14e Heuveltjes van Erika - 2015-01-18

Info

 

Op zondag 12 januari staat de 14de editie gepland van 'de Heuveltjes van Erika', te Klerken, het dorp op de heuvel, op een boogscheut van Diksmuide.

 

De tocht wordt opnieuw georganiseerd en uitgetekend door en voor doorwinterde mountainbikers en -sters, en de organisatie is in handen van de lokale MTB-club 'Erika's Baaikers'. De afstanden zijn 34 km of 45 km, met onderweg vier splitsingen, zodat je naar hartelust je eigen afstand kunt aanpassen.

 

Starten kan van 8 uur tot 11 uur. Om 9.30 uur vertrekt er een begeleide Kids-tocht (18 km) die bepijld is en dus ook individueel kan worden gereden. De goeie gewoonten blijven ook in 2014 behouden : Douches (dames en heren) , afspuitstand, 2 bevoorradingen, bewaakte fietsparking, genummerde off-road stroken, fietsverhuur (tel 0496 102665 Tillo Martin) , 2 pannenkoeken na de rit, en een extra hartverwarmende bevoorrading op 1 km voor de finish, u aangeboden door drie knappe Erika's.

 

Na de rit kunt u de onderweg gemaakte video-opnames bekijken op groot scherm in de zaal, en u laten bedienen door de mooiste MTB-serveuzes van de Westhoek en ver daarbuiten. En voor de lange blijvers : Er is live-stream en het BK Veldrijden wordt 's namiddags geprojecteerd op groot scherm. Zeg nu zelf, wat kunnen wij nog meer doen om het u te behagen ?

 

GPS : Zaal Heuvelhuis, Dorpsstraat 27, 8650 Klerken.

 

Meer info en updates volgen de komende dagen en weken, live vanuit het veld !

 

 

Deelnemers

 

Harryman, Donald, Long Fellow

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 20-01-2015 :

You can't keep an old Para-Hippy down for long !, Pé is back !

 

baha schreef op 19-01-2015 :

Straf van Harry en Pé om in dat hondeweer naar begot Klerken te trekken. Nog straffer dat Pé zowel de zaterdag als de zondag zijn bike niet spaart om in het sliek te ploeteren. Schone conversaties van de TT!!;-)

 

schreef op 19-01-2015 :

Ja, en dat alleen omdat je dit weekend niet gereden hebt...:):):)

 

Chemical Pete schreef op 19-01-2015 :

Pé, gelieve mijn goede naam en reputatie niet door het slijk te halen aub! Sinds de training van vorige week donderdag ben ik wel niet meer gevallen hé ;-)

 

Fitzy schreef op 19-01-2015 :

Machtig !

 

Crisis schreef op 18-01-2015 :

#super.... Hèhè

 

schreef op 18-01-2015 :

Altijd dolle fun met Harryman !!! :):):)

 

Harryman schreef op 18-01-2015 :

Ik heb natuurlijk nooit achter me gekeken dus ik kan de stand niet vervolledigen. Heb wel geprobeerd tijdens de extra lus terug achter pé te geraken om eens te kijken hoe het met hem was. Toen pé terug jacht aan het maken was achter mij kwam ik doodleuk terug naast hem rijden en begon hij achter zijn maat te vragen die hij kwijt was. hij dacht dat ik iemand anders was. Hilarisch !! Al bij al sterk gereden van pé en proficiat met de minste uit de klikkers moetende biker. Merci het was een waar genoegen.

 

schreef op 18-01-2015 :

Inderdaad nog eens een echte flandrien vtt !!! Wat betreft het lachen in slijkzones...na ongeveer 500m lag ik al op Dierieckxsen/Chemicale wijze te zwemmen in een modderpoel...Daarna volledig de knop omgedraaid en verder een feilloos parcours afgewerkt !!! Wat Harryman betreft... het reglement zegt : als de voet uit het klikpedaal geklikt is en de fiets een hellende beweging maakt van meer dan 30° wordt er automatisch een half punt aangerekend !!! Als men dan nog gebruik maakt van bomen, takken, cantinemuren om het vallen tegen te gaan, komt er automatisch een vol punt bij !!! Wat de stand brengt op Harryman 2,5 - Pé 1 !!!Zowaar een overwinning voor de midle-age categorie !!!

 

Harryman schreef op 18-01-2015 :

Samen met Pé van de heistse zee naar ginder gereden met de auto weliswaar. Donald had de pech dat dochterlief een slechte nacht kende,jammer want het was echt de max. Nog maar net vertrokken of Gianni Vermeersch stoofde ons voorbij, ik keek even naar Pé maar bedankte vriendelijk daar hij nu in een andere categorie rijdt. Veel regen met sneeuwbuien en koude handen dito voeten. Samen veel gelachen met onze stuurskunsten door de vele slijkstroken en beekjes. hopelijk schrijft Pé hier meer over😀. Lekkere koude douche in legertent en de beloofde pannenkoeken smaakten! Kortom echt een flandrien editie. Alsook bij tante nog tas soep en koeken gekregen. Iedereen blij.

 

Fitzy schreef op 17-01-2015 :

Voor mij is het een RUST dag, yeeha !. Als jullie gaan, enjoy it !

 

schreef op 16-01-2015 :

Als't geen berewere is, zou ik ook wel rijden, daar rijden é,nie met den vélo van thuis, da's vo de joenge gastjes....

 

Harryman schreef op 16-01-2015 :

Mijn pa is daar geboren tijdens de oorlog!! Mijn tante woont daar,dus kort familiebezoek. Ze woont net naast de plaats waar inschrijving is.😊 nog iemand naar ginder?

 

Fitzy schreef op 16-01-2015 :

Respect !

 

Donald schreef op 15-01-2015 :

Als het weer het toelaat ga ik mee met je Harryman Gr Donald

 

Harryman schreef op 08-01-2015 :

Als het weer het toelaat wil ik wel naar daar fietsen. Ik zou om 7h vertr. Onder voorbehoud wel te verstaan.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens