Verslag TT door de Vlaamse Ardennen - 2016-12-04

Verslag

 

Yes met de OTTOBUS van Varta allen naar "Alhinder"-Kluisbergen! Stevie D, Giraldinho, Froom, Varta, en ook de 2 madammen van Froom en Varta/Froom en den deze (The Voice). Giraldinho en den deze dachten dat we daar een cyclootje gingen rijden van een 100k met onze MTB; blijkbaar de site niet goed gelezen want plots stonden we ons in te schrijven tussen enkele honderden MTB-ers in de gezonde vrieskou.

 

Er bleken onnoemelijk veel deelnemers te zijn want parkeerplaatsen bleken tot in de verre omgeving van de start op de Kluisberg volzet. De organisatie was ECHT TOP : veel food aan de bevoorradingen, honderden (beetje overdreven) medewerkers, aan elke oversteek waren er 3 seingevers !!!, machtig bewegwijzerd en bovenal een machtig parcours. Zet deze volgend jaar maar terug op de kalender, zeker een aanrader. Tegen alle (oude) Wacky-gewoonten in, slaagden we er zelfs in om meer dan 500 meter bij elkaar te blijven. Na 8 km zagen Giraldinho, Stevie D en The Voice echter de eerste beklimmingen arriveren en knalden we weg.

 

Leve de koers. Mijn maximum hartslag is niet voor publicatie vatbaar :) Wat vooral leuk was, was dat we alle 3 aan elkaar gewaagd waren en er in slaagden om op enkele meterkes na in elkaars wiel te blijven op de beklimmingen, terwijl de wereld rond ons precies toch wat stil stond. Zalig. Offroad lag het hier en daar nog spekglad met wat ijsplekjes. Niemand belandde in de decor behalve Miss Froom die blijkbaar aan de laatste helling aan de finish wel den decor opzocht. Wij zaten ondertussen met ons 3-en aan de Kwaremont-Recovery-Drank. De rest van de OTTOBUS van Varta raakten wat later aan den après met gratis spaghetti voor de deelnemers, en chapeau maar de dames reden de 55k offroad uit met 1200 hoogtemeters !

 

ME HAPPY

 

Fluppe

 

 

Info

 

Start: 8.30-10.30


Afstanden: 25 - 45 - 55 km

 

Startlocatie
Recreatieoord Kluisbos
Poletsestraat 59
9690 Kluisbergen

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Black magic schreef op 07-12-2016 :

Schoon bendeke allee ik bedoel die vrouwtjes maken het mooi 😜, chapeau gasten zo te lezen was het blijkbaar wel tof . Grtz

 

Ival schreef op 06-12-2016 :

Dat is nu eens mooi 500 meter bij elkaar blijven top. Zo zie je maar er is nog hoop. Top, zal deze op n'n kalender zetten. Thans Fluppe

 

Fitzy schreef op 06-12-2016 :

Machtig bende goede vrienden familie, Wackys. Froome, proud of ye mate !!!!

 

Harryman schreef op 06-12-2016 :

Machtig zo'n familie uitstap!! Waar Kan ik zo'n fles whiskey kopen?? Fluppe merci he man. Wacky familie groeten.

 

Stevie D schreef op 06-12-2016 :

Bedankt voor je verslag Fluppe. Het was inderdaad een mooi dag. Ik was vergeten dat de hellingen zo lang waren,prachtig parcour. Één ding weet ik zeker, als Giraldo Roemeense Wiskey gedronken heeft! Dan zit er een raket in zijn gat, zo vliegen man! Juist zijn evenwicht is wat uit balans😉. Het lang geleden dat ik zo vlug gereden hebt, Fluppe en Giraldo zo sterk👍🏼. En Varta, je hebt een toffe familie,leuk om jullie zo te leren kennen. Knap gedaan van de damens. Froome doe zo voort.

 

The Voice schreef op 05-12-2016 :

Yes met de OTTOBUS van Varta allen naar "Alhinder"-Kluisbergen! Stevie D, Giraldinho, Froom, Varta, en ook de 2 madammen van Froom en Varta/Froom en den deze (The Voice). Giraldinho en den deze dachten dat we daar een cyclootje gingen rijden van een 100k met onze MTB; blijkbaar de site niet goed gelezen want plots stonden we ons in te schrijven tussen enkele honderden MTB-ers in de gezonde vrieskou. Er bleken onnoemelijk veel deelnemers te zijn want parkeerplaatsen bleken tot in de verre omgeving van de start op de Kluisberg volzet. De organisatie was ECHT TOP : veel food aan de bevoorradingen, honderden (beetje overdreven) medewerkers, aan elke oversteek waren er 3 seingevers !!!, machtig bewegwijzerd en bovenal een machtig parcours. Zet deze volgend jaar maar terug op de kalender, zeker een aanrader. Tegen alle (oude) Wacky-gewoonten in, slaagden we er zelfs in om meer dan 500 meter bij elkaar te blijven. Na 8 km zagen Giraldinho, Stevie D en The Voice echter de eerste beklimmingen arriveren en knalden we weg. Leve de koers. Mijn maximum hartslag is niet voor publicatie vatbaar :) Wat vooral leuk was, was dat we alle 3 aan elkaar gewaagd waren en er in slaagden om op enkele meterkes na in elkaars wiel te blijven op de beklimmingen, terwijl de wereld rond ons precies toch wat stil stond. Zalig. Offroad lag het hier en daar nog spekglad met wat ijsplekjes. Niemand belandde in de decor behalve Miss Froom die blijkbaar aan de laatste helling aan de finish wel den decor opzocht. Wij zaten ondertussen met ons 3-en aan de Kwaremont-Recovery-Drank. De rest van de OTTOBUS van Varta raakten wat later aan den après met gratis spaghetti voor de deelnemers, en chapeau maar de dames reden de 55k offroad uit met 1200 hoogtemeters ! ME HAPPY.

 

Harryman schreef op 04-12-2016 :

Hoe was het alginder??

 

Landkakker schreef op 02-12-2016 :

Door omstandigheden is het 9u30 geworden Alhinder starten :)

 

landkakker schreef op 02-12-2016 :

is de bedoeling om ALHINDER te starten om 10:00 greetz

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens