Top Wacky Fest!!!! Dikke merci. - 2017-03-18

Verslag

 

Onze party ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan was zoals we wilden, op z’n Wacky’s… Eerst een geschifte groep die iedereen ne schup onder zen gat gaf. Iese Daase gaf een machtige set met een zanger met een schuur van een stem en een gitarist die moeiteloos de vingervlugge riffs van Angus Young kon spelen alsof de man hetzelf was. Wolfgang bewees dan al het goede wat over hen werd gezegd met enkele hedendaagse meezingers maar ook klassiekers werden prachtig op het podium gebracht.
 

DJ Julie had het slotakkoord en wat voor één!!! Zij zorgde dat er niemand meer stil kon blijven staan en dat het ruim opgekomen publiek tot in de vroege uurtjes in ’t Verzet bleef. Studio Enjoy (Koen) zorgde intussen voor een feilloos rook- en lichtspel.

 

Bij deze merci aan het publiek die voor een vol Verzet zorgde, aan Jacky voor de ontvangst, aan Thomas van Foodiez voor de heerlijke hamburgers, pitta etc. , Aiko en co voor de Vestiaire en allen die ik vergeet maar vooral aan ieder lid van de club die zich dubbel plooiden om te maken dat ons feestje kon verlopen zoals we het waarschijnlijk in onze stoutste Wacky dromen konden voorstellen. Echt waar mannen chapeau!!!!

 

De machtige foto’s, met dikke merci aan Jacques, kunnen jullie vinden op Wackys.be en dan Ten Yearsfest of op deze site.

 

Nms een superfier Bestuur

 

Baha

 

 

Info

 

De Wacky Racers bestaan 10 jaar en dus gaan ze een feestje bouwen!!

 

We nodigden twee steengoede covergroepen en een uitmuntend DJ uit, om jeugdclub 't Verzet op zijn grondvesten te doen daveren.

 

Iese Daase is live mogelijks nog beter dan AC/DC zelve , terwijl Wolfgang al bewezen heeft met nieuwe en oude klassiekers jong en oud te bekoren.

 

Kaarten kosten 10 euro en zijn te bekomen bij de leden. We verwachten iedereen om 20u voor een heerlijke apèro of pintje om opgewarmd te zijn tegen dat Iesa Daase om 21 zijn opwachting maakt. Die mannen plannen een optreden van klein twee uur en nadien is het de beurrt aan Wolfgang. DJ Julie zorgt intussen dat niemand in slaap valt en zal zorgen voor een spetterende afsluiter diep in de nacht.

 

Tot in 't Verzet!!!!

 

Wacky Racers

 

 

Deelnemers

 

Fikken, A-Dalton, Moose, eagle eye, DDT🔧, Fitzy, oscar, Fluppe, Cockroach, El Gwiedo, Giraldinhio, Ival, MacGyver, Crisis, Pé en Metal Angel, Donald, Chemicala Pete en Véronique, Krulle, piet velo, otto-mann, iceman, Bahamontes

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

JMC schreef op 27-03-2017 :

Megaaaa party me happy.... :-)

 

Fitzy schreef op 21-03-2017 :

@ Chuck, denk je nee dat de persoon dat jouw identiteit steelt, is slim genoeg om een spellings fout te maken om mij in de kijker te brengen !. Ik ben diep gekwetst dat je denkt aan mij en niet aan.........

 

Chuck schreef op 21-03-2017 :

@ Fitzy gemaakt is met 2 a's en niet met 1 a hé. :-) :-)

 

Chuck schreef op 21-03-2017 :

Van Ival, het is een XXXXXL, er is maar een van gemakt !

 

Ival schreef op 20-03-2017 :

Wie heeft er mijn sweater per ongeluk meegenomen op de fuif. Mijn naam staat op de rug geschreven. Een beloning van 280 euro staat op u te wachten voor een serieuze tip die kan leiden tot een doorbraak in dit dossier. Zoveel mogelijk delen

 

iceman schreef op 20-03-2017 :

Volgend jaar vullen we gewoon weg het sportpaleis ...mega dank aan iedereen voor de machtige avond

 

Wantje BB schreef op 19-03-2017 :

Ken nog altied zeer an mien hoar... Wist wel nie dat Knokke en Ramskapelle te voete nevest de velo zo verre van mekaar lag... Thanks guys for a crazy party!!!

 

francis schreef op 19-03-2017 :

wat een MEGA fuif was dat gisterenavond, de organisatie was DIK in orde een grote pluim voor bestuur en wacky's. Ik zou zeggen doe zo verder maar daar twijfel ik niet aan, op naar de volgende. Bedankt dat ik er bij kon zijn.

 

McG en Isa schreef op 18-03-2017 :

Je mag wedden! We kijken er ook naar uit 👍👍👍

 

Fikken schreef op 18-03-2017 :

Vanavond is het te doen gasten. We goan der e spetterende wacky fuif van maken🎉 Toe tonne

 

eagle eye schreef op 16-03-2017 :

Beste Putter , daar ik geen betaling ontvangen heb , die u mij ten stelligste beloofde kunt u achter uw kaarten fluiten , de fuif is trouwens SOLD OUT dit wil zeggen dat u ons ook niet aan de deur dient lastig te vallen. Grtzz

 

Deputter schreef op 14-03-2017 :

Ik Fernand Deputter kom af met 22 man met dank aan Eagle Eye. Jullie komen toch ook !!!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens