden we ons bijna aan de finish met dan nog enkel goed doenbare offroadpassages langs de private zones van Beyne, VD Sompel en Dendoven alwaar een dreupelkot enige soelaas zal brengen voor diegene die aan het eind van hun krachten zitten.

 

Kortom de 55km met twee bevoorrading, een dreupeltje en komme soep erbovenop zullen de deelnemers zeker behagen, nu no de weergoden een beetje meekrijgen en het komt dik in orde zondag. Het bestuur en alle leden kijken er alvast naar uit!!

 

Op naar de Wacky TT!!

Bahamontes

 

 

 

 

Info

 

We vertrekken om 9u aan de Molenhoek!!!

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Rudi schreef op 20-12-2014 :

Hallo: Bericht van iemand die helaas niet kan meedoen morgen :( ... Vandaag even met de auto gepasseerd aan de nederlandse kant. Komend van Terhofstede richting paspolder lopen er wel 5 zwart/witte koeien nabij de veeroosters waar de bikers passeren. Is het zinvol om deze beesten weg te mennen in de ochtend? Verder zijn er bij Terhofstede wat MTB borden half afgewaaid of gedraaid door de wind. Succes morgen.

 

Fitzy schreef op 19-12-2014 :

Ik ga mij vrouw en dochter thuis laten met de Vikings opkomst !

 

tierietomba schreef op 18-12-2014 :

Zolang ze maar niet met de boot komen ist goe .....vikings.....?

 

Bahamontes schreef op 18-12-2014 :

Dat is geen enkel probleem!! Breng maar gans de kempen mee!! Mag ik juist uw e-mailadres om plan op te sturen? grtjs en tot zondag!!

 

Viking schreef op 17-12-2014 :

Wij komen met de camper uit de kempen, hopelijk geen probleem om te overnachten op de parking aan de sporthal? Tevens breng ik wat vrienden en supporters mee! kunnen we over een plannetje beschikken zodat ze onderweg voor de nodige fun kunnen zorgen. MTBT D J Jaak.

 

Baha schreef op 13-12-2014 :

We voorzien twee bevoorradingen!!!!

 

tierietomba schreef op 13-12-2014 :

Als Fitzy , Barry ,Paul en Pe komt, kom ik dan ook!

 

Fitzy schreef op 12-12-2014 :

Als Thierry, Barry, Paul en Pe komt, kom ik dan ook ;-)

 

schreef op 12-12-2014 :

Van 't zelfste als Mcgyver....

 

nico schreef op 11-12-2014 :

verstrooid, 't is zondag, zal er zijn !!!

 

nico schreef op 11-12-2014 :

oeps, niet gezien dat de verkenning op vrijdag is, spijtig dat ik er niet bij kan zijn.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens