Verslag iceman van zijn ronde.... - 2016-04-02

Verslag

 

Zaterdagmorgend om 6.30 thuis weggereden met mtb richting de markt van Brugge , het startschot was net gegeven om 7.00 uur en kon ik direct doorrijden . Het eerste wat me opviel dat sommigen minder kledij aanhadden dan ik terwijl het toch fris was , eens buiten Brugge in open terrein kon je dat  nog duidelijker voelen . Het tempo van rond de 40 km/uur  in het begin was te hoog en zeker te dwaas om dat te volgen . Direct mezelf zoveel mogelijk achteraan in de groepen weggestoken en dat ging vlot maar zeker te doen . Tot aan bevoorrading 3 duurde het eer de eerste weinige zonnestralen er doorkwamen en ik het te warm kreeg , gelukkig stond Gwenny er met  de auto . Vlug eten , vest af en t-schirt aan en weer weg .

 

Daar had Erwin Braem en Lus spy een minuut of 10 eerder de zone verlaten volgens Gwenny ...en  ik ging me niet te pleuris rijden om hen te pakken . Vorig jaar ging mij licht uit na de Paddestraat en  moest ik opgeven , deze was nu gepasseerd ik elke meter verder was ik tevreden . Enkel gasten zagen de wacky-kledij en  kwamen een klapke slaan , de één vanuit Knokke enkele van Brugge en zelfs één van Nederland , waarvan de strandracers de groeten hebben . Lichtblauw met fluo strepen was dezen z'n kledij , ik kon enkel z'n achterkant  zien want weg was hij met z'n groep , te rap dus .

 

Eens in de bergjes besloot ik op hf van 160 naar boven te rijden wat zeer aangenaam was . Sommigen hoorde je puffen en blazen wanneer ze me voorbij gingen tot ze stilvielen en boven dan moesten stilstaan tot ze weer bijkwamen . Gelukkig heb ik altijd naar boven kunnen rijden , nooit was er teveel volk rond me . De kasseien waren weg en de laatste klim gepasseerd ... nog een vlakke rit tot de meet ... tegen een strakke wind in open veld .

 

Ik wist nu dat ik aan de meet zou geraken en nam plaats in een sneltrein ... dat ging vlot rond 38 /uur... .De nadars links en rechts met de boog boven de witte lijn kwamen dichter , de 230 km +de rit naar de markt van thuis uit  in een rijtijd van 8.24 uur a 27.3 gem pakken ze me niet meer af . Content dat ik hem gereden heb ...ja , iets warmer en in groep was leuker geweest .

 

ps; Aan de eindmeet heeft Gwenny in de verte een Wacky gezien , vermoedelijk Carl  ( bike-world ) die de 130 gereden heeft

 

ps ; Erwin Braem en Luc samen met nog gasten van de 'casino' hebben nog naar huis gereden met de koersfiets vanuit oudenaarde  ...ik mocht meerijden maar heb vriendelijk bedankt . pffft

 

grtz ice 

 

 

Info

 

Er zijn opnieuw wat Wacky's vertegenwoordigd al dan niet op de grootste afstand in de lang uitverkochte editie van de Ronde voor toeristen.

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

iceman schreef op 09-04-2016 :

Bedankt voor de reactie van ieder . Waar een wil is , is een weg ...

 

Harryman schreef op 06-04-2016 :

Amaai populair verslag hier!! Zot zotter zotterderst ice!!

 

Chemical Pete schreef op 06-04-2016 :

Mooi, mooi,...

 

Black magic schreef op 06-04-2016 :

Heel sterk wi moat chapeau !!! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

 

Firmin schreef op 06-04-2016 :

Knap πŸ‘ŠπŸ»

 

McG schreef op 05-04-2016 :

Chapeau buurman. Dat pakken ze je niet meer af.

 

smokey schreef op 05-04-2016 :

sterk

 

eagle eye schreef op 05-04-2016 :

Prachtige prestatie!!!

 

Ival schreef op 04-04-2016 :

Dat is hem, dat is hem !!! De mosselen zijn aan de wal !!! Proficiat maotje, maar .......... ik wist het wel dat je het ging halen. Klepper .

 

Amar schreef op 04-04-2016 :

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

 

Crisis schreef op 04-04-2016 :

Sterk ice πŸ”πŸš΄β›°

 

Space schreef op 04-04-2016 :

Respect man , icesterk.

 

varta schreef op 04-04-2016 :

je bent ook geen gewone hΓ© Ice-Man, proficiat Wacky-Brother !!!

 

fikken schreef op 04-04-2016 :

Zot zien doe gen zeer zeggen ze. Prachtprestatie.

 

otto mann schreef op 04-04-2016 :

Goed zot!!! Gelukkig dat ik de Wackystyle heb gekozen! Dikke proficiat!! 😜😜

 

Fitzy schreef op 04-04-2016 :

Je verdien een speciaal prijs man !!!!!!!. Zeer vele respect voor wat dat je gedaan geeft, straffe gast !!!!, maar dat wist ik al lang !. Dikke chapeau.

 

otto mann schreef op 28-03-2016 :

Blijkbaar verkeerde ronde!! 😜😜

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens