Verslag lokale rit naar de Braakman - 2016-03-19

Verslag

 

Met De Ronde in gedacht was een rit van 100 km’s voorzien op de site voor iedereen. De Braakman tour was de plan, afspraak aan mij achter deur, gelukkig geen tijd voor Koffies anders was al mij Nespresso’s op lol !.

 

Ival, Eagle Eye, Dalton, Moose, Giraldo, Golfi, McGyver, waren aanwezig. Aja, ik was Ottoman vergeten, hij geeft de kids toer gedaan, omdat hij schrik geeft van zijn vrouw !. Er was een redelijk tegenwind voor de door reis naar Terneuzen, maar het ging vlotje’s voor iedereen, aan de lichttoeren in Breskens dacht wij dat wij aangevallen woord door Salem en zijn bende, maar niks was van waar. Het was de band van Moose dat op 10 kg stonde om goed te bollen op de baan, ja mij kloten band erof ( ik ken de gevoel ), hij geeft wel warme melk ingedaan, dus da is niet goed e, als je een Lait Choud weld haar naar de Nation !.

 

Eens in terneuezen, foto, eten en draaien naar huis met achterwind !!!!!!, veel achterwind was er niet maar toch ging alles were vlot !. Het was een goede training en een leuke rit. Terug in Knokke ging de watjes naar huis en de echte venten iets gaan drinken in Des Nation, wat de watjes niet wist dat er 22€ over in de pot was. Ival vraagt beleefd dat hij mocht eten bestellen, en natuurlijk kan je de jongen zijn eten niet afnemen !!!!.

 

Het was een leuke apre met de Wacky humor zo als altijd !. Een ding is zeker wij zijn klaar voor de Ronde, zeker da eten en drinken !!!!!!!.

 

Hopelijk als het koud is, zet Papa Sey zin stoeve aan !, Bring it on !!!!!!

 

 

Info

 

vertrek om 8u30 bij Molletje.

Aan een menselijk tempo, laagvliegers gelieve zich te onthouden.

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 22-03-2016 :

Make a guess Harry !

 

Harryman schreef op 21-03-2016 :

Wie waren de echte voor de apres??

 

Fitzy schreef op 21-03-2016 :

Tis je vergeven Ottoman !!!!!

 

Fitzy schreef op 21-03-2016 :

Met De Ronde in gedacht was een rit van 100 km’s voorzien op de site voor iedereen. De Braakman tour was de plan, afspraak aan mij achter deur, gelukkig geen tijd voor Koffies anders was al mij Nespresso’s op lol !. Ival, Eagle Eye, Dalton, Moose, Giraldo, Golfi, McGyver, waren aanwezig. Aja, ik was Ottoman vergeten, hij geeft de kids toer gedaan, omdat hij schrik geeft van zijn vrouw !. Er was een redelijk tegenwind voor de door reis naar Terneuzen, maar het ging vlotje’s voor iedereen, aan de lichttoeren in Breskens dacht wij dat wij aangevallen woord door Salem en zijn bende, maar niks was van waar. Het was de band van Moose dat op 10 kg stonde om goed te bollen op de baan, ja mij kloten band erof ( ik ken de gevoel ), hij geeft wel warme melk ingedaan, dus da is niet goed e, als je een Lait Choud weld haar naar de Nation !. Eens in terneuezen, foto, eten en draaien naar huis met achterwind !!!!!!, veel achterwind was er niet maar toch ging alles were vlot !. Het was een goede training en een leuke rit. Terug in Knokke ging de watjes naar huis en de echte venten iets gaan drinken in Des Nation, wat de watjes niet wist dat er 22€ over in de pot was. Ival vraagt beleefd dat hij mocht eten bestellen, en natuurlijk kan je de jongen zijn eten niet afnemen !!!!. Het was een leuke apre met de Wacky humor zo als altijd !. Een ding is zeker wij zijn klaar voor de Ronde, zeker da eten en drinken !!!!!!!. Hopelijk als het koud is, zet Papa Sey zin stoeve aan !, Bring it on !!!!!! Fitzy

 

Otto Mann schreef op 21-03-2016 :

Leuke rit!! Sorry dat ik een beetje vroeger ben teruggekeerd! Toch genoten van de frisse zeebries.

 

Ival schreef op 19-03-2016 :

Ok

 

Chuck schreef op 19-03-2016 :

Ik kom ook af !, zal op kop rijden !!!!!, tot straks !

 

Fitzy schreef op 19-03-2016 :

ok

 

Ival schreef op 18-03-2016 :

OK

 

Fitzy schreef op 18-03-2016 :

Kom jullie van eerste keer naar mij, van achter aan mij huis e !!!!!

 

schreef op 18-03-2016 :

Jammer, denk dat ik moet werken...lang geleden dat ik nog eens gebra...euh naar de braakman gereden ben :):):):)

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens