Verslag Bos Rally - 2016-01-03

Verslag

 

The day afther the storm , Aan onze site te zien zal het terug een zondags ritje worden om je vingers af te likken . Niet minder dan 25 Wacky’s hadden zich aangemeld voor de rit in Snellegem. Natuurlijk is de ene Wacky de andere niet en algauw werden er op de site afspraken gemaakt hoe de verplaatsing zou gebeuren. De A ploeg die het moeten hebben van vééle kilometers hadden wijs gekozen voor de verplaatsing te overbruggen met de fiets van en naar , in tegenstelling van de B-ploeg die liever alles op alles te zetten tijdens de toertocht zelf en als last but not laest, diegene die wel willen met de fiets maar niet zeker zijn van zichzelf en liever een uur later of eerder vertrekken om zo toch op tijd met de blauwe armada terplaatse te kunnen vertrekken of net niet ? Als je de Wacky’s hoog in het vaandel draagt klopt je hartje toch telkens enkele slagen hoger als je die blauwe meute ziet staan aan de start en zeker met die kleine wackytjes erbij.

 

Eens iedereen ingeschreven en betaald vertrok de blauwe armada onder het gezag van Harryman die voor één keer de taak op zich nam gezien onze secretaris generaal protocollaire en familiale verplichtingen had. Luidkeels riep Harryman de bende toe dat er zoals altijd de eerste 5 km samen gereden zou worden. Dit was het laatste dat we nog gehoord of gezien hebben van de brave man, hij riep, hij kwam, zij vertrokken en weg waren de volgels, de rest is geschiedenis. Ik ga een voorstel indienen bij de commessie van integratie om de woorden vijf kilometers om te zetten in vijf seconden of beter nog nano seconden. Al van in de beginne waren er reeds drie ploegjes gerezen uit die snelle start onder aangeven van wie weet ik niet maar waar de kleppers inzaten, Harry, Onslow, Wash & Go, Space, Rukkie, Frietpotje, DDT, Donald, en nog een paar. Sorry als ik er eentje gemist heb, het ging te snel. Laat ons deze groep “groep A” noemen van “Amai da’s rap.” Gevolgd door een gedreven bende die bewust groep A wat op voorsprong lieten kwestie om het moraal in de groep niet te verpesten en hen in het gewisse te laten. Deze groep kreeg de letter B mee van “biena oud en nie versleten “, waarvan Ival, Pé en Capitan Iglo deel van uitmaakten. Met afsluitend een groep die het niet aan hun hart lieten komen en er wijselijk een tempo op na hielden naar het kunnen van de zwaksten van de groep die dag. Ik ga geen namen noemen, dit zou betuigen van weinig respect , een gebaar wat enorm in dank werd afgenomen door Choco. Dan hier en daar nog een groepje Wacky’s die zorgen voor nieuw aanstormend talent en het ganse parcour afhaspelen met zoonlief, laten we deze groep dan maar groep D noemen van Daddy. En als laatst een groep waar niemand het bestaan van af weet nl. Groep G. De G van Ghost, daar kan ik uiteraard weinig van berichten, ze zijn afgekomen, ze hebben zich ingeschreven, de toer aangevat, beeïndigd en zijn terug vertrokken huiswaarts, moge god hun behoeden van een veilige thuiskomst waarvan Lifty, Ottoman, Golfie en hoogstwaarschijnlijk met de nadruk op lijk onze enige echte Long fellow van deel uit maakten.

 

Het traject lag er subliem bij, mooie passage’s door bossen, weinig open vlaktes enkele mooie behendigheids proefjes en hier en daar lonkend achter hoeken enkele kuitenbijters erbij. Goed om eventjes buiten adem te zijn. Ze hebben er werk van gemaakt die gasten in Snellegem. iets wat je van de bevoorraadingen niet kon zeggen. Daar kan ik met spijt in het hart maar een 6,5 op tien geven. Geen Pim’s koekjes, geen chocolade en geen hartige pannenkoeken met ijs en slagroom. Het kon iets beter, het is niet voor mij maar voor de anderen. Ik had al snel door dat Pé niet in bloedvorm vertoefde en liet hem in de waan dat ik niet meekon en hem zo steeds een tiental meters voorsprong gaf. Dit is goed voor zijn zelf vertrouwen en moraal. Dit had ik immers zo afgesproken met zijn metalieken engeltje om hem wat te sparen in 2016 , de arme man weet ook niet meer van welk hout pijlen te maken om het mij alsnog lastig te kunnen maken. Hier en daar in de wat meer technische stroken heb ik hem dan wel nog eens de loef afgestoken maar met wederzijds respect, dit wil natuurlijk niet zeggen dat het lang zo zal blijven, ik denk zelfs dat het vlug zak kantelen. Capitan Iglo dacht er het zijne van en reeds zowaar op hartslag, nie in t’rood vandaage, up t’gemak, ik goan er hier een trainigstje van maken. Ja hallo, mijn nieuwe hartslagmeter is weer niet onder de 170 geweest vandaag, da spil gaat alweer stuk zijn voor zijn tijd…… en ik ook !!!

 

Op een gegeven moment kwamen we Gilles tegen met El Guido in zijn sog. Die kleinen was daar aan fietsen dat het niet normaal was, als dat de nieuwe Sven Nys niet wordt dan weet ik het ook niet meer. Veel blauw was niet meer te zien in zijn outfit , blijkbaar heeft hij zich ( en dit verkregen uit goede bron ) meerdere malen met opzet laten uitglijden in de modder tot groot ergernis van daddy Guido. Ik denk moest je vragen aan Gilles wat hij liever zou doen , een toertocht onder de Wacky’s of een namiddagje postzegels te verzamelen, ik denk dat de keuze vlug zou gemaakt zijn . Dat manneke blinkt van geluk up ziene vélo en bij z’n pappa, trouwens t’ wordt tied Guido dat je da ventje euh ké euh nieuwe velo kopt hé of zie je schuw daje nie mé mee go kunnen ? Da manneke zit vul vier, je goat hem thus were met euh net meugen vang’n. We hebben het duo dan maar wijselijk achtergelaten en onze strooptocht verder gezet. Aan de laatste stop heeft Capitan Iglo zich aangesloten bij groep A om toch nog eens de beentjes te testen. Beslijkt van kop tot teen maar toch voldaan zijn we allemaal heelhuids over de meet gekomen. Bij het benuttigen van spijs en drank kwam ik te weten dat iedereen ervan genoten heeft en zijn eigen tempo heeft gereden. Voldaan richting huis gereden met als eerste stop de Dibo te Knokke om onze stalen rossen wat aanzienlijker te maken om vervolgens iedereen veilig thuis af te zetten , wat natuurlijk niet van toepassing is voor Pé en Duracell. Die zaten in de camionette op de terugweg te…………vriemmelen………. op …………en dat met choco ………….hiegelen …… Op…… elkaar…….als daar………….vodden……………

 

Wordt vervolgt,

 

 

Ival. 

 

 

Info

 

Startlocatie

Zaal Ter Schelpe
Eernegemweg 32
8490  Snellegem
 
Start: 
8.00-11.00
 
Afstanden
28 - 48 km

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 06-01-2016 :

@pé, ik heb u niks gevraagd ! Ik ban in bespreking met uw : en ik citeer "vrouwe " Bij deze .......F**ck Off PS : til je training voor Love & Bike run maar naar een hoger niveau. het zal nodig zijn !!! Meer zeg ik niet.

 

schreef op 06-01-2016 :

En ik citeer Bobby (alias Wantje )WOEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 

El Gwiedo schreef op 05-01-2016 :

Je zie goe bezig !!!

 

Ival schreef op 04-01-2016 :

@ metallieke engeltje, voilà we zijn erin geslaagd in ons opzet. Pé geloofd niet beter of dat IK niet meekon, ha, ha,ha, het is wel plezant om zijn repliek te lezen. Missie geslaagd zo ik durven stellen maar ik weet niet of ik dit lang zal volhouden, hij rijd nu wel héélél traag Trouwens ik lees al verontrustende replieken op de site Moet ik nog eventjes verder doen of stoppen we ermee ?

 

eagle eye schreef op 04-01-2016 :

Wederom goe verslagske ,waarvoor mijn hartelijke dank. Op naar de volgende !!!!

 

Space jr schreef op 04-01-2016 :

Machtig verslagske Ival , mijn grote verwondering gaat uit naar het vredig beeld tussen u en Pé , is hij hem werkelijk aan het voorbereiden om familie te worden of is het de zus verleiden om de broere te beminnen , da's roern in t'eten van gisteren wi!!!! niet dat ik wil stoken wi.

 

schreef op 04-01-2016 :

Vooral eerst een compliment aan Ival, de brave man is nog nooit zo verstandig aan een nieuw jaar begonnen !!! In plaats van zich helemaal te pletter te rijden om het gat op mij dicht te rijden, deed hij het nu op een gracieus veteranentempootje !!! Mijn intenties dit jaar zijn trouwens om iedere keer ( hoevele malen dit ook moge zijn) te wachten als Iron Man nog maar eens een gat moet laten vallen ( in plaats van hem helemaal naar de verdoemmenis te rijden…) Wat de terugweg van de dibo betreft…Als je het voorstel krijgt van Choco dat als ie op m’n handdoekje mocht zitten, ik Valerie op m’n schoot mocht kadou kreeg…’tja dan moet je niet lang denken hé !!!!heb trouwens nog nooit zoveel van de vluchtheuvels genoten !!!:)

 

Bahamontes schreef op 03-01-2016 :

Goe begin van het nieuwe jaar met een subliem verslag erbij!

 

El Gwiedo schreef op 03-01-2016 :

Twas idd een super ritje.We hebben ervan genoten. IK zou maar opassen als zijn volgende fiets klaar is !!!!! Heb hier trouwens nog een verzameling postzegels waar ik niets mee ben .

 

Harryman schreef op 03-01-2016 :

Eerst wat verwarring aan de siphon!. Bleek dat er een deel aan de siphon zelf stonden wetende dat de siphon in het week-end gesloten is. Hallo. De andere bende waaronder mezelf stonden netjes te wachten aan de andere kant van de brug. Blijkbaar net uit hun gezichtsveld. Dan maar bellen naar elkaar en we konden vertrekken. Firmin had zijn puffer goed gebruikt denk OD(overdosis) want hij bepaalde het tempo met beul. Over beul gesproken noteer, de eerste smerige passage was het al van dat. Plets boem en smak tegen de grond ook een vallingske blijkbaar. Wel met de lach terug(rap) op de fiets. Leuk slijkig parcours en voor de rest enkel Sven geschrokken van een paard of was het omgekeerd weet het niet!! Ook een valpartij als gevolg . Machtige bende en merci IVAL voor verslag...

 

Ivan schreef op 03-01-2016 :

The day afther the storm , Aan onze site te zien zal het terug een zondags ritje worden om je vingers af te likken . Niet minder dan 25 Wacky’s hadden zich aangemeld voor de rit in Snellegem. Natuurlijk is de ene Wacky de andere niet en algauw werden er op de site afspraken gemaakt hoe de verplaatsing zou gebeuren. De A ploeg die het moeten hebben van vééle kilometers hadden wijs gekozen voor de verplaatsing te overbruggen met de fiets van en naar , in tegenstelling van de B-ploeg die liever alles op alles te zetten tijdens de toertocht zelf en als last but not laest, diegene die wel willen met de fiets maar niet zeker zijn van zichzelf en liever een uur later of eerder vertrekken om zo toch op tijd met de blauwe armada terplaatse te kunnen vertrekken of net niet ? Als je de Wacky’s hoog in het vaandel draagt klopt je hartje toch telkens enkele slagen hoger als je die blauwe meute ziet staan aan de start en zeker met die kleine wackytjes erbij. Eens iedereen ingeschreven en betaald vertrok de blauwe armada onder het gezag van Harryman die voor één keer de taak op zich nam gezien onze secretaris generaal protocollaire en familiale verplichtingen had. Luidkeels riep Harryman de bende toe dat er zoals altijd de eerste 5 km samen gereden zou worden. Dit was het laatste dat we nog gehoord of gezien hebben van de brave man, hij riep, hij kwam, zij vertrokken en weg waren de volgels, de rest is geschiedenis. Ik ga een voorstel indienen bij de commessie van integratie om de woorden vijf kilometers om te zetten in vijf seconden of beter nog nano seconden. Al van in de beginne waren er reeds drie ploegjes gerezen uit die snelle start onder aangeven van wie weet ik niet maar waar de kleppers inzaten, Harry, Onslow, Wash & Go, Space, Rukkie, Frietpotje, DDT, Donald, en nog een paar. Sorry als ik er eentje gemist heb, het ging te snel. Laat ons deze groep “groep A” noemen van “Amai da’s rap.” Gevolgd door een gedreven bende die bewust groep A wat op voorsprong lieten kwestie om het moraal in de groep niet te verpesten en hen in het gewisse te laten. Deze groep kreeg de letter B mee van “biena oud en nie versleten “, waarvan Ival, Pé en Capitan Iglo deel van uitmaakten. Met afsluitend een groep die het niet aan hun hart lieten komen en er wijselijk een tempo op na hielden naar het kunnen van de zwaksten van de groep die dag. Ik ga geen namen noemen, dit zou betuigen van weinig respect , een gebaar wat enorm in dank werd afgenomen door Choco. Dan hier en daar nog een groepje Wacky’s die zorgen voor nieuw aanstormend talent en het ganse parcour afhaspelen met zoonlief, laten we deze groep dan maar groep D noemen van Daddy. En als laatst een groep waar niemand het bestaan van af weet nl. Groep G. De G van Ghost, daar kan ik uiteraard weinig van berichten, ze zijn afgekomen, ze hebben zich ingeschreven, de toer aangevat, beeïndigd en zijn terug vertrokken huiswaarts, moge god hun behoeden van een veilige thuiskomst waarvan Lifty, Ottoman, Golfie en hoogstwaarschijnlijk met de nadruk op lijk onze enige echte Long fellow van deel uit maakten. Het traject lag er subliem bij, mooie passage’s door bossen, weinig open vlaktes enkele mooie behendigheids proefjes en hier en daar lonkend achter hoeken enkele kuitenbijters erbij. Goed om eventjes buiten adem te zijn. Ze hebben er werk van gemaakt die gasten in Snellegem. iets wat je van de bevoorraadingen niet kon zeggen. Daar kan ik met spijt in het hart maar een 6,5 op tien geven. Geen Pim’s koekjes, geen chocolade en geen hartige pannenkoeken met ijs en slagroom. Het kon iets beter, het is niet voor mij maar voor de anderen. Ik had al snel door dat Pé niet in bloedvorm vertoefde en liet hem in de waan dat ik niet meekon en hem zo steeds een tiental meters voorsprong gaf. Dit is goed voor zijn zelf vertrouwen en moraal. Dit had ik immers zo afgesproken met zijn metalieken engeltje om hem wat te sparen in 2016 , de arme man weet ook niet meer van welk hout pijlen te maken om het mij alsnog lastig te kunnen maken. Hier en daar in de wat meer technische stroken heb ik hem dan wel nog eens de loef afgestoken maar met wederzijds respect, dit wil natuurlijk niet zeggen dat het lang zo zal blijven, ik denk zelfs dat het vlug zak kantelen. Capitan Iglo dacht er het zijne van en reeds zowaar op hartslag, nie in t’rood vandaage, up t’gemak, ik goan er hier een trainigstje van maken. Ja hallo, mijn nieuwe hartslagmeter is weer niet onder de 170 geweest vandaag, da spil gaat alweer stuk zijn voor zijn tijd…… en ik ook !!! Op een gegeven moment kwamen we Gilles tegen met El Guido in zijn sog. Die kleinen was daar aan fietsen dat het niet normaal was, als dat de nieuwe Sven Nys niet wordt dan weet ik het ook niet meer. Veel blauw was niet meer te zien in zijn outfit , blijkbaar heeft hij zich ( en dit verkregen uit goede bron ) meerdere malen met opzet laten uitglijden in de modder tot groot ergernis van daddy Guido. Ik denk moest je vragen aan Gilles wat hij liever zou doen , een toertocht onder de Wacky’s of een namiddagje postzegels te verzamelen, ik denk dat de keuze vlug zou gemaakt zijn . Dat manneke blinkt van geluk up ziene vélo en bij z’n pappa, trouwens t’ wordt tied Guido dat je da ventje euh ké euh nieuwe velo kopt hé of zie je schuw daje nie mé mee go kunnen ? Da manneke zit vul vier, je goat hem thus were met euh net meugen vang’n. We hebben het duo dan maar wijselijk achtergelaten en onze strooptocht verder gezet. Aan de laatste stop heeft Capitan Iglo zich aangesloten bij groep A om toch nog eens de beentjes te testen. Beslijkt van kop tot teen maar toch voldaan zijn we allemaal heelhuids over de meet gekomen. Bij het benuttigen van spijs en drank kwam ik te weten dat iedereen ervan genoten heeft en zijn eigen tempo heeft gereden. Voldaan richting huis gereden met als eerste stop de Dibo te Knokke om onze stalen rossen wat aanzienlijker te maken om vervolgens iedereen veilig thuis af te zetten , wat natuurlijk niet van toepassing is voor Pé en Duracell. Die zaten in de camionette op de terugweg te…………vriemmelen………. op …………en dat met choco ………….hiegelen …… Op…… elkaar…….als daar………….vodden…………… Wordt vervolgt, Ival.

 

Biking Bobby schreef op 03-01-2016 :

Eeste vallinghe van't joar pffff... Sorry gasten next time!

 

Bahamontes schreef op 02-01-2016 :

jawadde were zu veel volk, goe bezig mannen!!! Ik moe nieuwjaren naar mijn moemoe en vava in Houtem, had graag meegeweest pertank. Veel leute!!!

 

PIETVELO schreef op 02-01-2016 :

ga jullie wel te plaatse wel zien ik ga daar wel wachten tot jullie aankomen en dan vertrekken zodat julie niet moeten wachten als we offroad rijden dan kan ik met jullie terug mee rijden naar huis dat is geen plobeem dat is op de weg en wil op mijn tempo rijden offroad

 

Biking Bobby schreef op 02-01-2016 :

Join en ik gon met den ottooo... Me zoen nog wiln eu twa drienken achteraf...

 

black magic schreef op 02-01-2016 :

euhmmm piet tis ten n8hten an de siphon he of goaje achterut rienen noar doar :P

 

PIETVELO schreef op 02-01-2016 :

ik vertrek morgen vroeg om 7 stipt aan vida sport met de fiets ;wie mee wilt

 

Donald schreef op 02-01-2016 :

8h aan de siphon. Tot morgen! Gr Donald.

 

Lifty schreef op 02-01-2016 :

Ottoman en ik zetten wat vroeger aan om op tijd terug te zijn.

 

Harryman schreef op 02-01-2016 :

Voor Snellegem rijden we over siphon langs de vaart richting Brugge. Daarna langs de vaart richting Oostende om Af te slaan in varsenare!! We hebben dan geen drukke baan nodig. Vertrek 7.45h aan de Molenhoek richting Oostkerke. 8h aan de siphon!! Tot morgen.

 

Wantje BB schreef op 02-01-2016 :

Tne 9enen an de start.

 

schreef op 02-01-2016 :

Ival en ikke vertrekken rond 8.15met den otto vanuit heist, vertrek in snellegem rond 9u !!

 

Space jr. schreef op 01-01-2016 :

Tegen 8uur zal ik eind de Heistlaan staan.

 

Black magic schreef op 01-01-2016 :

Wash and go ( kollin) en ik vertrekken vanuit Heist om 7h45 om daar tegen 9h aan de start te zijn tis ong 26km dus das gie te doen he.

 

schreef op 01-01-2016 :

Ik het kan rij ik deze ook...

 

Biking Bobby schreef op 31-12-2015 :

Als het kan rij ik deze.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens