Verslag Wacky Ronde Van Vlaanderen - 2016-04-01

Verslag

 

De ronde van Vlaanderen  anno 2016,

Na een maandenlange intensieve training voor de ronde van Vlaanderen was D-day eindelijk aangebroken, gedaan met al dit dieet en enkel leven op water en brood, Hmm.

Aangekomen s’morgens in alle vroegte in het adelaarsnet van de Wacky’s “ De Molenhoek” waar normalieter geen enkel vreemd individu zich ook nog maar zou wagen om langs te gaan stonden er reeds een volledig arsenaal van Wacky strijders uitgedorst in hun nieuwe outfit te pronken op de parking.

Dit was reeds het eerste voorteken dat het een speciale dag zal worden, en of het een speciale dag is geworden.

 

 

Wacky or not maar gezien wij regelmatig vertoeven met de bende in ons mooi landje en daarbuiten de prachtige natuur tegemoet houden we het graag zo en dragen we graag ons steentje bij en zo werd er spontaan aan carpooling gedaan.

Enkel Harryman ging alleen rijden gezien hij na de rit direct huiswaarts moest voor werk of zoiets, later bleek dat de brave man gemakkelijk om te praten valt bij het zien van een blonde met een wit schuimend kraagje van 3 cm en luistert naar de naam Jupilair.

 

Onze secretaris generaal van infrastructuur en begeleiding Baha was de dag voorheen reeds vertrokken om alle nodige infrastructuur op te zetten samen met vader Sey om een meute homosapien’s te ontvangen die voor een keer het modder achter zich lieten en eens kozen om een dagje asfalt en kasseien te vreten. Mijn dag kon alvast niet meer stuk, op de snelweg richting einde beschaving slaagden we er nog in om in een kolonne met acht voertuigen waarvan er twee voor ons uitreden er nog in om verkeerd te rijden !!!

Om maar mee te geven als je denkt dat je met Pé als co-piloot goed zit en een McG als second assistent pro deo driver heb je het volledig mis, gelukkig kon ik rekenen op mijn gesofistikeerd gps systeem waar McG ook de kloten van verstond om ons alsnog tot onze bestemming te brengen.

 

 

Daar aangekomen kregen we , wat had je gedacht een luid applaus en een staande ovatie van zij die daar al een poosje zaten ( iedereen dus ) met bolle wangen  en lippen vol bloemsuiker.Moet wel zeggen dat vader Sey er alles heeft aangedaan om ons zo goed mogelijk te kunnen ontvangen, waarvoor dank.De brave man had zich echter kosten nog moeite bespaard en speciaal achter lava steenkool geweest voor zijn stove om het ons zo aangenaam mogelijk te maken.Na een geslaagde record poging om de heer des huize zijn beerput te vullen in 23 minuten en 18 seconden konden we de rit aanvangen.

 

 

Dit record werd later op de dag verbeterd door een expert ter zake alias Golfi, die zowaar in 30 minuten het volledige Ouwdenaardse rioolstelsel deed strop lopen.

 

 

De wet van Murpy komt nooit zomaar en na enkele kilometers sloeg het noodlot toe !!! , Tiritomba zijn schakelmechanisme gaf er de brui aan en moest opgeven, al dit dieet die slapeloze en onvruchtbare nachten voor niks, consternatie alom. Maar dit was buiten Francis gerekend die de in schok verkerdende Tiritomba naar de dichtstbijzijnde fietsmaker bracht om hem vervolgens terug  op het parcour te brengen boven aan de eerste berg, beter boven dan beneden de geslepen vos.

Terwijl meneer een kopje koffie zat te benutten tijdens de fietsherstelling hadden wij onze eerste kopzorgen deze berg bedwingen niet dat het zo stijl is maar met al het modder op de weg stond alleman zelfs de auto’s geparkeerd op de weg. Het is enkel de trialkoning Dalton die boven is geraakt en buiten alle verwachtingen ook Golfi !!!!  RESPECT

 

 

Wie anders dan frietpotje had niet goed begrepen dat gewichtsverdeling en krachtverdeling een must is in het beklimmen van bergen, trapte zowaar zijn ketting door.Dit euvel werd algauw hersteld en konden we verder.Terug verenigd konden we het parcour alsnog samen aanvatten en dit in ideale omstandigheden onder het ritme van de  Wilbert Harrison “ Let’s stick together “.

 

 

Later op de dag na het bedwingen van enkele bergjes vond the Bandit het welletjes dat Francis de god ganse dag alleen in de volgwagen moest  zitten en besloot hem wat gezelschap te bieden, een hart van goud wie zou het in zijn plaats gedaan hebben.

Op het parcour hebben we nog een Chicolina opgepikt die met ons meegereden is tot onze eerste stop, we mochten op aandrang van Baha geen gat laten wat bij deze niet is gebeurt. Wijselijk ben ik uit de buurt van Golfie gebleven met in gedachte als zijn lid in gevechtspositie zou komen er ongelukken zouden kunnen gebeuren, een blokages van zijn voorwiel was niet ondenkbaar . Toch werden de gaten dichtgereden en zo kwamen we allemaal heelhuids maar zeker nog niet voldaan toe aan de eerste stop waar de Angels met vlag en wimpel verlangend op ons zaten te wachten.

 

 

De rijsttaartjes en boterkoeken smolten als sneeuw voor de zon en nog wat nagenieten van de eerste zonnestralen op het terras moesten onze stalen rossen terug beklommen worden. Murpy komt nooit alleen en door een af ander toedoen geraakten Baha, Dalton, Tiritomba , Harry en Spearhead achterop. Wij hebben ze niet eerder weergezien op de grote markt van Oudenaarde ?

Blijkbaar hadden ze ergens een verkeerde afslag genomen en zo de taaiste bergen ontweken al dan niet bewust rekening houdende dat Baha van de streek is en het parcour daags voordien is weest gaan verkennen ????

 

 

Naar verluidt heb ik horen zeggen dat Spearhead eens zijn autonomie van zijn batterijen heeft getest op vol vermogen  waardoor de definitie van een rekker een volledig andere betekenis kreeg,Op de markt hebben we ons tegoed gedaan aan spijs en drank met het nodige vermaak.Van bellen naar een taxi was geen sprake, iedereen zat fris en wou de laatste kilometers als overwinnaar afhaspelen en liefst zo vlug mogelijk maar dit was buiten Golfi zijn 2 de recordpoging van de dag gerekend.Meneer nam zowaar een half uurtje de tijd om op zijn gemak het rioolstelsel van Oudenaarde naar behoren te verstoren. De eerste geruchten deden al de ronde dat hij klem zat in het toilet, groot was het er niet in tegenstelling van zijn zak ……..op zijn rug .

 

 

Voldaan en met een ontspannen gezicht kwam Golfi uiteindelijk naar buiten en kon hij een staande ovatie en applaus in ontvangst nemen van het volledig terras, Oje moe kakken, moe je kakken hé werd er gescandeerd, en dit niet door ons, de mense hadden het natuurlijk ook al door.Naarmate we het einde van de rit naderden bleek iedereen tevreden en voldaan te zijn.

 

Als afsluiter naar goede gewoontes hebben we deze prachtige dag afgesloten met friet en stovers in de Pallieter vergezeld.Hebben nog mogen genieten van de aanwezigheid van Baha zijn oma alias Meetje die ons wist te vertellen dat Barry voor zijn 21 jaar nooit een onderbroek heeft gedragen, dit kwam zowaar te spraake toe Baha in zijn bloot gat een toespraak hield.

 

Bedankt gasten voor deze mooie dag.

 

The chain keeps us together , beter kan ik het niet zeggen.

 

IVAL.

 

Verslag Fitzy:

Eerst afspraak was aan de Molenhoek, fris maar goede weer en de sfeer was direct goed met vele zever zo als altijd. Fikken was naar de bakker en beenhouwerij geweest en wij waren klaar, om te vertrekken naar Papa Sey. De stoof brand en de WC papier was aangevuld wij waren welkom !!!!. Naar een super ontbijt, en iedereen een kaktje op de pot van Papa Sey waren wij klaar, jammer dat Baha’s zusters niet thuis waren, maar zij waren bang voor de gangbang !!!!!!!. Aan de markt van deze mooie dorp ( wel met een grote incest halte ) maakt wij ons klaar. Net weg en mij Broer krijg panne met zijn shifter, me maat woord kwart en vele Wacky’s waren bang maar tis zo een lief gast. Hij rijd terug neer de fiets winkel waar dat francis hem opwacht !. Wij rijd verder, het weer was super en de sfeer ook. Tijdens de 145 km’s iedereen de zijn eigen ding en er was van alles gebeurd, hopelijk schrijf som van jullie je eigen verhaal !. The bandit krijg krampen en pakt de Taxi beker van de jaar !!!!!. Eagle Eye hervat de parcour op de een of ander berg ( kan nooit de namen onthouden van de bergen ). Frietpot breekt zijn ketting, Amar geeft een mini diepe gehad, Dirt 800 zijn body was kapot, Harryman was aanwezig naar dag en nacht te werken om bij te zijn op deze dag ( respect ), de Safari’s ( nu Wacky’s ), waren super gelukkig en blij dat zij nu in een ‘ Mens club ‘ ben. Varta was super goed en happy om bij te zijn, Fikken was ook goed met zijn zware Fully, en zware steek !. Vedder was back naar een periode zere knieen, Pé was braaf, Ival was zeer content en rij heel goed voor een zware mijnheer ;-), Steven was ook goed en wint de prijs voor de ‘ Ugly haircut ‘, dank u wel mijnheer !!!!!, DDT was sterk en rij een slippery berg op de tweede keer op karakter, hij was happy !. Dalton was ook happy en hulpzaam zo als altijd, Kroele braaf, Krulle braaf, Moose braaf, Baha was ook zo als altijd hulpzaam. 6.5, braaf, Space braaf,Gwiedo braaf Black Magic was in form en toende dat hij karakter geeft en rijd volllebak op elke klim ( wat een goede bril kan doen ).

 

De Angels waren zo als elke jaar zeer belangrijk en mooi, zonder hun zo deze dag vele minder zijn, dat held voor Francis, niet echt een Angel maar wel een machtig gast, de stops waren ideaal, uitgenomen van de monster kak van onze Sven !!!!, wat was dada zeg ?, ik denk dat S.O.S Eric ga moeten een bezoek doen in Oudenaerde Maandag om al de strond door te blazen ! Chapeau gasten goed gereden, ooit rij wij de gans rit met 30 man !!!!!!!!!. Nadien was er de lekker eten met Luc in de Pallitier, en de zeer lekker 33’s. Baha’s Oma kom goedendag zeggen dat heel lief is, maar zij is altijd blij om iemand te zien dat even zo klein is als haar. Ik hoor haar zeggen tegen Barry ‘ is den Engelsman niet mee da ? ‘ en Barry zeg ‘ hij zit daar’ waar zij keek naar mij en zeg ‘ hij is toch heel vele vezwaard ‘, shit, heel mij dag eraan !!!!!!!, omdat zij is altijd eerlijk is !!!!, zij geeft ook verteld dat Barry was een ECHTE bletter vroeger was, nu nee ?.

 

Het was dan tijd om naar huis te gaan, wat doe de Wacky’ s dan !!!!, meer pinten drinken buiten op terras met Fatima, de grootste Muslim vrouw dat je ga zien. Krulle krijg een aanbeiding van een razende homo van de zaak ernaast, de homo weld samen in de bruin zetten ( en het was niet Leffe, dat hij bedoelde ). Luc de cafe baas geeft ook een betaald wat dat wel leuk was !!!!, cheers !!!, Ival geeft hem gezegd als hij naar ons lokaal komt ‘ De Stormmeeuw ‘ dat wij een terug ga betalen ! Thank you Wacky Brothers en Wacky Angels for the lovely day together, everybody has his own story, it would be nice to see them on the site !. Have a nice weekend ! FITZY !

 

PS, kheb net een sms gehad van Fatima, wij gaan op een blind date samen !.

 

Fitzy

 

 

Info

 

We komen vrijdag samen om 6u30 aan de Molenhoek. Het bestuur voorziet boterkoeken voor 's morgens, rijsttaartjes, bananen, water ... voor onderweg, elk een smosbrood voor 's middags. 

Om 16u30 hebben we douches voorzien in de sporthal van SL Houtem en om half zes worden we verwacht voor de apéro in café Pallieter met frietjes met stoofvlees achteraf.

 

Rond 20u terug thuis

 

Donderdag spreken we af om te carpoolen.

 

We rijden dan Vlaanderens mooiste op onze eigen Wacky manier met alle hellingen van deze Vlaamse oerklassieker over een afstand van 140km.

 

Baha

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

seo plugin schreef op 29-05-2017 :

Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin seo plugin http://www.SEORankingLinks.xyz

 

Harryman schreef op 06-04-2016 :

Machtig ival, lifty en fisty!! Sorry voor laat bericht maar denk dat de anderen niets durven op de site te zetten uit vrees voor represailles!! Toch welgemeende bravo aan iedereen👏. En voor sven🙊🙊🙊...

 

Bahamontes schreef op 04-04-2016 :

Terug een topdag!!! Merci aan begeleiders Francis, Nadia, Renee en Isabelle, aan mijn pa voor zijn infrastructuur ter beschikking te stellen, Pallieter voor de lekkere stovers, Café retro voor de prima tussenstop, Café Carillon in Oudenaarde voor het vrijhouden van 30 plekken op zo’n drukke dag en alle wacky deelnemers voor de machtige sfeer. Wat een supergevoel houdt een mens hier aan over!!! Prachtige verslagskes trouwens!!!!!

 

donald schreef op 04-04-2016 :

klinkt machtig, jammer dat ik er niet bij kon zijn. donald OK

 

Lifty schreef op 02-04-2016 :

Vertrokken met Amar en Otto richting Sint wat-wast-alweer. Als leken hadden we geen idee wat ons te wachten stond. Nog nooit zoveel kms gereden, laat staan zoveel hoogtemeters. Je kon duidelijk merken dat deze rit al enkele keren werd georganiseerd : mooie beschrijving van de route, goeie, lekkere en charmante bevoorrading geserveerd door onze eigen Angels en in lokatie waar we zeer welkom waren! De beklimmingen waren op sommige stukken wel pittig, vooral naar het einde toe. De ploeg van Astana heeft ons ook een tijdje vergezeld! Ik vond hun reactie wel machtig: "Amai! Op strandbanden!" Onze eigen Wacky ploeg heeft dat voortreffelijk gedaan, ik denk dat er zich een paar serieus hebben moeten inhouden om er niet voluit voor te gaan! Er werd mij regelmatig gevraagd "Alles ok? Lukt het?" Nog een teken dat het niet elk voor zich is, maar als een club! Voor mij was de rit net op tijd gedaan, de Molenberg was écht op reserve rijden en met de extra aanmoediging van Christof ook weer overwonnen! Terug aangekomen op de markt had ik toch een licht euforisch gevoel! De Ronde van Vlaanderen afsluiten met een Leffe, stoverij en frieten kan niet Vlaamser!

 

Fitzy schreef op 02-04-2016 :

Kheb lever een ' kip met breasts ' ;-)

 

Fitzy schreef op 02-04-2016 :

ok

 

Ival schreef op 02-04-2016 :

Machtig verslag Fristy, leuk om te lezen. Mijn verslagje mag je morgen verwachten, ga eerst een kipje van Brest binnenspelen.

 

Fitzy schreef op 02-04-2016 :

Aja, was Chemical vergeten, sorry !!!!, hij was ook braaf !

 

Fitzy schreef op 02-04-2016 :

Eerst afspraak was aan de Molenhoek, fris maar goede weer en de sfeer was direct goed met vele zever zo als altijd. Fikken was naar de bakker en beenhouwerij geweest en wij waren klaar, om te vertrekken naar Papa Sey. De stoof brand en de WC papier was aangevuld wij waren welkom !!!!. Naar een super ontbijt, en iedereen een kaktje op de pot van Papa Sey waren wij klaar, jammer dat Baha’s zusters niet thuis waren, maar zij waren bang voor de gangbang !!!!!!!. Aan de markt van deze mooie dorp ( wel met een grote incest halte ) maakt wij ons klaar. Net weg en mij Broer krijg panne met zijn shifter, me maat woord kwart en vele Wacky’s waren bang maar tis zo een lief gast. Hij rijd terug neer de fiets winkel waar dat francis hem opwacht !. Wij rijd verder, het weer was super en de sfeer ook. Tijdens de 145 km’s iedereen de zijn eigen ding en er was van alles gebeurd, hopelijk schrijf som van jullie je eigen verhaal !. The bandit krijg krampen en pakt de Taxi beker van de jaar !!!!!. Eagle Eye hervat de parcour op de een of ander berg ( kan nooit de namen onthouden van de bergen ). Frietpot breekt zijn ketting, Amar geeft een mini diepe gehad, Dirt 800 zijn body was kapot, Harryman was aanwezig naar dag en nacht te werken om bij te zijn op deze dag ( respect ), de Safari’s ( nu Wacky’s ), waren super gelukkig en blij dat zij nu in een ‘ Mens club ‘ ben. Varta was super goed en happy om bij te zijn, Fikken was ook goed met zijn zware Fully, en zware steek !. Vedder was back naar een periode zere knieen, Pé was braaf, Ival was zeer content en rij heel goed voor een zware mijnheer ;-), Steven was ook goed en wint de prijs voor de ‘ Ugly haircut ‘, dank u wel mijnheer !!!!!, DDT was sterk en rij een slippery berg op de tweede keer op karakter, hij was happy !. Dalton was ook happy en hulpzaam zo als altijd, Kroele braaf, Krulle braaf, Moose braaf, Baha was ook zo als altijd hulpzaam. 6.5, braaf, Space braaf,Gwiedo braaf Black Magic was in form en toende dat hij karakter geeft en rijd volllebak op elke klim ( wat een goede bril kan doen ). De Angels waren zo als elke jaar zeer belangrijk en mooi, zonder hun zo deze dag vele minder zijn, dat held voor Francis, niet echt een Angel maar wel een machtig gast, de stops waren ideaal, uitgenomen van de monster kak van onze Sven !!!!, wat was dada zeg ?, ik denk dat S.O.S Eric ga moeten een bezoek doen in Oudenaerde Maandag om al de strond door te blazen ! Chapeau gasten goed gereden, ooit rij wij de gans rit met 30 man !!!!!!!!!. Nadien was er de lekker eten met Luc in de Pallitier, en de zeer lekker 33’s. Baha’s Oma kom goedendag zeggen dat heel lief is, maar zij is altijd blij om iemand te zien dat even zo klein is als haar. Ik hoor haar zeggen tegen Barry ‘ is den Engelsman niet mee da ? ‘ en Barry zeg ‘ hij zit daar’ waar zij keek naar mij en zeg ‘ hij is toch heel vele vezwaard ‘, shit, heel mij dag eraan !!!!!!!, omdat zij is altijd eerlijk is !!!!, zij geeft ook verteld dat Barry was een ECHTE bletter vroeger was, nu nee ?. Het was dan tijd om naar huis te gaan, wat doe de Wacky’ s dan !!!!, meer pinten drinken buiten op terras met Fatima, de grootste Muslim vrouw dat je ga zien. Krulle krijg een aanbeiding van een razende homo van de zaak ernaast, de homo weld samen in de bruin zetten ( en het was niet Leffe, dat hij bedoelde ). Luc de cafe baas geeft ook een betaald wat dat wel leuk was !!!!, cheers !!!, Ival geeft hem gezegd als hij naar ons lokaal komt ‘ De Stormmeeuw ‘ dat wij een terug ga betalen ! Thank you Wacky Brothers en Wacky Angels for the lovely day together, everybody has his own story, it would be nice to see them on the site !. Have a nice weekend ! FITZY ! PS, kheb net een sms gehad van Fatima, wij gaan op een blind date samen !.

 

Fitzy schreef op 31-03-2016 :

ok

 

Baha schreef op 30-03-2016 :

je had nochtans je deelname verzekert!!!!!

 

Fikken schreef op 30-03-2016 :

Jammer Chuck. Had er naar uitgekeken om je nog eens te zien. Grts.

 

Chuck schreef op 30-03-2016 :

Chuck zijn bolides hangen (voorlopig) aan de haak... Have fun !

 

Fitzy schreef op 29-03-2016 :

Plan is veranderd !!

 

Fitzy schreef op 29-03-2016 :

Baha en ik vertrekken rond 4.30 om de broodjes op te halen en dan naar de bakker voor de Boterkoekjes !!!, wij komen dan naar de Molenhoek !!!. Hopelijk met Harryman, fingerscrossed !

 

varta schreef op 28-03-2016 :

taan er daar ergens laadpalen

 

Harryman schreef op 24-03-2016 :

Zal het pas de dag voordien kunnen zeggen als ik meekan, sorry hiervoor! Moet werk gedaan hebben tegen de zaterdag want mensen zijn op reis😎

 

Fitzy schreef op 23-03-2016 :

Allez, Black Magic, je ben niet zo staBIL ;-)

 

Space schreef op 21-03-2016 :

Haha , misschien wa Vodka in den drinkepulle doen zodat je denkt dronke op zee te zitten en also terug recht zal rijden , zet alsinds je achterwiel goe vaste!

 

Black magic schreef op 19-03-2016 :

Kga ook van de partij zijn ma tzal met zeebeentjes moeten gebeuren want den dezen komt wss maar de dag ervoor thuis en heb sinds carnaval welgeteld 60uur aan wal geweest. dusja ge zijt jullie gewaarschuwd ik rij zoiezo al nie recht tzal ter nie op gebeterd te zijn. 😜

 

Fitzy schreef op 17-03-2016 :

Je ga da wel goed doen Lifty, eten en drinken !, en verse kledij mee doen voor de stops !. Als je hem uitrijd mag je trakteren ;-)

 

Chemical Pete schreef op 15-03-2016 :

Geen probleem. We kennen daar n'n goeie taxichauffeur...

 

Lifty schreef op 15-03-2016 :

Smeer maar jullie kuiten in, ik heb nog nooit zo'n afstand gereden. Dat wordt duwen 😊

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens