Harryman primus in Blauwe Zale!!! - 2016-10-22

Verslag

 

De Wacky's waren terug aan het feest in de GP Stephan Defreyne ofte mtb-cross in de Blauwe Zale in de volksmond. Na Rookie en Beul was het deze keer de toer aan Harryman om op het hoogste schavotje te staan. Een beresterke Henri domineerde van begin tot einde de race en trok oververdiend de overwinning aar zich toe. Drie mtbikers van het vin cycling project beten zich de tanden kapot op het speerpunt van onze club. Nog schoner werd het toen Tineke zich met haar maat ook op de hoogste trede moch staan bij de duo dames. Feest bij de Delheyes dus!!!!

 

De andere deelnemende wacky racers deden het ook allesbehalve slecht op een loodzwaar parcours. Rookie eindigde 23ste, Vedder 30ste, Iceman 44ste en Chemical op een 54ste stek op 211 deelnemers, dus schone uitslag allemaal!! 

 

Dikke Proficiat aan allen en merci voor de Wacky supporters langs de kant en Francis voor de schone foto's!!!

 

Fier bestuurslid Baha

 

 

 

Info

 

13h00: Ploegenestafette

 

15h00: Individueel

Inschrijven kan via volgende link:

http://www.startracking.be/Order/Step1/292

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 28-10-2016 :

Merci voor de support en mega apres zeg!! Wacky rules💪🏻

 

Space jr schreef op 26-10-2016 :

Goed gedaan wacky's , Harryman den eersten , da kan nie beter é , Chemical ben je het terug vergeten " snelheid is de sleutel tot succes!!!"

 

McG schreef op 25-10-2016 :

Was me dat weer een prachtige editie. Stralend weer, Een topprestatie van ons jong veulen, maar ook van Tine en Stephanie. Een lekker après'tje en iedereen content met zijn goede prestatie. @ Pete: wees maar gerust dak volgend jaar meedoe. Ik ben al beginnen trainen. Beware voor mijn asem in je nekke !!!

 

Donald schreef op 25-10-2016 :

Sterk gereden gasten! Jammer dat het niet in m'n planning paste, volgend jaar ben ik er zeker weer bij! En inderdaad, gelik vedder zegt, als ik die namen bekijk was het niveau zeker nie minder dan de vorige jaren

 

vedder schreef op 25-10-2016 :

Twas lang geleden dak nog ne keer nen wedstrijd meegedaan had, buiten wa marathons en duatlons, maar ik heb mij wel geamuseerd. Topprestatie van Harryman, maar we hadden niet anders verwacht. Volgens mij was hij daar al van de vrijdagavond aan het warm rijden :-). Rookie kon wel beter, maar met die bandenkeuze moest je wel tegen dek gaan hé... Ice streed zoals altijd voor wat ie waard was, op karakter! chapeau!!! En Leslie t'is misschien niet uwen besten uitslag maar ej ne keer gekeken hoeveel competitiemannekes daar meededen? Dus al bij al een goede prestatie van alle wacky's!

 

schreef op 25-10-2016 :

@Chemical : "ik denk dat mijn leeftijd geen deftige resultaten meer toelaat..." verdomme Pete je bent in de fleur van je leven !!! Kleine offday kan iedereen overkomen...:):):) Ik kon er jammer genoeg geen getuige van zijn, moest toch wel werken zeker !! Als ze het volgend jaar tot 3 ronden beperken, ben ik weer van de partij !!!:):) Dikke chapeau voor Harryman trouwens, als ie maar vroeger was beginnen biken in plaats van die jannettesport !!!! :):):)

 

Chemical Pete schreef op 25-10-2016 :

Chemical maakt vooruitgang? 't Is op mjin eerste “dubbeljaar” na mijn slechtste resultaat ooit... Ik denk dat mijn leeftijd geen deftige resultaten meer toelaat :-) Dat Harry net als Obelix in een pot met rommel is gevallen weten we ondertussen al allemaal. Op die leeftijd al dat jonge geweld op hun plaats zetten. Echt, ECht, ECHt, ECHT sterk! ‘k Ben trouwens super content dat ze de ronden dit jaar tot 5 hebben beperkt! Ik voelde zijn hete adem al in mijn nek… Een 23ste plaats voor Rookie is verre van slecht. Des te meer omdat hij pas 4 min voor de start is toegekomen en tijdens de wedstrijd op zijn smoel is gegaan. Mochten de duathlonners onder ons het nog niet begrepen hebben: Vedder is in vorm! De start compleet gemist maar tijdens de wedstrijd een gigantische inhaalrace ingezet. Draaien en keren kan hij als geen ander maar z'n rikketik laat hem precies ook niet in de steek. Chapeau man! Ice, die zit in dezelfde diesel categorie als ik. Gedwongen traag moeten starten maar dan inhalen als geen ander! Weliswaar net ietske rapper dan ik… Na de wedstrijd een MEGA après ski-reis gevoel gehad! Jammer dat ik vroeger naar huis (22h) moest met Mathis want anders ging ik nog uren kunnen doorgegaan ! Trouwens, op den après was Rookie pas echt de champ!  Volgend jaar hopelijk meer Wacky’s aan de start! McG is alvast al ingeschreven. ‘t Is waar hé Paul.

 

Fitzy schreef op 25-10-2016 :

Kheb jammer genoeg moeten missen !!!!!. Super gedaan allemaal. Dat Harry sterk is weet de Wacky's !!!. Ook sterk van Rookie 7 plaatsen voor Vedder ;-) Ook Chemical maakt vooruitgang ! Leuke foto trouwens ! En ook proficiat aan Angel Tine !!!!!

 

Wantje BB schreef op 21-10-2016 :

IK gon morgen wraak pakken... Alcoholcontrole en snelheidscontrole op't parkours... En ken zowaar een paar favoriten whoehahahahaha...

 

Vedder schreef op 21-10-2016 :

Bahamontes, top 10? Ge zijt gij zot zekers? Ken in 5 jaar gene wedstrijd gereden...

 

Bahamontes schreef op 21-10-2016 :

ik kom supporteren mannen maar niet te hard want hartslag mag nie boven de 130 van mijnen docteur... Veel succes mannen en ik gok Harryman op één, Vedder binnen top tien (ondanks of dankzij vier keer te hebben gekakt vóór de wedstrijd),Join 25ste na de race van zijn leven en Chemical 30ste na een lekke band en een zware terugval in de laatste ronde na gedubbeld te zijn geweest door drie vrouwelijke deelneemsters

 

Fitzy schreef op 21-10-2016 :

Deze jaar kan ik niet bij zijn, de eerrste keer ooit !, wel om foto's te maken en supporteren wel te verstaan. Toch have fun en niet te droenke e !!!

 

den beul schreef op 20-10-2016 :

ik ben ingeschreven maar moet werken, er mag altijd iemend mijn nummer hebben he.

 

Ival schreef op 20-10-2016 :

Ik zou dolgraag willen komen supporteren maar ik vrees dat ik in levende live live een afslachting van een zekeren Kurkuma Wacky niet zal aankunnen. T'Zal te wreed zijn !!! Jammer anders direct, was zelfs van plan om mee te doen.

 

Harryman schreef op 20-10-2016 :

ik doe mee met de fun😆😁!! Relax Lesy, als ik je niet herken zal ik je wel ruiken met je kurkuma pillen kuur die je volgt💨💨💨

 

Chemical Pete schreef op 19-10-2016 :

Die druk kan ik niet aan zulle. Hiervoor kunnen we gelukkig op onze vaste waarde Henri rekenen. 'k Zou wel willen afspreken dat hij vol in de remmen gaat als hij mij in het visier krijgt...

 

Donald schreef op 19-10-2016 :

@Lesy, dan ga jij het moeten doen voor de wackys hé ;)

 

Chemical Pete schreef op 19-10-2016 :

'k Heb de indruk dat al die hardroepers zich precies niet durven in te schrijven...

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens