Verslag Breughel Molen Wood Safari 25 - 2016-11-01

Verslag

 

Waarom niet een derde TT meepikken nu het weer het nog toelaat. Bij deze waren de afspraken reeds gemaakt op de vorige TT om vandaag eens Ruiselede aan te doen. Bij het afgaan van mijn wekker keek ik met een half open oog naar buiten en zag dat het potdicht zat van de mist, echt geen fietsweer.

Ik lag er zo warmpjes bij onder de lakens bij vrouwtje alias “ the seksbom “ en fluisterde haar zwoel in haar oren, zo ik wel gaan fietsen vandaag het ziet er zo geur uit. Ze antwoordde me, doe maar je dikke jas aan en doe maar de grote toer. Waar is de tijd gebleven dat ze nog met aandrang vroeg om te blijven liggen.

 

 

Daar aangekomen in Ruiselede vernam ik dat het blijkbaar een traditie is bij 2XL om een stop in te lassen bij Mouwtje en Manchettje voor een Paljas of 2 en dit een 5 tal km voor de finish, dit voorspeld niet veel goeds. Tot mijn grote verbazing stond Smokey ook aan de start, ik liep zijn richting uit en sprak hem toe, leuk je nog eens te zien, ze hadden mij verteld dat je de eerste 6 maanden niet gingen zien, verwonderd keek hij mij aan en vroeg waarom. Men had mij verteld dat je avondschool volgde voor chirurg, en dit komt niet van mij !!! Hij kon er niet echt mee lachen Tierrie ( zoals pé het schrijft ) Tierrie ( zoals pé het schrijft) had voor één keer zijn  blauwe kleuren ingewisseld om het paars, purper, mauve of lilakleuren te dragen van 2XL, boe geroep allom aan de inschrijving. Gelukkig heb ik de gemoederen kunnen bedaren en is Tierrie ( zoals pé het schrijft) in het geniep met het noorderlicht vertrokken met zijn companen. Eens iedereen ingeschreven was konden we samen vertrekken toen mijn oog plotseling mijn drinkbeker in het vizier kreeg, ha, ha, ha, Pé dacht het warmwater te hebben uitgevonden en had mijn bidon vast gestript.

 

 

Moest ik Pé niet beter kennen zou ik daar mooi gestaan hebben maar ik was hem voor, ik had nl. een cuttermes meegenomen in geval van, grapje van Pé de mist in ha, ha, ha den pipo, beter nog , mijn wraak zal tijdens de rit nog toeslaan !!! De rit verliep in de beginne verschroeiend hard waardoor er terug enkele groepjes zich noodgedwongen vormden, lag Firmin aan de basis ? of Jonas , ik was het zeker ik niet. Tot de eerste bevoorrading konden we nog allen mooi volgen. Vlug wat proviante opdoen en ………uit het zicht van Pé zijn fiets gesaboteerd. Ik had tire strips meegenomen en zijn bidon vastgebonden, wat hij natuurlijk direct ging merken maar wat hij niet wist was dat ik ook zijn trappers had vastgebonden aan z’n kader. Ha, ha, ha, denk je nu echt dat ik het niet zou opmerken met die bidon lachte Pé me nog toe, sukkel, loezer, ik had het wel verwacht en ontdeed zich van de strips. Allez t’is goed we vertrekken en iedereen nam zijn fiets en reed weg, toen we plots een oerkreet hoorden van Pé, hey wacht, wacht , die pipo heeft m’n trappers vastgemaakt.

 

Ik denk dat Pé zijn rapste 20 meter gelopen heeft om mij te pakken. Braaf zoals ik ben heb ik hem dan maar geholpen, en toch zal ik hem eens vastbinden aan een boom of zoiets en hem aan z’n lot overlaten, hopelijk stuurt onze voorzitter echt die mail waarvan sprake. Na deze perikelen zijn we terug vertrokken en werd stelselmatig het tempo de hoogte gejaagd, afzien en aanklampen was de moto. Mooie lange technische stroken waren niet vreemd in deze TT, leuke bos passages, een heuveltje hier en daar en verscholen achter een dikke boom een boze wolf ?? Tot tegenstelling van het verhaaltje van roodkapje had de boze wolf zéér kleine oogjes. Op een veilige afstand riep ik de wolf toe, waarom heb jij zo kleine oogjes ? Met een opgegeven en geprikkelde stem antwoorde de wolf “ lat me gerust k’zien ant kakken”. Dit verklaarde alles en zette mijn calvarietocht verder.

 

 

Iedereen deed wat hij kon en zo bleef de schade beperkt , ver lag het niet uit elkaar. Fitzy deed nog een wanhoopspoging  om bij ons te geraken, maar alleen tegen Goliath is onbegonnen werk. Pé en Firmin deden er alles aan om een samensmelting te voorkomen en bleven maar sleuren en sleuren, ik kon amper nog naar behoren mijn telefoon beantwoorden en een deftig gesprek tot stand brengen, laat staan een berichte sturen naar het thuisfront om te melden dat het wat zal uitlopen. Eindelijk een bevoorrading in zicht, yes effen wat op adem komen.

 

 

Tot mijn grote verbazing stonden Dalton, Golfi en nog een paar andere reeds aan te schuiven, blijkbaar hadden zij de technische passage in het bos links laten liggen. Wat later, ….. wat later, …..een beetje later, …..héél wat later kwamen Smokey en The Bandit aangereden al hoestend als een ketter, blijkbaar moet Ludo nu hoesten door de mist die al 2 uren was opgetrokken, machtige kerel die Ludo. De motto was nu om de laatste km af te haspelen aan een matig tempo. Ik had het beter in het frans gevraagd want nog maar net vertrokken of wie anders dan Pé was er terug vandoor met firmin, krulle, Fitzy en nog een paar. Ik die volledig achteraanzat met dalton, golfie, Mouse, Fenne en nog een paar lieten het in de beginne alles maar begaan, tot dalton stelselmatig het tempo de hoogte injoeg. Heb dan na enkele km wijselijk ook mijn deel van het werk gedaan tot Mouse het van mij overnam net voor een single track, fuck mijn versnellingsapparaat weigerde dienst en zat volledig vast, gelukkig was het net voor de stop bij 2XL. Wat ik al uren had gevreesd stond er aan te komen, 2XL ?? , Jean ??, een traditie ?

 

 

T’was van dat hé, Paljas aan volonté, gepaard met nootjes waar ik kon afblijven en vuile goesten ( frikadellen, enz… ) en dit ten huize van Mouwtje. Een dikke mercie voor deze leuke intermetzo, maar het moment dat ik alle vrouwen bloedmooi begint te vinden is het tijd om te vertrekken, trouwens om deze reden hebben ze ooit destijds het bier uitgevonden, zo werden alle lelijke vrouwen ook eens geneukt. Dan maar het fietsje op richting finish waar we naar goede gewoontes terug zijn blijven plakken in het samenzijn met Jean van 2XL en zijn makkers. Wilde verhalen deden de ronde over het reilen en zielen bij de Wacky’s vergezeld met het nodige gerstenat om de kelen te smeren. We hebben terug onze plichten vervuld ten opzichte van onze machtige club en kunnen tevreden terug kijken op een geslaagde  3-daags onder vrienden.

 

 

En nu zal ik mijn seksbom die ongeduldig zit te wachten in haar nieuw lingeriesetje  van Lou eens gaan ambeteren als ik mag.

 

IVAL.

 

 

 

 

Info

 

Start: 8.30-14.00
 
Afstanden: 15 - 30 - 50 km
 
 
 
 
Startlocatie
 
Sportkomlex
Tieltstraar 48
8755 Ruiselede

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Krulle, Fenne, Eagle eye, Lifty, Moose, Firmin, smokey, Laurel & Hardy, A-dalton, Golfi

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

jmc schreef op 07-11-2016 :

ok :-)

 

Fitzy schreef op 04-11-2016 :

ok

 

eagle eye schreef op 02-11-2016 :

Ik vind dak dubbele punten verdien !!!

 

Bahamontes schreef op 02-11-2016 :

Weeral zeer vermakelijk verslag, ZERO points for Tierrie ;-!

 

Fitzy schreef op 02-11-2016 :

Great report Ival, always a pleasure to read. PT 3, was a hard day at the office, but still enjoyed it. Well done to all the Wackys that were thier, TT's are for me the max. Afterwards we all had a great time with Jean 2XL and crew, Thanks Jean !!!!!!, and then we went and represented the Wacky's for an after drink, it was warm enough to sit outside. The beer flowed and the jokes too !. I saw the start of the Koppenbergcross and the last 5 minutes !!!!!!, ZZZZZZZZZZZZZZZ, it was great lol !.

 

Harryman schreef op 01-11-2016 :

Omerta!! @pé

 

Ival schreef op 01-11-2016 :

Aha , nu hoor ik je klappen.

 

schreef op 01-11-2016 :

Weeral bedankt aan Ival voor zijn al dan niet waarheidsgetrouwe verslag van deze relaxe rit......Ikzelf had ook een ellenlang verslag in m'n hoofd, maar na enkele toch wel schokkende onthullingen op de terugweg van ruislede, betreffende de illigale praktijken van militien Casteleyn, de corruptie in het loodgieterswereldje en de maffiose praktijken bij de waterdienst, werd mij gevraagd om de zwijgplicht te respecteren, bij deze what happend in de Casty-van stays in the Casty-van....

 

Ival schreef op 01-11-2016 :

Waarom niet een derde TT meepikken nu het weer het nog toelaat. Bij deze waren de afspraken reeds gemaakt op de vorige TT om vandaag eens Ruiselede aan te doen. Bij het afgaan van mijn wekker keek ik met een half open oog naar buiten en zag dat het potdicht zat van de mist, echt geen fietsweer. Ik lag er zo warmpjes bij onder de lakens bij vrouwtje alias “ the seksbom “ en fluisterde haar zwoel in haar oren, zo ik wel gaan fietsen vandaag het ziet er zo geur uit. Ze antwoorde me, doe maar je dikke jas aan en doe maar de grote toer. Waar is de tijd gebleven dat ze nog met aandrang vroeg om te blijven liggen. Daar aangekomen in Ruiselede vernam ik dat het blijkbaar een traditie is bij 2XL om een stop in te lassen bij Mouwtje en Manchettje voor een Paljas of 2 en dit een 5 tal km voor de finish, dit voorspeld niet veel goeds. Tot mijn grote verbazing stond Smokey ook aan de start, ik liep zijn richting uit en sprak hem toe, leuk je nog eens te zien, ze hadden mij verteld dat je de eerste 6 maanden niet gingen zien, verwonderd keek hij mij aan en vroeg waarom. Men had mij verteld dat je avondschool volgde voor chirurg, en dit komt niet van mij !!! Hij kon er niet echt mee lachen Tierrie ( zoals pé het schrijft ) Tierrie ( zoals pé het schrijft) had voor één keer zijn blauwe kleuren ingewisseld om het paars, purper, mauve of lilakleuren te dragen van 2XL, boe geroep allom aan de inschrijving. Gelukkig heb ik de gemoederen kunnen bedaren en is Tierrie ( zoals pé het schrijft) in het geniep met het noorderlicht vertrokken met zijn companen. Eens iedereen ingeschreven was konden we samen vertrekken toen mijn oog plotseling mijn drinkbeker in het vizier kreeg, ha, ha, ha, Pé dacht het warmwater te hebben uitgevonden en had mijn bidon vast gestript. Moest ik Pé niet beter kennen zou ik daar mooi gestaan hebben maar ik was hem voor, ik had nl. een cuttermes meegenomen in geval van, grapje van Pé de mist in ha, ha, ha den pipo, beter nog , mijn wraak zal tijdens de rit nog toeslaan !!! De rit verliep in de beginne verschroeiend hard waardoor er terug enkele groepjes zich noodgedwongen vormden, lag Firmin aan de basis ? of Jonas , ik was het zeker ik niet. Tot de eerste bevoorrading konden we nog allen mooi volgen. Vlug wat proviante opdoen en ………uit het zicht van Pé zijn fiets gesaboteerd. Ik had tire strips meegenomen en zijn bidon vastgebonden, wat hij natuurlijk direct ging merken maar wat hij niet wist was dat ik ook zijn trappers had vastgebonden aan z’n kader. Ha, ha, ha, denk je nu echt dat ik het niet zou opmerken met die bidon lachte Pé me nog toe, sukkel, loezer, ik had het wel verwacht en ontdeed zich van de strips. Allez t’is goed we vertrekken en iedereen nam zijn fiets en reed weg, toen we plots een oerkreet hoorden van Pé, hey wacht, wacht , die pipo heeft m’n trappers vastgemaakt. Ik denk dat Pé zijn rapste 20 meter gelopen heeft om mij te pakken. Braaf zoals ik ben heb ik hem dan maar geholpen, en toch zal ik hem eens vastbinden aan een boom of zoiets en hem aan z’n lot overlaten, hopelijk stuurt onze voorzitter echt die mail waarvan sprake. Na deze perikelen zijn we terug vertrokken en werd stelselmatig het tempo de hoogte gejaagd, afzien en aanklampen was de moto. Mooie lange technische stroken waren niet vreemd in deze TT, leuke bos passages, een heuveltje hier en daar en verscholen achter een dikke boom een boze wolf ?? Tot tegenstelling van het verhaaltje van roodkapje had de boze wolf zéér kleine oogjes. Op een veilige afstand riep ik de wolf toe, waarom heb jij zo kleine oogjes ? Met een opgegeven en geprikkelde stem antwoorde de wolf “ lat me gerust k’zien ant kakken”. Dit verklaarde alles en zette mijn calvarietocht verder. Iedereen deed wat hij kon en zo bleef de schade beperkt , ver lag het niet uit elkaar. Fitzy deed nog een wanhoopspoging om bij ons te geraken, maar alleen tegen Goliath is onbegonnen werk. Pé en Firmin deden er alles aan om een samensmelting te voorkomen en bleven maar sleuren en sleuren, ik kon amper nog naar behoren mijn telefoon beantwoorden en een deftig gesprek tot stand brengen, laat staan een berichte sturen naar het thuisfront om te melden dat het wat zal uitlopen. Eindelijk een bevoorrading in zicht, yes effen wat op adem komen. Tot mijn grote verbazing stonden Dalton, Golfi en nog een paar andere reeds aan te schuiven, blijkbaar hadden zij de technische passage in het bos links laten liggen. Wat later, ….. wat later, …..een beetje later, …..héél wat later kwamen Smokey en The Bandit aangereden al hoestend als een ketter, blijkbaar moet Ludo nu hoesten door de mist die al 2 uren was opgetrokken, machtige kerel die Ludo. De motto was nu om de laatste km af te haspelen aan een matig tempo. Ik had het beter in het frans gevraagd want nog maar net vertrokken of wie anders dan Pé was er terug vandoor met firmin, krulle, Fitzy en nog een paar. Ik die volledig achteraanzat met dalton, golfie, Mouse, Fenne en nog een paar lieten het in de beginne alles maar begaan, tot dalton stelselmatig het tempo de hoogte injoeg. Heb dan na enkele km wijselijk ook mijn deel van het werk gedaan tot Mouse het van mij overnam net voor een single track, fuck mijn versnellingsapparaat weigerde dienst en zat volledig vast, gelukkig was het net voor de stop bij 2XL. Wat ik al uren had gevreesd stond er aan te komen, 2XL ?? , Jean ??, een traditie ? T’was van dat hé, Paljas aan volonté, gepaard met nootjes waar ik kon afblijven en vuile goesten ( frikadellen, enz… ) en dit ten huize van Mouwtje. Een dikke mercie voor deze leuke intermetzo, maar het moment dat ik alle vrouwen bloedmooi begint te vinden is het tijd om te vertrekken, trouwens om deze reden hebben ze ooit destijds het bier uitgevonden, zo werden alle lelijke vrouwen ook eens geneukt. Dan maar het fietsje op richting finish waar we naar goede gewoontes terug zijn blijven plakken in het samenzijn met Jean van 2XL en zijn makkers. Wilde verhalen deden de ronde over het reilen en zielen bij de Wacky’s vergezeld met het nodige gerstenat om de kelen te smeren. We hebben terug onze plichten vervuld ten opzichte van onze machtige club en kunnen tevreden terug kijken op een geslaagde 3-daags onder vrienden. En nu zal ik mijn seksbom die ongeduldig zit te wachten in haar nieuw lingeriesetje van Lou eens gaan ambeteren als ik mag. IVAL.

 

Fitzy schreef op 31-10-2016 :

I've heard that Laurel en Hardy are comin too !

 

Fitzy schreef op 31-10-2016 :

@ Fenne, Yep !

 

Fenne schreef op 31-10-2016 :

9 u aan de start?

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens