Paljas Classic MTB - 2015-08-30

Verslag

 

Geen goesting gehad om op te staan, na een leuke Wacky BBQ ( Bedankt bestuur ). Maar ja, er moet iemand hem op offeren om de TT’s te rijden en de sponsors gelukkig te maken. Aan de lichten van de Natienlaan Dalton tegen gekomen.

 

Niemand aan de Molenhoek dus door gereden naar de brugin Heist, niemand !!!!!!!. Eens in Dudzele was Coackroach aan de start, dus met drie  zetten wij aan, en dan wien komt af !, DJ Sven en hard werkend Pé.

 

Leuk ritje gereden met vele meer water dan de dag ervoor, very slippery met momenten, het was een rustig rit. Wij zijn Fenne tegen gekomen met zijn vrouw.

 

Nadien hebben wij frieten eten met frikandelen, en iets gedronken. Dan was het huiswaarts, ik was blij, tijd voor een douche en voetbal en koers op TV. De rit was goed voor een relax 75 kms.

 

Fitzy

 

 

Info

 

Zondag vertrekken we om 9u30 vanuit de Molenhoek!!!!

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 31-08-2015 :

Ik wist dat het TE traag ging gaan , vandaar ik het wijs besluit had genomen niet deel te nemen :-) Niet getreurd, jou have seen nothing yet I BIE BACK

 

schreef op 31-08-2015 :

Relax ritje gereden met Fitzy, Dierieckxsens, Dalton en Cockroach, wree relax zelfs, werden op een moment zelf bijgehaald door 'n vrouw en 'n jongetje....dan toch maar klein tandje bijgezet, want " that wast terover !!!" By the way, waar waren al die bbq'ers die belooft hadden te rijden....:)

 

Fitzy schreef op 31-08-2015 :

DNS ist 😉

 

Bahamontes schreef op 31-08-2015 :

Dnf (bis)

 

Long Fellow schreef op 31-08-2015 :

Zeker niet slecht, goede bepijling MAAR... De Paljassen, ze vergaten door te geven wat de juiste afstanden waren en dat er ook een marathon was. Bij de doorkomst vd 2e bevoorrading en splitsing wisten de Paljassen deze name zeggen dat er een 85 km was. 'k Waren de 16e die nam. Ter info...ik reed deze op zaterdag. Ik vroeg of één vd Vanderpoelen aanwezig was maar... nog nooit van gehoord. "Ah... is dat onze sponsor... awel santé zulle"

 

Harryman schreef op 30-08-2015 :

Dnf. 🍻🎤😎

 

Fitzy schreef op 29-08-2015 :

Hopelijk is het voor ons ook RELAX !!!!!!

 

Fenne schreef op 29-08-2015 :

Op mij hoef je niet te wachten aan de molenhoek, ik vertrek ter plaatse om 9 u met mn vrouw voor een relax ritje.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens