Verslag Midsummerride - 2016-06-17

Verslag

 

Met het opklaren van het weer en toch geen Engeland op Euro 2016, beslist om deze rit mee te doen. het weer was zelfs heel goed !!, aan de start waren een redelijk grote groep van alle kleuren, wel vele vrouwen ( om mij te zien ? ).

 

De toer was zelfs redelijk leuk, wel zeer vettig, beetje winter styleee !. Het was leuk om de mensen te zien dat gewent zijn om met de koers fiets te rijden zien afzien en puffen !!!!, ‘ amai, respect voor de MTBers ‘ zeggen ze. Ik heb van achter gereden om een beetje te helpen en de goede naam van de Wacky’s hoog te houden, ‘ vele van de vrouwen, zeg, ‘ is dat de dronkard dat al de boeren en scheten lat ‘ ?, dus de naam van de club was terug al normaal, sorry gasten lol !.

 

Uiteindelijk hebben wij een 58 km’s op de teller dat nee slecht is !, de sfeer was goed en wij hebben vele gelachen. Ik denk dat volgende jaar zo het zeer leuk zijn om met de Angels een rit van te maken, hopelijk tegen tonne ga Moose een meisje hebben. Gelukkig welde Dirt 800 geen punten en koos voor zijn Dunnepissers ( bompa pak ) en met een mini steile klim veel !!!, bedankt ervoor Dirt. Firmin rijd met de sneller natuurlijk samen met Steven. Moose ( toekomst champ ) bleef met de vrouwtjes ( op zoek, een beetje ) en was braaf. Mini Gilles was ook aanwezig !. Choco was er ook en Robby ook natuurlijk !!!. Al bij al een toffe avond. Kheb wel niets gedronken nadien, beetje bang !!!! om met de fiets te rijden naar een avond café, verstaanbaar vind ik !, en met Oostenrijk op komst !.

 

See you aal on the bus 04.00 stipt, wij wachten NEE !

 

Fitzy

 

 

Info

 

Voor het vierde jaar rijden we op de vrijdag met het langste daglicht; de Midsummerride. 
 
Het is een mountainbike tocht voor elk niveau aangezien we aangepaste groepen maken die elk hun eigen tocht krijgen waarbij we toch trachten elkaar van tijd tot tijd te ontmoeten gedurende de rit. We zetten aan om 19H en de duur van de tochten varieert tussen 2 en 3 uur.
Zoals we zien met onze TT, krijgen we deelnemers vanuit alle fietsverenigingen uit het Knokse. We zien Wacky Racers, Wacky Angels, Passeviten, J&B- umpers, Dunepissers, @7-rijders, Oosthoekboys, Mollekes,Vida Loco’s, en nog anderen deelnemen. 
 
Deelname is trouwens gratis. 
 
Nadien is er spaghetti voorzien maar hier zijn de plaatsen beperkt en is vooraf inschrijven noodzakelijk, dit kan op 050 51 55 93
Ik zeg altijd “ See you on the water” ditmaal zeg ik ook “ See you on your bike” op vrijdag 17 juni. 
 
Robby

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Chemical Pete schreef op 20-06-2016 :

"See you aal on the bus", zegt die nu dat wij dunne palingen zijn? Vet Engels varken!

 

Fitzy schreef op 18-06-2016 :

Met het opklaren van het weer en toch geen Engeland op Euro 2016, beslist om deze rit mee te doen. het weer was zelfs heel goed !!, aan de start waren een redelijk grote groep van alle kleuren, wel vele vrouwen ( om mij te zien ? ). De toer was zelfs redelijk leuk, wel zeer vettig, beetje winter styleee !. Het was leuk om de mensen te zien dat gewent zijn om met de koers fiets te rijden zien afzien en puffen !!!!, ‘ amai, respect voor de MTBers ‘ zeggen ze. Ik heb van achter gereden om een beetje te helpen en de goede naam van de Wacky’s hoog te houden, ‘ vele van de vrouwen, zeg, ‘ is dat de dronkard dat al de boeren en scheten lat ‘ ?, dus de naam van de club was terug al normaal, sorry gasten lol !. Uiteindelijk hebben wij een 58 km’s op de teller dat nee slecht is !, de sfeer was goed en wij hebben vele gelachen. Ik denk dat volgende jaar zo het zeer leuk zijn om met de Angels een rit van te maken, hopelijk tegen tonne ga Moose een meisje hebben. Gelukkig welde Dirt 800 geen punten en koos voor zijn Dunnepissers ( bompa pak ) en met een mini steile klim veel !!!, bedankt ervoor Dirt. Firmin rijd met de sneller natuurlijk samen met Steven. Moose ( toekomst champ ) bleef met de vrouwtjes ( op zoek, een beetje ) en was braaf. Mini Gilles was ook aanwezig !. Choco was er ook en Robby ook natuurlijk !!!. Al bij al een toffe avond. Kheb wel niets gedronken nadien, beetje bang !!!! om met de fiets te rijden naar een avond café, verstaanbaar vind ik !, en met Oostenrijk op komst !. See you aal on the bus 04.00 stipt, wij wachten NEE !

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens