Verslag Bulscamp VTT - 2015-05-10

Verslag

 

Herstberge versie 1...

 

Zaterdagmiddag nog vlug een shiftje op de dokken afgewerkt, waar ik na die shift nog met blote handen en brute kracht het defecte anker optrok. Vlug naar huis, gewassen mooi kostuumke aan de vrouwe een afscheidszoen gegeven om dan richting parking viaduct station Heist te trekken alwaar ik samen met enkele albanese truckchauffeurs een spelletje russische roulette speelde met als inzet een ritje naar het vliegveld van Zaventem, wat ik uiteraard won, anders las je nu dit verslag niet.... Op zaventem gekomen de eerste vlucht richting Barcelona genomen om naar de vrijgezellenavond van Pedro, een man die ik tijdens één van mijn deelnames aan Le Marathon des sables eens van de uitdroginsdood redde te gaan. Daar vlug enkele magnums van Piper gesalamanderd een lijntje of zes kaviaar gesnoven en een spelletje strippoker gewonnen waarop ik als een pijl uit een boog terug naar Belgie vloog. Daar aangekomen geen Albanezen meer te zien natuurlijk, waarna ik vlug een neppistool inelkaar knutselde en de taxi van één of ander Ubermensch carjackte !!!

 

In heist aangekomen parkeerde ik die auto trouwens mooi in de garage van Mcgyver, die is toch altijd open, snelde gauw naar huis, salamanderde een liter red bull, vogelde m'n vrouw een keer of drie terwijl ze nog sliep plooide m'n velo in de auto en sjeesde richting Hertsbergen...Vlug een zoetekoeke of 8 in m'n achterzak gepropt om geen tijd te verliezen bij de bevoorrading en de jacht op Harryman en de andere wacky's ingezet !!! Na éénmaal de rit gereden te hebben en niemand te hebben gezien, besloot ik deze vlug nog een keertje te doen, helaas, weer niemand te zien, die mannen zouden toch nie gestopt zijn aan de bevoorrading zeker !!! Ik had geen tijd voor een derde rit, omdat ik de gouverneur van West Vlaanderen beloofd had om mee te doen aan dwars door brugge !! Rustig losgefiets naar de binnenstad om daar toe te komen en tot conclusie te komen dat ik geen fietsslot meehad !!! Dan maar de 15 km gelopen met de fiets op m'n rug iets wat ik achteraf in de viptent wel een paar keer heb mogen uitleggen... Veel genieten van de vipbubbels en kaviaar heb ik echter wel niet kunnen doen, want kreeg plots een telefoontje van m'n vrouwe, heel het belgisch vrouwe hockeyteam stond aan onze voordeur...shit helemaal vergeten, had die met een stuk in m'n kl*ten uitgenodigd tijdens de nacht van exclusief om op moedertjesdag te komen bbq'en !!! Terug naar Herstberge waar de andere wacky's trouwens juist waren aangekomen, om dan met m'n partner ( peugeot ) aan 200 naar huis te vlammen !!

 

Omdat tegen dan alle beenhouwers gesloten waren, vlug enkele kippen en een klein zwijntjes uit de dichtsbijzijnde boer z'n weide geschoept, de kiekens de kop afgebeten en terwijl de geblondeerde meute hockeyspeelsters de kippen pluimenden rap het varkentje gewassen en geslacht, waarbij ik als compensatie voor de boer nog rap een kilo of 20 bloedworst draaide. Nu eindelijk na ellenlange discussies met die kakwijven van de hockey ( volgende keer misschien toch de nationale vrouwe rugby ploeg uitnodigen...)of fred perry of lacoste nu het beste merk was voor hun kostuumkes, of de haarverf van het kruidvat al dan niet te vertrouwen was en als het nu echt waar was dat als je een Always naar binnenduwt je plots kan paardrijden, die vrouwen m'n kot uitgekregen !!!

 

Ga me nu in de zetel planten en naar sezoen één en twee van de walking dead kijken, fast forward natuurlijk, want ik moet morgen werken !!!

 

 

 

Info

 

Vertrekuren:
07.30-09.30

Afstanden:
20-45-60 km

Prijs:
3-5 €

 

Locatie:
Zaal Bulscampvelt

Adres:
Wingensestraat 2

Gemeente:
Hertsberge

 

 

Deelnemers

 

Donald, Firmin, Long Fellow, Harryman, Space jr.

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 12-05-2015 :

Machtig ;-)

 

Bahamontes schreef op 11-05-2015 :

Pé kan zo een nieuwe film van Monty Python schrijven. Als we niet meer kunnen biken gaan we regelrecht naar het theater met al die scenario's van Ival en Pé. Prachtig

 

Harryman schreef op 10-05-2015 :

@pe, stoevers zijn ook mensen! Inderdaad Donald die platte banden waren bijzaak, 3x moeten roepen of een verdwaalde kerkganger had je te pakken. Wat je technisch vermogen betreft gaat het wel de goede kant op, kan ook door die team fiets zijn hè. Klein minpuntje waren wel de ontbrekende gevaar borden. Voor de rest leuke rit met prima bevoorrading. Reken ook nooit op je maat dat die alle materiaal wel zal meehebben. Merci voor leuke rit! Jammer dat pe niet kon wachten tot 9h, altijd fun met mannetje meer.

 

Donald schreef op 10-05-2015 :

Samen met Henri van thuis uit vertrokken. In hertsberge nog een kwartier gewacht op andere wackys maar niemand gezien. Schoon ritje, inderdaad hetgeen we al verschillende keren gezien hebben in die streek. Henri wou de show stelen waardoor z'n achterbanden er af kwam en de melk zowat overal lag. Tot in de plaatselijke friturist z'n hof. Gelukkig hadden we alletwee een reservebandje mee, alleen jammer dat er een scheur in die van Henri zat... Vervolgens opgemerkt dat da achterwiel er nie uit kan zonder sleutel en dat we beiden geen pomp meehadden. Ik wel een bommetje maar geen ventiel... Nog een geluk dat een zeer vriendelijke maarkedalse herder ons wou helpen. Na een 10-tal minuutjes weer kunnen vertrekken. We ontwikkelden vanaf dan een ferm tempo tot Henri het nodig vond om nog eens plat te rijden. Een reserveband hadden we natuurlijk nie meer. Dan maar de collega mtb'ers tegenhouden en voor 7 euro een bandje overgekocht. Al bij al nog vrij vlot de 60 km uitgereden met een gemiddelde dicht tegen de 30. Jammer van die platte banden of we hadden Pé zeker bij z'n nekhaar vast! Nadien nog een stutje gegeten en een cola gedronken met onze herdermaat en naar huis vertrokken. Onderweg nog giraldo tegengekomen met z'n koersfiets. Alles samen een goeie 125km gefietst. En @henri: Merci om 3 keer m'n leven te redden en om me 20 keer op de goeie weg te zetten. Conclusie: weeral een geestig wacky ritje. Gr en tot donderdag. Donald.

 

McG schreef op 10-05-2015 :

Pé toch, waar haal je het toch allemaal? Had dit weekend moederdagverplichtingen en btw, ik laat nooit mijn garage open, mijn waskotdeur daarentegen ...

 

schreef op 10-05-2015 :

o.k Ice je hebt me liggen, was maar om 5 na 7 op ( sta dan wel niet direct op m'n trottoir naar iedereen te zwaaien hé...) ben na de rit direct naar huis vertrokken en was om 12u inderdaad al thuis !!! Moet anders maar eens navraag doen aan alle bikers die vanavond een verkoudheid hebben door de windvlaag die ik veroorzaakte toen ik hen passeerde !!!! :):):):)

 

iceman schreef op 10-05-2015 :

PE ; ik ben om iets na zeven bij jou met de mtb gepasseerd en er was geen bewegingen te zien , tegen 1100 uur zat de hertenrit er op . Om 1200 uur stond uwen mobiel op je oprit ... 130 km op m'n teller

 

Ival schreef op 10-05-2015 :

Pé , gie kieken. Begon je verslag te lezen en dacht bij mezelf wat is dit allemaal. Toen er stond dat je 3 keer je vrouwe heeft geveugeld wist ik dat alles verzonnen was, de rest was geloofwaardig :-) Wie heeft er hier de meeste fantasie ? Alvast goe bezig !!!

 

schreef op 10-05-2015 :

Herstberge versie 2 Zaterdagmiddag een boring shiftje afgewerkt op de dokken. s'Avonds een vodka-orange of 2 binnengekipt en naar battleship gekeken. Zondag om 7u op 't gemak opgestaan, een kattewasje, 'n ochtendkakske en een tasse of 2 koffie. M'n velo in de auto gestopt, op 't gemak en onder de hemelse klanken van Korn en In Flames naar Hertsberge getuft. Daar geen Wacky's gezien en heel allene de 60 km in 2,5u. afgehaspeld, wat by the way na een keer of 10 Herstberge te hebben gereden toch maar een beetje een boring gedoe is...Bij aankomst weer niemand gezien, naar huis getuft, gewassen en 'n tukske gedaan. Nu fietske kuisen, gras afrijden, aperitieven, bbq, rummicub en dan de zetel in... ik weet het pretty boring, maar I don't give a f*ck !!!!! :):):):

 

schreef op 10-05-2015 :

Herstberge versie 1... Zaterdagmiddag nog vlug een shiftje op de dokken afgewerkt, waar ik na die shift nog met blote handen en brute kracht het defecte anker optrok. Vlug naar huis, gewassen mooi kostuumke aan de vrouwe een afscheidszoen gegeven om dan richting parking viaduct station Heist te trekken alwaar ik samen met enkele albanese truckchauffeurs een spelletje russische roulette speelde met als inzet een ritje naar het vliegveld van Zaventem, wat ik uiteraard won, anders las je nu dit verslag niet.... Op zaventem gekomen de eerste vlucht richting Barcelona genomen om naar de vrijgezellenavond van Pedro, een man die ik tijdens één van mijn deelnames aan Le Marathon des sables eens van de uitdroginsdood redde te gaan. Daar vlug enkele magnums van Piper gesalamanderd een lijntje of zes kaviaar gesnoven en een spelletje strippoker gewonnen waarop ik als een pijl uit een boog terug naar Belgie vloog. Daar aangekomen geen Albanezen meer te zien natuurlijk, waarna ik vlug een neppistool inelkaar knutselde en de taxi van één of ander Ubermensch carjackte !!! In heist aangekomen parkeerde ik die auto trouwens mooi in de garage van Mcgyver, die is toch altijd open, snelde gauw naar huis, salamanderde een liter red bull, vogelde m'n vrouw een keer of drie terwijl ze nog sliep plooide m'n velo in de auto en sjeesde richting Hertsbergen...Vlug een zoetekoeke of 8 in m'n achterzak gepropt om geen tijd te verliezen bij de bevoorrading en de jacht op Harryman en de andere wacky's ingezet !!! Na éénmaal de rit gereden te hebben en niemand te hebben gezien, besloot ik deze vlug nog een keertje te doen, helaas, weer niemand te zien, die mannen zouden toch nie gestopt zijn aan de bevoorrading zeker !!! Ik had geen tijd voor een derde rit, omdat ik de gouverneur van West Vlaanderen beloofd had om mee te doen aan dwars door brugge !! Rustig losgefiets naar de binnenstad om daar toe te komen en tot conclusie te komen dat ik geen fietsslot meehad !!! Dan maar de 15 km gelopen met de fiets op m'n rug iets wat ik achteraf in de viptent wel een paar keer heb mogen uitleggen... Veel genieten van de vipbubbels en kaviaar heb ik echter wel niet kunnen doen, want kreeg plots een telefoontje van m'n vrouwe, heel het belgisch vrouwe hockeyteam stond aan onze voordeur...shit helemaal vergeten, had die met een stuk in m'n kl*ten uitgenodigd tijdens de nacht van exclusief om op moedertjesdag te komen bbq'en !!! Terug naar Herstberge waar de andere wacky's trouwens juist waren aangekomen, om dan met m'n partner ( peugeot ) aan 200 naar huis te vlammen !! Omdat tegen dan alle beenhouwers gesloten waren, vlug enkele kippen en een klein zwijntjes uit de dichtsbijzijnde boer z'n weide geschoept, de kiekens de kop afgebeten en terwijl de geblondeerde meute hockeyspeelsters de kippen pluimenden rap het varkentje gewassen en geslacht, waarbij ik als compensatie voor de boer nog rap een kilo of 20 bloedworst draaide. Nu eindelijk na ellenlange discussies met die kakwijven van de hockey ( volgende keer misschien toch de nationale vrouwe rugby ploeg uitnodigen...)of fred perry of lacoste nu het beste merk was voor hun kostuumkes, of de haarverf van het kruidvat al dan niet te vertrouwen was en als het nu echt waar was dat als je een Always naar binnenduwt je plots kan paardrijden, die vrouwen m'n kot uitgekregen !!! Ga me nu in de zetel planten en naar sezoen één en twee van de walking dead kijken, fast forward natuurlijk, want ik moet morgen werken !!!

 

Firmin schreef op 10-05-2015 :

Ik zal passen ga nu golfsurfen en doordat dit zelden te doen is bij ons an de kust blijft die velo aan de haak vandaag! Grtz

 

Donald schreef op 09-05-2015 :

Ik vertrek om 7h30 in Zeebrugge met de fiets. Gr Donald.

 

Space jr. schreef op 09-05-2015 :

Ik ben nog aan het twijfelen ofwel met de fiets naar Herstberge maar liever eigenlijk naar Brakel , 65km - 950hM , lig net voorbij Markedaal zo maak ik mijn Herdersmarathon gemis een beetje goed , iemand mee? ten laatste 7u30 vertrekken , gelieve te bellen

 

schreef op 09-05-2015 :

@Harryman, boring, boring is dat geluid van je nieuwe deurbelle ??:):):)

 

Harryman schreef op 09-05-2015 :

@pe boring,boring!

 

schreef op 08-05-2015 :

Normaal gezien ook aanwezig, wel met auto naar daar denk ik, kwestie van toch nog wa weekend over te hebben...

 

Donald schreef op 06-05-2015 :

Mijn techniek is nog nooit zo goed geweest volgens Barry! Maar da stuur moet inderdaad korter, vorig weekend was het soms heel nipt! #KhebErZinIn

 

Harryman schreef op 06-05-2015 :

Met jou techniek kan dat daar inderdaad onveilig worden! Stuur ook nog wat inkorten of je geraakt niet in die bossen! Misschien maar laat het nog weten.

 

Donald schreef op 04-05-2015 :

Ik zou zondag de bossen van Hertsberge wel eens onveilig willen maken. Nog kandidaten om met de fiets naar daar te rijden? Gr Donald

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens