22° Brugse polder & Bossen tocht - 2015-05-16

Info

 

Vertrekuren:
08.00-14.00

Afstanden:
30-48-57-75 km

 

 

Deelnemers

 

Donald, Fitzy, De controleur van den NMBS, Space jr., Zessenhalf

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Donald schreef op 16-05-2015 :

Ik ben er nie geraakt. Druk gezinsleven ;) Morgen aanwezig voor de lokale rit Gr donald

 

eagle eye schreef op 16-05-2015 :

Machtig ritje , jammer voor ival heb hem nog nooit sprakeloos geweten , nu was hij wel spakeloos !!! Goe weekend

 

Fitzy schreef op 16-05-2015 :

Ival proberen naar te doen zal ik zeker niet doen, er is maar EEN Ival, maar toch een klein verslag da jullie weet over wat da gaat. TT, Dalton, Ival en ik zijn samen vertrokken naar hihder met de wagens van de Castelyns, kwestie een beetje reclame maken voor hun bedrijf. Zessenhalf was al klaar aan de start om te vertrekken. Samen goed begonnen aan een rustig tempo, met redelijk weer. Naar wat mooi kms dragen en keren was wel een beetje domper op de sfeer, waaneer dat een tak tussen de wiel raakt tussen de wiel van ons Ival, met vervolg 10 spaken weg van zijn oh zo duur carbon wiel, shit man, niet leuk !. De man geeft dan ons moeten verlaten en op zijn gemaak langst de baan rijden naar de start. Wij hebben dan verder gereden met een nieuwe kopman, TT zeg tegen Dalton ‘ rij jij van voeren op je gemaak ‘, Dalton was met zijn lompe speel bike van Trek je nie van aan !!!. Aldus Dalton een prachtig tempo, zeker niet traag tegen weer en wind, nu was het redelijk aan het regen. Een maal aan de splitsing zeg de stille Manu, ik doe de 75 kms, 57 was genoeg voer ons en een Leffe of 6, maar ja de gast is een brave toffe gast wij heb beslist om hem te steun !. Om een bepaalde moment wild ik een foto maken aan een mooi stuk water voor mij Facebook vrienden en vijanden, met conclusie FUCK ik ben mij GSM kwijt, shit, domper twee !, maar ja ‘ life goes on ‘ verder rijden. Er was dan een stuk technische met een klimmetje waar dat Manu niet op raak, de benen zijn leeg zegt hij !!!!, ik denk dat hij was nog niet bekomen van zijn ‘ Blow Job ‘ Donderdag, iemand ( Golfi ? ) geeft de jus uit zijn benen gesucked !!!. Aan de aankomst heb ik zetten rond vragen voor mij G, maar niemand west van niks ?. De Brugse Racers waren daar en een maat van Mario zeg ‘ ik kan je G zoeken op mijn I-phone ‘, met resultaat ik tik mij code in en wachtwoord en de adress komt op scherm JANDEVISCHSTRAAT 18 !!!!!!! GVD, geen domper toch, phew !!!, ik hoorde Anne al zeggen das typisch he !!!!. Uiteindelijk een mooie ritje, 7O kms in de regen en wind maar toch leuk. Heb een bericht gehad van Ival en hij is goed thuis gekomen, hij ging direct gaan karweien om de wiel op nieuw te kopen !. Manu fietste naar huis op zijn gemaak. Bedankt gasten, next time in the Sun !.

 

Space jr. schreef op 16-05-2015 :

@Smokey , ik heb s, middags gereden , naar huis na de 75km gedaan te hebben , afwisselend parcours tussen off road stukken en baan , plezant ritje 110 km op de teller en om 13uur thuis , prachtig.

 

Zessenhalf schreef op 15-05-2015 :

Ik zal er zijn om 09.00 hr.

 

Smokey schreef op 15-05-2015 :

is er iemand dat in de namiddag rijd?

 

Fitzy schreef op 15-05-2015 :

TT, Dalton en ik ga naar hinder met de auto en rijden de 57/75 km ?, tis te zien aan het weer. Wij zo starten rond 9.15.

 

Space jr. schreef op 15-05-2015 :

Ik ga zeker met de fiets naar brugge maar zowel heen als terug zal op rustig tempo zijn , dus op mij hoef je niet te wachten , ter plaatse 57 of 75 km naargelang het weer en de benen. Vertrek 7u30 van Westkapelle.

 

Otto Mann schreef op 12-05-2015 :

Zij die met de bus willen kunnen met mij mee!!!!

 

Fitzy schreef op 12-05-2015 :

Of met de bus voor een spaghetti 😜😂

 

Donald schreef op 12-05-2015 :

Met de fiets naar Brugge voor de 75km? Gr Donald

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens