Verslag Veldtoertocht Schoondijke - 2017-01-29

Verslag

 

Verslag Fitzy

Geen verslag, wat zeg je !, ik zo eentje schrijven zeg !. Zo als in Rusland, als iets verkeerd of slecht gaat geen nieuws, als het goed gaat zeer lange verslag en vele nieuws. Eerst lat ik Go-Carl uit de kwestie hij geeft niks mee te maken als hij was gisteren in Amsterdam om te werken, of iets anders dat je kan doen in Amsterdam ?, er woord gesproken van het maken van een Porno film da noemt ‘ Go-Carl goes Russian ‘.

 

Gisteren was het ‘ kan je wachten achter ons, wij zijn daar ‘ van ons Pé én Ival, tuurlijk !, lekker al samen. Dus samen vertrokken en Ival was weg gelijk een ‘ Haze aan speed ‘ vlam weg !. Ik zo mee gekunnen hebben maar mij Bro Eagle geeft een mindere dag dus gelijk Carl en Pé geeft gedaan vandaag heb ik gewacht voor mij Buddy, de rijd eindelijk niet zo slecht als de verschil was echt nee groot, dus op een beter dag was hij mee, zwart !!!. Terug naar vandaag, ik was opgepikt van de Braafsten van de Wacky’s lieve McG, wij waren zo als altijd op tijd aan de start. Wat kreeg wij dan een bericht van Pé, kan je wachten achter ons wij zijn daar. Wij hebben gewacht tot voorbij de afgesproken tijd ‘ geen Pé boys, te zien ‘ dus wij zijn vertrokken. Toch hebben wij de 3 amigo’s tegen gekomen op de parking, dus wachten !!!!!. Ze ging under inschrijven nadien, het drang om bij ons te rijden was zo groot. Carl kreeg een stek van Pé dat hij ‘ zo draag ‘ klaar makt, hij antwoord ‘ straks gaat het niet zo draag gaan op de fiets ‘, ok toch koers opkomst !. Dus wij waren weg, de EERSTE off-road stuk, Pé maakt een goede tempo en ik ging mee, de gast moet je in de gaten houden !!!,

 

McG en Carl waren ook vlot mee, MAAR er was een achter ‘ deze keer geeft het Haze, de verkeerde pil gepakt, twas' Valium, in de plaats van Speed ‘, oops !. Vooruit raakt ons toekomst ‘ champ ‘ nee, wij wacht' hij komt, wij vertrekt en hij was alweer weg !. Om eerlijk te zijn ‘ I smelled blood ‘, ‘ Payback voor gisteren, twee keuzes wachten, of vetrekken gelijk een ‘ Haze aan Speed ‘ !!!!. Hij ging de 35 kms, rijden, zo erg was het maar zijn trouwe Buddys Pé en Carl hebben beslist om te wachten voor onze ‘ Haze aan Valium ‘. wetende dat hij in veilig handen was, Mcg en ik zijn vertrokken, wij kreeg echt koud van zo DRAAG te rijden !!!!!. McG zeg ‘ Ival ga wel door komen, en ons in halen ‘ yeah right !. Aan de bervoorading hebben wij soep gekregen en Mcg geeft 5 donuts gegeten, 10 minuten gewacht ‘ geen Wacky’s te zien ‘, dus weg !.

 

Tweede deel gereden met een sterke McG dat was goed in vorm. In de kantine hebben wij Krulle tegen gekomen dat was al vroeger vertrokken. Naar een kliene half uur, zijn de Pé ploeg bin gekomen, McG en ik ging juiste vertrekken !!!. Pé zeg ‘ tis lang geleden dat ik 45 kms kop gedaan geeft ‘, zelfs op laatste hebben ze ‘ Valium Haze ‘ achter laten !, om dat ze te koud kreeg. Toch nog iets gedronken samen en gelachen. Het was een zeer leuke ochtend samen, ‘ toch 2 kms samen gereden ‘. McG bedankt voor de goede team work en gezelschap !. Ival, verzorg je, en kom terug gelijk een ‘ Haze aan Speed ‘, kheb da lever !.

 

Hopelijk woord deze verslag toe gelaten van de Kremlin !.

 

 

Verslag Ival

SCHOONDIJKE M’N KL**TEN,

 

De mooiste dag van m’n leven buiten beschouwing gehouden van mijn ja-woord met die seksbom ut Heyst sur Mer en het mij schenken van een bloedmooie en slimme dochter ( haar vader gespogen ) was de aankoop van een mtb fiets ….. tot vandaag. Lig mijn buitensporig beulenwerk van gisteren aan de basis van het falen van vandaag of lag er iets anders aan de basis, voorlopig is het nog een raadsel. Het zou flauw zijn om het op mijn tube te steken die maar op 0,40 bar stond zoals Pé verleden week uitgebreid heeft aangehaald, zo ben ik niet. Deze morgen ben ik opgestaan na een goede nachtrust en met verbrande longen , eigenlijk niks speciaals de gewone gang van zakens. Het moest terug een leuke dag worden gezien mijn ECHTE vriend Co-Carl terug kon meefietsen wat het altijd wat leuker maakt om dat geleuter en gezaag van Pé niet steeds te moeten aanhoren, er zijn véél mensen voor minder in de psychiatrie beland.

 

 

Na de perikelen van gisteren hadden we wijselijk met niemand anders afgesproken om ons onberispelijk gedrag binnen onze sportclub niet in het gedrang te brengen en een blaam van het college te vermijden, doch kon wie anders dan Pé het niet laten om een berichtje te sturen naar McG die ook met de wagen afreisde samen met Fitzy met de vraag of ze gingen wachten op ons. Hoe lomp kan je zijn, ik geloof toen ze destijds les gaven op school in takt dat pé aan het brossen was, soms ist i ook te roend voe hooi teeten. Direct kwam het berichte terug NEEN we wachten niet, zie je het nu gie rappen wat had je gedacht. Toen we aankwamen in Schoondijke reden McG en Fitzy net de dreef in waar de wagen stond en spontaan nam ik een Maria houding aan met mijn handjes lichtjes naar de zon gericht het hoofd lichtjes gebogen naar rechts enkel een heilige ring boven m’n hoofd ontbrak er nog aan en met flikkerende oogjes keek ik recht hun richting uit. Niemand kan aan deze charme weerstaan en lief zoals McG en Fitzy zijn hielden ze halt of was het omdat Pé midden op de baan al klaar stond met een bord in zijn handen klaar om uit te halen ik weet het niet. Carl liet wat op zich wachten tijdens het aankleden maar met dit heb ik al het negatieve van deze man opgesomd, de rest was onberispelijk tot tegenstelling van ………

 

 

Nog maar net vertrokken en ik voelde al dat het niet goed zat, elastieke benen en geen longen, kuch, kuch, kuch auw sorry terug een hoestbui, oei dat doet pijn en direct een gat alla Magie Debloc, groot en onoverzichtelijk., rijd dat maar dicht, onbegonnen werk !!! Pé zag het gebeuren en had natuurlijk de dag van zijn leven en Carl mijn goede vriend hield wat in om mij de kans te geven zijn wiel te geven die ik ook niet meer gelost heb gedurende de volledige rit. De tsjoeten van euh Pé vond het dan niet beter om telkens 10 meter voorop te rijden waardoor Carl er alleen voor stond om de geure noorderwind die pal uit het zuiden kwam te trotseren, en of er wind stond. Fitzy en Mcg waren we reeds kwijt, blijkbaar had ik mijn charme wat overschat en maar goed ook, ik had al werk genoeg met die twee. Waar is die verdomde bevoorrading dat ik wat op adem kon komen, mijn woorden waren nog niet afgekoeld of plots stonden die Red Bull girls daar te zwaaien met een blikje. Dat ze me nu maar niet herkennen van vorig jaar of ik heb terug een date aan mijn been en ik kan dit thuis niet blijven uitleggen, maar gelukkig zag ik er wat bleekjes uit, wat slijk in het gezicht en mijn bril heeft de rest gedaan. Parmant nam ik een blikje aan en kapte die in een teug naar binnen, als ik NU geen vleugels krijg ben ik Napoleon. Ik mag hier doodvallen maar ik denk dat die ene de lelijkste zonder tetten en met een ingevallen gat mij toch heeft herkend en mij een hakje wilde zetten gezien ik haar vroeger telkens had afgewezen en mij een blikje heeft gegeven waar iets in zat of te wel heb ik dit blikje onderste boven uitgedronken maar ik kreeg zowaar een zak lood mee van 50 kg. Wat moet een mens niet allemaal meemaken, en dit op een zondag Ik had beter thuis gebleven en met dochterlief naar Decathlon geweest achter haar camouflage vest die ze nodig heeft volgende week op kamp. Niet dat ze er geen heeft maar ik heb destijds een echte gekocht bij AS Adventure en vind die niet meer terug, je bent beter van brol te kopen.

 

 

Eindelijk aangekomen aan de eertste en tevens de laatste stop ( we zitten bie d’hollanders hé ) waar traditie getrouw soep van Unox met spek en bonen worden aangeboden samen met van die typische deegbollen met confituur. Ons tegoed gedaan aan deze lekkernijen hebben we onze weg verder gezet richting strand en zee waar ik Carl en Pé nog wat kennis heeft meegegeven over de Wester Schelde en zijn uitdieping, waar de mossel plateau ligt en voor wat die rode en groende kegels ( wij noemen dit boeien ) dienen. Ze konden mijn wijde kennis ter zake appreciëren al ben ik het van Pé niet zeker, hij keek te verdwaasd rond. De laatste stroken lagen er tamelijk vettig en zwaar bij en Pé wie anders kon het niet laten om de laatste Km eens goed door te vlammen om mij nog eens pijn te doen wat hem blijkbaar is gelukt. Aangekomen in de kantine waar McG en Fitzy reeds een choco aan het benutten waren zat Krulle daar ook met zijn een vriendje gezellig wat te keuvelen, als dat maar goed komt, oei en ik slaap met hem op reis, Barry help help kunnen we nog wisselen ? Thuis gekomen ben ik naar de dokter geweest om me te laten onderzoeken en content dat hij was mij nog eens te zien, dat is lang geleden dat ik jou nog eens gezien heb, zwijg stil ik ben de laatste tijd niet al te goed geweest. Conclusie, een zware longinfectie die dodelijk is voor kleine kindjes en mensenklooters, dus Carl jij kan gerust slapen vannacht in tegenstelling van ……….

 

Dank u gasten voor deze mooie doch pijnlijke rit, Dank voor het vertrouwen en onze oprechte excuses van daags voordien. We zullen het nooit meer doen ………………..of toch wel een beetje. @ bestuur, wees eerlijk maar rechtvaardig .

 

IVAL.

 

 

Info

 

Afstanden: 35 - 40 km
 
 
Startlocatie
Kantine VVS
Tragel West 30
4507 Schoondijke

 

 

Deelnemers

 

McG, Ik ook Ival, Fitzy, Space jr., Krulle, iceman

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Space jr. schreef op 01-02-2017 :

Ja , klopt Ival , het is een beetje verwarrend , had moeten zijn " in mijn Health Mate infrarood sauna". was duidelijker geweest. Ik ben natuurlijk maar een echte loodgieter en geen schrijver he

 

Ival schreef op 01-02-2017 :

Space , bedankt voor de tip. Zal eens kijken in die boom. Enkel verwarring bij het lezen van je verslag " in MIJN infrarood sauna VAN Health Mate als ik aan het typen ga, vandaar hé Space woordspeling zonder bedoelingen.

 

Soace jr. schreef op 01-02-2017 :

By de way Ival , dat zijn eigenlijk u zaken niet ,net zoals het mijn zaken niet zijn dat Moniqueske geen deftige wasdraad krijgt van u waardoor ze die camouflage vest van dochterlief niet meer terug vind in de boom waar dat menske met een hoge ladder haar was moet ophangen.

 

Space jr. schreef op 01-02-2017 :

@Ival , over welke sauna heb je het , dien van Health Mate ? Die is van mij hé

 

Harryman schreef op 31-01-2017 :

Krulle is verdacht veel aanwezig op de toertochten!! Hij doet weliswaar de kids toertjes dus weet niet of dit telt voor de punten.?? Laat staan moesten we een kampioen hebben met de minste km'ers?? Krulle for champ?? Cool verslagje van Fitzy en ival

 

Ival schreef op 31-01-2017 :

@ Space, wat is het nu ? Is die cabine nu van u of van Healt Mate ? PS : moet ik uw verslagje schrijven, heb vandaag Erwin gesproken op het werk ( tussen de schafttijd uiteraard ), en ik weet VEEL.

 

Space jr. schreef op 31-01-2017 :

Hahaha , Baha , te veel gezopen alles vergeten miledzuu , prachtig 100km ritje gehad met die mannen , we hadden goe benen maar ik kan zo veel niet vertellen gelijk onze huis schrijvers , en moest ik zoveel te vertellen hebben heb ik zoveel geen tijd om alles op te schrijven , mijn handen zweten te veel in mijn infrarood sauna van Health Mate als ik aan het typen ga , dus is de keuze snel gemaakt.

 

Bahamontes schreef op 30-01-2017 :

Van Erwin Braem wel te verstaan....

 

Bahamontes schreef op 30-01-2017 :

Schoon verslagskes om volgen van twee machtige schrijvers waarvan één in het Flingels. Zondag in de Nation ook een klein verslagske gehad van Erwin met Ice en Space jr. Heb er wel niks van onthouden miledzuu...

 

Ival schreef op 30-01-2017 :

Dank u Fitzy, het zou welkom zijn trouwens je bent niet alleen speedy op de fiets maar blijkbaar ook in het posten van een verslag. TOP !!!

 

Fitzy schreef op 29-01-2017 :

Ival, kheb net naar buurman Ludo geweest, hij geeft een paar tips voor zwaar hoest, zal ze doorsturen. Mooi verslag, chapeau gelijk da Pé zegt !

 

Ival schreef op 29-01-2017 :

Heb ik al beide gedaan, bleiten en in cabine gezeten.

 

schreef op 29-01-2017 :

Toch chapeau om na een afgang zoals vandaag toch nog de kracht te vinden om een verslagje te dicteren aan Monique, in plaats van stilletjes te zitten bleiten in je infra-rood cabine !!!!!

 

Ival schreef op 29-01-2017 :

SCHOONDIJKE M’N KL**TEN, De mooiste dag van m’n leven buiten beschouwing gehouden van mijn ja-woord met die seksbom ut Heyst sur Mer en het mij schenken van een bloedmooie en slimme dochter ( haar vader gespogen ) was de aankoop van een mtb fiets ….. tot vandaag. Lig mijn buitensporig beulenwerk van gisteren aan de basis van het falen van vandaag of lag er iets anders aan de basis, voorlopig is het nog een raadsel. Het zou flauw zijn om het op mijn tube te steken die maar op 0,40 bar stond zoals Pé verleden week uitgebreid heeft aangehaald, zo ben ik niet. Deze morgen ben ik opgestaan na een goede nachtrust en met verbrande longen , eigenlijk niks speciaals de gewone gang van zakens. Het moest terug een leuke dag worden gezien mijn ECHTE vriend Co-Carl terug kon meefietsen wat het altijd wat leuker maakt om dat geleuter en gezaag van Pé niet steeds te moeten aanhoren, er zijn véél mensen voor minder in de psychiatrie beland. Na de perikelen van gisteren hadden we wijselijk met niemand anders afgesproken om ons onberispelijk gedrag binnen onze sportclub niet in het gedrang te brengen en een blaam van het college te vermijden, doch kon wie anders dan Pé het niet laten om een berichtje te sturen naar McG die ook met de wagen afreisde samen met Fitzy met de vraag of ze gingen wachten op ons. Hoe lomp kan je zijn, ik geloof toen ze destijds les gaven op school in takt dat pé aan het brossen was, soms ist i ook te roend voe hooi teeten. Direct kwam het berichte terug NEEN we wachten niet, zie je het nu gie rappen wat had je gedacht. Toen we aankwamen in Schoondijke reden McG en Fitzy net de dreef in waar de wagen stond en spontaan nam ik een Maria houding aan met mijn handjes lichtjes naar de zon gericht het hoofd lichtjes gebogen naar rechts enkel een heilige ring boven m’n hoofd ontbrak er nog aan en met flikkerende oogjes keek ik recht hun richting uit. Niemand kan aan deze charme weerstaan en lief zoals McG en Fitzy zijn hielden ze halt of was het omdat Pé midden op de baan al klaar stond met een bord in zijn handen klaar om uit te halen ik weet het niet. Carl liet wat op zich wachten tijdens het aankleden maar met dit heb ik al het negatieve van deze man opgesomd, de rest was onberispelijk tot tegenstelling van ……… Nog maar net vertrokken en ik voelde al dat het niet goed zat, elastieke benen en geen longen, kuch, kuch, kuch auw sorry terug een hoestbui, oei dat doet pijn en direct een gat alla Magie Debloc, groot en onoverzichtelijk., rijd dat maar dicht, onbegonnen werk !!! Pé zag het gebeuren en had natuurlijk de dag van zijn leven en Carl mijn goede vriend hield wat in om mij de kans te geven zijn wiel te geven die ik ook niet meer gelost heb gedurende de volledige rit. De tsjoeten van euh Pé vond het dan niet beter om telkens 10 meter voorop te rijden waardoor Carl er alleen voor stond om de geure noorderwind die pal uit het zuiden kwam te trotseren, en of er wind stond. Fitzy en Mcg waren we reeds kwijt, blijkbaar had ik mijn charme wat overschat en maar goed ook, ik had al werk genoeg met die twee. Waar is die verdomde bevoorrading dat ik wat op adem kon komen, mijn woorden waren nog niet afgekoeld of plots stonden die Red Bull girls daar te zwaaien met een blikje. Dat ze me nu maar niet herkennen van vorig jaar of ik heb terug een date aan mijn been en ik kan dit thuis niet blijven uitleggen, maar gelukkig zag ik er wat bleekjes uit, wat slijk in het gezicht en mijn bril heeft de rest gedaan. Parmant nam ik een blikje aan en kapte die in een teug naar binnen, als ik NU geen vleugels krijg ben ik Napoleon. Ik mag hier doodvallen maar ik denk dat die ene de lelijkste zonder tetten en met een ingevallen gat mij toch heeft herkend en mij een hakje wilde zetten gezien ik haar vroeger telkens had afgewezen en mij een blikje heeft gegeven waar iets in zat of te wel heb ik dit blikje onderste boven uitgedronken maar ik kreeg zowaar een zak lood mee van 50 kg. Wat moet een mens niet allemaal meemaken, en dit op een zondag Ik had beter thuis gebleven en met dochterlief naar Decathlon geweest achter haar camouflage vest die ze nodig heeft volgende week op kamp. Niet dat ze er geen heeft maar ik heb destijds een echte gekocht bij AS Adventure en vind die niet meer terug, je bent beter van brol te kopen. Eindelijk aangekomen aan de eertste en tevens de laatste stop ( we zitten bie d’hollanders hé ) waar traditie getrouw soep van Unox met spek en bonen worden aangeboden samen met van die typische deegbollen met confituur. Ons tegoed gedaan aan deze lekkernijen hebben we onze weg verder gezet richting strand en zee waar ik Carl en Pé nog wat kennis heeft meegegeven over de Wester Schelde en zijn uitdieping, waar de mossel plateau ligt en voor wat die rode en groende kegels ( wij noemen dit boeien ) dienen. Ze konden mijn wijde kennis ter zake appreciëren al ben ik het van Pé niet zeker, hij keek te verdwaasd rond. De laatste stroken lagen er tamelijk vettig en zwaar bij en Pé wie anders kon het niet laten om de laatste Km eens goed door te vlammen om mij nog eens pijn te doen wat hem blijkbaar is gelukt. Aangekomen in de kantine waar McG en Fitzy reeds een choco aan het benutten waren zat Krulle daar ook met zijn een vriendje gezellig wat te keuvelen, als dat maar goed komt, oei en ik slaap met hem op reis, Barry help help kunnen we nog wisselen ? Thuis gekomen ben ik naar de dokter geweest om me te laten onderzoeken en content dat hij was mij nog eens te zien, dat is lang geleden dat ik jou nog eens gezien heb, zwijg stil ik ben de laatste tijd niet al te goed geweest. Conclusie, een zware longinfectie die dodelijk is voor kleine kindjes en mensenklooters, dus Carl jij kan gerust slapen vannacht in tegenstelling van ………. Dank u gasten voor deze mooie doch pijnlijke rit, Dank voor het vertrouwen en onze oprechte excuses van daags voordien. We zullen het nooit meer doen ………………..of toch wel een beetje. @ bestuur, wees eerlijk maar rechtvaardig . IVAL.

 

Eagle eye schreef op 29-01-2017 :

Leuk verslag , had beter ook gereden !!

 

FITZY schreef op 29-01-2017 :

Geen verslag, wat zeg je !, ik zo eentje schrijven zeg !. Zo als in Rusland, als iets verkeerd of slecht gaat geen nieuws, als het goed gaat zeer lange verslag en vele nieuws. Eerst lat ik Go-Carl uit de kwestie hij geeft niks mee te maken als hij was gisteren in Amsterdam om te werken, of iets anders dat je kan doen in Amsterdam ?, er woord gesproken van het maken van een Porno film da noemt ‘ Go-Carl goes Russian ‘. Gisteren was het ‘ kan je wachten achter ons, wij zijn daar ‘ van ons Pé én Ival, tuurlijk !, lekker al samen. Dus samen vertrokken en Ival was weg gelijk een ‘ Haze aan speed ‘ vlam weg !. Ik zo mee gekunnen hebben maar mij Bro Eagle geeft een mindere dag dus gelijk Carl en Pé geeft gedaan vandaag heb ik gewacht voor mij Buddy, de rijd eindelijk niet zo slecht als de verschil was echt nee groot, dus op een beter dag was hij mee, zwart !!!. Terug naar vandaag, ik was opgepikt van de Braafsten van de Wacky’s lieve McG, wij waren zo als altijd op tijd aan de start. Wat kreeg wij dan een bericht van Pé, kan je wachten achter ons wij zijn daar. Wij hebben gewacht tot voorbij de afgesproken tijd ‘ geen Pé boys, te zien ‘ dus wij zijn vertrokken. Toch hebben wij de 3 amigo’s tegen gekomen op de parking, dus wachten !!!!!. Ze ging under inschrijven nadien, het drang om bij ons te rijden was zo groot. Carl kreeg een stek van Pé dat hij ‘ zo draag ‘ klaar makt, hij antwoord ‘ straks gaat het niet zo draag gaan op de fiets ‘, ok toch koers opkomst !. Dus wij waren weg, de EERSTE off-road stuk, Pé maakt een goede tempo en ik ging mee, de gast moet je in de gaten houden !!!, McG en Carl waren ook vlot mee, MAAR er was een achter ‘ deze keer geeft het Haze, de verkeerde pil gepakt, twas' Valium, in de plaats van Speed ‘, oops !. Vooruit raakt ons toekomst ‘ champ ‘ nee, wij wacht' hij komt, wij vertrekt en hij was alweer weg !. Om eerlijk te zijn ‘ I smelled blood ‘, ‘ Payback voor gisteren, twee keuzes wachten, of vetrekken gelijk een ‘ Haze aan Speed ‘ !!!!. Hij ging de 35 kms, rijden, zo erg was het maar zijn trouwe Buddys Pé en Carl hebben beslist om te wachten voor onze ‘ Haze aan Valium ‘. wetende dat hij in veilig handen was, Mcg en ik zijn vertrokken, wij kreeg echt koud van zo DRAAG te rijden !!!!!. McG zeg ‘ Ival ga wel door komen, en ons in halen ‘ yeah right !. Aan de bervoorading hebben wij soep gekregen en Mcg geeft 5 donuts gegeten, 10 minuten gewacht ‘ geen Wacky’s te zien ‘, dus weg !. Tweede deel gereden met een sterke McG dat was goed in vorm. In de kantine hebben wij Krulle tegen gekomen dat was al vroeger vertrokken. Naar een kliene half uur, zijn de Pé ploeg bin gekomen, McG en ik ging juiste vertrekken !!!. Pé zeg ‘ tis lang geleden dat ik 45 kms kop gedaan geeft ‘, zelfs op laatste hebben ze ‘ Valium Haze ‘ achter laten !, om dat ze te koud kreeg. Toch nog iets gedronken samen en gelachen. Het was een zeer leuke ochtend samen, ‘ toch 2 kms samen gereden ‘. McG bedankt voor de goede team work en gezelschap !. Ival, verzorg je, en kom terug gelijk een ‘ Haze aan Speed ‘, kheb da lever !. Hopelijk woord deze verslag toe gelaten van de Kremlin !.

 

Ival schreef op 29-01-2017 :

Moe je gie niet gaan werken !!! Het echte verslag volgt

 

schreef op 29-01-2017 :

Uit respect voor Ival zijn (ver) verleden als "beuker" van de Wacky's en ook een beetje omdat hij volgende zondag m'n partner is in de duo-race (help) in bredene, komt er deze keer geen uitgebreid verslag van de "leuke" vtt van Schoondijke !!!! Maar laat het ons zo stellen : als Carl en ik niet zo goedhartig geweest waren om de hele tocht op Ival te wachten, zou er maandagmorgen waarschijnlijk één man minder op het werk geweest zijn bij de Casteleyns.... Hierbij zou ik ook alle Wacky's die vriend zijn met Ival op Facebook of zijn gsm-nummer hebben, om hem een mailtje/sms te zenden om hem er terug bovenop te helpen, hij heeft jullie hulp nodig !!!!!!!!!

 

Space jr. schreef op 28-01-2017 :

Vertrek met de Molletjes om 8u30

 

Space jr. schreef op 28-01-2017 :

Met de fiets naar daar , 8uur vertrekken?

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens