Verslag 24° Brugse Bossentocht-Imes-Classic - 2015-11-07

Verslag

 

Gisterenavond met Piet Vélo afgesproken; hij zou me rond 8u25 oppikken met de auto om de Olympia TT in Sint-Andries te rijden. 

 
 Piet een beetje kennende, stond hij al om 10 na 8 aan mijn deur, maar soit. Dat we in elk geval vroeg aan waren, bewees Glen de Bokseur: aan de spoorwegbrug van Heist, reed hij samen met ons naar Brugge... met zijn fiets. In Sint-Andries nog wat gewacht op de andere Wacky's. Enkel Collin stond ons op te wachten. Gezien Piet en ik er liever een rustige TT van wilden rijden, besloot Collin op Glen te wachten. De toer was wel de max: veel bos, alles perfect berijdbaar, geen geploeter, veel volk ook. 
 
 We reden de rit op een aangenaam tempo uit. Onze kranige baggeraar had nog wel wat darmklachten, zei ie, maar veel was daar niet meer van te merken. Op 't gemak nog iets gedronken en op een schappelijk uur thuis. 
 
McG

 

 

Info

 

Locatie:
Taverne Olympos

Adres:
Kon.Leopold III laan 38 A

Gemeente:
St.Andries Brugge

Afstanden:
30-40-48-57 km

 

 

 

Deelnemers

 

kollin, Firmin, McG, Fenne, Long Fellow, piet velo

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Long Fellow schreef op 06-11-2015 :

Tegen de noene vertrekken v thuis

 

McG schreef op 06-11-2015 :

Piet Vélo pikt me thuis rond 08u30 op. We starten om 9u ter plaatse.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens