Verslag 19e Door het land van Woestijne - 2016-10-15

Verslag

 

Afspraak Aalter, Vedder, CP, Baha, Ottoman, Dalton, Eagle Eye, Fitzy, Krulle, Chuck, Lifty, waren aanwezig en zijn allemaal toppe vertrokken en samen gereden eerste deels. Ottoman viel plat en Baha vraagt gelijk een brave jongen ‘ Mag ik rijden met Den Eddy, wij zijn samen naar hier gefietst ‘ natuurlijk maat mag jij dat, toch heeft de jongen zijn Wacky hard getoond om bij ons te blijven in de begin.

 

Krulle en Chemical waren ook weg omdat wij verzekers te traag rijden voor hun, Vedder was ook weg met een maat. Band vervangen en ‘ off we go ‘. Het tempo was goed en zonder stress elk deed zijn portie kop werk en de Km’s passeerde vlot. Voor Eagle was het een klein beetje off day, maar wij hebben dat allemaal, toch was hij mee !. Een minpunt was van een ‘ arsehole ‘ van een gast dat  Ottoman een duwtje geef om te passeren, zonder niks te zeggen, niet OK !!!!!, voor een MTB'er.

 

Ik was pissed off en rij naar toe maar hij zij niks dus ik ook niet, maar hij heeft wel gezien aan mij kop dat het niet OK was !, kheb toch voor een stuk door getrokken en de nul kon niet mee, en al de ander Wacky’s zijn ook voorbij gereden en de kwakkel was al weer op zijn plaats !!!.

 

Het was den eerste vette rit van de jaar, maar toch zeer leuk !. Nadien geeft Chucky boy een betaald, daarvoor dank ( hij was niet mee met Barry van de morgen dus ). Wij hebben nog een paar gedronken en dan naar huis. Bedankt aan Dalton om te komen en alles te betalen, je kip zet in de oven !!!!!!!!.

 

Fitzy

 

 

Info

 

We vertrekken om negen uur ter plaatse!!!! Wie met de fiets naar ginder rijdt, we vertrekken om 7u30.

 

 

Startlocatie

Sportpark
Lindestraat 17
9880 Aalter

 

Start: 8.00-14.00
 
Afstanden: 30 - 40 - 50 km 

 

 

Deelnemers

 

Chuck, Bahamontes, Chemical Pete, vedder, Fitzy, otto-mann, Eagle eye, A-dalton

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 18-10-2016 :

The legend!!

 

Ival schreef op 18-10-2016 :

Leuk om lezen Fitzy. Thanks voor m'n boekhouding. Doe zo verder maateke.

 

Baha schreef op 18-10-2016 :

respect VOOR fITZY, blij dat wer een paar in het team hebben die dit iedere week willen doen en het nog goed ook!!! Vaandeldragers!!! Schoon ritje waarbij ik mijn buur met borstel en blik heb mogen opvegen heb bij thuiskomst ;-)

 

Fitzy schreef op 15-10-2016 :

@ Lifty, elke Wacky. Moest wel vragen aan Anne wat een ' vaandel ' was !

 

Lifty schreef op 15-10-2016 :

Mooi verslag Fitzy, jij houdt de Wacky honour hoog in het vaandel!

 

Fitzy schreef op 15-10-2016 :

' komen halen '

 

Fitzy schreef op 15-10-2016 :

Afspraak Aalter, Vedder, CP, Baha, Ottoman, Dalton, Eagle Eye, Fitzy, Krulle, Chuck, Lifty, waren aanwezig en zijn allemaal toppe vertrokken en samen gereden eerste deels. Ottoman veel plat en Baha vraagt gelijk een brave jongen ‘ Mag ik rijden met Den Eddy, wij zijn samen naar hier gefietst ‘ natuurlijk maat mag jij dat, toch geeft de jongen zijn Wacky hart getoond om bij ons te blijven in de begin. Krulle en Chemical waren ook weg omdat wij verzekers te traag rijden voor hun, Vedder was ook weg met een maat. Band vervangen en ‘ off we go ‘. De tempo was goed en zonder stress elk deed zijn portie kop werk en de Km’s passeerde vlot. Voor Eagle was het een kliene beetje off day, maar wij hebben dat allemaal, toch was hij mee !. Een min punt was van een ‘ arsehole ‘ van een gast dat Ottoman een duwtje geef om te passeren, zonder niks te zeggen, niet OK !!!!!, voor een MTB'er. Ik was pissed off en rij naar toe maar hij zij niks dus ik ook niet, maar hij geeft wel gezien aan mij kop dat het niet OK was !, kheb toch voor een stuk door getrokken en de nul kon niet mee, en al de ander Wacky’s zijn ook voor bij gereden en de kwakel was al weer op zijn plaats !!!. Het was den eerste vette rit van de jaar, maar toch zeer leuk !. Nadien geeft Chucky boy een betaald, daarvoor dank ( hij was niet mee met Barry van de morgen dus ). Wij hebben nog een paar gedronken en dan naar huis. Bedankt aan Dalton om te komen en alles te betalen, je kip zet in de oven !!!!!!!!. Fitzy

 

Lifty schreef op 15-10-2016 :

Otto en ik zien jullie ginder, 9u

 

Fitzy schreef op 15-10-2016 :

ok

 

Eagle schreef op 14-10-2016 :

Morgen om 8 u aan Molenhoek om met de auto richting aalter te vlammen , om 9 u starten we hinder !🚴🚴🚴

 

Chemical Pete schreef op 14-10-2016 :

Ik sta om 8h00 aan de Siphon. Vedder, vorige jaar zijn we via Maldegem naar Aalter gereden. Heh je mail gestuurd. Als je wil doen we dit terug... Ge laat maar iets weten

 

Bahamontes schreef op 14-10-2016 :

om 7u30 vertrek ik met buur Eddy met de vélo!!!

 

anoniem schreef op 13-10-2016 :

Precies geen belgische zinsbouw???

 

Chuck schreef op 13-10-2016 :

@ Baha,Ik kom bij jouw om 05.30, een koffie, en dan rij wij door met de fiets, Ca va Copain ?

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens