TT Sijsele - 2015-06-06

Info

 

Vertrek ter plaatse om 9u!!

 

Locatie:
Sportpark 't Veld
Adres: Eikelberg 3
Gemeente: Sijsele

 

Vertrekuren:
07.30-15.00

Afstanden:
27-40-60 km

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Bahamontes schreef op 08-06-2015 :

bedankt gasten om mijn zoon te leren biken! Bedankt Fitzy om hem te leren hoe je valt. Leuke rit waarbij Fenne en Fitzy de ganse rit bij Louis en mij bleven, merci gasten. Manu zijn zoon zal een grote worden in alle opzichten, hij is negen en bekanst al zo groot als zijn pa ;-) (weet het, het is een goeie die het zegt

 

Long Fellow schreef op 06-06-2015 :

@ Harryman...thanks, 'k zien dat Sysele ook morgen (zondag) te rijden valt, dus... in platse van naar d' hoogmesse te gaan, gaan we naar Sysele ;-) Aan de Haaglanders...veel succes, 't is werkelijk genieten daar, maar als je laagvliegers achter je zitten op een singletrack in 't bos... ooit Nico Berckmans achter in 't wiel gehad. Je schreeuwde moord en brand en... toch had hij de boel naar huis gereden en stond op middelste podium

 

Fitzy schreef op 06-06-2015 :

Op de gemak naar de start gefietst, waar ik direct Fenne tegenkwam en dan Zessenhalf te samen met Vijfenhalf. Ik belde naar Baha om te zeggen dat wij ging vertrekken, en twas van wacht, wacht ik ben da !. Na een tijdje altijd nee ?, stuur was nog nee vast van Zondag lol, een echte voorbeeld voor Louis !. Samen vertrokken babbelende weg. ik zal best vertellen zeker, de eerste stuk bos, ben ik gevallen is goed Baha !!!. Aan de splitsing is Manu en zoon de kliene weg in geslagen !. Louis wilde zijn Papa afrijden op de 45 kms, alleszins heel goede gereden de kleine Sey, maar ja ze zijn al kleine toch ?. Fenne en ik hebben kunnen praten over alles en nog wat en Barry en zoon hebben genoten van elkaars gezelschap, het was drie jaar geleden dat Barry iets geeft gedaan met zijn zoon vertelde een blattende Louis op laatste !. Eerst nog een pintje voor Louis, en dan de mannen hebben hun auto’s genomen en ik mij fiets, music op gezet en naar huis gereden met een lekker fris achter wind. Super chill morning !.

 

schreef op 06-06-2015 :

Machtig ritje gereden onder een lekker zonnetje !!! Space, Mcgyver, Black Magic, Join en den dezen waren van de partij ! 2 Hoogtepunten van de rit : 1 Black Magic die, de visser die een kijkje ging nemen in een Maldegemse beek om te zien wat daar allemaal rond zwemt en Carl ( volgens sommigen door overwicht..) z'n zadelpen afbrak en en danseuse naar huis mocht !!! We weten ondertussen ook dat Black Magic thuis serieus onder de sloef ligt, want hij keek de hele rit op z'n horloge en voerde het tempo de hele weg op...:):)

 

Harryman schreef op 06-06-2015 :

Vielen change Auf het deuitsche kampfioenschap @geert!

 

Anoniem schreef op 06-06-2015 :

@ fitzy, ik wacht anders aan de inschrijving op je, toe tonne

 

Fitzy schreef op 06-06-2015 :

Ik zal er ook zijn rond tien uur, net wakker !, wel mega geslapen !!!!! Tot tonne mschn !

 

fenne schreef op 06-06-2015 :

ik zal rond ten tienen starten, beetje last minute beslissing

 

Long Fellow schreef op 05-06-2015 :

Sorry gasten, maar op aanraden van mijne trainer, Piet VBastelaer, moet ik morgen een baanrit doen zinde de Grinta in Doornik voor een 150 km en veel heuvelkes. Beetje te veel MTB gedaan en 't seinzoen moet nog beginnen. Zondag wel de 100 in Herzele en volgende week Willingen. Dan Saltzkammer , 5-Daagse La Maudienne, Duits Kampioenschap, 5-daagse Portugal, Houffa, enz. "t amuzement in Sijsele.

 

Fluppe schreef op 05-06-2015 :

Den deze ook met de junior ! Rond den Tienen ...

 

Bahamontes schreef op 05-06-2015 :

ik ga ook met zoon, hij weer er me terecht op dat het er nog niet was van gekomen. Zal ook rond 10u zijn, eer half elf!

 

Space jr schreef op 05-06-2015 :

Pe is me nu al te rap af , ok tegen 8u12 eind de heistlaan , Black Magic kom naar jou toe

 

Space jr. schreef op 05-06-2015 :

Black Magic en ik hebben afgesproken tegen 7u45 eind de Heistlaan - Dudzelebrug , rustig tempo heen en terug, indien interesse gelieve op site te zetten zodat we weten of we op iemand moeten wachten!

 

schreef op 05-06-2015 :

Mcgyver en ik vertrekken rond 8u vanuit heist met de fiets, afspraak aan de groene wandeling ??

 

Space jr. schreef op 04-06-2015 :

Zie ik wel zitten Pé , rustig , ka hie da wel , zondag geen chrono maar misschien wel 100km ritje iets dichterbij.

 

Zessenhalf schreef op 04-06-2015 :

Rij deze met mijn zoontje, starten rond 10.00 hr.

 

Fitzy schreef op 04-06-2015 :

Ik zal vertrekken later, en rij deze echt op mij gemaak !. Have fun !

 

Baha schreef op 03-06-2015 :

mijn kloten ook!!! Ik rij zondag geen chrono!!

 

schreef op 02-06-2015 :

Rustig met de fiets naar daar, een rustig ritje, rustige après en rustig ritje terug, dat zou pas een idiale voorbereiding zijn voor de hagelandse chrono !!! :):)

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens