Verslag Roc dOpale - 2016-06-05

Verslag

 

Roc  D’ Opale ,

 

Dit klein verslagje heb ik speciaal neergepend voor mijn beste vriend Fitzy die wegens sportieve ongemakken forfait moest geven voor deze uitstap waar hij zo naar uitkeek. Geef toe een rit zonder the champ is als een café zonder bier. Bij deze champ we miss you olready butt take the time to recover

 

Fitzy na zijn "wilde" nacht. 'tes topen dat hij rap were is....

 

Alles was geplant tot in de kleinste puntjes door wie anders dan Baha en Harry, de koffie was klaar, de boterkoeken opgehaald, bier en Cola in overvloed en zelfs gekoeld in de frigobox van de buschauffeur .

Dat was nu nog eens terug een chauffeur naar ons hart, één die niet zaagt over cocaine resten op de zetels of gebruikte kapoten achtergelaten in het toilet, een totaal contrast met die buschauffeur van laatst, die had niet beter gevonden om te zeggen dat we  al zittend moesten pissen en kakken en je vingers niet af te vegen aan de gordijnen , allez zeg wat een paljas die gast  wat denkt hij wel maar niet getreurd Baha heeft hem z’n vet gegeven.

Die zien we niet meer terug, als Barry hem stelt……

Rest enkel nog de bikers van dienst die moeten afkomen maar die lieten echter niet lang op zich wachten.

Iedereen had zicht aan het afgesproken uur gehouden en zo konden we de trip aanvatten richting Calais in la Douce France.

 

Hopelijk is alles daar niet weggespoeld met al die ellende dat we deze week op de tv hebben gezien.

Mijn hart ging voor de eerste keer vandaag vel tekeer toen we bijna aankwamen , ik zag een bord langs de snelweg met Pas De Calais erop !!! Lap daar gaan we weer, een ongeluk komt nooit alleen,  geen Calais meer, hoogstwaarschijnlijk weggespoeld of zoiets., gelukkig had ik het mis . Ik kan jullie verzekeren als je goudvissen van je tuinvijver zitten te vreten aan de vetbollen van je vogels weet je wel genoeg zeker !

 

Daar aangekomen was er paniek allom, een bus hebben ze daar ongetwijfeld nog nooit gezien en zeker geen van de een fietsclub uit België.

De nadars vlogen daar in het rond door de plaatselijke bevolking om zo toch plaats te maken voor onze privé bus.

Vous êtes de Belgique vroeg er daar on ongeletterde fransman aan mij.

Non , antwoorde ik hem nous venons du Maroc et nous allonz jeter  une bombe.

Ja hallo het staat er in koeien van letters op Albion Tours BELGÏE !

Ja , we zitten niet voor niks in Le Nord.

Heb hem dan maar in zijn eigen taal uitgelegd dat we mtb’ers waren uit België met goede bedoelingen, blijkbaar liggen die bomaanslagen daar nog gevoelig.

 

Onze aanwezigheid werd wel gesmaakt door de organisatie en als dankbetoon werden we luidkeels aangemoedigd door de speakers en de lokale folklore.

Na een welgemeende groepsknuffel hebben we onze stoute schoentjes aangetrokken en zijn we vertrokken de open grasvelden tegemoet.

Van de eerste meters samen te blijven was er uiteraard geen sprake  en als een V1 raket zijn de laagvliegers vertrokken gevolgd door de V2’s en de V3’s.

Aangekomen aan de eerste bevoorrading die amper op enkele km van de start lag stond er een lokale fanfare ons op te wachten die de longen uit hun lijf aan het blazen waren.

Les Belge sont la !!!

Van alles in overvloed, chocolade, koekjes, Nuts, pruimen en rozijnen, bananen en appelsienen en drank, wat moet er nog meer zijn.

Van de V1’s waar Baha, Harry, Crisis, captain Iglo, DDT, Voice, Space en … ( sorry als ik iemand vergeten ben) was geen spoor meer en de V2’s waren net vertrokken.

Jonas had zich al laten afzakken naar de V2’s waar het tempo wat aangenamer was wat verstandiger was, zo hadden wij een goede koptrekker.

Na het plaatsen van een klein volksdansje en voldaan van spijs en drank zijn we dan ook maar terug vertrokken. Na enkele klimmetjes begon zowaar de V2’s en de V3’s in elkaar te smelten en ontstond er een nieuwe groep die later nog moest opgesplitst worden tussen de mannen die de 60 en de 78 km gingen doen.

Eens deze splitsing voorbij waren de groepjes gevormd voor de rest van de dag althans …

 

Op een gemoedelijk tempootje hebben we verder gereden met ik, Dalton, McG, Jonas, Mouse, Spierhaed, kakkeur des camps en Guido.

Naar verluid heb ik vernomen dat de V1’s later ook onder verdeeld geweest zijn in V1-1, in V1-2, en in V1-3’s.

Blijkbaar waren Harry en Crisis weggereden van de rest , heeft Capitan Iglo alleen gereden wegens darmklachten en Baha en de rest in groepje 3.

Smokey, piet vélo, Joint en de rest hadden geopteerd voor de short run.

 

Ergens tussen km 50 en 60 werd het mij echter wat te veel en heb ik wat gas moeten terugnemen en zelfs moeten afstappen voor 5 minuten, mijn peperkoeken hartje wilde niet meer mee en begon te kloppen net zoals ik mijn seksbommetje waar ik later mee getrouwd ben voor het eerst zag in adams kostuum, niet te schatten !!

Tot mijn grote ergernis bleef iedereen wachten op mij en hielden het tempo laag om mij wat op mijn positieven te laten komen, waarvoor oprechte dank al had ik het liever anders gehad.

Met speciale dank aan Spearhaed die me een heuvel heeft geduwd tot grote verbazing van le kakkeur des champs en McG die opeens mij zagen opdagen en zowaar hen nog dubbelen ook, tot ze zagen dat Gilain mee was.

De laatste stop kwam als geroepen en konden we wat krachten opdoen.

Op een gegeven moment wou de organisatie een foto van ons nemen met daarbij de 2 lokale dames die daar wat onnozel zaten te doen met de mannen van de bevoorrading.

Toen er één van de dames plaats nam voor mij riep ik luidkeels  à poil – à poil – à poil wat naakt betekend voor het lachen natuurlijk, ze draaide haar om en keek me aan met  verlangende ogen en een kin vol kwielsel en riep “ j’aime le sexe !!”  ze liet haar ogen zakken ter hoogte van mijn kruis, fronste haar wenkbrauwen en wreef met haar tong over haar lippen. Guido die dit voorval zag gebeuren zag het direct zitten en begon al te lachen of te kreunen ik weet het niet meer maar dit was buiten mijn trouwheid ten opzichte van m’n seksbom gerekend die thuis vol verlangen zit te wachten tot ik thuis kom, gie vulle slunse bluf me je fikken van mien lief en dobie gie et slingertetten euh vet gat en pusten up je mulle, je ziet m’n type nie.

Gelukkig verstond ze mij niet en zij  “moi aussi “ en lachte, z’ is tonne nog roend ook da kalf.

 

Na deze hachelijke situatie zijn we vertrokken en dit voorval  gelaten voor wat het was, doch liep ze ons nog een poosje achterna en riep op een smekende toon met haar armen licht gebogen voorruit “ mon amour – mon amour revient svp.”

Wij gebaren van kromme haas en begonnen zowaar onze beste 200 meters af te leggen uit onze carriére.

Achter het struikgewas om de hoek konden we wat stoom afblazen, van krampen of hartritme stoornissen was geen sprake meer, wij allemaal content dat we nog leven en er zonder kleerscheuren van af gekomen zijn.

Mijn dieselmotortje was blijkbaar wakker geschud en begon zowat op volle toeren te draaien

De rit verliep echter tot het einde zonder enige akkefietjes.

Daar aangekomen bleek dat iedereen reeds binnen was en konden we beginnen ons klaar te stomen om huiswaarts te rijden.

 

Eens op de bus vroeg harry al lachend waar we nog naartoe gingen gaan gezien we véél te vroeg gingen thuis zijn .

Er was daar ene die zij dat hij een tent wist zijn maar het was aan de duitse grens wat véél te ver was waar je van alles kon doen en met buffet en jacuzzi.

Je kan er in je peignoir en op teensletsen eerst je buik vol vreten, dan een poeptje doen om vervolgens een brobbelbadje pakken, je maakt er een gezellig dagje van hé, maar dit volledig terzijde.

 

Wat later op de bus heb ik zowaar de indruk opgelopen dat onze zeekapitein een echte homosapien is geworden met meer de nadruk op homo en die sapien mag je laten vallen.

De volledige terugrit ging het over zijn gat die open ligt, stront en dikke darm, tof gesprek moet ik zeggen met om de minuut z’n gat die sprak pff.

Ik smeer mijn roosje in met body lotion en jij ?

Ja halo, ik begon terug warm te krijgen, fuck zeg wat is dat tegenwoordig  met die mannen.

Ik vind, maar dit is mijn persoonlijke mening dat hij verdomd veel vertoefd met Hasselhoff, samen fietsen, samen gelletjes kopen, samen in een tentje slapen, samen op de computer en altijd maar lachen en giechelen.

 

Hij heeft me in vertrouwen verteld op de bus, maar niet verder vertellen hé dat het te hopen is dat Hassellhoff die pyreneëen rit goed afgaat of dat hij anders maar in zijn gat moet kruipen !!! Aha, bevestiging zo zie je maar ! ! je gat zou voor minder openliggen, maar het siert hem wel om er zo open over te praten.

 

Heelhuids aangekomen zijn we alle huiswaarts gegaan.

Terug een dagje om in te kaderen.

Moesten er personen zijn die zicht gekwetst voelen of denken onrecht te zijn aangedaan kan het mij geen reet schelen, ik beschik namelijk over de algemene persvrijheid en diplomatieke onschendbaarheid.

 

IVAL

 

 

Info

 

Voor zondag zijn we voorlopig met 26 op de bus, wree goe alleszins!!!. We vertrekken om 6u aan de Molenhoek richting Calais.
Het is slechts goed anderhalf uur rijden zodat we rond 8u zeker kunnen vertrekken ter plaatse en dus ruim voldoende de tijd hebben eer de bus terug vertrekt (om 15u30) om de langste afstand te overbruggen (78km).
 
De inschrijving zal ik voor iedereen ter plaatse betalen, er moet enkel het inschrijvingsformulier worden getekend op de bus.
 
De organisatoren voorzien een gevarieerd parcours met, niet onbelangrijk, animatie bij de bevoorradingen en bbq bij de aankomst.
 
 
Koffiekoeken worden opnieuw voorzien en alsook drank voor de terugrit.

 

 

Vertrekplaats:

Décathlon Calais - Rue de Verdun - 62100 Calais

 

Afstanden:

47 Kms : dénivelé + - 780 M ( 2 ravitos ) : niveau minimum éxigé

55 Kms : dénivelé + - 730 M ( 3 ravitos ) : attention aux crampes

65 Kms : dénivelé + - 900 M ( 4 ravitos ) : Petit Marathon

78 Kms : dénivelé + - 1250 M ( 4 ravitos ) : Marathon

 

Départ : à partir de 8h00 puis tous les 15 minutes jusqu'a 9h00

 

 

Tarif : 5€ non licenciés - 4€ licenciés - inscription sur place

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 09-06-2016 :

@ Black Magic , waar jij niet in verlof ??? geen tijd !!!! of is het terug een grapje van je. PS : Van die olie gingen we onder ons houden, weet je nog !

 

Black magic schreef op 09-06-2016 :

Den ival heeft weer zen best gedaan voor een schoon verslagje te schrijven. Ik heb namelijk nie genoeg tijd dezer dagen om wa nauwe kloten neer te pennen. Weliswaar hier en daar wa plagiaat en een leugentje maar ik vergeef het je wel, Aja je bedon van 5l vaseline is besteld he , wa ga je daar eigenlijk mee uitsteken ?? @ Fitzy snelle herstel toegewenst Grtz black magic

 

Harryman schreef op 07-06-2016 :

Machtig verslag alsof ik er zelf bij was. Toch enige vorm van plagiaat te vermelden!! Dat van die bollen van de vissen en de vogels kwam van ene magische magic!! Doch zal dit met de mantel der liefde bedekt worden aangezien ival vroeger misdienaar was getuige kletse plek op zij achterhoofd. Veel aaitjes op zijn kop gekregen van meneer pastoor.(van horen zeggen he) mega bende en altijd plezier. Enig minpunt, was precies valiezenkoers als we terug aan de Molenhoek waren. Waar bleven die knuffels anaal!!! Ale tot de volgende en iets langere busreis waar het verboden te kakken zal zijn Sven dm. Man wat was me dat. See you...

 

Stevie schreef op 06-06-2016 :

@ peperkoekenhartje, machtig verslag 😍😉

 

Crisis schreef op 06-06-2016 :

Was weer dik in orde... Merci gasten voor de goeie organisatie. Super Ival... Chemical nie beginnen é

 

Bahamontes schreef op 06-06-2016 :

Subliem verslag. Die van "Pas de Calais" alleen al maakt heel mijn achternoen goe!!! Het was een schone rit maar het ontbreken van een bar aan de aankomst vond ik een minpunt maar niet in die mate dat de organisatoren geen pluim zouden verdienen voor dit schoon evenement. Merci mannen voor de machtige ambiance, bedankt aan de koffiemakers. We zijn bijna klaar voor de Kitzalp, Gino de buschauffeur ziet het alleszins wreed zitten!!!

 

DDT schreef op 06-06-2016 :

Zalig verslag weeral !

 

Chemical Pete schreef op 06-06-2016 :

Nice! Ik heb deze moeten overslaan wegens MTB binnen voor onderhoud. Dan maar de Wacky-shirt gaan tonen op toertocht van de Putters. Super schone tocht gereden richting Geraardsbergen. Terug thuisgekomen met 184 km en 1186 hoogtemeters op te teller. Het shoppen in de namiddag met de madam was lastig ;-)

 

schreef op 06-06-2016 :

machtig verslagje van een rit die ik jammergenoeg moest overslaan wegens nachtelijk dokkerswerk... Wat me vooral bijgebleven is uit dit verslagje is 1 : dank aan fitzy, nu ben ik niet meer de enigste die een rit oversloeg door alcoholische uitspattingen !!!! 2. Als Ival z'n moteurtje in Oostenrijk maar aanslaat na 50/60 km, de rit al voorbij zal zijn... 3. Ik in Dresden de kamer deelde met Collin en ik niets gemerkt of gevoeld heb van " bruinspuiterij " en het dus volledig van black Magic z'n kant moet komen....:):):

 

Fikken schreef op 06-06-2016 :

Tof verslagstje Ival.

 

Donald schreef op 06-06-2016 :

1 woord: schitterend! Gr Donald

 

Fitzy schreef op 05-06-2016 :

Ival van hart bedankt om mij uit mijn allohol depressie te helpen, vanaf nu enkel Wine Gums voor mij 😜. Wat een verslag zeg !!!!, Ival ik heb het al gezegd, je ben een ' Wacky Legend '. Ook bedankt aan elke Wacky dat een bericht of zo iets gestuurd geeft, het deed ECHT goed. ' the alcohol kept us apart ' but ' the chain keeps us together ' 👍👌

 

Ival schreef op 05-06-2016 :

Roc D’ Opale , Dit klein verslagje heb ik speciaal neergepend voor mijn beste vriend Fitzy die wegens sportieve ongemakken forfait moest geven voor deze uitstap waar hij zo naar uitkeek. Geef toe een rit zonder the champ is als een café zonder bier. Bij deze champ we miss you olready butt take the time to recover Alles was geplant tot in de kleinste puntjes door wie anders dan Baha en Harry, de koffie was klaar, de boterkoeken opgehaald, bier en Cola in overvloed en zelfs gekoeld in de frigobox van de buschauffeur . Dat was nu nog eens terug een chauffeur naar ons hart, één die niet zaagt over cocaine resten op de zetels of gebruikte kapoten achtergelaten in het toilet, een totaal contrast met die buschauffeur van laatst, die had niet beter gevonden om te zeggen dat we al zittend moesten pissen en kakken en je vingers niet af te vegen aan de gordijnen , allez zeg wat een paljas die gast wat denkt hij wel maar niet getreurd Baha heeft hem z’n vet gegeven. Die zien we niet meer terug, als Barry hem stelt…… Rest enkel nog de bikers van dienst die moeten afkomen maar die lieten echter niet lang op zich wachten. Iedereen had zicht aan het afgesproken uur gehouden en zo konden we de trip aanvatten richting Calais in la Douce France. Hopelijk is alles daar niet weggespoeld met al die ellende dat we deze week op de tv hebben gezien. Mijn hart ging voor de eerste keer vandaag vel tekeer toen we bijna aankwamen , ik zag een bord langs de snelweg met Pas De Calais erop !!! Lap daar gaan we weer, een ongeluk komt nooit alleen, geen Calais meer, hoogstwaarschijnlijk weggespoeld of zoiets., gelukkig had ik het mis . Ik kan jullie verzekeren als je goudvissen van je tuinvijver zitten te vreten aan de vetbollen van je vogels weet je wel genoeg zeker ! Daar aangekomen was er paniek allom, een bus hebben ze daar ongetwijfeld nog nooit gezien en zeker geen van de een fietsclub uit België. De nadars vlogen daar in het rond door de plaatselijke bevolking om zo toch plaats te maken voor onze privé bus. Vous êtes de Belgique vroeg er daar on ongeletterde fransman aan mij. Non , antwoorde ik hem nous venons du Maroc et nous allonz jeter une bombe. Ja hallo het staat er in koeien van letters op Albion Tours BELGÏE ! Ja , we zitten niet voor niks in Le Nord. Heb hem dan maar in zijn eigen taal uitgelegd dat we mtb’ers waren uit België met goede bedoelingen, blijkbaar liggen die bomaanslagen daar nog gevoelig. Onze aanwezigheid werd wel gesmaakt door de organisatie en als dankbetoon werden we luidkeels aangemoedigd door de speakers en de lokale folklore. Na een welgemeende groepsknuffel hebben we onze stoute schoentjes aangetrokken en zijn we vertrokken de open grasvelden tegemoet. Van de eerste meters samen te blijven was er uiteraard geen sprake en als een V1 raket zijn de laagvliegers vertrokken gevolgd door de V2’s en de V3’s. Aangekomen aan de eerste bevoorrading die amper op enkele km van de start lag stond er een lokale fanfare ons op te wachten die de longen uit hun lijf aan het blazen waren. Les Belge sont la !!! Van alles in overvloed, chocolade, koekjes, Nuts, pruimen en rozijnen, bananen en appelsienen en drank, wat moet er nog meer zijn. Van de V1’s waar Baha, Harry, Crisis, captain Iglo, DDT, Voice, Space en … ( sorry als ik iemand vergeten ben) was geen spoor meer en de V2’s waren net vertrokken. Jonas had zich al laten afzakken naar de V2’s waar het tempo wat aangenamer was wat verstandiger was, zo hadden wij een goede koptrekker. Na het plaatsen van een klein volksdansje en voldaan van spijs en drank zijn we dan ook maar terug vertrokken. Na enkele klimmetjes begon zowaar de V2’s en de V3’s in elkaar te smelten en ontstond er een nieuwe groep die later nog moest opgesplitst worden tussen de mannen die de 60 en de 78 km gingen doen. Eens deze splitsing voorbij waren de groepjes gevormd voor de rest van de dag althans … Op een gemoedelijk tempootje hebben we verder gereden met ik, Dalton, McG, Jonas, Mouse, Spierhaed, kakkeur des camps en Guido. Naar verluid heb ik vernomen dat de V1’s later ook onder verdeeld geweest zijn in V1-1, in V1-2, en in V1-3’s. Blijkbaar waren Harry en Crisis weggereden van de rest , heeft Capitan Iglo alleen gereden wegens darmklachten en Baha en de rest in groepje 3. Smokey, piet vélo, Joint en de rest hadden geopteerd voor de short run. Ergens tussen km 50 en 60 werd het mij echter wat te veel en heb ik wat gas moeten terugnemen en zelfs moeten afstappen voor 5 minuten, mijn peperkoeken hartje wilde niet meer mee en begon te kloppen net zoals ik mijn seksbommetje waar ik later mee getrouwd ben voor het eerst zag in adams kostuum, niet te schatten !! Tot mijn grote ergernis bleef iedereen wachten op mij en hielden het tempo laag om mij wat op mijn positieven te laten komen, waarvoor oprechte dank al had ik het liever anders gehad. Met speciale dank aan Spearhaed die me een heuvel heeft geduwd tot grote verbazing van le kakkeur des champs en McG die opeens mij zagen opdagen en zowaar hen nog dubbelen ook, tot ze zagen dat Gilain mee was. De laatste stop kwam als geroepen en konden we wat krachten opdoen. Op een gegeven moment wou de organisatie een foto van ons nemen met daarbij de 2 lokale dames die daar wat onnozel zaten te doen met de mannen van de bevoorrading. Toen er één van de dames plaats nam voor mij riep ik luidkeels à poil – à poil – à poil wat naakt betekend voor het lachen natuurlijk, ze draaide haar om en keek me aan met verlangende ogen en een kin vol kwielsel en riep “ j’aime le sexe !!” ze liet haar ogen zakken ter hoogte van mijn kruis, fronste haar wenkbrauwen en wreef met haar tong over haar lippen. Guido die dit voorval zag gebeuren zag het direct zitten en begon al te lachen of te kreunen ik weet het niet meer maar dit was buiten mijn trouwheid ten opzichte van m’n seksbom gerekend die thuis vol verlangen zit te wachten tot ik thuis kom, gie vulle slunse bluf me je fikken van mien lief en dobie gie et slingertetten euh vet gat en pusten up je mulle, je ziet m’n type nie. Gelukkig verstond ze mij niet en zij “moi aussi “ en lachte, z’ is tonne nog roend ook da kalf. Na deze hachelijke situatie zijn we vertrokken en dit voorval gelaten voor wat het was, doch liep ze ons nog een poosje achterna en riep op een smekende toon met haar armen licht gebogen voorruit “ mon amour – mon amour revient svp.” Wij gebaren van kromme haas en begonnen zowaar onze beste 200 meters af te leggen uit onze carriére. Achter het struikgewas om de hoek konden we wat stoom afblazen, van krampen of hartritme stoornissen was geen sprake meer, wij allemaal content dat we nog leven en er zonder kleerscheuren van af gekomen zijn. Mijn dieselmotortje was blijkbaar wakker geschud en begon zowat op volle toeren te draaien De rit verliep echter tot het einde zonder enige akkefietjes. Daar aangekomen bleek dat iedereen reeds binnen was en konden we beginnen ons klaar te stomen om huiswaarts te rijden. Eens op de bus vroeg harry al lachend waar we nog naartoe gingen gaan gezien we véél te vroeg gingen thuis zijn . Er was daar ene die zij dat hij een tent wist zijn maar het was aan de duitse grens wat véél te ver was waar je van alles kon doen en met buffet en jacuzzi. Je kan er in je peignoir en op teensletsen eerst je buik vol vreten, dan een poeptje doen om vervolgens een brobbelbadje pakken, je maakt er een gezellig dagje van hé, maar dit volledig terzijde. Wat later op de bus heb ik zowaar de indruk opgelopen dat onze zeekapitein een echte homosapien is geworden met meer de nadruk op homo en die sapien mag je laten vallen. De volledige terugrit ging het over zijn gat die open ligt, stront en dikke darm, tof gesprek moet ik zeggen met om de minuut z’n gat die sprak pff. Ik smeer mijn roosje in met body lotion en jij ? Ja halo, ik begon terug warm te krijgen, fuck zeg wat is dat tegenwoordig met die mannen. Ik vind, maar dit is mijn persoonlijke mening dat hij verdomd veel vertoefd met Hasselhoff, samen fietsen, samen gelletjes kopen, samen in een tentje slapen, samen op de computer en altijd maar lachen en giechelen. Hij heeft me in vertrouwen verteld op de bus, maar niet verder vertellen hé dat het te hopen is dat Hassellhoff die pyreneëen rit goed afgaat of dat hij anders maar in zijn gat moet kruipen !!! Aha, bevestiging zo zie je maar ! ! je gat zou voor minder openliggen, maar het siert hem wel om er zo open over te praten. Heelhuids aangekomen zijn we alle huiswaarts gegaan. Terug een dagje om in te kaderen. Moesten er personen zijn die zicht gekwetst voelen of denken onrecht te zijn aangedaan kan het mij geen reet schelen, ik beschik namelijk over de algemene persvrijheid en diplomatieke onschendbaarheid. IVAL

 

Fluppe schreef op 04-06-2016 :

Tis topen dat het dezelfde buschauffeur is ...

 

Ival schreef op 01-06-2016 :

OK

 

Fitzy Deboosere schreef op 31-05-2016 :

Tis topen !!!!!!!!!

 

Ival schreef op 30-05-2016 :

Qui, qui, la douche France ze klappen van goed weer. Kijk er naar uit.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens