24e Memorial Wilfried en Sonja David - 2016-10-16

Info

 

Afstanden: 25 - 37 - 47 km

Info van de organisatie:

Dit jaar wordt de 24° editie van deze BOSVELDTOERTOCHT (thans de 2° Memorial Wilfried en Sonja David, destijds uitbaters van café MUNCKHOVE op de Kruiskalsijde te Ruddervoorde) opnieuw georganiseerd doorheen de vele bossen in de streek o.a. Zorgvliet, Muncken, Lakebosschen, Breidels, Nieuwhove, Rooyveld en last but not least het bossenparcours van 5 km lang aangelegd door het agentschap NATUUR en BOS in de omgeving van de Papevijvers. Alle bossen worden verbonden door landwegen en weilanden, die een keurig geheel vormen van deze toertocht om zodoende 80% off-road te vormen. Er worden seingevers voorzien op bepaalde kruispunten.

Daar wij een vijftal privé-domeinen doorkruisen die éénmalig openstaan voor de mountainbikers kunnen wij geen coördinaten van deze toertocht doorgeven. IEDEREEN IS TOEGELATEN.
Mocht het de dagen voordien geweldig regenen, dan kunnen wij u toch, een goed berijdbaar parcours aanbieden, zowel voor de 25-35 of 47 km .

 

Bij het einde van de rit ontvangt iedereen een belegde boterham met kaas of vers gehakt.
Alle ingeschreven jonge deelnemers tot 14 jaar ontvangen na de rit een trofee, gratis aangeboden door de organisatoren.
Na de commentaren van de deelnemers in 2015 zullen zeker en vast de 902 deelnemers van vorig jaar opnieuw wensen aanwezig te zijn.

 

 

Deelnemers

 

Cockroach

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Chemical Pete schreef op 17-10-2016 :

Gisteren de kleine toer gereden samen met Mathis en Véronique. De kleine toer van 25 km bleek uiteindelijk een iets grotere toer van 32 km te zijn. Maar, al bij al een mooie en leuke tocht gereden. De idee om een medaille te geven aan die kleine mannen was wel leuk. En blinken dat ze allen deden...

 

Fitzy schreef op 16-10-2016 :

Eerste 5 kms, samen blijven e !

 

Cockroach schreef op 15-10-2016 :

Ik vertrek daar om 9u 👍

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens