Verslag Eindhappening Ronde van het Waasland - 2015-09-20

Verslag

 

Elk zijn hobby, voor mij was het de TT in en rond Wachtebeke deze morgen.

Moose komt mij halen samen met Black Magic, en het was aan mij om Fikken op te halen, onze Bestuurman dat mee was, chapeau voor de bijna 54 jarige-man ! Op de parking horen wij een stem, het was onze krulle, dat alweer de TT moeilijk vond. De start was in een grote tent in een wei, maar toch een goede sfeer en vele volk !.
 
Het was afgesproken om op het gemaak te rijden, maar zo als altijd was dat voor de kloten !!!!. Er rijdt een bende voor ons en Black Magic vraagt aan mij wat moet ik doen ?, ja pakken natuurlijk, en zo begon de wedstrijd. Black Magic met zijn strandfiets en vele beter in vorm of de dag ervoor zet een snelle tempo in gang, de mannen wisten direct dat ze met de WACKYS te doen hadden. Eén voor één vielen de mannen af, terwijl onze ploeg compleet bleef !!!! Er was wel één van hun dat het aankon en een toffe gast ook !.
 
De rit zelf was prachtig, zeer goede ondergrond en massas in het bos met heel vele schoene padjes !!!, Geen minuut om te vervelen. Iedereen was in vorm en kon heel goed de strakke tempo aan, Fikken is blijkbaar niet versleten en rijdt zeer sterk !, Black Magic geeft de fysiek van een paard, Moose is een zeer goede fietser aan het woorden en zal kampioen woorden ‘ one day ‘ zegt hij, Krulle is altijd sterk en rijd op zijn gemak van achter, en af en toe een spurt om de boel fris te houden !.
 
Wij ga ZEKER terug volgende jaar, TOP !!. nadien hebben wij een of twee gedronken, Fikken was kelner van dienst, wij heb ons in de gras gelegen in de zon en het was zalig !!!!. Bedankt gasten voor een mega toffe ochtend !
 
Fitzy

 

 

Info

 

Vertrekuren:
08.00-10.30

Afstanden:
33-49-65 km

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Moose, Fikken, Krulle

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 22-09-2015 :

Altijd leuk als de zon van de partij is. Toch speciaal mannen die wackys! Merci voor verslag!

 

ival alias night schreef op 22-09-2015 :

Aja ,niet via de topic van de TT . Ik was volledig de kluts kwijt.

 

krulle schreef op 21-09-2015 :

thx Fitzy voor verslag, bedankt Wacky Brothers voor de gezellige rit, zeker voor herhaling vatbaar TOF TOF !!!!!

 

Bahamontes schreef op 21-09-2015 :

leuk verslag Fitzy, Fikken is back yoehoe!!!! Als er lokaal wordt gereden op dag van een afgesproken TT spreek af via gastenboek mannen maar niet via topic van een TT want dan wordt het een beetje ingewikkeld om te zien wie voor wat afspreekt.

 

Fikken. schreef op 20-09-2015 :

Goe verslag Fitzy. Goed geammusseerd met een toffe bende WACKY'S.Schitterende dag en tof parcours gehad.

 

Moose schreef op 20-09-2015 :

Merci voor het verslag Fitzy ;-). Was inderdaad een prachtige rit met slechts weinig baan (enkel de verbindingsstukjes) veel in het bos en groen van het domein Puyenbroeck. Zeer mooi parcours dat er tevens zeer goed bij lag. Dat de zon er dan ook nog eens door kwam zorgde voor een prachtige TT.

 

Fitzy schreef op 20-09-2015 :

Elk zijn hobby, voor mij was het de TT in en rond Wachtebeke deze morgen. Moose komt mij halen samen met Black Magic, en van mij was het Fikken ophalen, onze Bestuur man dat mee was, chapeau voor de bijna 54 jaar man ! Op de parking horen wij een stem, het was onze krulle, dat alweer de TT moeilijk vond. De start was in een grote tent in een wei, maar toch een goede sfeer en vele volk !. Het was afgesproken om op de gemaak te rijden, maar zo als altijd was dat hou voor de kloten !!!!. Er rijd een bende voor ons en Black Magic vraagt aan mij wat moet ik doen ?, ja pakken natuurlijk, en zo begon de wedstrijd. Black Magic met zijn strand fiets en vele beter in vorm of de dag ervoor zet een snelle tempo in gang, de mannen west direct dat ze met de WACKYS te doen hebt. Een voor een vallen de mannen af, terwijl ons ploeg blijft compleet !!!!, er was wel een van hun dat het aan kon en een toffe gast ook !. De rit zelf was prachtig, zeer goede ondergrond en massas in het bos met heel vele schoene padjes !!!, geen minuut om te vervelen. Iedereen was in vorm en kon heel goed de strakke tempo aan, Fikken is blijkbaar niet versleten en rij zeer sterk !, Black Magic geeft de fysiek van een paard, Moose is een zeer goede fietser aan het woorden en zal kampioen woorden ‘ one day ‘ zegt hij, Krulle is altijd sterk en rijd op zijn gemak van achter, en af en toe een spurt om de boel fris te houden !. Wij ga ZEKER terug volgende jaar, TOP !!. nadien hebben wij een of twee gedronken, Fikken was kelner van dienst, wij heb ons in de gras gelegen in de zon en het was zalig !!!!. Bedankt gasten voor een mega toffe ochtend ! Fitzy

 

Lifty schreef op 19-09-2015 :

@fenne we spreken af om 9u aan Nissan. Jij woont toch in Heist, niet?

 

Fenne schreef op 19-09-2015 :

wil ook wel mee maar weet Dalton nie wonen

 

Fikken schreef op 19-09-2015 :

Ok bedankt !

 

Fitzy schreef op 19-09-2015 :

@ Fikken, wij kom je ophalen om 8.07, maat ok ?

 

Fikken schreef op 18-09-2015 :

Fitzy,laat iets weten voor vervoer zoals afgesproken aan de Boudain.

 

Lifty schreef op 18-09-2015 :

Dalton, das aan die grote boogpoort van die grote villa?

 

Fitzy schreef op 18-09-2015 :

@Pé, 09.OO aan de start hinder !

 

Nightrider schreef op 18-09-2015 :

Wij houden een gezamelijke bostraining in petto. Start bij dalton om 9.30

 

schreef op 18-09-2015 :

Ga misschien ook wel ( 't is te zien wat de zaterdagavond brengt...) hoelaat vertrek ???

 

Lifty schreef op 18-09-2015 :

Ik hou het lokaal. Nog iemand?

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens