Kieken fretten na training + massage!! - 2015-06-04

Info

 

Donderdag 4 juni trakteren Fitzy, Eagle Eye, Vedder, Robby ( 50 ), en Dalton ter gelegenheid van hun verjaardag op kieken met salade en brood.

 

Merci alleszins daarvoor en dikke proficiat aan allen.

 

Ze moeten uiteraard wel weten hoeveel kiekens er moeten worden gepluimd en vragen ze wie er zal zijn. Zet jullie hieronder bij indien aanwezig.

 

Niet op de site, geen kieken.!!!!

 

Tessa (Fitzie zijn dochter) is gediplomeerd masseuse en zal aan diegene die stijf zijn van het trainen terug loswrijven. (ik mocht wel eerstes cfr Fitzie)

 

Baha

 

 

Deelnemers

 

Bahamontes, Dirk 800, Moose, McG, Donald, Chuck, smokey, Chemical Pete, Stevie D, Crisis, Zesenhalf, iceman, den beul, ival, rookie, black magic, Lifty, Space jr., otto mann, Night, Nightrider, justen, Kroele, Staf, Nico Platt, fenne, Firmin, Justien Bieber, De zot van Heyst, cockroach, Kollin, Mick, Dolf, Krulle, spearhead en moedere, Danny Cool, Harryman, Fikken en Sparky, Biking Bobby

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Chuck schreef op 05-06-2015 :

Gasten, thx voor 1/2 kippetje en voor één van de zoveelste legendarische speeches van Baha ! 't was fun -- op de weg als erna !

 

eagle eye schreef op 03-06-2015 :

Jawadde da wordt een serieuze bende kiekens !!

 

Tessa Fitzy schreef op 02-06-2015 :

Hello Wacky's, wegens een onverwacht examen vrijdag kan ik helaas niet aanwezig donderdag en aangezien ik een 'gediplomeerd' masseur moet zijn (zie hierboven :p) kan ik het examen dus niet laten :p Ik vind het zeer jammer maar beloof in de komende weken een avond langs te komen om jullie met veel plezier van dienst te zijn. :D Met veel groetjes Tessa Fitzy xxx

 

Fitzy schreef op 01-06-2015 :

Das jammer Pé, kheb speciaal een stuk Zalm haald voor je, omdat dat ik weten da je geen Kip mag !

 

schreef op 01-06-2015 :

Zelfde als dien andere dokker, 'k moen ook weeral werken...Zal wel proberen aan een Chinese vrijwilliger te geraken om de nieuwe sweaters van de Wacky angels mee te brengen...volgende Wacky's kunnen hun vrouw blij maken met deze prachtige sweater : Chemical(nb) Stevie D (nb)Ottoman (nb)Staf (bet.)Lifty (nb) nb staat voor niet betaald é....25€ minder zuipen dien avond, en je vrouw zal 2x gelukkig zijn.... @Donald der is nog 'n smallke over voor je vrouw als je wilt !!

 

Nightrider schreef op 31-05-2015 :

Voe mien mag da euh kalkoene zien

 

Otto Mann schreef op 30-05-2015 :

Graag eerst massage voor dak een kip binnen speel!!

 

Space jr. schreef op 30-05-2015 :

Voor mij een gemasseerd kieken a.u.b.

 

black magic schreef op 30-05-2015 :

merci copains :)))

 

Fitzy schreef op 29-05-2015 :

Er is kans dat Tessa een exam geeft de Vrijdag, als het zo is zal ze het massage geven een ander keer !. Fingerscrossed !

 

Chuck schreef op 29-05-2015 :

liefst geen 'sportkieken' maar eentje met veel vlees aan !

 

El Gwiedo schreef op 29-05-2015 :

Ik moen weeral werken !

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens