Verslag Plaatselijke Rit + bbq - 2015-06-21

Verslag

 

Wat een leuke Wacky dag zeg !!!!!!.

 

Beetje uitslapen en dan ga rijden met een Wacky of 10. De rit was beslist om in de handen te geven van onze technicus Dalton, direct off-road richting bos van Heist, waar het goed begon was met een val partij van de master ‘ himself ‘ Dalton, uitgeleden op een padje, oeps !!!. Vanaf dan zeer leuke heen en terug, op en neer, tot dat wij komt aan de Killer Downhill kom, waar dat vele mensen vorige keer afstapt of niet probeert of viel. Deze keer ging het ietsje beter van mij, beneden gekomen met mij fiets, verbetering, beetje toch. Eagle Eye, probeert dapper, maar viel twee keren en DDT deed dat goed, maar viel op laatste, de rest heb ik niet gezien.

 

Dan naar de bergjes in Duinbergen en een stuk in park 58. Dalton raakt niet door de zand daar, maar hij is ook maar een mens ( hij heeft wel verre geraakt op de trappen in Heist en niet de ‘ easy ‘ trappen zot ! ). Baha deed geen enkel trap, hij wild hem sparen voor Duitsland ;-), trappen zijn zin ding niet zegt hij ( beetje de vertrouwen kwijt naar de val partij in Blankenberge met Bulcke denk ik ! ).

 

Wij zijn ton gereden naar Bos van Knokke ssshhh !. Daar heb ik een gewoon foute gemaakt en een heel schoen overkop val gemaakt met vele plezier voor Baha, gelijk heeft hij dat hij lacht, maar de machtig gast dat hij is heeft ook een prachtig val voor mij neus terug geschonken, waar voor dank Barry. Om eerlijk te zijn ik denk dat iedereen geeft gevallen, maar dat hoort erbij met zo een rit, zessenhalf geeft ook een machtig val gedaan speciaal voor zijn fans,

Blackmagic was back en, Moose heeft van achter gereden om te oefenen alleen, Ival een paar foutjes, en Mcgyger was redelijk safe denk ik ?, niet zien vallen eindelijk, KAN DAT ?.

 

Het was een super leuke ochtend op de fiets !. 2 drankjes in de Nation en veel gelachen, zalig. Het was ton naar huis om te douchen en dan naar de feestje van de Kliene dennen. Naar een spatje regen is dat ton prachtig weer geworden. Deze is een idee van de Castelyns, en voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.

 

Super lekker BBQ, en heel goed in elkaar gestoken, super cosy was het. En best van alles kinderen met minder kansen of wij of onze kinderen maken profit van.

 

Volgende jaar zeker terug !. Bedankt iedereen leuke Zondag, op naar Duitsland.

 

Fitzy

 

 

Info

 

Zondag vertrekken we om 9u vanuit de Molenhoek voor een ritje van ca 3u. Na de rit is het de bedoeling om te gaan bbq'n ten voordele van de Kleine Dennen, een residentiële voorziening voor Bijzondere Jeugdzorg die kinderen opvangt die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden. Ik heb reeds kaarten besteld voor Fitzy (2), Moose(2), Dierckxens(1), Chuck(2+2) en mezelf (2+2). De Casteleyns zijn bevriend met de organisator en zullen uiteraard ook aanwezig zijn. De bestelde kaarten liggen aan de ingang. Betalen doe je ter plaatse.

 

Wie nog meewil is er nog voldoende plaats. De deelnameprijs bedraagt 17 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen onder de 10 jaar. Wilt u ook deze keer uw steentje bijdragen aan het geluk van deze kinderen? Dan bent u van harte welkom op de barbecue.

 

De barbecue vindt plaats tussen 12u30 en 14u30! We zullen afspreken allen om 13u.

 

Baha

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Bahamontes schreef op 22-06-2015 :

een ritje techniek bijschaven met Dalton als leermeester die ons eerst leerde vallen en dan de rest... we zijn er denk ik technisch volledig klaar voor de trip naar Duitsland. Hopelijk wel niet te veel treden in Dre(s)den!! Merci voor alweer een smakelijk verslag Fitzy en dat was de BBQ ook!

 

DDT(Dtt) schreef op 22-06-2015 :

Een schouderklopje kan soms ook minder deugt doen... als je plots tussen twee andere fietsen hangt :s

 

DDT(Dtt) schreef op 22-06-2015 :

Tof verslagje Fitzy!

 

Fitzy schreef op 22-06-2015 :

Das jammer Paul, maar jouw kennen, komt da goe, Isabel moet maar een beetje meer doen ;-)

 

McG schreef op 22-06-2015 :

Schoon verslag Fitzie. McG inderdaad niet zien vallen want McG heeft een beetje voorzichtig gereden. Hij mag volgende maand geöpereerd worden aan zijn schouder ... :(

 

Fitzy schreef op 22-06-2015 :

Tis topen ;-)

 

Harryman schreef op 21-06-2015 :

Neen hoor beetje papieren en tenten opkuis! Dan toch een mini toertje hoor! Blij dat er weer een mooie wacky dag geweest is! Merci Fitzy tis hopen dat mooi weer zal zijn in Dresden

 

Crisis schreef op 21-06-2015 :

@harryman... Hehe...Kon nie uit mijn bed. Uiteindelijk toch gaan fietsen... En jij een kleine 120km gedaan🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲

 

Fitzy schreef op 21-06-2015 :

Wat een leuke Wacky dag zeg !!!!!!. Beetje uitslapen en dan ga rijden met een Wacky of 10. De rit was beslist om in de handen te geven van onze technicus Dalton, direct off-road richting bos van Heist, waar het goed begon was met een val partij van de master ‘ himself ‘ Dalton, uitgeleden op een padje, oeps !!!. Vanaf dan zeer leuke heen en terug, op en neer, tot dat wij komt aan de Killer Downhill kom, waar dat vele mensen vorige keer afstapt of niet probeert of viel. Deze keer ging het ietsje beter van mij, beneden gekomen met mij fiets, verbetering, beetje toch. Eagle Eye, probeerd dapper, maar viel twee keren en DDT deed dat goed, maar viel op laatste, de rest heb ik niet gezien. Dan naar de bergjes in Duinbergen en een stuk in park 58. Dalton raakt niet door de zand daar, maar hij is ook maar een mens ( hij geeft wel vere geraakt op de trappen in Heist en niet de ‘ easy ‘ trappen zot ! ). Baha deed geen enkel trap, hij wild hem sparen voor Duitsland ;-), trappen zijn zin ding niet zegt hij ( beetje de vertrouwen kwijt naar de val partij in Blankenberge met Bulcke denk ik ! ). Wij zijn ton gereden naar Bos van Knokke ssshhh !. Daar heb ik een gewoon foute gemaakt en een heel schoen overkop val gemaakt met vele plezier voor Baha, gelijk geeft hij dat hij lacht, maar de machtig gast dat hij is geeft ook een prachtig val voor mij neus terug geschonken, waar voor dank Barry. Om eerlijk te zijn ik denk dat iedereen geeft gevallen, maar dat hoord erbij met zo een rit, zessenhalf geeft ook een machtig val gedaan speciaal voor zijn fans, Blackmagic was back en, Moose geeft van achter gereden om te oefenen alleen, Ival een paar foutjes, en Mcgyger was redelijk safe denk ik ?, niet zien vallen eindelijk, KAN DAT ?. Het was een super leuke ochtend op de fiets !. 2 drankjes in de Nation en veel gelachen, zalig. Het was ton naar huis om te douchen en dan naar de feestje van de Kliene dennen. Naar een spatje regen is dat ton prachtig weer geworden. Deze is een idee van de Castelyns, en voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Super lekker BBQ, en heel goed in elkaar gestoken, super cosy was het. En best van alles kinderen met minder kansen of wij of onze kinderen maken profit van. Volgende jaar zeker terug !. Bedankt iedereen leuke Zondag, op naar Duitsland.

 

Harryman schreef op 21-06-2015 :

@crisis tuurlijk lukt het niet als je de zondag met de bumpers fietst! BAM en de 3de in de sprint was!!!! Woeha

 

Crisis schreef op 21-06-2015 :

Zal nie lukken

 

Crisis schreef op 20-06-2015 :

Normaal ben ik aanwezig tegen 9u aan de Molenhoek...

 

Harryman schreef op 20-06-2015 :

Kunnen niet aanwezig zijn maar geef wel20€ voor tombola! Veel plezier

 

eagle eye schreef op 16-06-2015 :

Hopelijk nie naar gras pe !!

 

schreef op 15-06-2015 :

Ik kan er jammer genoeg niet bij zijn, alhoewel....de bbq op graspop zal ook wel smaken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens