Verslag Bosveldtocht - 2015-09-27

Verslag

 

Op tijd uit m'n bedde geraakt en in konvooi ( Mcgyver,Fitzy en ikke...) via een kleine ommeweg naar Doomkerke gereden. Onder een stralend zonnetje, maar nog wat aan de frisse kant werd er, na enkele inrijkilometers, unaniem besloten om het tempo een ietske op te voeren.

Om de pas herstelde Mcg. wat te sparen besloten Fitzy en ik elk op z'n toer de kop te doen zodat Mcgyver op z'n dooie gemak in onze slipstream kon volgen...De toekomstige kampioen die heel wat kilometers op de teller staan heeft, is duidelijk in vorm en zo kwamen we na 2 uurtjes en een sjiek terug in Doomkerke aan na een leuke en afwisseld veld, bos en baan vtt, gekruid met enkele technische tussenstukjes, het was de moeite geweest om op tijd uit m'n bedde te kantelen !!

Mcgyver die de hele rit moeiteloos volgde zal waarschijnlijk sterker terugkomen dan ie vroeger al was !!!

Ook punten voor 6,5 en Chuck die we na de après nog tegenkwamen !!!

 

 

Info

 

Extra informatie van de organisator:

50km starten tot 9:30u >>>
Gratis belegde boterham voor iedere deelnemer.
- verschillende lussen in de dreven met kasseistroken aan"DE ZANDE".
- dreven bossen Hertsberge.
- hovingen Broeders van Liefde te Maria-Aalter met aangelegd hindernisparcours.
- domein Bosmans - 4 km doorheen het domein
- enkel bosdreven en hindernisparcours.
- bos - spoorweg Maria-Aalter doorheen de putten
- altijd spectaculair.
- domein Billiet en Bos en Natuur
- Bruwaanbos - uitzonderlijke doorgang.
- hindernislussen in speelbos
- Ruiselede en zo terug naar DOOMKERKE.
 
 
Vertrekuren:
08.00-10.00

Afstanden:
20-35-50 km
 

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, McG taxidriver 😉, 6, 5, Chuck

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 29-09-2015 :

TT's zijn dat t(d)ikke tetters dat je gemist hebt. En ja Maldegem is 1 en al omweg he! Denk dat Ann een nieuw slot wil om Fitzy meer binnen te houden. Sterk van onze 3 musketiers. Er was eens een Belg een Engelsman en een Viking.

 

IvaL schreef op 28-09-2015 :

Leuk te lezen dat jullie ervan genoten hebben. PS : die kliene Mcgyver nie oenderschatten, da dak ikke al lange deure :-)

 

McG schreef op 28-09-2015 :

Bedankt voor al die lovende woorden jongens. Toch niks van mij nodig zeker ? Twee maanden geen TT's lieten zich toch wel wat voelen hoor, maar toch blij dat jullie niet te lang hebben moeten staan wachten. Btw mijn Albaneestje vond onder een stralend herfstzonnetje wel de KORTSTE weg naar Doomkerke! Op de terugweg dank zij mijn convoyeur ook nog de file in Maldegem ontglipt door een ommetje door Kleit te maken.

 

Fitzy schreef op 28-09-2015 :

Leuke rit, samen met 2 Wacky origineels. Kheb niet veel om aan toe te voegen Pé, je hebt alles duidelijk gemaakt in jouw verslag. Voor mij was het wel leuk om voor de eerste keer in 7 jaar mee te kunnen met Pé ( de altijd sterk is ), McGyver geeft getoond wat een Flandrien karakter dat hij geeft om zeer sterk mee te rijden, de kerel geeft een zeer goede fysiek, grote dank aan de goede zorg van zijn Angel Isabel zeker ?. Paul, welcome back mate !!!!.

 

schreef op 28-09-2015 :

Op tijd uit m'n bedde geraakt en in konvooi ( Mcgyver,Fitzy en ikke...) via een kleine ommeweg naar Doomkerke gereden. Onder een stralend zonnetje, maar nog wat aan de frisse kant werd er, na enkele inrijkilometers, unaniem besloten om het tempo een ietske op te voeren. Om de pas herstelde Mcg. wat te sparen besloten Fitzy en ik elk op z'n toer de kop te doen zodat Mcgyver op z'n dooie gemak in onze slipstream kon volgen...De toekomstige kampioen die heel wat kilometers op de teller staan heeft, is duidelijk in vorm en zo kwamen we na 2 uurtjes en een sjiek terug in Doomkerke aan na een leuke en afwisseld veld, bos en baan vtt, gekruid met enkele technische tussenstukjes, het was de moeite geweest om op tijd uit m'n bedde te kantelen !! Mcgyver die de hele rit moeiteloos volgde zal waarschijnlijk sterker terugkomen dan ie vroeger al was !!! Ook punten voor 6,5 en Chuck die we na de après nog tegenkwamen !!!

 

Fitzy schreef op 26-09-2015 :

Ik ga bellen Pé, rond 6.00 uur ok ?

 

schreef op 26-09-2015 :

Als ik op tijd uit m'n bedde raak ook van de partij !!!

 

Fitzy schreef op 25-09-2015 :

McGyver en ik zelf vertrekken te plaats om 8.30, Polleke wil op thuis zijn voor Belleke !, en ik voor Anneke !

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens