Verslag Herdermarathon VTT - 2015-05-09

Verslag

 

krachtig en raadselachtig ,!?!?

"Het slapend paard" Waarvan hieronder sprake was niet in goeie doen, na een week helemaal niet op de bike gezeten te hebben door een abces op de tand en de schijterij vd antibiotica. Zoals altijd als diesel gestart en ben al blij dat de meute met meet PK's niet meer aan iedere bocht zit te wachten of om te kijken, want dat maakt me toch maar nerveus. Na de eerste bevoorrading ergens na een eerste slijkpoel Barry tegen gekomen die fiets aan't kuisen was of moest piesen. Door een leuk bos gereden waar er boomstammen de weg versperden en ik mijn oude lichaam nog eens een "bunny hop" liet doen, de dien achter mij hoorde ik ( en dan moet het al luid gaan) een mislukte poging doen. Ik kijk een fractie achter me en plots voor me terug een kleine boomstam... te laat gereageerd en moet mijn rechter voet uit klikker halen en neerplanten op de boom en SNOK een scheut in mijn rechter bil ( eigen om precies te zijn de rechterkant van de kaken van mijn gat) Waarom der daar spieren zitten weten ik niet maar het gevolg was dat ik met mijn rechter been geen trap meer kon geven. ben dan maar naar boven geklauterd en dan heel traag op hoge trapfrequentie begonnen mijn spierke weer los te rijden. na een eind lukte dat en met zicht op de laatste bevoorrading zie ik enkele Wacky's vertrekken voor de lastige klim op "omgedraaide kasseien" . rap iets in mijne mond gestoken en proberen de horde in te halen maar ... op de bewuste kasseien kwam er plots een nat gedeelte en mijne voorganger besloot op het gemak af te stappen en midden de bane te voet verder te gaan onder het moto, "ikke afstappen is iedereen af stappen" . En dat lukte hem.

 

Dan were op den vélo en niet tegenstaande ik me had voorgenomen de extra lus te doen begon het juist te spetteren en... kortste weg tussen 2 punten genomen en de laatste 3 km gewoon de nortmale MTB-route genomen. Aangekomen met een stram "gat" en zeker geen goed gevoel, op zoek naar Wacky's... die ik nergen kon vinden. Zelfs met de laatste lus erbij genomen zouden ze nog voor mij moeten aangekomen zijn. Niet in't café, niet erbuiten en niet in den douche. De douche 's waren overbevolkte en me maar in den auto omgekleed en nog eens gaan zien. SMS-ke gezonden naar Barry met " alles OK, zit hier te wachten", maar tot op heden geen antwoord.

 

Dan maar stijf, met een "stramme spier in t'gat", naar huis. Waar is den tijd dat ik de 120 deed en de optielus, maar ook "chocolat" was nadien. Mijn trainingsschema eens goed laten herbekijken, want volgende week Parijs-Roubais VTT die geen, lachertje is. De week nadien de 150km marathon in Nederland mooiste met een pak hoogtemeters, maar in mijn geliefkoosde Voerstreek van den Bart B. En geen 2 maanden meet en... Saltskammer met zijn 200 en km's en 7000hm's. In Augustus de Transmaudiênne een 5-daagse in Arêdche, bloedmooi, maar best in volle vorm zijnde.

Allé, ben benieuwd waar de meute Wacky's zat/lag/ sliep terwijl ikke ze aan 't zoeken was.

 

Long Fellow

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DE MACHTIGE KLIM.

 

Ik kon het bijna niet geloven het is zes uur , tijd om op te staan. De maan stond nog te schitteren in al zijn glorie aan de sterrenhemel, zelfs de zon had nog zijn pyjama aan. Dan toch maar mijn oogjes uitgewreven tandjes gepoetst een half kieken naar binnengespeeld kwestie om voldaan aan een start te staan. Met mijn trouwe Partner ( Peugeot ) ben ik alle mijn budy’s weest gaan ophalen om zoals gewoonlijk te vertrekken aan de Molenhoek waar de rest ons stond op te wachten althans volgens de afspraak die we hadden gemaakt donderdag na de training bij Jean bloedworste aan onze tafel waar er rijkelijk Duvels geschonken werden. Blijkbaar was Littel Jack en Fitzy nergens te bespeuren. Heb dan maar zonder scrupules hen uit hun nest gebeld, blijkbaar verteren de Duvels toch zo goed niet., of zaten de nachtelijke uurtjes er voor iets tussen ? Zonder het olijk duo zijn ik, dalton en Tiritomba maar doorgereden richting herdersmarathon.

 

Een kilometer voor de aankomst had Littel Jack met zijn opgefokte Rance Rover special edition met carbon 20 inch velgen en leder interieur ons nog ingehaald. Wat is die kerel toch snel !!! Blijkbaar konden we nog rekenen op enkele Wacky’s om onze armada aan te dikken, mijn copain Go-Carl vergezeld met zoonlief stonden daar reeds te popelen om deze prachtige rit af te haspelen. Toen we net wilden vertrekken zag Littel Jack in zijn linker ooghoek iets staan dat meer weg had van een slapend paard, bleek na wat dichter te komen dat het Long Fellow was.

 

De trein was vertrokken niks kon ons nog tegenhouden of stoppen, aan een rotvaart vlogen we de bergjes op en af single trek in en uit alsof we er voor geboren waren. Naarmate de kilometers vorderden begonnen er toch hier en daar teken van vermoeidheid duidelijk merkbaar. Kleine stuurfoutjes een akkefietje hier en daar maar zonder veel kleerscheuren. Ik wil geen namen noemen om de desbetreffende persoon niet in een verkeerd daglicht te zetten ( had het hem beloofd ) maar ik had het van hem zeker niet verwacht met zo een conditie en een afgetrainde boddy waar menigte alleen maar jaloers kunnen op zijn. Toch respect je moet het maar doen met zo een klein fiets. Op zeker ogenblik aan een afdaling stond er een fotograaf met veel praal foto’s te nemen van iedere biker die passeerde waarop Barry zijn aderen prompt begonen vol te lopen met adrenaline. showman zoals hij is en met een bic smile up his face wuifde hij naar de camera niet wetende dat er trappen aankwamen met als gevolg dat hij een noodgedwongen laterale graskant bezoek inlaste. (val 1 ) De kilometers vlogen voorbij langs idilische landschappen, oost-vlaanderen is toch o zo mooi.Eens aan de derde stop hebben Co-Carl en Tibo een wijs besluit genomen om een shortcut te nemen richting aankomst. Toen stonden er al meer dan een 50 tal kilometers op de teller. Tibo had blijkbaar te veel cartouchen verschoten om bij de beste ( ik ☺ ) renners te blijven. Tibo jongen het is tijd om die doos Clinex van je nachtkastje te verwijderen ,gedaan met insmeren van rechterhand tegen bleinen en da lief moet ook buiten !!! Tijd om op iets anders te kruipen, iets met 2 wielen en een ketting. Aan je vaardigheid zal het zeker niet liggen kijk maar naar je vader sinds hij geen Clinex meer op zijn nachtkastje staan heeft rijd hij de pannen van het dak.

 

Onze rit verder gezet zonder vader en zoonlief zijn we aangekomen in een stuk bos waar mij de naam totaal ontgaan is. Zéér technisch parcour die niet voor iedereen weggelegd was met flinke heuvels , kombochten en verraderlijke klimmen waar er zich terug taferelen afspeelden die elke verbeelding tarten. Littel Jack die meende om op de grote plateau een klim te kunnen overbruggen kwam na een ferme boomknuffel er met de schrik van af ( val 2 ) en Tiritomba die zich efkens een acrobaat van Cirque de Soleil waande toen bleek dat hij toch niet boven geraakte op die klim er toch nog in slaagde om een mooie koprol uit te voeren met een dubbele flip-flap, chapeau je moet het maar doen. Eens het bos verlaten kwam den Barry terug ten val (val 3) op een single trek waar “ oh god “een plasje lag die totaal niks betekende en zo terug het volledige peleton uit cadans bracht. Toch dapper om terug op de fiets te kruipen en de rit alsnog verder te zetten, je zou voor minder je duim in je gat breken. Eens aan de laatste stop kwamen we nog zus lief Valerie en Ilse tegen die zowaar de 60 aan het afhaspelen waren. Eens aan de laatste bevoorrading aangekomen werd het Barry blijkbaar allemaal wat teveel en kwamen zijn memoires uit zijn kinderjaren terug van hoe leuk het wel was te kunnen ravotten in het hooi met zijn eerste liefde en klom met veel overgave in boer Charel z’n tracteur die daar stond. Gelukkig hebben we hem tot rede kunnen brengen en hebben we de laatste kilometers alsnog als één hecht blok kunnen afhaspelen, weliswaar voldaan en content dat we er waren. Uit mijn deskundige ervaring mag en kan ik jullie mede delen dat iedereen ongeacht zijn origine, afkomst of gestalte het zéér voortreffelijk heeft gedaan en klaar zijn voor onze buitenlandse trip.

 

Ons wat opgekalfaterd konden we ons vervoegen aan de tafel waar Valerie, Ilse en welliswaar den Mario onze webmaster zaten. Dat de herders ons bezoek hun nog jaren zullen achtervolgen is een feit. Fitzy die zowaar de volledige tent bijna wegblies met zijn typische geboer en Barry die begon te zingen van love me tender en I’m tou late my babby . Pé als je dit leest wees a.u.b de volgende keer erbij , al is het enkel om het niveau wat op te krikken, we hebben je gemist. En tot slot maar volledig ter zijde maar op de terugweg hebben we het olijk duo toch achter ons kunnen houden en dit zonder de verkeersregels aan onze laars te lappen. Tot op heden hebben we nog geen nieuws mogen ontvangen van Co-Carl en Tibo, hopelijk zijn ze heelhuids aangekomen. Een geslaagd dagje fietsen met de copains zoals gewoonlijk, dikke mercie aan allen om dit nog te mogen meemaken.

 

IVAL

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Info

 

Vertrekuren:
07.00-14.00

Afstanden:
15-25-45-60-85-105-125 km

 

Extra informatie van de organisator:

25,45km kan inschrijven tss 9.00u en 14.00u. 85km kan inschrijven tss 7.00u en 10.00u 105 en 125 kan inschrijven tss 7.00u en 9.00u

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Stevie D, Bahamontes, Go-Carl ( en thibo), Fluppe, Long Fellow, ival, A-dalton

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Dirk800 schreef op 13-05-2015 :

Fitzy huveluf ha ha Ik heb dat zeker geprobeerd maar t'is nie gelukt....

 

tierietomba schreef op 12-05-2015 :

Machtig!

 

Fitzy schreef op 12-05-2015 :

@ Dirt 800, heb je haar schouders uit de kom geneukt mschn ? 😂😂😂😳

 

Dirk 800 schreef op 12-05-2015 :

@Fitzy er is een reden waarom ze op zondag niet meer kon meerijden :-) ;-)m8

 

Fitzy schreef op 12-05-2015 :

@ Dirt 800, tis de punten voor je poep kunst da tellen maat, hopelijk was Smiley content 😃👫👌❤️👙✅

 

dirk800 schreef op 12-05-2015 :

Hey folks als je op Love weekend bent verloopt nie alles volgens schema, Wij zijn maar om 11 uur vertokken voor een super machtige rit "Ikke mé velo en mé vrouwe just us drien" machtig gewoon. Fabienne is iets vroeger aangekomen dan ik terwijl ik nog de extra lus erbij gedaan heb geen wacky's meer te bespeuren wel nog één casino Girl zien passeren in de auto.Om dat het zo machtig was heb ik de zondag bijna nog eens dezelfde rit gereden vanuit Brakel TT brakelse lenterit (oranje pijlen) onthouden voor wie zich nie kan vrij maken de zaterdag.Dus voor de punten mag ik er ook eens op in het weekend Zaterdag 65km en zondag 45km....mij zien ze daar terug

 

Fitzy schreef op 12-05-2015 :

@ Baha,Da zijn de beste dagen van je leven. Maar ik ben bijna Bompa......................en da is ook MACHTIG !

 

Bahamontes schreef op 11-05-2015 :

Van diegene die mee waren zaterdag ben ik de enige met jonge kinderen dwz als ik thuis kom kan ik niet op mijn gemak me in de zetel smijten met mijn laptop maar moet ik met dochter springtouwen, met zoon voetballen en met vrouw flaneren in de Lippenslaan. 's Avonds moet ik dan nog naar Annie (the sequel) kijken met links en rechts mijn gastjes die me om de vijf minuten erop wijzen dat ik niet mag in slaap vallen. Zondags op Moederdag moet ik eerst naar stiefmoe dan naar moe, nadien naar grootmoe en dan eindigen bij schoonmoe (echt gebeurd!). Om acht 's avonds eindelijk gedaan met Moederdag maar dan te moe om zelfs maar mijn laptop open te doen. De zaterdag inderdaad vier keer tegen het dek waarvan twee keer uit pure lompheid en één keer door trappen die plots verschenen en één keer door een te steile helling waar ik met mijn jeugdige overmoed trachtte op te rijden en er met mijn kl weer afdonderde. Soit dit gezegd zijnde vond ik het zaterdag een machtige dag met machtig parcours, machtige mede-bikers, machtige valpartijen, machtige organisatie, machtige aprés, machtige terugrit met een machtige Fitzie. Machtige verslagen ook!!!

 

Ival alias Night schreef op 11-05-2015 :

Allez, blijkbaar is iedereen hier content. Alleen hebben we den Barry nog niet gehoord. T'was maar om te lachen hoor barry van je 3 valpartijen, het waren er eigenlijk 4 :-)

 

Fitzy schreef op 11-05-2015 :

Alweer bedankt gasten voor de super dag !. En ook extra dank voor Ival & Horse ;-), voor de mooie verslagen. Proficiat Stevie D & Fluppe !. Dirt 800, was aan het neuken in de bos zeker, nee gezien !. En Horse moest je onze niet gezien hebben, zo je ons wel gehoorde !. En Mario bedankt voor de traktatie, sante man !

 

Fluppe schreef op 10-05-2015 :

Manmanman, met de lange tochtjes van de laatste tijd, ging ik er van uit dat 120k eigenlijk maar 3 x 40km was ... of 2 x 60 ... En dan nog vergeten voldoende te drinken en te eten de eerste 60k en eigenlijk al moe aan het vertrek, tja dan wordt het afzien de volgende 60k ! Thx @ Steven-AlpenTourmoatje om mij 120k mee te sleuren :) De tocht zelve was toch één van de best georganiseerde ooit; 6 bevoorradingen, oneindig aantal pijltjes, met zelfs de benamingen van alle bossen, bordjes voor de straffere stukken, en zelfs info wanneer je dringend op je grootste plateau moest gaan of de kleinste. Dat bos met stevige korte maar steile down en uphills, was voor mij echt de MAX ! Bij ene uphill ook achterover in een boom beland; super dus ! Stevie D was weer in supervorm; alleen 's avonds bij het vertrek werd hij wat overmoedig; hij dacht met een stevige 4x4 onderweg te zijn, maar zijn breakske zag het zo niet zitten om offroad downhill te gaan. Gevolg de halve weide moeten mobiliseren om zijn autooke dat met de voorwielen in de lucht hing te bengelen weer vlot te krijgen.

 

Stevie D schreef op 10-05-2015 :

Bedankt voor de lange verslagen. Dat is niet voor mij weg gelegd. Ik kan gewoon ook zegen dat de rit af was, gewoon weg top. Wat moet die mannen toch veel werk gehad hebben om zo een rit te organiseren. Eerlijk, moet ik wel zegen dat de lange afstand, lang was.Oh, ik heb ervan genoten. Fluppe had het een klein beetje lastig, maar dat zal wel de vermoeidheid geweest zijn. Als ik kan doe ik hen zeker om nieuw. Grts

 

schreef op 10-05-2015 :

Weeral mooie verslagen van " het slapend paard" en Evil Knight !!! Deze laatste wil ik nog eens extra bedanken om eindelijk mijn naam en het woord niveau in één zin te gebruiken !!! Jammer genoeg hebben ze op de dokken ook steeds iemand nodig met niveau, en aangezien we maar met 2 zijn....

 

Long Fellow schreef op 10-05-2015 :

Kort, krachtig en raadselachtig ,!?!? "Het slapend paard" Waarvan hieronder sprake was niet in goeie doen, na een week helemaal niet op de bike gezeten te hebben door een abces op de tand en de schijterij vd antibiotica. Zoals altijd als diesel gestart en ben al blij dat de meute met meet PK's niet meer aan iedere bocht zit te wachten of om te kijken, want dat maakt me toch maar nerveus. Na de eerste bevoorrading ergens na een eerste slijkpoel Barry tegen gekomen die fiets aan't kuisen was of moest piesen. Door een leuk bos gereden waar er boomstammen de weg versperden en ik mijn oude lichaam nog eens een "bunny hop" liet doen, de dien achter mij hoorde ik ( en dan moet het al luid gaan) een mislukte poging doen. Ik kijk een fractie achter me en plots voor me terug een kleine boomstam... te laat gereageerd en moet mijn rechter voet uit klikker halen en neerplanten op de boom en SNOK een scheut in mijn rechter bil ( eigen om precies te zijn de rechterkant van de kaken van mijn gat) Waarom der daar spieren zitten weten ik niet maar het gevolg was dat ik met mijn rechter been geen trap meer kon geven. ben dan maar naar boven geklauterd en dan heel traag op hoge trapfrequentie begonnen mijn spierke weer los te rijden. na een eind lukte dat en met zicht op de laatste bevoorrading zie ik enkele Wacky's vertrekken voor de lastige klim op "omgedraaide kasseien" . rap iets in mijne mond gestoken en proberen de horde in te halen maar ... op de bewuste kasseien kwam er plots een nat gedeelte en mijne voorganger besloot op het gemak af te stappen en midden de bane te voet verder te gaan onder het moto, "ikke afstappen is iedereen af stappen" . En dat lukte hem. dan were op den vélo en niet tegenstaande ik me had voorgenomen de extra lus te doen begon het juist te spetteren en... kortste weg tussen 2 punten genomen en de laatste 3 km gewoon de nortmale MTB-route genomen. Aangekomen met een stram "gat" en zeker geen goed gevoel, op zoek naar Wacky's... die ik nergen kon vinden. Zelfs met de laatste lus erbij genomen zouden ze nog voor mij moeten aangekomen zijn. Niet in't café, niet erbuiten en niet in den douche. De douche 's waren overbevolkte en me maar in den auto omgekleed en nog eens gaan zien. SMS-ke gezonden naar Barry met " alles OK, zit hier te wachten", maar tot op heden geen antwoord. Dan maar stijf, met een "stramme spier in t'gat", naar huis. Waar is den tijd dat ik de 120 deed en de optielus, maar ook "chocolat" was nadien. Mijn trainingsschema eens goed laten herbekijken, want volgende week Parijs-Roubais VTT die geen, lachertje is. De week nadien de 150km marathon in Nederland mooiste met een pak hoogtemeters, maar in mijn geliefkoosde Voerstreek van den Bart B. En geen 2 maanden meet en... Saltskammer met zijn 200 en km's en 7000hm's. In Augustus de Transmaudiênne een 5-daagse in Arêdche, bloedmooi, maar best in volle vorm zijnde. Allé, ben benieuwd waar de meute Wacky's zat/lag/ sliep terwijl ikke ze aan 't zoeken was.

 

Chuck schreef op 10-05-2015 :

Tof verslagske ... 'T is/was echt balen dat ik niet mee kon want 't is een van mooiere, bahatechnische tt's.. Alles stond vrijdagavond gereed - 't fietsje stond zelf gekuisd.. Maar Arthur werd onverwacht in spoed opgenomen en werd nog om 3 uur 's nachts geopereerd van gesprongen appendix... Lichte paniek maar alles is goed verlopen .... Tot tonne!

 

IvaL schreef op 09-05-2015 :

DE MACHTIGE KLIM. Ik kon het bijna niet geloven het is zes uur , tijd om op te staan. De maan stond nog te schitteren in al zijn glorie aan de sterrenhemel, zelfs de zon had nog zijn pyjama aan. Dan toch maar mijn oogjes uitgewreven tandjes gepoetst een half kieken naar binnengespeeld kwestie om voldaan aan een start te staan. Met mijn trouwe Partner ( Peugeot ) ben ik alle mijn budy’s weest gaan ophalen om zoals gewoonlijk te vertrekken aan de Molenhoek waar de rest ons stond op te wachten althans volgens de afspraak die we hadden gemaakt donderdag na de training bij Jean bloedworste aan onze tafel waar er rijkelijk Duvels geschonken werden. Blijkbaar was Littel Jack en Fitzy nergens te bespeuren. Heb dan maar zonder scrupules hen uit hun nest gebeld, blijkbaar verteren de Duvels toch zo goed niet., of zaten de nachtelijke uurtjes er voor iets tussen ? Zonder het olijk duo zijn ik, dalton en Tiritomba maar doorgereden richting herdersmarathon. Een kilometer voor de aankomst had Littel Jack met zijn opgefokte Rance Rover special edition met carbon 20 inch velgen en leder interieur ons nog ingehaald. Wat is die kerel toch snel !!! Blijkbaar konden we nog rekenen op enkele Wacky’s om onze armada aan te dikken, mijn copain Go-Carl vergezeld met zoonlief stonden daar reeds te popelen om deze prachtige rit af te haspelen. Toen we net wilden vertrekken zag Littel Jack in zijn linker ooghoek iets staan dat meer weg had van een slapend paard, bleek na wat dichter te komen dat het Long Fellow was. De trein was vertrokken niks kon ons nog tegenhouden of stoppen, aan een rotvaart vlogen we de bergjes op en af single trek in en uit alsof we er voor geboren waren. Naarmate de kilometers vorderden begonnen er toch hier en daar teken van vermoeidheid duidelijk merkbaar. Kleine stuurfoutjes een akkefietje hier en daar maar zonder veel kleerscheuren. Ik wil geen namen noemen om de desbetreffende persoon niet in een verkeerd daglicht te zetten ( had het hem beloofd ) maar ik had het van hem zeker niet verwacht met zo een conditie en een afgetrainde boddy waar menigte alleen maar jaloers kunnen op zijn. Toch respect je moet het maar doen met zo een klein fiets. Op zeker ogenblik aan een afdaling stond er een fotograaf met veel praal foto’s te nemen van iedere biker die passeerde waarop Barry zijn aderen prompt begonen vol te lopen met adrenaline. showman zoals hij is en met een bic smile up his face wuifde hij naar de camera niet wetende dat er trappen aankwamen met als gevolg dat hij een noodgedwongen laterale graskant bezoek inlaste. (val 1 ) De kilometers vlogen voorbij langs idilische landschappen, oost-vlaanderen is toch o zo mooi.Eens aan de derde stop hebben Co-Carl en Tibo een wijs besluit genomen om een shortcut te nemen richting aankomst. Toen stonden er al meer dan een 50 tal kilometers op de teller. Tibo had blijkbaar te veel cartouchen verschoten om bij de beste ( ik ☺ ) renners te blijven. Tibo jongen het is tijd om die doos Clinex van je nachtkastje te verwijderen ,gedaan met insmeren van rechterhand tegen bleinen en da lief moet ook buiten !!! Tijd om op iets anders te kruipen, iets met 2 wielen en een ketting. Aan je vaardigheid zal het zeker niet liggen kijk maar naar je vader sinds hij geen Clinex meer op zijn nachtkastje staan heeft rijd hij de pannen van het dak. Onze rit verder gezet zonder vader en zoonlief zijn we aangekomen in een stuk bos waar mij de naam totaal ontgaan is. Zéér technisch parcour die niet voor iedereen weggelegd was met flinke heuvels , kombochten en verraderlijke klimmen waar er zich terug taferelen afspeelden die elke verbeelding tarten. Littel Jack die meende om op de grote plateau een klim te kunnen overbruggen kwam na een ferme boomknuffel er met de schrik van af ( val 2 ) en Tiritomba die zich efkens een acrobaat van Cirque de Soleil waande toen bleek dat hij toch niet boven geraakte op die klim er toch nog in slaagde om een mooie koprol uit te voeren met een dubbele flip-flap, chapeau je moet het maar doen. Eens het bos verlaten kwam den Barry terug ten val (val 3) op een single trek waar “ oh god “een plasje lag die totaal niks betekende en zo terug het volledige peleton uit cadans bracht. Toch dapper om terug op de fiets te kruipen en de rit alsnog verder te zetten, je zou voor minder je duim in je gat breken. Eens aan de laatste stop kwamen we nog zus lief Valerie en Ilse tegen die zowaar de 60 aan het afhaspelen waren. Eens aan de laatste bevoorrading aangekomen werd het Barry blijkbaar allemaal wat teveel en kwamen zijn memoires uit zijn kinderjaren terug van hoe leuk het wel was te kunnen ravotten in het hooi met zijn eerste liefde en klom met veel overgave in boer Charel z’n tracteur die daar stond. Gelukkig hebben we hem tot rede kunnen brengen en hebben we de laatste kilometers alsnog als één hecht blok kunnen afhaspelen, weliswaar voldaan en content dat we er waren. Uit mijn deskundige ervaring mag en kan ik jullie mede delen dat iedereen ongeacht zijn origine, afkomst of gestalte het zéér voortreffelijk heeft gedaan en klaar zijn voor onze buitenlandse trip. Ons wat opgekalfaterd konden we ons vervoegen aan de tafel waar Valerie, Ilse en welliswaar den Mario onze webmaster zaten. Dat de herders ons bezoek hun nog jaren zullen achtervolgen is een feit. Fitzy die zowaar de volledige tent bijna wegblies met zijn typische geboer en Barry die begon te zingen van love me tender en I’m tou late my babby . Pé als je dit leest wees a.u.b de volgende keer erbij , al is het enkel om het niveau wat op te krikken, we hebben je gemist. En tot slot maar volledig ter zijde maar op de terugweg hebben we het olijk duo toch achter ons kunnen houden en dit zonder de verkeersregels aan onze laars te lappen. Tot op heden hebben we nog geen nieuws mogen ontvangen van Co-Carl en Tibo, hopelijk zijn ze heelhuids aangekomen. Een geslaagd dagje fietsen met de copains zoals gewoonlijk, dikke mercie aan allen om dit nog te mogen meemaken. IVAL

 

krulle schreef op 09-05-2015 :

ken doar toch ook wel gewist zeker (met collega ut Moerkerke City grtz, twaz beire

 

Nightrider schreef op 09-05-2015 :

Schaapjes, moet nu even weg maar vanavond staat verslag op de site

 

Fluppe schreef op 09-05-2015 :

Vertrek met Stevie om 6 uur uit Knokke voor de 125k

 

schreef op 08-05-2015 :

F*ck den dezen moet werken, wel present in Hertsberge !!!

 

Zessenhalf schreef op 08-05-2015 :

Sorry gasten, zal morgen niet lukken.

 

Stevie schreef op 08-05-2015 :

Super, misschien komen we elkaar op het parcour tegen. Geniet ervan. Grts

 

Bahamontes schreef op 08-05-2015 :

Na uitvoerig beraad in de Boudain werd er beslist om samen te komen om 7u aan de Molenhoek. De Casteleynbrothers, eagle Eye en zessenhals teken ook present.

 

Dirk 800 schreef op 08-05-2015 :

Ik ben in de streek op love weekend met t'vrouwtje wij rijden de 60km dus zal ik jullie waarschijnlijk zien voor de apres :-)

 

tierietomba schreef op 06-05-2015 :

Ik ken iemand die liever te zessenhalf vertrekt!

 

Fitzy schreef op 06-05-2015 :

Ik ben mee met Baha dus 6.00 het is 😳🔫

 

Bahamontes schreef op 06-05-2015 :

Chapeau Stevie!! Ik doe de 85 km. Wil gerust ook om 6u vertrekken, zo ben ik eens vroeg thuis!!!

 

Stevie D schreef op 03-05-2015 :

Zoals je mij een beetje kent,ga ik voor de 125km. Ik zou graag om 06u vertrekken om daar rond 7u45 te starten. Ik heb hem nog nooit gereden en hij zou zwaar zijn en wat tijd in beslag nemen. Groetjes

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens