Broeierige Ramskapelle Trophy!!! - 2015-07-04

Verslag

 

Bedankt aan alle bikers voor hun deelname in deze bloedhete editie van de 'de Ramskapelle Trophy!!!

 

De deelnemers maakten er ondanks de loden hitte zowel bij de fun als bij de trophy een waar spectakelstuk van, terwijl de jonge deelnemertjes bewezen dat er veel potentie voor de club aanwezig is voor de toekomst.

Alle uitslagen binnenkort op de site van de Ramskapelle Trophy 

 

Dikke merci aan alle Wacky medewerkers voor de organisatie, de gemeente voor de bekers en medailles, het Ramskapelle feestcomité voor de vlotte medewerking en aan alle sponsors voor de mooie prijzen!!!

 

Het Wacky Bestuur

 

 

Info

 

 

Op zaterdag 4 juli 2015 organiseert mtb-club Wacky Racers samen met het Ramskapelle-feestcomité de 4de editie van de Ramskapelle Trophy, een wedstrijd voor iedereen op een supercool parcours met uitdagende maar ongevaarlijke hindernissen rond de kerk met wat draai- en keerwerk in een weide en op een speelplein.

 
 Net zoals vorig jaar kan er worden ingeschreven voor de kids race, fun race of Ramskapelle Trophy.


Geen mountainbike? Geen nood, u kan er één huren door een mailtje te sturen naar info@rollywood.be (10 euro/bike).
 
Inschrijven en alle info op deze site: http://www.ramskapelletrophy.be/.


Opgelet ! Voor de vier categorieën is het deelnemersaantal gelimiteerd op 60.
 


Tot in Ramskapelle!!!

 Sportieve groeten


 Wacky Racers
 

 

 

Deelnemers

 

Moose, Lifty, den beul, Donald, Crisis

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

schreef op 05-07-2015 :

Om vrouw heeft per ongeluk (???) met haar zatte botten een bon van de Boudin ter waarde van 35€ mee naar huis genomen...Deze kan afgehaald worden bij ons ( wel volgende week niet thuis !!!) Heb de bon wel in 2 gescheurd, de ene helft zit in het bruin kieken z'n gat en de andere bij de witte, gewoon de kiekens meenemen naar huis en van rond de bon pellen !!!!

 

schreef op 05-07-2015 :

Gisterenavond bezoek gekregen van 6 kiekens waarvan er 2 achtergebleven zijn.... Gelieve in de heistlaan, rond nr. 239 snelheid te minderen want de kans zit erin dat er 2 vrijgelaten kiekens op de rijweg lopen !!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens