Love, Bike and Run - 2015-02-14

Info

 

Zaterdag de 14de februari moet er verplicht worden geknuffeld, gebeesd en gevogeld want dan is het Valentijn!!! Deze dag is ter ere van St-Valentinus die als eerste een "Valentijskaart" schreef aan zijn blinde dochter vlak eer hij zou worden geëxecuteerd met als titel , voor jou Valentijn. Toen ze de brief kreeg kon ze terug zien... Dat is een beetje de legende maar wij Wacky's gaan traditioneel sporten op Valentijn op de love, bike and run.

 

De al dan niet Wacky heterokoppels nemen het tegen mekaar op in een race van 14km de één al lopend, de andere al uithijgend op de vélo. Na de race doen we natuurlijk mee aan hetgeen we het beste kunnen nl. samen pinten drinken en klinken op St-Valentinus. De wedstrijd is niet met competitief opzet maar toch hoor ik hier en daar koppels die niet willen achter een ander koppel eindigen. Naar verluidt schijnt er een koppel uit de Heistlaan een maandelange vitaminekuur van Baileys, gekapt en curryworst te volgen speciaal voor event. Wordt alleszins terug een speciale achternoen!!

 

 De start wordt gegegeven om 14u30 aan de Scharpoort!!!! 

 

 

 

Deelnemers

 

Fitzy en Fitzy Jr, McG en Twilight, Join&Pascale, Donald en Davina (de schoonzus), El Gwiedo & GiGi, Tierietombo & tierietomba, Lifty <3 Nancy, Moose, Biking bobby en Biking bobby junior, Baha en Eega, Nadia&Pé, Harryman&broekie, rookie en kroele, Dirk800 & Fabie800

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 17-02-2015 :

De zwaarste proef was de survival parcour op het dans vloer. Bedankt Tessa om zo een machtig partner te zijn, jammer dat wij geen snoepkes kreeg op het einde !. Beterschap Nadia, en Pé you are being watched ;-) Volgende jaar terug !

 

manten en kalle schreef op 16-02-2015 :

Wij hebben geen last gehad van luttele seconden , knap 17de geworden!!

 

Donald schreef op 16-02-2015 :

Jaloers? Ik? Totaal niet! Ik stel me enkel de vraag of we dan nog van een eerlijke strijd kunnen spreken als sommige deelnemers zich niets aantrekken van het reglement, die toch duidelijk leesbaar door de organisatie op de site werd geplaatst. Had Nadia 25 seconden gewacht aan het tussenpunt dan hadden we een heel andere wedstrijd gekregen en moest den dezen ier nie constant int rood gaan om een meterke dichter te komen :). Al bij al, toch sterk gelopen Pé en wens Nadia een spoedig herstel! Volgend jaar gaan we de rekening wel even snel vereffenen! ;) Gr Donald

 

schreef op 16-02-2015 :

hoor ik daar een tikkeltje jaloerzie van een koppel die de hele race tevergeefs geprobeert heeft om ons in te halen ??? :):):):

 

Donald schreef op 16-02-2015 :

Waarom krijgen Pé en Nadia geen 5 minuten straftijd? :) Ze zijn met 25 seconden verschil doorgekomen aan het eerste controlepunt!!! Kan dit zomaar? 

 

schreef op 16-02-2015 :

'tZal wel zijn, da ze tenminste 'n beetje vooruit raakt met eur karre, 'k goan kik ier nie alles doen wi !!! :):):)

 

Space jr. schreef op 16-02-2015 :

@Pe , egoïst zou je geen inzamel actie houden voor een rolstoel voor je vrouwtje , of dien die 29"ers daar voor?

 

vedder schreef op 15-02-2015 :

pé, groteren brol dan Mavic besta wel nie é :-)

 

schreef op 15-02-2015 :

Enorm genoten van deze tot nu toe beste editie van de Love run and bike !!! Den après mocht er ook zijn, jammer dat de helft van een niet nader te noemen koppel, die het blijkbaar niet kon verteren geklopt te zijn door ons, het levensgevaarlijke idee kreeg om mijn vrouwe ( ongeveer 1,5 m ) aan een lichtbaar te hangen ( op ongeveer 2,5 m ) waar ze natuurlijk na een seconde of 2 met haar klieken en klakken tegen de grond lag...gevolg : barstje in de enkel met als gevolg een paar weken plaaster, ergste gevolg : den dezen kan een paar weken het huishouden doen !!!! bezoeken mag, gelieve op voorhand te verwittigen zodat mijn diep in de put zittende vrouw haar een beetje kan opmaken... kadeautip : binnebanden ( 29") buitenbanden (29") eventueel wielen, liefst mavic crosmax ( je moe met geen brol afkomen é !!)sportzonnebril of iets met alcohol !!!

 

Harryman schreef op 15-02-2015 :

Oepsie er is er eentje in de lappenmand😢 dan nog van wacky metal team?! Het moest er eens van komen na enkele bloedneuzen van worstelende medemensen! Sterkte aan nadia en ook aan Pé die nu het huishouden moet regelen😉

 

Nightrider schreef op 14-02-2015 :

Heb wat weest gaan supporteren voor de wacky ploegen. Ewel chapeau voor de dame's onder de Wacky's voor deze puike prestatie. Volgend jaar doe ik zeker mee.

 

vedder schreef op 13-02-2015 :

Rookie en kroele doen tope mee, zeun da ton omos?

 

Fitzy schreef op 13-02-2015 :

Als Tessa goed loopt, ga wij winnen lol ha! ha!

 

schreef op 13-02-2015 :

Denk niet dat dat nog de heistlaan heet waar Biking Bobby woont !!!

 

Lifty schreef op 11-02-2015 :

Lifty <3 Nancy wordt Lifty & JMC.

 

Fitzy schreef op 19-01-2015 :

Nummer 166

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens