Verslag 23e Bossen van Vlaanderen - 2016-12-10

Verslag

 

HET LIJK.

 

Daar lag hij dan geveld in zijn zetel  zo bleek als een lijk met wallen als bloemzakken onder zijn ogen van de pijnstillers en de slapeloze nachten onze  tiran ut Heyst alias Pé. Ik en Carl hadden afgesproken om Hertsvelde aan te doen zonder Pé kwestie om eens op ons gemak te zijn, genieten van de natuur en het vrouwelijk schoon die hier en daar te spotten valt in plaats van altijd dat gekloot te moeten ondergaan en dat gezeur te moeten aanhoren.
Gisterenavond kreeg ik onverwacht nog een berichtje  “ zit thuis met rugpijn –niet gaan werken- moet veel bewegen-zal misschien  fietsen- grtz pé”.
Consternatie alom, paniek, what the f**ck, mijn weekend naar de kloten en die van Carl zeker.

 

Puur uit beleefdheid heb ik met trillende vingers maar tegen bericht “ komen we je morgen halen “ miljaar deed dit pijn dat berichtje verzenden maar mijn geluk kon  echter niet op toen ik een bericht terugkreeg “ neen, neen, ik zal zondag proberen te fietsen-Hertsberge zal niet lukken-rijden jullie maar-grtz pé”. Loontje komt om zijn boontje, iedereen kapot rijden om dan zelf een week later in de zetel liggen, wie zij onlangs nog dat er twee lijken naast hem zaten in de camionette ? Moest ik van jou zijn zou ik effe dimmen, die twee lijken hebben vandaag gefietst. Daar aangekomen liepen we onverwacht Stampertje nog tegen het lijf met zijn nieuwe fiets, wat is de Sint gul geweest dit jaar of te wel is stampertje zéér braaf geweest en steeds al zijn petatten opgegeten, kan ook zijn, niettemin vroeg hij om op hem te wachten wat we natuurlijk met alle plezier hebben gedaan.

 

 

Nu dat iedere vreemdeling met of zonder slechte bedoelingen zomaar aan een visum kan geraken was ik niet echt op mijn gemak , de tocht staat bekend als 85% door de bossen en dit in de vroege morgen met grauw weer en lichte mist, een mooie stoere bink als ik is vlug misbruikt of gekidnapt en met ons lijk die in de zetel ligt ( ex para -lympics) kan de schrik  alleen maar verergeren. Nog maar goed vertrokken of we kregen al een bevoorrading onder de keizen, ik denk na een km of 15. Vlug wat gedronken en we waren weer chemin  met een brede glimlach op ons gezicht, wat is het zalig fietsen op een leuk tempo die goed is voor iedereen en geen aanval op je lichaam is, de meest voorkomende klachten van overdaad en telkens in het rood te gaan zijn rugklachten gepaard met hevige hoofdpijn.

 

Ik ben er stellig van overtuigd dat Pé de zwarte magie beoefend, voedoe poppen zijn hem niet vreemd, het kan niet anders want op een gegeven moment  in een scherpe bocht door een kuil naar boven ben ik in aanvaring gekomen met mijn voorligger die eigenlijk niks verkeerd buiten in de weg te rijden.
Plots lagen we beide vernesteld in elkaars wiel met resultaat dat die kerel zijn fiets gebroken was, in twéé., voe de vulbak, over en out. Heel gelukkig zag hij er niet uit en mijn uitspraak van , je heb geluk de Sint mag dan wel al gepasseerd zijn, de kerstman komt nog !!! Ik heb me maar wijslelijk van de dommen gehouden en doorgereden, geef toe daar zit meer achter, zelfs vanuit z’n zetel lapt hij het mij weer.

 

Er werd leuk doorgefietst doorheen de mooie bossen die Hertsvelde en omstreken rijk aan zijn en waar de groenen blijkbaar in de oppostitie zitten.
De paden lagen er zeer goed bij en naarmate we de km verteerden trok de mist weg en klaarde het wat op wat mijn vrees voor misbruikt te worden ten goede kwam en zo het laatste deel die wat technischer is wat de gas kon openzetten al was het maar voor eventjes want met meer dan 2000 inschrijvingen rijd er wel telkens iemand voor je die niet zo stuurvaardig zijn als wij the Wacky’s.

 

Aangekomen en nog genoten van wat spijs en drank zijn we huiswaarts gereden met gemengde gevoelens, aan de ene kant was het leuk fietsen zonder pé en aan de andere kant hebben we hem wel wat gemist …………financieel bedoel ik , anders was het delen door drie ipv twee nu.

 

Er is unaniem beslist en goedgekeurd dat we morgen da lijk gaan meenemen.

IVAL.

 

 

Info

 

Start: 8.00-14.00


Afstanden: 26 - 33 - 38 - 45 km

 

Startlocatie
Zaal Buscampvelt
Wingensestraat 2
8020 Hertsberge

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

schreef op 13-12-2016 :

Juist al m'n poppen verbrand, juist dien met die airbag nie, der was geen plaats meer.....:):):)

 

Ival schreef op 13-12-2016 :

Het mag nu een beetje stoppen met te lachen over die kerel met zijn airbac, Jullie gaan dan verwonderd zijn dat Smokey niet meer afkomt zeker ! Goe bezig Smokey doe zo verder, trouwens hoe zit het met je avondschool ???

 

Space jr schreef op 12-12-2016 :

Ja dat is , ivalt altijd.

 

Ival schreef op 12-12-2016 :

Dat moet toch een eigenaardige pop zijn met die airbag ?

 

Space jr. schreef op 12-12-2016 :

Schommelt een keer een beetje in je poppen hé , het is toch die pop met airbag in de buik die altijd voorover valt die je normaal gebruikt?

 

schreef op 11-12-2016 :

Sorry Space, ik moet toevallig de verkeerde pop genomen hebben, ik begrijp het echt niet goed, de pop die ik nodig had is nochtans veel dikker... Maar geen nood ik leg er een plakker op en alles komt goed !!!! Volgende week 2 hel(den) van Kasterlee !!!!

 

Space jr. schreef op 11-12-2016 :

Ival , ik geloven ook dat Pe dat voedoegedoe beoefend , hij heeft waarschijnlijk in die puppe zijn voet gestekt op bevel van die kleine kapitein om mij te saboteren volgende week , weet Baha als ik er niet ben blijft maar één iemand meer over om te kloten en kloten zal hij doen!

 

schreef op 11-12-2016 :

@Baha : bedankt om mij te steunen in deze moeilijke tijden !!! Ik zal er staan voor u in Kasterlee in uw streven om hel(d) van Kasterlee te worden !!!!

 

de man met de gebroken fiets schreef op 11-12-2016 :

@dhr Castelijn ( of is het Casteleyn ??) U hebt nog tot en met maandag om zich aan te geven bij de politie van Hertsberge of ik zal genoodzaakt zijn de gerechtsdeurwaarder op u af te zenden !!!p.s als u mijn nieuwe badkamer placeerd kunnen we eventueel wel iets regelen !!!

 

schreef op 10-12-2016 :

Ik kreeg deze middag een telefoontje van een bevriende biker die me vroeg of ik toevallig de naam niet wist van een oudere Wacky die steeds met z'n camelbag op z'n buik rondrijdt....die smeerlap had namelijk deze morgen z'n vélo in twee gereden en daarna vluchtmisdrijf gepleegd !!!!Ik heb hem in het belang van de ploeg, de dader zijn volledig adres en email doorgegeven, tevens ook het nummer van een goede advocaat, daar komt nog een staartje aan !!!! Probeer er morgen terug bij te zijn, want het is duidelijk dat Ival nog steeds nood heeft aan een goede babysitter !!! EN HEBBEN JULLIE FLYERS EN AFFICHES OP GEHANGEN ???

 

Harryman schreef op 10-12-2016 :

Hey kleinen, van achter je scherm zie je stoer he!! Los van dit alles, hebben jullie wat flyers kunnen leggen?? Merci voor verslag, weer mega.👍🏻

 

Bahamontes schreef op 10-12-2016 :

Volgende week in de Hel zullen we dan met twee lijken zitten...Laat mijn helper met rust want ik heb hem vandoen volgende week!!! Pé rules, de rest kan mijn rug op!!!

 

Fitzy schreef op 10-12-2016 :

Pas op gasten, Pé neemt elke jaar een keer of twee ' rug verlof ', traint heel veel in de periode en komt zeer sterk terug. ' You have been warned ' ;-)

 

Chuck schreef op 10-12-2016 :

LOL

 

Ival schreef op 10-12-2016 :

Zeker weten of we sleuren da liek me zen noar van z'n velo. Oaltid moar sjette en tonne in de zetel liggen !!! DA KUN WIENDER OOK !!! .................... en m'n seksbommen zegt t'ook.

 

Go-carl schreef op 10-12-2016 :

Men tnog tegen elkaar gezeit verleden weke " zie pē trekken en sleuren en ze lichaam in alle bochten vriengen voor ons los te krijgen sebiet et tiet were vlagen in ze rugge en lap tis van dadde" wordt geen tijd dat da jong veulen eens luisterd naar 2 oekde krakers, morgen mee en achter ons blijven 😜

 

Ival schreef op 10-12-2016 :

HET LIJK. Daar lag hij dan geveld in zijn zetel zo bleek als een lijk met wallen als bloemzakken onder zijn ogen van de pijnstillers en de slapeloze nachten onze tiran ut Heyst alias Pé. Ik en Carl hadden afgesproken om Hertsvelde aan te doen zonder Pé kwestie om eens op ons gemak te zijn, genieten van de natuur en het vrouwelijk schoon die hier en daar te spotten valt in plaats van altijd dat gekloot te moeten ondergaan en dat gezeur te moeten aanhoren. Gisterenavond kreeg ik onverwacht nog een berichtje “ zit thuis met rugpijn –niet gaan werken- moet veel bewegen-zal misschien fietsen- grtz pé”. Consternatie alom, paniek, what the f**ck, mijn weekend naar de kloten en die van Carl zeker. Puur uit beleefdheid heb ik met trillende vingers maar tegen bericht “ komen we je morgen halen “ miljaar deed dit pijn dat berichtje verzenden maar mijn geluk kon echter niet op toen ik een bericht terugkreeg “ neen, neen, ik zal zondag proberen te fietsen-Hertsberge zal niet lukken-rijden jullie maar-grtz pé”. Loontje komt om zijn boontje, iedereen kapot rijden om dan zelf een week later in de zetel liggen, wie zij onlangs nog dat er twee lijken naast hem zaten in de camionette ? Moest ik van jou zijn zou ik effe dimmen, die twee lijken hebben vandaag gefietst. Daar aangekomen liepen we onverwacht Stampertje nog tegen het lijf met zijn nieuwe fiets, wat is de Sint gul geweest dit jaar of te wel is stampertje zéér braaf geweest en steeds al zijn petatten opgegeten, kan ook zijn, niettemin vroeg hij om op hem te wachten wat we natuurlijk met alle plezier hebben gedaan. Nu dat iedere vreemdeling met of zonder slechte bedoelingen zomaar aan een visum kan geraken was ik niet echt op mijn gemak , de tocht staat bekend als 85% door de bossen en dit in de vroege morgen met grauw weer en lichte mist, een mooie stoere bink als ik is vlug misbruikt of gekidnapt en met ons lijk die in de zetel ligt ( ex para -lympics) kan de schrik alleen maar verergeren. Nog maar goed vertrokken of we kregen al een bevoorrading onder de keizen, ik denk na een km of 15. Vlug wat gedronken en we waren weer chemin met een brede glimlach op ons gezicht, wat is het zalig fietsen op een leuk tempo die goed is voor iedereen en geen aanval op je lichaam is, de meest voorkomende klachten van overdaad en telkens in het rood te gaan zijn rugklachten gepaard met hevige hoofdpijn. Ik ben er stellig van overtuigd dat Pé de zwarte magie beoefend, voedoe poppen zijn hem niet vreemd, het kan niet anders want op een gegeven moment in een scherpe bocht door een kuil naar boven ben ik in aanvaring gekomen met mijn voorligger die eigenlijk niks verkeerd buiten in de weg te rijden. Plots lagen we beide vernesteld in elkaars wiel met resultaat dat die kerel zijn fiets gebroken was, in twéé., voe de vulbak, over en out. Heel gelukkig zag hij er niet uit en mijn uitspraak van , je heb geluk de Sint mag dan wel al gepasseerd zijn, de kerstman komt nog !!! Ik heb me maar wijslelijk van de dommen gehouden en doorgereden, geef toe daar zit meer achter, zelfs vanuit z’n zetel lapt hij het mij weer. Er werd leuk doorgefietst doorheen de mooie bossen die Hertsvelde en omstreken rijk aan zijn en waar de groenen blijkbaar in de oppostitie zitten. De paden lagen er zeer goed bij en naarmate we de km verteerden trok de mist weg en klaarde het wat op wat mijn vrees voor misbruikt te worden ten goede kwam en zo het laatste deel die wat technischer is wat de gas kon openzetten al was het maar voor eventjes want met meer dan 2000 inschrijvingen rijd er wel telkens iemand voor je die niet zo stuurvaardig zijn als wij the Wacky’s. Aangekomen en nog genoten van wat spijs en drank zijn we huiswaarts gereden met gemengde gevoelens, aan de ene kant was het leuk fietsen zonder pé en aan de andere kant hebben we hem wel wat gemist …………financieel bedoel ik , anders was het delen door drie ipv twee nu. Er is unaniem beslist en goedgekeurd dat we morgen da lijk gaan meenemen. IVAL.

 

Otto-Mann schreef op 10-12-2016 :

Is lokaal ritje geworden! !

 

Amar schreef op 09-12-2016 :

Gaat nog niet lukken😞

 

Krulle schreef op 09-12-2016 :

Ik vertrek om 7 van Moerkerke, want snoens moek nog goan werken

 

Lifty schreef op 09-12-2016 :

Ik kan niet 😢

 

Lifty schreef op 08-12-2016 :

8u45 ter plaatse

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens