Algemene Vergadering - 2016-10-25

Info

 

Niet vergeten dinsdagavond algemene vergadering om het wel en wee van de club te bespreken!!!

 

Isabel en Kurt verwachten iedereen om 19u stipt in Café Kurt in Sluis, Industrieweg 3 in Sluis!! 

 

See ya

 

Baha

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

DDT🔧 schreef op 05-11-2016 :

Ik was er ook

 

Fikken schreef op 26-10-2016 :

Danke aan de leden om te komen naar de algemene vergadering en danke aan Isabelle en Kurt om te mogen gebruik maken van hun prachtige locatie. En niet te vergeten,de versnaperingen,broodjes en de drank waren dik ok.

 

Chuck schreef op 26-10-2016 :

@Ival gewoon een kussen links van uw oor en een kussen rechts van uw oor. Zo simpel is 't. @ bestuur: thx, doe zo voort ! @ Isabelle en Kurt: thx voor de uitnodiging en gebruik van jullie infrastructuur !

 

Ival schreef op 26-10-2016 :

Na het deelnemen van deze gestructureerde vergadering en het aanduiden van een echte baankapitein zal ik nu op beide oortjes kunnen slapen alhoewel dit nu ook weer een probleem met zich meebrengt nl. Hoe doe je dit slapen op beide oren ??? maar dit zal voor de volgende vergadering zijn !!! BEDANKT AAN HET BESTUUR EN ZEKER AAN ISABELLE EN KURT !!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens