Verslag Omlopen Der Schelde-en Zwalmstreek - 2016-05-07

Verslag

 

Klokslag 5h10' liep me ingebouwde wekker af fuck motherfucker gedaan met slapen weer een half uur te vroeg. Als het je wekker van je nachtkastje is dan gooi je dees tegen de muur en stamp je der nog eens goed op maar kga mezelf nu daarvoor ook nie met me kop tegen de muur slaan, heb dan maar me vrouwtje ertegen gesmeten en ik moe zeggen kwas al voor den helft minder gefrustreerd πŸ˜ƒ.

 

Gelukkig slaapt ze vast en kon ik haar wijsmaken dat ze aan het slaapwandelen is πŸ˜‚. Tijd genoeg om me klaar te maken en alles te checken en dubbel checken en te freten en zuipen. Allee na veel getreuzel naar Stevie D zen huis gereden en rarara wie stond daar ook paraat voor een ritje waar er kilometers moesten geslikt worden, ice the man himself ja lap daar zakte de moed alweer in me schoenen. Weer de gepaste schatjes om een ritje mee te doen Stevie D , ice en space . Aan het eind van de Heistlaan aangekomen begroette we space en we zetten door naar Merelbeke. Vraag 1 weet iemand het zijn direct 2 gps mannen ja wi het zit in mijne gps. Allee tof een ritje van 52km naar daar, na 45km begon er een gevecht tussen Stevie D zen garmin en ice zen mio die maakten meer lawaai dan 7ambulances samen. Ik dacht al op een gegeven moment dat er 1 ging ontploffen van het getuut en het steeds moeten herberekenen van de route. Het werd een city toer in Gent met als opdracht Chuck te vinden maar helaas hebben we de brave man nie gevonden,wel het station en alle hoge scholen en bezienwaardigheden.

 

Na 68 inplaats van 52 ja jullie lezen goed achtentjestig kilometeeeeers aangekomen aan de start. Ja man en dat met gps zelfs 2 best anders hadden we der 103. Gelukkig hadden we een rustig tempo en werden de afspraken dat we gemaakt hadden om rustig te rijden gerespecteerd. Na ingeschreven te hebben vatte we de VTT aan , super mooi weer en alles lag er droog bij. Ice voerde het tempo wat op en met de vlam in de pijp vlogen we over alle boerenwegen in de streek. Met die technisch sterke mannen heeft een mens nie veel stof om te schrijven natuurlijk. Het was dan ook al geen technische rit dus geen valpartijen ofzo, wel jammer dat de organisatie ons nie wa meer door het bos stuurde maar voor de rest was het een goe georganiseerde VTT. Wat we vandaag ook geleerd hebben is dat het best ok is om een gewoon t shirt onder je koersbroek te dragen liefst 1 da wa te groot is en da prop je vakkundig zodat niemand je bierpens ziet 😳 ja man der loopt wa rond zulle denk dat die geen spiegel thuis heeftπŸ˜‚.

 

Kilometers vlogen voorbij en na een dikke 2 uur stonden we terug aan de finish. We hadden een bonnetje om een gratis pannenkoek en een drankje gekregen dus ja da werkten we snel naar binnen alsook een boordje met kaas van Stevie D dat al 5h aan zen gat mogen ruiken heeft. Heb nog nooit zulk lekker stukje broodje kaas gegeten merci mister D en ook merci voor ice om ons nog een drankje te trakteren. Ikzelf was dan weer zeer gul met me stinger snoepjes dak gestolen heb in Canada πŸ˜ƒ. Nadat iedereen terug op krachten was en de gps'sen ingesteld waren voor de sterke mannen naar huis en voor mezelf den duts naar Borsbeek Antwerpen nog eens 75km. Ik werd nog snel een kettingbreuk tegen wind en veel platte banden toegewenst en met de tranen in me ogen nam ik afscheid. De benen voelden nog goed aan na de 115km en met een strak tempo zette ik me koers richting Antwerpen verder. Me gps vond het nodig om me door het centrum van Lokeren te sturen ja man ik reed daar door straten dat ik dacht dat ik op het einde van de straat nog enkel me rechterhandvat ging overhebben. Al bij al er goed en veilig doorgekomen, alles ging goed dan nog een city toer of 2 gedaan van steden waarvan de naam me ontsnapt en zo naar Antwerpen tot ik aan de Schelde kwam, me gps gaf me aan dat ik er over moest !!!! WTFUUUUCKKKK was ma da joege op 9,5km van me bestemming ik krapte in me haar dak nie heb en stond daar gelijk een zieke koe die naar de trein gaapt. Je mag veel van me verwachten en ben nie bang van een uitdaging maar de schelde overzwemmen met fiets op de rug is een beetje van het goeie.

 

Raad gevraagd aan een plaatselijke schoonheid en die wist me te vertellen dat er een fiets en wandelaars tunnel was genaamd Sint Anne tunnel leuke ervaring moet ik zeggen. Ik kwam uit in het centrum van Antwerpen thohoho als je nog nooit geen bekijks gehad hebt op je velo moe je eens op de meir gaan rijden en door de jodenwijk πŸ˜ƒ. Ik werd bijna omvergeknalt van de militairen omdat me kamikaze velo er te gevaarlijk uitzag. Zette me weg voort en kwam op bestemming aan na 190,7km in een super weertje en leuk gezelschap gefietst te hebben. Nu mezelf klaarstomen om morgen de strijd aan te vatten met de beklimmingen in anhee 😁😁😁

 

Grtz Black Magic 

 

 

Info

 

Vertrekuren:
08.00-14.00

Afstanden:
25-35-50 km
 

 

Locatie:
KTA Gito

Adres:
Potaardeberg 59

Gemeente:
Merelbeke

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 10-05-2016 :

Oepsie week-end!!

 

Harryman schreef op 09-05-2016 :

Het zijn er precies maar 5 die rijden elk werk-end!! Sterk

 

iceman schreef op 08-05-2016 :

Space je moet niet wachten tot dat den dezen dat in de wind rijd dubbel toe in z'n kader zit om over te pakken e ...

 

Fitzy schreef op 08-05-2016 :

Machtig, machtig, machtig, kheb spijt dat ik niet mee woorden !

 

Space schreef op 08-05-2016 :

Jawade , GPS'en , kent hier iemand de weg ,"jawee" , de Γ©ne stond ingesteld voor plezier en kleine binnenvaart , den anderen was eerder zo'n coyote , ooit met Bonzie naar Sart-Tilman gereden en dat piepte ook zoveel keer , uiteindelijk na 14 hogescholen in Gent ( die Chuck dus blijkbaar nooit gevonden heeft?) de start gevonden , de kilometers bleven maar bij komen , oorspronkelijk 150 gepland wat voor mij al op het randje was werden het er uiteindelijk een kleine 180 , geen kilometer heeft me verveeld , mooie organisatie et gratis drankje en pannekoek en bewaakt bikepark , gelukkig waren we van de grootste zot af op de terug weg niettegenstaande er bijna altijd rustig is gereden geweest ook in het wederkeren dus , we waren nog met drie voor te draaien en hadden een goed systeem gevonden dat de eerste naar achter afzakte en die achterste naar voor kwam natuurlijk zodat ik altijd in het midden kon blijven , knap gevonden. Bedankt mannen voor een zeer aangename lange rit , geen moment verveeld , was top. Schoon verslag broere maar hoe komt da toch dat je haar altijd met haar kop tegen de muur slaat en dat ze er toch goed blijft uit zien terwijl als je jou ziet , enfin schoon verslagske man.

 

iceman schreef op 07-05-2016 :

de rit mio vs garmin leverde ons 180 kms op als we in ons stad terug waren , ben content dat Black magic de parking gehaald heeft na 190 kms . Allen bedankt voor de ambi en tot de volgende rit ...

 

Black Magic schreef op 07-05-2016 :

Thx moat maar als je met sterke mannen meerijdt verhoog je jezelf naar een hoger niveau hΓ¨ πŸ˜‰πŸ˜ƒ

 

Stevie D schreef op 07-05-2016 :

Oeps,ietsje vergeten! Black Magic je bent beresterk bezig, zo goed rijden man en dat voor iemand met zeebenen🐬.respect.

 

Stevie D schreef op 07-05-2016 :

Prachtig verslagπŸ™ƒ. Meer kunnen we daar niet op zeggenπŸ‘. Bedankt iedereen.

 

Black Magic schreef op 07-05-2016 :

Klokslag 5h10' liep me ingebouwde wekker af fuck motherfucker gedaan met slapen weer een half uur te vroeg. Als het je wekker van je nachtkastje is dan gooi je dees tegen de muur en stamp je der nog eens goed op maar kga mezelf nu daarvoor ook nie met me kop tegen de muur slaan, heb dan maar me vrouwtje ertegen gesmeten en ik moe zeggen kwas al voor den helft minder gefrustreerd πŸ˜ƒ. Gelukkig slaapt ze vast en kon ik haar wijsmaken dat ze aan het slaapwandelen is πŸ˜‚. Tijd genoeg om me klaar te maken en alles te checken en dubbel checken en te freten en zuipen. Allee na veel getreuzel naar Stevie D zen huis gereden en rarara wie stond daar ook paraat voor een ritje waar er kilometers moesten geslikt worden, ice the man himself ja lap daar zakte de moed alweer in me schoenen. Weer de gepaste schatjes om een ritje mee te doen Stevie D , ice en space . Aan het eind van de Heistlaan aangekomen begroette we space en we zetten door naar Merelbeke. Vraag 1 weet iemand het zijn direct 2 gps mannen ja wi het zit in mijne gps. Allee tof een ritje van 52km naar daar, na 45km begon er een gevecht tussen Stevie D zen garmin en ice zen mio die maakten meer lawaai dan 7ambulances samen. Ik dacht al op een gegeven moment dat er 1 ging ontploffen van het getuut en het steeds moeten herberekenen van de route. Het werd een city toer in Gent met als opdracht Chuck te vinden maar helaas hebben we de brave man nie gevonden,wel het station en alle hoge scholen en bezienwaardigheden. Na 68 inplaats van 52 ja jullie lezen goed achtentjestig kilometeeeeers aangekomen aan de start. Ja man en dat met gps zelfs 2 best anders hadden we der 103. Gelukkig hadden we een rustig tempo en werden de afspraken dat we gemaakt hadden om rustig te rijden gerespecteerd. Na ingeschreven te hebben vatte we de VTT aan , super mooi weer en alles lag er droog bij. Ice voerde het tempo wat op en met de vlam in de pijp vlogen we over alle boerenwegen in de streek. Met die technisch sterke mannen heeft een mens nie veel stof om te schrijven natuurlijk. Het was dan ook al geen technische rit dus geen valpartijen ofzo, wel jammer dat de organisatie ons nie wa meer door het bos stuurde maar voor de rest was het een goe georganiseerde VTT. Wat we vandaag ook geleerd hebben is dat het best ok is om een gewoon t shirt onder je koersbroek te dragen liefst 1 da wa te groot is en da prop je vakkundig zodat niemand je bierpens ziet 😳 ja man der loopt wa rond zulle denk dat die geen spiegel thuis heeftπŸ˜‚. Kilometers vlogen voorbij en na een dikke 2 uur stonden we terug aan de finish. We hadden een bonnetje om een gratis pannenkoek en een drankje gekregen dus ja da werkten we snel naar binnen alsook een boordje met kaas van Stevie D dat al 5h aan zen gat mogen ruiken heeft. Heb nog nooit zulk lekker stukje broodje kaas gegeten merci mister D en ook merci voor ice om ons nog een drankje te trakteren. Ikzelf was dan weer zeer gul met me stinger snoepjes dak gestolen heb in Canada πŸ˜ƒ. Nadat iedereen terug op krachten was en de gps'sen ingesteld waren voor de sterke mannen naar huis en voor mezelf den duts naar Borsbeek Antwerpen nog eens 75km. Ik werd nog snel een kettingbreuk tegen wind en veel platte banden toegewenst en met de tranen in me ogen nam ik afscheid. De benen voelden nog goed aan na de 115km en met een strak tempo zette ik me koers richting Antwerpen verder. Me gps vond het nodig om me door het centrum van Lokeren te sturen ja man ik reed daar door straten dat ik dacht dat ik op het einde van de straat nog enkel me rechterhandvat ging overhebben. Al bij al er goed en veilig doorgekomen, alles ging goed dan nog een city toer of 2 gedaan van steden waarvan de naam me ontsnapt en zo naar Antwerpen tot ik aan de Schelde kwam, me gps gaf me aan dat ik er over moest !!!! WTFUUUUCKKKK was ma da joege op 9,5km van me bestemming ik krapte in me haar dak nie heb en stond daar gelijk een zieke koe die naar de trein gaapt. Je mag veel van me verwachten en ben nie bang van een uitdaging maar de schelde overzwemmen met fiets op de rug is een beetje van het goeie. Raad gevraagd aan een plaatselijke schoonheid en die wist me te vertellen dat er een fiets en wandelaars tunnel was genaamd Sint Anne tunnel leuke ervaring moet ik zeggen. Ik kwam uit in het centrum van Antwerpen thohoho als je nog nooit geen bekijks gehad hebt op je velo moe je eens op de meir gaan rijden en door de jodenwijk πŸ˜ƒ. Ik werd bijna omvergeknalt van de militairen omdat me kamikaze velo er te gevaarlijk uitzag. Zette me weg voort en kwam op bestemming aan na 190,7km in een super weertje en leuk gezelschap gefietst te hebben. Nu mezelf klaarstomen om morgen de strijd aan te vatten met de beklimmingen in anhee 😁😁😁 Grtz Black Magic

 

Black magic schreef op 06-05-2016 :

Voor degene die met de fiets willen meegaan met space , stevie D en mezelf om6h45 op het einde van de heistlaan . Tis op stevie zen hartslag kweet wel nie wa we daarvan mogen verwachten πŸ˜¬πŸ˜ƒ. Grtz

 

Moose schreef op 06-05-2016 :

Ik kan morgenochtend niet rijden

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens