Verslag Maldegemse Poldertocht - 2015-11-08

Verslag

 

The day after, 

 
Mijn perikelen nog niet helemaal verteerd van Boom of mijn telefoon stond alweer roodgloeiend met tal van tekst berichten. Ik werd potverdorie gestalkt door een taliban, de broer van Bin Laden denk ik , steeds kwam er op mijn gsm accu laden, accu laden. Daar zit Pé zeker achter dacht ik ,maar het bleek loos alarm te zijn het was mijn batterij die plat was. 
 
 
Comme dabitude heb ik dan toch mijn hart laten spreken en die dekselse Pé weest gaan ophalen samen met de braafste inwoner van Heyst alias McG. In een ontspannen en gemoedelijk sfeertje reden we richting Kleit als een olijk triootje , met nog steeds geen vuiltje aan de lucht. Aangekomen in Kleit vond Pé niet beter om de camionette uitgerust met vast tapijt van Louis Depoortere te parkeren in een volzette parking die reeds afgesloten was voor alle verkeer. Met 4 parkeerwachters stonden ze te zwaaien met hun handen in de lucht “ t’is vul, t’is vul, gein platse mé. Ja hallo hoe kan ik dit nu weten antwoorde ik hen, jullie staan met 4 man voor dat bord VOLZET met een Affligem in de hand. Dit verstonden ze en zo bekwamen we een privé parking voor ons alleen, je moet het maar aan boord kunnen leggen. 
 
Na elle lange minuten te wachten op McG en Pé konden we ons uiteindelijk begeven naar de start waar we hadden afgesproken met tal van andere Wacky’s . De rit werd voor ons vertrek bestempeld als een collectief sterrenritje met alle copain’s samen. Nog steeds geen vuilte aan de lucht. Onze trotse kampioen in wording Fitzy, de vlooientemmer van dienst Cockroch , Smoky , Piet velo en Lifty stonden ons reeds op te wachten. Wat later kwamen Go-Carl en Katrien ook aangefietst, het clubje was volltalig. Katrien verschoot haar een bult toen ze al die atleten samen zag en fluisterde in Carel zijn oor “ zeg mo da zinder deure rein wé, kzien kikken nie me m’n neletriken vilo wé, Gilain is ter mé weg en kzien kikke da nie zitten me die mann mee. 
 
 
Met de arm in de lucht deed Go-Carl het medogeloos gebaar van rijd jullie maar door wij zullen apart rijden, en ik zag in zijn ogen dat dit enorm pijn deed, hij had graag met ons meegereden copain’s onder elkaar wat wil je, mannen weten waarom. Dalton had de afspraak gemist wegens het afzeggen van Chuck die alweer huishoudelijke verplichtingen had, we zullen zijn naam moeten veranderen in SLOEF, de sukkelaar. 
 
 
De trein was vertrokken en algauw was het reeds duidelijk dat het sterrenritje letterlijk ging genomen worden, begon al een beetje vuil te worden in de lucht. Pé de zot begon van de beginne goed door te trekken waardoor er reeds misverstanden althans smokey en Piet velo ontstonden van wie wacht er nu op wie met als gevolg dat we die 2 reeds kwijt waren na de 3 veldstrook. Lifty, Cockroach, ik en McG konden het tempo nog goed aan maar hadden niet veel over, wat voor Fitzy geen probleem leek te zijn, je merkte goed dat hij reeds vele uren op de fiets gereden had, je wordt ook niet zomaar kampioen. 
 
 
Aan de eerste bevoorrading hebben we nog eens verbroederd met Smokey en Piet Velo, zo zijn wij bezorgd om onze makkers. Na wat lachen en giechelen over elkaar de loef af te steken zijn we dan maar weer vertrokken. Onze benjamin in de fleur van zijn leven alias Smokey kon echter het opgelegd tempo niet aan en moest forfait geven na 206 meters, het ga je goed vriend en de wind van achter maar de trein stopt niet en is tijdsgebonden, McG moest immers op tijd thuis zijn om jawel te gaan eten in terug een sterrenrestaurant , Isabel is daar zéér strikt op !!! 
 
 
Op de rechte stroken wisselden Fitzy en Pé constant elkaar af om het tempo erin te houden waardoor op een zeker moment Lifty het zijne ervan dacht en er de brui aan gaf om zo zijn eigen tempo te rijden wat mij zeer verstandig leek. Ik zeg het niet graag maar McG’tje moest op zeker moment ook een gaatje laten vallen tot groot jolijt van Pé en fitzy, die eens hij bijna terug in de groep zat terug het gas opende, echt een vuil en gevaarlijk spelletje waren die twee aan het spelen. Voor mij lag het tempo ook net wat te hoog waardoor ik meerdere malen mezelf heb tegen gekomen maar steeds kon ik rekenen op McG, Fitzy en Cockroach om me uit de wind te zetten tot tegenstelling van Cochita Wurst, die was voor geen reden vatbaar, blijkbaar ligt die aanslag op zijn persoon te Boom hem nog zwaar op de maag. Doch liet ik niet in mijn kaarten kijken en groeide mijn zelfvertrouwen en conditie naarmate de kilometers verstreken, een echte diesel. 
 
 
De wind vol in het gezicht op een lang stuk liep Pé uit met het gedacht ons pijn te doen maar dit was buiten mijn opmerkelijke conditie te reken en als een pijl uit een boog vloog ik hem voorbij en nam ik met veel overtuiging de kop over, helaas kon hij nog net mijn wiel nemen en riep hij mij toe” goed doe mo deure we’n ne gat, we zien ze kwiet”. Ik kon hem nog net antwoorden met de woorden “K’zien dood, kapot en leeg”. Waarom but je dan zo door vroeg hij mij, maar helaas kon ik hem geen antwoord bieden, omdat ik een matcho ben zeker ? 
 
 
Leeg maar voldaan kwamen we met zijn vieren over de meet, het was een leuk ritje zij pé nog , ja ik heb de ganse rit zitten lachen, zo leuk was het. Ik denk dat we toch eens de uitspraak “easy rit “nog eens onder de loep moeten nemen of te wel versta ik geen engels. Ons niet gewassen en als een bende vuile verwilden hebben we ons nog laten verleiden door wat gersten nat die gratis werd aangeboden door het huis en wat zitten bijpraten tot iedereen binnen was om vervolgens onze weg in te zetten richting huis. 
 
 
Wat hebben we nu eigenlijk vandaag geleerd : Dat mijn tapijt in mijn camionette naar de kloten is . Dat de fietstermen als een vrouw is, als ze neen zeggen ja bedoelen. Dat je zeker geen medelijden moet hebben met een persoon die luistert naar de naam Pé Dat een sterrenrit steeds leuk en gezellig is, ideaal om wat bij te praten. EN TEN LAATSTE IK NOOIT NOG EEN STERRIT ZAL RIJDEN, KAN DIT ZOMAAR !!! 
 
Ival
 
Hieronder de duivel hemzelve!!!
 

 

 

Info

 

Extra informatie van de organisator:

ALTIJD GOED BERIJDBAAR PARCOURS.

Extra informatie van de organisator:

Onze jaarlijkse veldtoertocht die eerst door de dreven en het bos van Burkel gaan. Alle tochten gaan via de oude spoorwegbedding naar de bevoorrading bij een van onze sponsors om in het tweede deel het domein Rijckevelde aan te doen. De twee kleine afstanden doen de lus naar het domein Rijckevelde niet. Er is ook een begeleide kids toer voorzien van 15 km (kinderen die deelnemen aan deze begeleide kidstoer ontvangen een leuke attentie). 
Dit evenement wordt opgenomen in de Telenet Mountainbike Tours-Powered by Etixx, waaraan een mooie tombola is verbonden met tal van waardevolle prijzen.
Voor hen die geen dikke banden fiets hebben zijn er twee cyclotochten van 25 en 50km.
Na afloop kan er nog nagenoten worden met een natje en een droogje.

Onze jaarlijkse veldtoertocht die eerst door de dreven en het bos van Burkel gaan. Alle tochten gaan via de oude spoorwegbedding naar de bevoorrading bij een van onze sponsors om in het tweede deel het domein Rijckevelde aan te doen. De twee kleine afstanden doen de lus naar het domein Rijckevelde niet. Er is ook een begeleide kids toer voorzien van 15 km (kinderen die deelnemen aan deze begeleide kidstoer ontvangen een leuke attentie). 

Dit evenement wordt opgenomen in de Telenet Mountainbike Tours-Powered by Etixx, waaraan een mooie tombola is verbonden met tal van waardevolle prijzen.

Voor hen die geen dikke banden fiets hebben zijn er twee cyclotochten van 25 en 50km.

Na afloop kan er nog nagenoten worden met een natje en een droogje.

 

Locatie:
Sporthal De Berken

Adres:
Kleitkalseide 109

Gemeente:
Maldegem-Kleit

 

Afstanden:
15-25-35-45 km

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 10-11-2015 :

Ival respect voor je inzet!! Pé bastard ,maak dat ze nog zin hebben om te biken he!! Zo die mannen naar de vernieling rijden👳. There was a time!!

 

FITZY schreef op 10-11-2015 :

@ Ival, Je moet mij niet begin aardig te vinden, ik begin jouw ook aardig te vinden en je weet dat het ga verkeerrd aflopen azo !, dus bij deze oude lul, geniet van je Dinsdag !

 

Ival schreef op 09-11-2015 :

Als die jus d'oranje van u komt heb ik zeker genoeg met een halven Pé. Dat is nu eens iets dat je niet kan en dit zijn cocktails maken. Fitzy , bedankt voor deze mooie woorden We zullen je nog beginnen aardig te vinden.

 

Bahamontes schreef op 09-11-2015 :

bedankt mannen om de Wacky Spirit hoog te houden in woorden, verslagen, daden en kloterijen!!!!!

 

schreef op 09-11-2015 :

Weeral super verslagske van Ival, is't nu officieel de naamverandering van Chuck in Sluffer ??? @Cockroach...2 kleine tips om een beetje op niveau te rijden tijdens een vtt : 1. drink maximum 3 ( dat mogen grote zijn) vodka-oranges 2. maak dat je altijd een doel hebt ( lees iemand om te kl*ten ) tijdens een vtt ( voor Ival geld het zelfde, alleen zou ik het bij 1 (kleine) vodka-orange houden...:):):):)

 

FITZY schreef op 09-11-2015 :

Mega verslag Ival, Ik verlang elke rit naar je ‘ Story ‘ van de rit. Je breng kleur en smaak en gevoelens tot leven. Als ik da lees komt alles terug, maar beter, en met minder zweet lol !. Sterre rit het was veel hebben sterren gezien !!!!!. Pé was zo als gewoonlijk SUPER sterk, hij geeft een motor dat rijd op rotzooi en cigaretten en toch blijft hij gaan. Met zijn klote manieren op de fiets, zo je hem moeten haten, maar da ga nee, tis een echte WACKY klootzak, maar zo belangrijk voor ONS club !, een BASTARD met een goede harte !. McG is were sterk aan het woorden en ben een week of twee ga ik niet meer mee kunnen met ons brave jongen, naar de rit was zijn haar een voorbeeld van de rit WILD !!!!. Cockroach was ook zeer sterk en is stil aan ook een onmisbaar member van de Club aan het woorden, een echte ‘ fighter ‘, met goede humour, alwel geeft hij niet vele gelachen tijdens de rit !!!. Lifty was ook goed maar, voor de redenen dat hij schrijf kon niet mee, maar wij ga wel nog van horen !. Smokey was ook sterk naar een periode al de potaten van Belgie binnen te brengen met de traktor, geeft hij een gat moet laten, hij kon tonne op zijn gemak een kwal veld spugen op het parcour om ons Piet Velo nog moeilijker te maken off-road. Piet geeft een beetje de Spuitkak gehad de laatste tijd, dus was ietske minder, maar geeft nooit op en was nog in staat om een plateau pinten te laten vallen ( land ziek zeker ) achteraf !. Als voor ons Ival, de gast geeft even zo vele levens als een katte, de mag sterven en terug kom, zo vele keren da je wel, plooien ga hij wel doen maar breken nooit !, op het einde van de rit was hij zelfs sterk, wat een zot. Ik ben zeer trots om de kampioen trui over te nemen van een echte beer, zo sterk zal ik nooit zijn en zo goed ga ik ook niet kunnen schrijven maar ik kun wel beter luid boeren dan hem dus da is wel een twadde !!!, ik heb ook geen gat in mij muts dus da is ook noge twadde !. Go-Carl en BikeQueen hadden wel gelijk en kozen voor de ‘ Lovers ride ‘ !!!!. En de nieuwe naam van Chuck is nu officieel SLUFFER !!!!!. Wackys Rule, iedereen is kampioen bij ons ! FITZY

 

Lifty schreef op 09-11-2015 :

Weeral een super verslag 😁 Accu laden, die moek onthouden! Bedankt voor de rit, mannen! Verkeerde banden, slechte druk, ketting versleten, slijk in mn ogen,... waardoor ik niet meekomen met de kop.

 

Ival schreef op 08-11-2015 :

The day after, Mijn perikelen nog niet helemaal verteerd van Boom of mijn telefoon stond alweer roodgloeiend met tal van tekst berichten. Ik werd potverdorie gestalkt door een taliban, de broer van Bin Laden denk ik , steeds kwam er op mijn gsm accu laden, accu laden. Daar zit Pé zeker achter dacht ik ,maar het bleek loos alarm te zijn het was mijn batterij die plat was. Comme dabitude heb ik dan toch mijn hart laten spreken en die dekselse Pé weest gaan ophalen samen met de braafste inwoner van Heyst alias McG. In een ontspannen en gemoedelijk sfeertje reden we richting Kleit als een olijk triootje , met nog steeds geen vuiltje aan de lucht. Aangekomen in Kleit vond Pé niet beter om de camionette uitgerust met vast tapijt van Louis Depoortere te parkeren in een volzette parking die reeds afgesloten was voor alle verkeer. Met 4 parkeerwachters stonden ze te zwaaien met hun handen in de lucht “ t’is vul, t’is vul, gein platse mé. Ja hallo hoe kan ik dit nu weten antwoorde ik hen, jullie staan met 4 man voor dat bord VOLZET met een Affligem in de hand. Dit verstonden ze en zo bekwamen we een privé parking voor ons alleen, je moet het maar aan boord kunnen leggen. Na elle lange minuten te wachten op McG en Pé konden we ons uiteindelijk begeven naar de start waar we hadden afgesproken met tal van andere Wacky’s . De rit werd voor ons vertrek bestempeld als een collectief sterrenritje met alle copain’s samen. Nog steeds geen vuilte aan de lucht. Onze trotse kampioen in wording Fitzy, de vlooientemmer van dienst Cockroch , Smoky , Piet velo en Lifty stonden ons reeds op te wachten. Wat later kwamen Go-Carl en Katrien ook aangefietst, het clubje was volltalig. Katrien verschoot haar een bult toen ze al die atleten samen zag en fluisterde in Carel zijn oor “ zeg mo da zinder deure rein wé, kzien kikken nie me m’n neletriken vilo wé, Gilain is ter mé weg en kzien kikke da nie zitten me die mann mee. Met de arm in de lucht deed Go-Carl het medogeloos gebaar van rijd jullie maar door wij zullen apart rijden, en ik zag in zijn ogen dat dit enorm pijn deed, hij had graag met ons meegereden copain’s onder elkaar wat wil je, mannen weten waarom. Dalton had de afspraak gemist wegens het afzeggen van Chuck die alweer huishoudelijke verplichtingen had, we zullen zijn naam moeten veranderen in SLOEF, de sukkelaar. De trein was vertrokken en algauw was het reeds duidelijk dat het sterrenritje letterlijk ging genomen worden, begon al een beetje vuil te worden in de lucht. Pé de zot begon van de beginne goed door te trekken waardoor er reeds misverstanden althans smokey en Piet velo ontstonden van wie wacht er nu op wie met als gevolg dat we die 2 reeds kwijt waren na de 3 veldstrook. Lifty, Cockroach, ik en McG konden het tempo nog goed aan maar hadden niet veel over, wat voor Fitzy geen probleem leek te zijn, je merkte goed dat hij reeds vele uren op de fiets gereden had, je wordt ook niet zomaar kampioen. Aan de eerste bevoorrading hebben we nog eens verbroederd met Smokey en Piet Velo, zo zijn wij bezorgd om onze makkers. Na wat lachen en giechelen over elkaar de loef af te steken zijn we dan maar weer vertrokken. Onze benjamin in de fleur van zijn leven alias Smokey kon echter het opgelegd tempo niet aan en moest forfait geven na 206 meters, het ga je goed vriend en de wind van achter maar de trein stopt niet en is tijdsgebonden, McG moest immers op tijd thuis zijn om jawel te gaan eten in terug een sterrenrestaurant , Isabel is daar zéér strikt op !!! Op de rechte stroken wisselden Fitzy en Pé constant elkaar af om het tempo erin te houden waardoor op een zeker moment Lifty het zijne ervan dacht en er de brui aan gaf om zo zijn eigen tempo te rijden wat mij zeer verstandig leek. Ik zeg het niet graag maar McG’tje moest op zeker moment ook een gaatje laten vallen tot groot jolijt van Pé en fitzy, die eens hij bijna terug in de groep zat terug het gas opende, echt een vuil en gevaarlijk spelletje waren die twee aan het spelen. Voor mij lag het tempo ook net wat te hoog waardoor ik meerdere malen mezelf heb tegen gekomen maar steeds kon ik rekenen op McG, Fitzy en Cockroach om me uit de wind te zetten tot tegenstelling van Cochita Wurst, die was voor geen reden vatbaar, blijkbaar ligt die aanslag op zijn persoon te Boom hem nog zwaar op de maag. Doch liet ik niet in mijn kaarten kijken en groeide mijn zelfvertrouwen en conditie naarmate de kilometers verstreken, een echte diesel. De wind vol in het gezicht op een lang stuk liep Pé uit met het gedacht ons pijn te doen maar dit was buiten mijn opmerkelijke conditie te reken en als een pijl uit een boog vloog ik hem voorbij en nam ik met veel overtuiging de kop over, helaas kon hij nog net mijn wiel nemen en riep hij mij toe” goed doe mo deure we’n ne gat, we zien ze kwiet”. Ik kon hem nog net antwoorden met de woorden “K’zien dood, kapot en leeg”. Waarom but je dan zo door vroeg hij mij, maar helaas kon ik hem geen antwoord bieden, omdat ik een matcho ben zeker ? Leeg maar voldaan kwamen we met zijn vieren over de meet, het was een leuk ritje zij pé nog , ja ik heb de ganse rit zitten lachen, zo leuk was het. Ik denk dat we toch eens de uitspraak “easy rit “nog eens onder de loep moeten nemen of te wel versta ik geen engels. Ons niet gewassen en als een bende vuile verwilden hebben we ons nog laten verleiden door wat gersten nat die gratis werd aangeboden door het huis en wat zitten bijpraten tot iedereen binnen was om vervolgens onze weg in te zetten richting huis. Wat hebben we nu eigenlijk vandaag geleerd : Dat mijn tapijt in mijn camionette naar de kloten is . Dat de fietstermen als een vrouw is, als ze neen zeggen ja bedoelen. Dat je zeker geen medelijden moet hebben met een persoon die luistert naar de naam Pé Dat een sterrenrit steeds leuk en gezellig is, ideaal om wat bij te praten. EN TEN LAATSTE IK NOOIT NOG EEN STERRIT ZAL RIJDEN, KAN DIT ZOMAAR !!! Ival.

 

cockroach schreef op 08-11-2015 :

Ja pé k'wee ni wa gij daar int leger hebt toegediend gekregen maar een DURACEL keun is er niks tegen :-) pfffffff Toffe rit jammer dak van achter het gesprek ni kon volgen ;-)

 

schreef op 08-11-2015 :

het verslagje van Ival zal deze keer wat langer op zich laten wachten denk ik, hij heeft het waarschijlijk veel te druk met zijn tong uit zijn voorwiel te peuteren en de eikels uit z'n schoenen te halen....

 

piet velo schreef op 07-11-2015 :

ik breng lifty met me.mee we gaan om 9h00.klaar staan aan de start

 

schreef op 07-11-2015 :

De 2 oudjes van Heist (Mcgyver en Ival ) komen met de jonge heiste hinde ( ikke dus) ook af, zijn daar rond 9u !!!

 

smokey schreef op 07-11-2015 :

Fitzy en ik vertrekken om 8u15. bij ons achteraan om daar ter plaatse om 9u te vertrekken

 

Lifty schreef op 06-11-2015 :

9u inschrijving. Kan ik met iemand mee?

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens