22e Kerstmeeting VTT - 2015-12-26

Info

 

info van de organisator:

 
Hallo iedereen

Daar zijn we opnieuw met onze kerstmeetingen in Wingene.
dit gaat door op zaterdag 26 december 2015 :-)
deze toetocht is 75% offroad
De rit gaat door in De Tuimelaar in de Beernemstraat (aan het zwembad)
De afstanden zijn 27-36-47
inschrijven kan van 8u30 tot 14u30
Er is uiteraard een verzorgde en uitgeruste bevoorrading, bewaakte fietsparking kleedkamers en een afstpuitplaats.
fietsen huren kan op het nummer 051/65 66 88
Iedereen wordt verwacht om wat kilo's af te spitsen tijdens de feestdagen =D>
Het zal weer dik inorde zijn :-D jaarlijkse traditie
iedereen is welkom ,afzakken naar wingene is de boodschap :-D =D>

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Firmin schreef op 29-12-2015 :

Heb ook de tt ni gereden aangezien me vervoer moose lag te rijden op iets dat helemaal niet op Een velo gelijkt, op het tijdstip van vertrek! 😝

 

Ival schreef op 29-12-2015 :

Voila , dit is al één nu nog de rest.

 

Moose schreef op 29-12-2015 :

Ik heb de TT in Wingene niet gereden.

 

Ivan schreef op 28-12-2015 :

Hebben jullie gereden "choco,Firmin, micky en mouse" dit enkel om uw punten te kunnen toekennen. Van de rest weet ik het al. Gr Ival.

 

Space jr. schreef op 27-12-2015 :

Je maakt ook gemakkelijk vriendjes hè op de fiets , maar het duurt nooit niet lang , echte Wacky rules , smakelijk verslagje .

 

Long Fellow schreef op 26-12-2015 :

' K Waren er ook en prachtige tocht in vergelijking met Wevelgem de dag voordien. Dat was voor de skiërs een eerste oefening. Niet te doen. Gezien 25% vd rijders af sloegen richting Wevelgem werden de rijkswegen en hun povere fietsbanen ook een slierbaan? Daar gekomen hadden ze 1 superdeluxefietswash die ongeveer 5 minuten nodig heeft voor 1 fiets. MAAR... zelf een gewone tuinslang lag ter beschikking voor de tonnen slijk af te spuiten. +MAAR... weer niet getreurd, juist achter de start was een selfcarwash en de Marokaanse eigenaar was zo vriendelijk om tegen betaling ( organisatie) ook te helpen met zijn installatie tot ... 5 man achter mij, hij er de brui aan gaf want zijn goten waren verstopt met ... slijk. Ikke gelukkig nog door na 3/4 wachten en 1/2 gereden te hebben. Thuisgekomen dan maar nog een beetje powertraining gedaan met het reuzekalkoek opgevuld met farçi en ...geen slijk. Heb hem maar niet op mijn hoofd gezet gezien Mr Bean me voor was. Volgend jaar zullen ze in Wevelgem niet veel medewerkersnodig hebben en dat in contrast met Wingene. Flik Filip vd Casinobikers tegen gekomen met camionette v bandencentrale Morgen De Haan van thuis uit ergens aanpikken en we zien elkaar wel zeker!

 

Black magic schreef op 26-12-2015 :

Zo gezegd zo gedaan den dezen met de velo( tank met tracktorbanden want twas met de fully te doen ) naar Wingene , 38km tegen wind en twas ter meer dak gewenst had die fucking slunse van da weerbericht kut ter de kloten van!! Daar aangekomen even gebeld naar firmin maar geen gehoor kzag daar wel een kat lopen tzal den zijne geweest zijn, geen getreur op de costertjes ku je rekenen. Smokey en the bandit kwamen 5min na mij toe weliswaar met den noto maar da makt niks ut. Goed afgesproken da we rustig gingen rijden want den dezen moest nog terug kunnen rijden met zen tank naar huis. 500meter verder moest the bandit toch de snelheid opvoeren ik liet gegaan ma smokey reed op eigen tempo en zo liepen we een beetje uit, nie al te ver want goed en wel bij de bevoorrading kwam smokey daar ook al aan. Mo volk mo volk je moest aanschiuven bij de bevoorrading. Smokey had er zin in en vertrok zonder veel boe of ba en duwde redelijk door wij 1 min later vertrokken zagen da smokey een 500tal meter voor ons uit reed , bandit dacht zen ouwe een lesje te leren , we reden er naar toe en duwden een tandje door als we smokey passeerden. Smokey dacht bij zen zelf no stress no stress en liet ons doen, het parcour werd wa vettiger en beetje meer bosachtig. The bandit werd afgestraft om zen pa een lesje te leren en kreeg bezoek van mister cramp , ik kenner van krampen kregen gaf hem de goeie raad verder te stampen en blijven ronddraaien ma het terrein liet het nie echt toe op da moment. Ik liet hem achter bij het gedacht dat we toch dicht bij de 2de bevoorrading zaten maar na 5km werd er mij gezegd dat er geen 2de was. Dan maar alleen tot het einde gereden, daar aangekomen en me voldaan van een lekkere stutte met paté zag ik smokey met de verloren zoon 😃. Den dezen afscheid genomen van de costertjes en vertrok naar huis. Toen ik stond te wachten aan scheepdale brug te Brugge werd ik begroet door een in Wacky tenue geklede persoon , kende hem nie ma ik moest vele groeten doen aan de wacky's van frederiek Degroote . Die was op weg naar zen werk ( politie kantoor te Knokke ) , ik van menig de politie me vriend vond het wel leuk om samen te rijden. Voor de brug open ging maakte ik snel nog een inventaris en zag dat ik nog 2 cartouches had 😉, den dezen zen jachtgeweer geladen en wanneer de brug open ging schoot ik die af heel geleidelijk want tenslotte is de politie me vriend 33,34,34,5 ik hoorde dat het praten al wa moeilijker ging 35 me nieuwe vriend zei kga je moeten laten want tis te snel ik zei nog hang een beetje in me wiel ma na 300meter zag ik zen schaduw verder van me gaan dan naar 36 op kruissnelheid naar den heistlaan gereden om dan den laatste 5km aan 24 een beetje op adem te kunnen komen en me hartslag wa te laten zakken want twas nodig 😃. Eens thuis een sushi schoteltje laten zakken om de 122kmtjes te verwerken, twas een schoon ritje en een zalig weertje om te rijden ma fucking jill van den VTM ma da wel e keer zeggen dat ter zovele wind zal zijn .

 

Chocoprince en duracell schreef op 26-12-2015 :

Wij zullen er ook zijn

 

Fitzy schreef op 26-12-2015 :

Ik pas, zal een plaatslijk rit doen, kheb te vele strijk !!!!!!

 

Black magic schreef op 25-12-2015 :

Wie met de fiets naar daar? Tis een kleine 40km dus heen en terug goed voor 130km fietsplezier 😉.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens