22e Bosveldtocht - 2016-10-01

Verslag

 

Met redelijk wat ‘ snot ‘ toch beslist om deze ‘ MEGA ‘ TT te rijden na een bericht van broer Eagle. Naar ginder rijden met Baha ging niet gaan, maar met de auto van Thierry wel !. Gelukkig geeft Baha zijn machtig buurman Eddy gevonden om mee te rijden met hem naar ginder en terug, chapeau voor de 62 jaar legende, Eddy niet Baha ;-).

 

Aan de start was Moose, de redelijk stil was vind ik, maar dat komt allemaal goed !. Steve Bonny was ook aanwezig en wij hebben hem mee genomen in de begin maar de tempo was ietske te hoog voor hem en wij moest hem achter laten, wegens een ‘ rood kop ‘. Naar de stop hebben wij al samen gereden zonder Steve, en de tempo was goed, iedereen kon goed mee, en de sfeer was goed, ‘ the way it should be ‘.

 

Wij hebben ook Fluppe met zijn zoon Giraldo gezien, wij kon niet stoppen omdat Barry moest thuis zijn voor een party waar dat je moest je eigen eten en drinken meebrengen ?, waarom niet gewoon thuis blijven en kijken naar de voetbal ?.

 

De rit zelf was echt de max, en zeker de moete waard om te rijden, vol met Daflagans en Nurofens !!!. Nadien hebben wij een deel pinten gepakt en leute gemaakt. Eddy was zo moe dat hij zijn pols niet kon draaien om te kijken hoe laat het was !.

 

Great Saturday morning with great weather, with great people, de weermannen waren redelijk mis zeg !.

 

Fitzy

 

 

Info

 

Start: 8.00-14.30


Afstanden: 20 - 35 - 50 km

 


Startlocatie
Zaal 't Kamphuis
Brandstraat 105
8755 Ruiselede

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

seo plugin schreef op 21-05-2017 :

Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin seo plugin http://www.SEORankingLinks.xyz

 

Eagle schreef op 05-10-2016 :

Ik weet het Ivan ,heb Ruiselede al twee keer gereden vandejaar !

 

Bahamontes schreef op 03-10-2016 :

Prachtige rit, werkelijk één van de mooiste van het jaar!!! Merci aan de copains voor het toffe gezelschap en in het bijzonder aan mijn buur Eddy die nog beter dan een gps, me naar Doomkerke begeleidde. Hij is een echt fenomeen!Heb ook Jacq gespot in de auto bij het oversteken!

 

Fitzy schreef op 01-10-2016 :

Met redelijk wat ‘ snot ‘ toch beslist om deze ‘ MEGA ‘ TT te rijden naar een bericht van broer Eagle. Naar hinder rijden met Baha ging nee gaan, maar met de auto van Thierry wel !. Gelukkig geeft Baha zijn machtig buurman Eddy gevonden om mee te rijden met hem naar hinder en terug, chapeau voor de 62 jaar legende, Eddy niet Baha ;-). Aan de start was Moose, de redelijk stil was vind ik, maar dat komt allemaal goed !. Steve Bonny was ook aanwezig en wij hebben hem mee genomen in de begin maar de tempo was ietske te hoog voor hem en wij moest hem achter laten, wegens een ‘ rood kop ‘. Naar de stop hebben wij al samen gereden zonder Steve, en de tempo was goed, iedereen kon goed mee, en de sfeer was goed, ‘ the way it should be ‘. Wij hebben ook Fluppe met zijn zoon Giraldo gezien, wij kon niet stoppen omdat Barry moest thuis zijn voor een party waar dat je moest je eigen eten en drink meebrengen ?, waroom niet gewoon thuis blijven en kijken naar de voetbal ?. De rit zelf was echt de max, en zeker de moete waard om te rijden, vol met Daflagans en Nurofens !!!. Nadien hebben wij een deel pinten gepakt en leute gemaakt. Eddy was zo moe dat hij kon zijn pols niet dragen om te kijken hoe laat het was !. Great Saturday morning with great weather, with great people, de weer mannen waren redelijk mis zeg !.

 

schreef op 30-09-2016 :

Moet zaterdag en zondagmorgen om 4u. ( ja je leest het goed...)werken,probeer zaterdagmiddag naar ruislede te gaan....

 

Fitzy schreef op 29-09-2016 :

Als het weer goed is, als ik goesting hebben, als ik wakker ben, als ik geen kater hebben, alle gow er is een kans dak mee gaan !

 

Bahamontes schreef op 28-09-2016 :

ik vertrek om 7u30 thuis naar ginder met de vélo. Zou eventueel terugkeren met de auto als er iemand is, anders keer ik terug met de vélo.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens