Verslag van twee flandriens - Plaatselijke Rit - 2016-03-06

Verslag

 

Eerst feestje met ons machtig ere-lid Fluppe, dan Eagle eye en Pé veilig afzetten thuis na een leuke avond !. Rond 4.00 naar bed en vrouwtje vraagt ‘ ga je fietsen morgen ? ‘, ik ‘ kweet nee, slaapwel ‘ . 8.20 opstaan om te pissen en te kijken buiten, ummm regen,  back to bed !!!!, eerst kakken en en een koffie, rond 8.45, zo ik toch nee beter fietsen ?, tuurlijk !!!. Eerst kijken naar de site Moose niet !, bellen Space ( not so JR, not so Snr ), geen antwoord, bellen naar Lifty, hij pakt op maar was de strijk aan het doen en wilde niet in de koud en de regen buiten komen !. Ja, juiste Fikken weten dat hij een oude Wacky is en al niet te juiste in zijn hoofd, zo ik hem als laatste bellen, Ik vraag ga je fietsen ?, ja ik sta hier en tis geen mens, zelfs de voetbal was uitgesteld door water overlast ( meetjes ). Ok zeg ik dan kom je naar hier ik ga mij zere klaar maken ?, ‘ super zegt hij ‘, de oude bestuur man was content !!!.

 

Het was koud, regen, wind, hagelstenen maar toch was het leuk, de mood blijft goed in en wij kon genieten van de natuur, Fikken altijd een positief mans !. Langst de Dams Vaart kom wij 6.5 tegen, maar hij geeft ons niet graag en wild alleen fietsen lol, ofwel vreemd gaan in Nolland ?. In Brugge was het draaien en naar huis, tegen wind, Fikken kruipt achter mij en zeg niet veel meer, maar toch blijven genieten. Wij waren bezig over de Beach Race in Middlekerke, da ga geen katte pis zijn respect voor de gasten hinder. Wij zijn dan naar Pé gereden voor de koffie, ZZZZZZZZZZZZZZ, still in bed !. Eerst dan een stuk langst de zee, maar de wind was niet te doen dus richting naar huis.

 

wij waren een beetje te nat en te koud om iets te drinken in des Nations dus wij zijn richting thuis gereden. 107 jaar oud toppe en Wacky Origineels en aanwezig !!!, alle twee super blij dat ons portie verse lucht ben was.

 

 

Info

 

We starten om 9u aan de Molenhoek en zijn were tegen den apéro!!!

 

 

Deelnemers

 

Fikken, Lifty, Space, Moose

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 11-03-2016 :

STERK !!! Da's straf net zoals Eddy Ronchetti de beste amateur ooit !!! :-)

 

Space jr. schreef op 09-03-2016 :

Sterk karakter gasten , ik zag het niet zitten op de fiets en heb dan maar een loopke gedaan , da's warmer.

 

Harryman schreef op 08-03-2016 :

Respect voor onze masters 3!!

 

PĆ© schreef op 07-03-2016 :

@fitzy en Fikken, was juist wakker toen jullie passeerden, nog naar benenden gestormd om koffie te zetten, koekskes te bakken, een voetbadje heet water klaar te zetten en eventueel 'n warme choco, maar tevergeefs de vogels waren gaan vliegen...( voetballers zijn inderdaad "meetjes" :):):)

 

Fikken schreef op 06-03-2016 :

Mooi verslagstje Fitzy. Was leutig ritje.

 

Fitzy schreef op 06-03-2016 :

Eerst feestje met ons machtig ere-lid Fluppe, dan Eagle eye en PĆ© veilig afzetten thuis na een leuke avond !. Rond 4.00 naar bed en vrouwtje vraagt ā€˜ ga je fietsen morgen ? ā€˜, ik ā€˜ kweet nee, slaapwel ā€˜ . 8.20 opstaan om te pissen en te kijken buiten, ummm regen, back to bed !!!!, eerst kakken en en een koffie, rond 8.45, zo ik toch nee beter fietsen ?, tuurlijk !!!. Eerst kijken naar de site Moose niet !, bellen Space ( not so JR, not so Snr ), geen antwoord, bellen naar Lifty, hij pakt op maar was de strijk aan het doen en wilde niet in de koud en de regen buiten komen !. Ja, juiste Fikken weten dat hij een oude Wacky is en al niet te juiste in zijn hoofd, zo ik hem als laatste bellen, Ik vraag ga je fietsen ?, ja ik sta hier en tis geen mens, zelfs de voetbal was uitgesteld door water overlast ( meetjes ). Ok zeg ik dan kom je naar hier ik ga mij zere klaar maken ?, ā€˜ super zegt hij ā€˜, de oude bestuur man was content !!!. Het was koud, regen, wind, hagelstenen maar toch was het leuk, de mood blijft goed in en wij kon genieten van de natuur, Fikken altijd een positief mans !. Langst de Dams Vaart kom wij 6.5 tegen, maar hij geeft ons niet graag en wild alleen fietsen lol, ofwel vreemd gaan in Nolland ?. In Brugge was het draaien en naar huis, tegen wind, Fikken kruipt achter mij en zeg niet veel meer, maar toch blijven genieten. Wij waren bezig over de Beach Race in Middlekerke, da ga geen katte pis zijn respect voor de gasten hinder. Wij zijn dan naar PĆ© gereden voor de koffie, ZZZZZZZZZZZZZZ, still in bed !. Eerst dan een stuk langst de zee, maar de wind was niet te doen dus richting naar huis. wij waren een beetje te nat en te koud om iets te drinken in des Nations dus wij zijn richting thuis gereden. 107 jaar oud toppe en Wacky Origineels en aanwezig !!!, alle twee super blij dat ons portie verse lucht ben was. Fitzy

 

Moose schreef op 06-03-2016 :

Ik ga passen voor vandaag

 

Space jr. schreef op 05-03-2016 :

Ik zal morgen kijken naar buienradar , indien te regelmatig regen zal het lopen worden .

 

dierckxsens schreef op 04-03-2016 :

moose, het is verboden om twee keer per dag te rijden (artikel 5.2 bis in het reglement)

 

Space schreef op 03-03-2016 :

Easy ride zie ik wel zitten afspreken rond 9uur?

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens