Verslag 9e Zomer VTT De Lattenklievers - 2016-08-20

Verslag

 

Vrijdag heb ik ‘ Dry needle treatment ‘ gekregen van Martin de Kini naast winkel De Bree en was niet zeker dat ik deze TT kon rijden, omdat ik kon niet gaan, fuck zeg !, Tessa zegt, “ da helpt we Papa “ zo Needles !. Maar ja, Barry was eerst alleen en ik heb afgesproken met hem als ik me goed voel ging ik mee gaan !.

 

Zaterdag ochtend ging het redelijk en kheb beslist om mee te gaan. Erdohan ging ook mee gaan en belt om af te spreken voor carpooling !!!, Moose is achter Barry en mijzelf gekomen met zijn Rubrieks Cube achter fietsrek, het slot van de ‘ Bank of England ‘ is gemakkelijker open te krijgen!!! Erdohan vraagt “ waar is dat de Jandevischstraat? “ of heeft hij verstaan “ Jan waar staat de vis ? “, in elke geval twas mogelijk voor hem !. Omdat hij alleen was in zijn ‘ dictators, army jeep ‘ kheb ik beslist om bij hem te zitten. Aan de aankomst wacht Krulle en Lifty. Krulle was naar hinder gereden met de fiets !.

 

De rit zelf was leuk, wij hebben elkaar zetten zot maken en het tempo was bij momenten zeer goed, Moose rijdt zeer vlot en sterk samen met Krulle en Lifty ook. Erdohan was ook sterk maar moest met momenten een gat laten, dat geen schand is, tuurlijk als echt goedehartige Wackys wachten Baha en ik op hem. Baha heeft ook zijn vinger gesneden en aan de stop was al het bloed in de sportdrank gelopen. De madam met dikke titten, trekt haar niet van aan en snijdt de cake verder, en de ander madam ook nee, omdat dat het de ‘ tijd van de maand ‘was ... dus zij  wist ook van bloed verlies !!!

 

Achter de stop hebben wij Erdohan ingehaald, hij was doorgereden op zijn ‘ Mols ‘. Aan de aankomst zijn wij gestopt in een lokaal café om een stuk of drie te drinken, tijd zat na een snelle 50 km’s, de moppen en de stories waren leuk, zoals de drank. Er was een Benidorm Bastard op het terras, het moment dat hij weg reed dachten wij dat hij  alles ging kapot rijden, maar wij heb hem geholpen natuurlijk !, Wij lachen graag met de mensen, maar als wij kunnen helpen doen wij dat ook !. Ik kon in feite ook de Go-cart van de vent gebruiken want mijn benen deden nog veel pijn, in de namiddag nog meer, maar gelukkig was het voetbal en Leeds UTD hun overwinning hielpen om mij de pijn te helpen vergeten.

 

De rit was leuk maar de zever en lol was beter !. De laatste tijd is Erdohan veel mee en het is leuk om hem terug te zien, top gast en altijd lachs, met zijn Colgate smile ! Bedankt gasten, toffe bende !

 

 

Fitzy

 

 

 

Info

 

Startlocatie
Parochiezaal Sinjo
Lattenklieversstraat 28
8730 Sint-Joris-Beernem

 

Afstand: 50km

 

Deze rit wordt zowel zaterdag als de zondag op het programma gezet!!!

 

 

Deelnemers

 

Bahamontes, Chuck, Moose, Krulle, Lifty, Bonzie

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 28-08-2016 :

Beetje laat maar toch knap van Colgate! Echt een karaktermens. Mega

 

Baha schreef op 24-08-2016 :

Ideale rit om er terug in te komen!! Merci Fitz voor het smakelijk verslagje ;-)

 

Lifty schreef op 23-08-2016 :

Thx Fitzy!

 

Moose schreef op 23-08-2016 :

Mooi verslag! Bedankt Fitzy!

 

Chuck schreef op 19-08-2016 :

Not ok

 

Anoniem schreef op 19-08-2016 :

8u30 inschrijving

 

Bahamontes schreef op 19-08-2016 :

ik vertrek om 8u aan de Molenhoek met de auto. Zal wel zien indien er iemand is.

 

Chuck schreef op 19-08-2016 :

ok

 

Bahamontes schreef op 18-08-2016 :

Om 8 uur aan de Molenhoek?

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens