Verslag Lokale rit - 2016-02-07

Verslag

 

Naar vele twijfelen en buiten kijken, en kijken naar buienradar, toch vertrokken op de laatste moment, met resultaat aan de Molenhoek toegekomen zonder helm. Da is niet moeilijk als je beslist om 9.19 om te gaan en moet je begin kleren, een paar minuten te laat maar er was nog volk, phew !!!. Krulle, Moose, Lifty, Ottoman staat klaar, en Firmin was naar Dalton om een tas koffie te drinken en proberen een string te stelen van Renee. Zeer terug naar huis een helm halen en wachten op Firmin en dan de duin in en bos voor ‘ some technical pleasure ‘. En als bonus was de zon uitgekomen en een zeer warme ochtend geworden, man man, best dat ik niet thuis gebleven was, liggen in de zetel op een Zondag ochtend met de zon in je smul, fuck !!!!!. McG, was wel thuis gebleven met zijn keun, en Ival mocht niet trainen van zijn personal coach, omdat hij in rode gegaan was de dag ervoer. Pé ging toch niet mee gaan denk ik ?, en koos voor een Vodka Orange avond met zijn Madam, Dalton ging naar de kapper !. Het was een leuk ritje, en iedereen deed wat dat hij kon ( lees Moose filmen ) ;-).

 

 

Nadien hebben wij naar de Nation geweest waar wij verschillende ontmoeting hebben mee gemaakt, Golfi’s vader komt alles vertellen over zijn zoon, een madam van Dendermonde op zoek naar liefde, en een vent met gele tanden, een grote neus ( moest je in bijten woord je dronke ), de constant zaagt, naar een paar hoest buien, met tussen de tanden ‘ GA WEG ‘ geroepen wast hij weg !!!!. Er waren een paar jeanetten aanwezig met under homo fiets ( Rookies maten !!!!! ), de met under arrogant smul zorgde voor een slechte vibe, maar da weten we e van de mannen !!!!!. Al bij al, super blij dat ik uit mij kot gekomen was en vele leute gehad met een toffe bende. Als er fouten zijn in mij spelling en opbouw van zennen, remember I am from England and ‘ I know nothing ‘ 

 

Fitzy

 

 

Info

 

We vertrekken om 9u30 aan de Molenhoek!!!!!

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Baha schreef op 10-02-2016 :

haha prachtig Fitzy, het leest als een trein!!

 

schreef op 09-02-2016 :

Blij dat er buiten Ival nog iemand meer spellingsfouten maakt dan ik !!! Way to go Fitzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ival schreef op 08-02-2016 :

Fitzy je wordt ongelofelijk ! Ik heb neen fout kunnen finden en je bouw op van zin is perfect !!! Kijk zo verder doen. Leuk om te lezen moatje , prachtig.

 

eagle eye schreef op 08-02-2016 :

Tof verslagtje broere , tis open dat er nog vele mogen volgen!!!

 

Amar schreef op 07-02-2016 :

😂👍

 

Fitzy schreef op 07-02-2016 :

Naar vele twijfelen en buiten kijken, en kijken naar buienradar, toch vertrokken op de laatste moment, met resultaat aan de Molenhoek toegekomen zonder helm. Da is niet moeilijk als je beslist om 9.19 om te gaan en moet je begin kleren, een paar minuten te laat maar er was nog volk, phew !!!. Krulle, Moose, Lifty, Ottoman staat klaar, en Firmin was naar Dalton om een tas koffie te drinken en proberen een string te stelen van Renee. Zeer terug naar huis een helm halen en wachten op Firmin en dan de duin in en bos voor ‘ some technical pleasure ‘. En als bonus was de zon uitgekomen en een zeer warme ochtend geworden, man man, best dat ik niet thuis gebleven was, liggen in de zetel op een Zondag ochtend met de zon in je smul, fuck !!!!!. McG, was wel thuis gebleven met zijn keun, en Firmin vertelt dat Ival mocht niet trainen van zijn personal coach, omdat hij in rode gegaan was de dag ervoer. Pé ging toch niet mee gaan denk ik ?, en koos voor een Vodka Orange avond met zijn Madam, Dalton ging naar de kapper !. Het was een leuk ritje, en iedereen deed wat dat hij kon ( lees Moose filmen ) ;-). Nadien hebben wij naar de Nation geweest waar wij verschillende ontmoeting hebben mee gemaakt, Golfi’s vader komt alles vertellen over zijn zoon, een madam van Dendermonde op zoek naar liefde, en een vent met gele tanden, een grote neus ( moest je in bijten woord je dronke ), de constant zaagt, naar een paar hoest buien, met tussen de tanden ‘ GA WEG ‘ geroepen wast hij weg !!!!. Er waren een paar jeanetten aanwezig met under homo fiets ( Rookies maten !!!!! ), de met under arrogant smul zorgde voor een slechte vibe, maar da weten we e van de mannen !!!!!. Al bij al, super blij dat ik uit mij kot gekomen was en vele leute gehad met een toffe bende. Als er fouten zijn in mij spelling en opbouw van zennen, remember I am from England and ‘ I know nothing ‘ Fitzy !

 

Lifty schreef op 07-02-2016 :

Mooi ritje met Krulle, Moose, Firmin, Fitzy en Ottoman. Gestart in de regen, maar de volgende uren bleef t gelukkig droog! Beetje techniek bijgeschaafd aan t keun en een stukje wackytrail opnieuw proper gemaakt tot ergernis van een koppeltje die dachten een rustig plekje op te zoeken. De gladde wortels zorgden voor extra obstakels op de korte klimmetjes. Nadien nog wat slagroom zitten aflikken van de Nations serveuze. Zij die er niet bij waren...

 

Krulle schreef op 07-02-2016 :

Ken gereden met 5 Wacky s, luisterend naar de naam:otto, Lifty, Moose, Firmin,Fitzy! Machtige, zonnige rit met après! De thuisblijvers hadden weeral ongelijk :-)

 

Ival schreef op 07-02-2016 :

Bij mij regent het ook. Blijf ook thuis. Doei

 

Fitzy schreef op 07-02-2016 :

🐈

 

Fitzy schreef op 07-02-2016 :

Net buiten geweest, lat maar, ik blijf met vrouwtje !!!!!!. Geniet van jullie ride !

 

Lifty schreef op 07-02-2016 :

Tot straks fitzy!

 

Fitzy schreef op 07-02-2016 :

.....Nog 3 minuten en ik moet beslissen ?????

 

Fitzy schreef op 07-02-2016 :

Net een bericht van McG, het regent in Heist en hier in Knokke niet ?, das de redenen dat de huizen meer kosten in Knokke zeker !

 

Fitzy schreef op 07-02-2016 :

Het is nu 8.53, het regent niet, maar toch besliss ik om 9.03.

 

McG schreef op 07-02-2016 :

Sorry, maar ik pas. Nog in vakantiemodus en te nat buiten. Alaaf !!!

 

Fitzy schreef op 07-02-2016 :

Het is nu 8.29, en het regent, als het zo blijft kom ik niet af, verder update om 8.53.

 

Ival schreef op 07-02-2016 :

Bij goed weer om 9.45 aan Molenhoek.

 

Lifty schreef op 06-02-2016 :

We blijven best uit Heist?

 

Wantje BB schreef op 06-02-2016 :

CARNAVAL!!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens