Verslag 14e Heuveltocht - 2017-02-19

Verslag

 

Omdat Ival moest Haan (allow…) eten hier een kort verslagje van mijnen twege. ( kort, want zoals geweten zijn de voorbereidingen voor de strandrace in volle gang…)

 

 

Zaterdag, terwijl ik aan het werk was (!!!) biepte mijn gsm een keer of 7, dan weet ik wel hoe laat het is, Ival dus…1x met de vraag of ik morgen ging rijden en daarna : hallo, aarde, is daar iemand, hallo….die man heeft precies niks anders te doen !!!! Met de gedachte dat het die morgen zonder mij niet leuk geweest was, stemde ik dan ook direct in !!!! Groot was dan ook mijn verwondering toen Go-Carl en Ival de hele weg naar Aartrijke vol brabbelden met hoe leuk het gisteren wel geweest was zonder mij, ze dat meer gingen doen, mij uit hun contactlijst gingen schrappen, van faceboek smijten….wat deed ik hier dan, gingen ze me eraf rijden vandaag misschien !!! Krulle ging ook van de partij zijn om stipt om 9u met ons aan te zetten…Ik denk dat ze Krulle ook niet graag hebben, want de aankleedceremonie duurde bij de 2 oudjes weer tergend traag en alsof dat nog niet genoeg was, mocht Carl z’n camionette nog een keer of 7 opendoen, den één had een handschoen tekort, de ander had z’n pulle vergeten, helm nog niet aan, ik stond erbij en keek ernaar….

 

 

Jammer genoeg voor hen was hun plannetje mislukt, want Krulle die ondertussen al serieus “hyper” was van de 6 koffie’s die hij ondertussen al in z’n trippen had gedraaid, stond ons nog mooi op te wachten ! ( die werk op de koer bij ons en is het dus gewend om te wachten…) Toen ik mijn taakje, inschrijven ( Carl voert ons en Ival betaald ALLE drank) ging uitvoeren vond Ival er weer niets beters op dan m’n drinkpulle voor de helft uit te gieten om hem daarna met 2 snelbinders vast te binden, origineel hoor !!! Toen ik dat euvel na veel omwegen had verholpen en we eindelijk konden aanzetten kwam één of andere biker vragen of r niemand een kettingslotje bij had… Ival die met z’n Spezialized alle wisselstukken van doen heeft, knikte bevestigend om daarna dwaasweg te vragen waarom…..om dan uiteindelijk te arme man toch uit de nood te helpen ! Iets wat mij nog juist tijd genoeg gaf om ’t een en ’t ander in Ival z’n pulle te draaien, wat juist weet ik zelf niet, maar het kan zijn dat Ival z’n adem voor de rest van de week zal stinken…. Ival gaf de geholpen biker nog z’n adres door, met de mededeling dat ie hem altijd kon plezieren met een fles vodka, omdat ie er af en toe één nodig heeft voor een verloren weddingschap…en we konden eindelijk aanzetten !!!

 

 

De eerste kilometers bleven 3 andere op een 50m achter me rijden, was het om me te tonen dat ik niet welkom was, of konden ze niet beter ??? Toen we terug gegroepeerd de eerste offroad strook indoken brabbelde Go-Carl : da zit er altijd in é…en die “one-liner” zou bij iedere andere offroad strook terugkomen…hoe we er dan nog in geslaagd zijn om een paar keer verkeerd te rijden, God mag het weten !!! Een weerom sterke Krulle en ik namen het meeste kopwerk voor onze rekening, Carl, die naar zijn zeggen zware benen had ( te diep gegaan zaterdag ??) haakte al vlug z’n rekker aan en Ival…die moest natuurlijk weer de show stelen…Nadat we hem weer maar eens losgereden hadden om daarna, zoals gewoonlijk, mooi op hem te wachten, vond meneer er weer niets beters op om ons op volle snelheid voorbij te stomen, wat wij op onze beurt terug bij hem deden, met gevolg dat Ival een klein stipje op de achtergrond werd en we een pijltje misten… Terug op de goede weg reed ik me met wind op kop bijna te pleuris om een voor ons rijdende biker in te halen….wat tot mijn verbazing maar niet wilde lukken…bij de eerste bevoorrading aangekomen bleek waarom…dien gast reed met een fiets waar een moteur opstond die hij waarschijn van een alfajet had gedemonteerd !!!( wat moteurs betreft…Ival had de zijnen in een klein klimmetje al voor de eerste keer volledig opgeblazen)

 

 

We zaten ondertussen al een stuk over de helft van de 48 km , maar aan de bevoorrading ( waar we ochgottekes een halven wafel en een stukske banaan kregen) dat er nog een bevoorrading zou zijn….Goed nieuws voor Go-Carl, wiens rekker al serieus aan het “uitrekken” was, dan kon ie nog eens een nieuwe spannen !!! Met dat prettig vooruitzicht begon Carl een psychologisch spelletje te spelen door zowaar op kop te rijden, iets wat door ons genadeloos afgestraft werd natuurlijk !!!! Op de koop toe reed ik carl nog bijna van z’n vélo na een ondoordacht maneuver van Krulle !!! Met 48 km op te teller, kwamen we aan aan bevoorrading 2….de organisatie bestond voornamelijk uit leuke bejaarden, normaal dat die er soms een beetje naast slaan, maar er bleken nog 8 km te gaan, wat het totaal op 56 bracht in plaats van de beloofde 48…Krulle en ik vonden die extra kilometers training totaal niet erg, maar de 2 andere begonnen precies dieper en dieper in hun kader te zakken….( te diep gegaan zaterdag ??) Op enkele km van het einde toen Krulle nog eens doortrok gebeurde het onvermijdelijke..achter me hoorde ik eerst een luide “plets” van de rekker die snapte en onmiddellijk daarna het luide gevloek en gezucht van de 2 die daaraan gingen…..

 

 

De2 dartele dokwerkers besloten dan maar om de totaal leeggereden zelfsstandigen achter te laten en freewhelend en alleen naar de finish te bollen !!! In de laatste rechte lijn zei ik nog tegen Krulle : je moet u ki achter je kieken !!! Het was mooi en zielig tergelijke tijd om te zien hoe Ival nog moeidige maar tevergeefse pogingen deed om het gat toe te rijden !!! Je had ze moeten zien aankomen aan de afspuit….Baha en Space zagen er na de Hel van Kasterlee beter uit !!! Ival betaalde zoals afgesproken de drankjes, maar was niet meer bij machte om ze te gaan halen, wat Krulle dan maar deed, waarbij hij de oudjes achter de bar er nog eens oplegde door niet te betalen en hij beweerde nog heel braaf geweest te zijn want de bar lag naar’t schijnt vol met bonnetjes die zomaar voor het rapen lagen…Toastjes werden weer verkruimeld in de soepjes, suiker in de helmen en mutsen gekipt warme lepels in elkaars nek geduwd…kortom alles wat je van volwassen mannen mag verwachten !!!! ( met als kers op de taart, Ival die mooi Carls handschoen openhoud zodat Krulle er een volledige toast kan in verkruimelen, waarna Ival tot constatering komt dat ie z’n eigen handschoen vast heeft…..) Idereen die dit leest weet ondertussen al weer wat ie gemist heeft….

 

Volgende week Dikkebus…en de 2 oudjes hebben al gevraagd of ik terug mee wil …….

 

 

 

Info

 

Start: 8.00-11.00
 
Afstanden: 36 - 48 km
 
 
 
 
Startlocatie
 
Jonkhove
Aartrijksestraat 9-11
821 Aartrijke

 

 

Deelnemers

 

Krulle, Go-carl, , Ival

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 22-02-2017 :

@ pé, u bent niet te versmaden eerst iemand uitmaken voor paardenkop om vervolgens hem uw poulain te noemen !!!! @ Barry , wijze woorden van een wijs man, nooit zou ik uw naam oneer kunnen aandoen zoals pé met zijn paardenkop. PS : ik heb uw muts die je laatst laten liggen heb eens gebruikt, moest achter 50 kg patatten gaan en ik had geen zak.

 

schreef op 22-02-2017 :

Bedankt Baha voor de mooie woorden, zit hier met de tranen in m'n ogen !!:):) En dat van die paardekop, da's waarschijnlijk het werk van Chemical, ik zou dat als coach nooit zeggen van m'n "poulain" !!!!

 

bahamontes schreef op 21-02-2017 :

Ging hier net de loftrompet bovenhalen tot ik dat zag van die paardekop!Alé zal tch maar doen. De wortels van de club liggen in de organisatie’s van de TT’s. We vonden het machtig om iedere week ergens in de Vlaanders een toertochtje mee te pikken en leute te maken met ons bende. 10 jaar later is de 10-koppige bende van toen verzesvoudigd en op training kunnen we zelfs bij vriestemperaturen rekenen op zijn minst 20 man, maar op de TT’s? Ieder vult zijn weekend zoals hij wil...Maar gelukkig heb je dan de echte oerventen, de mannen met baarden die aan alles hun kl.ten vagen, die met een houten kop de wekker in frieten slaan om 7u ’s morgens om in een gotvergeten gat te gaan biken, mannen zoals Pé, Ival en andere Go-Carls en Krulles. De machtige verslagen vormen een kers op de taart een ieder leest ze graag, ook ik, en daarvoor mannen dikke respect om de club te vertegenwoordigen waarvoor ze is gemaakt!!!!

 

Ival schreef op 21-02-2017 :

Wadde, mijn verhaal sciene fiction of fantasie. Ik euh kinderboeksje schriven ? Ik euh sms,tje gezonder no joen, jet godver gein telefong gie Je got euh ki een sciene fiction peere up je toote krigen me joen fantasie oaltid.

 

schreef op 21-02-2017 :

Baha ?????????????? :):):)

 

Chemical Pete schreef op 21-02-2017 :

Wie dan wel? :-)

 

schreef op 21-02-2017 :

Sms van Ival aan mijn adres : “ kun jij een verslag schrijffen, ik hep heen tijd, ik moed haan eten…” Altijd bereid om een vriend te helpen, korte ik mijn strandtraining van 170 naar 150km in, om zo nog wat tijd te hebben een waarheidsgetrouw verslag neer te tikken….Blijkt het weer een vuile truk van Ival te zijn, die naar mijn vermoeden samenspant met Moose om met 2 die fles vodka te kunnen uit labberen, om mijn zorgvuldig opgestelt trainingsplan te saboteren !!!! Komt meneer op de proppen met een volledig “reactie-verslag” !! Het enigste voordeel is wel dat de lezers ( 3 man en een paardekop ( en nee Chemical, daar bedoel ik niet jou mee hoor )) aan de ene kant een maatschappijkritisch, licht satirisch maar waarheidsgetrouw verslag a la Brusselmans krijgen van mijn hand, en aan de andere kant een Sabine De Vos-achtig vertelseltje, totaal ongeloofwaardig, waarschijnlijk grappig bedoeld en met hier en daar een vleugje sciene-fiction/fantasie…misschien eens een kinderboek schrijven, Nonkel Ival ??!!??

 

Ival schreef op 20-02-2017 :

DE REPLIC , Ik voel mij net als Sigfrid Bracke op een persconferentie in het Vlaams parlement over Gent. Wat voor nonsens worden er hier de wijde wereld ingestuurd door onze 2 de ranks schrijver. Ik had Carl nog zo verwittigd dat we het in de toekomst wat kalmer aan moesten doen of dat Pé er volledig zal doorzitten en of. Daags voorheen hadden we een zéér leuke TT gereden mede doordat er via de media de geruchten de ronde deden dat Pé niet van de partij kon zijn en al gauw liepen de aankondigingen binnen van de Wacky’s die zich wilden aansluiten met ik en Carl . Maar liefst tientallen wacky’s stonden ons op te wachten met open armen, zo zie je wie er nu populair is en wie de duivel is. De rit zelf verliep volledig zonder stress, wat kan fietsen toch leuk zijn, je kon het op ieder zijn gezicht aflezen. Co-Carl keek me aan en zonder één woord te zeggen wist ik wat hij bedoelde, wat doen we met Pé !!! Ik kon met véél moeite Carl overtuigen om pé nog één kans te geven en zo gebeurde het ook. * * * Zondag stond er een mooie TT op de agenda te Aartrijke die deels over het parcour liep van gisteren. Vanzelfsprekend kwamen er geen enkele andere Wacky opdagen gezien Pé terug van de partij. Gedurende de rit naar hinder hebben ik en Carl op een gemoedelijke doch rechtvaardige en verantwoorde manier Pé het duidelijk gemaakt dat het zo niet verder kon, maar ja !!! wat baad kaars en bril als de uil niet zienen wil. Tot onze verbazing stond Krulle ons op te wachten aan de start. T’is eigenlijk ook geen cadeau, nog een kinetisch gemanipuleerde Wacky die niet weet dat je in een bebouwde kom met je fiets maar 50 mag rijden en buiten de kom 75 km. Na wat reclame te hebben gemaakt over onze toffe club door een andere biker te helpen met zijn ketting zijn wij zonder slag of stoot vertrokken. Dat er met mijn drinkbus is gefoefeld hoef ik jullie niet bij te vertellen, het was maar daags nadien dat ik op doktersbezoek mocht gaan om mijn maagdelijke maagje te spoelen, zonde om zo een mooi maagje te molesteren hoorde ik de dokter nog zeggen tegen de verpleegster van dienst die al een oogje had op mij. Van in de beginne werd er al weer stevig doorgetrokken door Pé , maar voor ons geen probleem laat hem maar doen, wij hadden immers een afspraak gemaakt, 30 en niet meer !!! Wat later begon Krulle zich er ook mee te bemoeien en het hek was van de dam, alle remmen los, daar gaan we weer. De eene wee na de andere tot dat ik een verkeerde weg insloeg en zij ( alle drie ) vulle neute er vandoor gingen, bedankt hé Carl. En stampen dat ze deden maar eens de asfalt opgedraaid heb ik me eens laten gaan en alle remmen losgegooid en aan een slordige 56 Km per uur lichtjes bergop stak ik hen voorbij, je had Pé z’n toote moeten zien met zijn zadel in z’n gat, krom gebogen over zijn stuur in het wiel van Krulle, ha, ha dat was een leuk gevoel, de show stelen geloof ik, puntjes op de I. Toen ik het pijltje zag staan links af hield ik de benen stil maar voor ik iets kon zeggen vlamden ze mij terug voorbij, ha, ha nu heb ik ze met hun teerballen. Wat later kwamen ze op hun stappen terug volledig uitgeteld “we zien gin piln mé, we zitten verkierd”. Ja halo, waarom denken jullie dat ik hier sta te wachten, t’is links af, allez laten we zil zetten, kriegen t’koud met oal junder anozelheden, juste euh bende kinders. De daaropvolgende strook was via de asfalt lichtjes tegen de wind in die amper 1 beaufort aan kracht had en lichtjes bergaf. Pé nam dit maar al te graag voor zijn rekening en nam prompt de kop om die niet meer af te geven tot de volgende afslag die op 825 meter afstand lag. Pé die eens op kop meer in de weg rijd dan wat anders dacht ons een dienst te bewijzen maar algauw kregen ik, Carl en Krulle het koud en begonnen we wat te nurfen. Pé wilde een fietser die hij voor zich zag rijden inhalen maar tevergeefs, de oude man op zijn stadsfiets vanuit de eerste wereldoorlog kon hem voorblijven, wat zeg ik, hij reed nog van ons weg !!! Dat is één met een motor het kan niet anders was zijn reactie om zich eruit te lullen maar niks was minder waar, de man had zelfs nog een beenprothese op de koop toe. Pé kan je maar voor één iets gebruiken en dat is voor een geslaagde ossobuco, het is om het mergpuptje te doen, meer hangt er niet aan of t’zien pezen, Nadia heeft thuis de douchekop eraf geschroefd zodoende hij alsnog zou nat worden. Toen alle registers voor de tweede maal opengetrokken werden op een kasseienstrook kon ik vanuit de laatste positie nog de sprint winnen met Carl als tweede, Pé deed nog een wanhoopsdaad door het afsnijden van de bocht en bijna Carl het de decor deed opzoeken, maar Carl hield het hoofd koel en kon de schade beperken. De laatste km hadden we afgesproken om alle opgelopen melkzuren uit de benen te trappen op een rustig tempootje wat die twéé andere niet verstonden. Carl nam me mee op sleeptouw tot de finish waar wij als laatste aankwamen. Daar nog wat nagepraat en wat gedronken tot vervelens toe. Toen de soep ons uit de oren liep en de cola tot aan de lippen stond zijn we maar vertrokken. Dat we allemaal héél sterk hebben gereden is een feit En dat Dikkebus op de agenda staat is een understatement. DE ENIGE WAARHEID IVAL.

 

schreef op 20-02-2017 :

Omdat Ival moest Haan (allow…) eten hier een kort verslagje van mijnen twege. ( kort, want zoals geweten zijn de voorbereidingen voor de strandrace in volle gang…) Zaterdag, terwijl ik aan het werk was (!!!) biepte mijn gsm een keer of 7, dan weet ik wel hoe laat het is, Ival dus…1x met de vraag of ik morgen ging rijden en daarna : hallo, aarde, is daar iemand, hallo….die man heeft precies niks anders te doen !!!! Met de gedachte dat het die morgen zonder mij niet leuk geweest was, stemde ik dan ook direct in !!!! Groot was dan ook mijn verwondering toen Go-Carl en Ival de hele weg naar Aartrijke vol brabbelden met hoe leuk het gisteren wel geweest was zonder mij, ze dat meer gingen doen, mij uit hun contactlijst gingen schrappen, van faceboek smijten….wat deed ik hier dan, gingen ze me eraf rijden vandaag misschien !!! Krulle ging ook van de partij zijn om stipt om 9u met ons aan te zetten…Ik denk dat ze Krulle ook niet graag hebben, want de aankleedceremonie duurde bij de 2 oudjes weer tergend traag en alsof dat nog niet genoeg was, mocht Carl z’n camionette nog een keer of 7 opendoen, den één had een handschoen tekort, de ander had z’n pulle vergeten, helm nog niet aan, ik stond erbij en keek ernaar….Jammer genoeg voor hen was hun plannetje mislukt, want Krulle die ondertussen al serieus “hyper” was van de 6 koffie’s die hij ondertussen al in z’n trippen had gedraaid, stond ons nog mooi op te wachten ! ( die werk op de koer bij ons en is het dus gewend om te wachten…) Toen ik mijn taakje, inschrijven ( Carl voert ons en Ival betaald ALLE drank) ging uitvoeren vond Ival er weer niets beters op dan m’n drinkpulle voor de helft uit te gieten om hem daarna met 2 snelbinders vast te binden, origineel hoor !!! Toen ik dat euvel na veel omwegen had verholpen en we eindelijk konden aanzetten kwam één of andere biker vragen of r niemand een kettingslotje bij had… Ival die met z’n Spezialized alle wisselstukken van doen heeft, knikte bevestigend om daarna dwaasweg te vragen waarom…..om dan uiteindelijk te arme man toch uit de nood te helpen ! Iets wat mij nog juist tijd genoeg gaf om ’t een en ’t ander in Ival z’n pulle te draaien, wat juist weet ik zelf niet, maar het kan zijn dat Ival z’n adem voor de rest van de week zal stinken…. Ival gaf de geholpen biker nog z’n adres door, met de mededeling dat ie hem altijd kon plezieren met een fles vodka, omdat ie er af en toe één nodig heeft voor een verloren weddingschap…en we konden eindelijk aanzetten !!! De eerste kilometers bleven 3 andere op een 50m achter me rijden, was het om me te tonen dat ik niet welkom was, of konden ze niet beter ??? Toen we terug gegroepeerd de eerste offroad strook indoken brabbelde Go-Carl : da zit er altijd in é…en die “one-liner” zou bij iedere andere offroad strook terugkomen…hoe we er dan nog in geslaagd zijn om een paar keer verkeerd te rijden, God mag het weten !!! Een weerom sterke Krulle en ik namen het meeste kopwerk voor onze rekening, Carl, die naar zijn zeggen zware benen had ( te diep gegaan zaterdag ??) haakte al vlug z’n rekker aan en Ival…die moest natuurlijk weer de show stelen…Nadat we hem weer maar eens losgereden hadden om daarna, zoals gewoonlijk, mooi op hem te wachten, vond meneer er weer niets beters op om ons op volle snelheid voorbij te stomen, wat wij op onze beurt terug bij hem deden, met gevolg dat Ival een klein stipje op de achtergrond werd en we een pijltje misten… Terug op de goede weg reed ik me met wind op kop bijna te pleuris om een voor ons rijdende biker in te halen….wat tot mijn verbazing maar niet wilde lukken…bij de eerste bevoorrading aangekomen bleek waarom…dien gast reed met een fiets waar een moteur opstond die hij waarschijn van een alfajet had gedemonteerd !!!( wat moteurs betreft…Ival had de zijnen in een klein klimmetje al voor de eerste keer volledig opgeblazen) We zaten ondertussen al een stuk over de helft van de 48 km , maar aan de bevoorrading ( waar we ochgottekes een halven wafel en een stukske banaan kregen) dat er nog een bevoorrading zou zijn….Goed nieuws voor Go-Carl, wiens rekker al serieus aan het “uitrekken” was, dan kon ie nog eens een nieuwe spannen !!! Met dat prettig vooruitzicht begon Carl een psychologisch spelletje te spelen door zowaar op kop te rijden, iets wat door ons genadeloos afgestraft werd natuurlijk !!!! Op de koop toe reed ik carl nog bijna van z’n vélo na een ondoordacht maneuver van Krulle !!! Met 48 km op te teller, kwamen we aan aan bevoorrading 2….de organisatie bestond voornamelijk uit leuke bejaarden, normaal dat die er soms een beetje naast slaan, maar er bleken nog 8 km te gaan, wat het totaal op 56 bracht in plaats van de beloofde 48…Krulle en ik vonden die extra kilometers training totaal niet erg, maar de 2 andere begonnen precies dieper en dieper in hun kader te zakken….( te diep gegaan zaterdag ??) Op enkele km van het einde toen Krulle nog eens doortrok gebeurde het onvermijdelijke..achter me hoorde ik eerst een luide “plets” van de rekker die snapte en onmiddellijk daarna het luide gevloek en gezucht van de 2 die daaraan gingen…..De2 dartele dokwerkers besloten dan maar om de totaal leeggereden zelfsstandigen achter te laten en freewhelend en alleen naar de finish te bollen !!! In de laatste rechte lijn zei ik nog tegen Krulle : je moet u ki achter je kieken !!! Het was mooi en zielig tergelijke tijd om te zien hoe Ival nog moeidige maar tevergeefse pogingen deed om het gat toe te rijden !!! Je had ze moeten zien aankomen aan de afspuit….Baha en Space zagen er na de Hel van Kasterlee beter uit !!! Ival betaalde zoals afgesproken de drankjes, maar was niet meer bij machte om ze te gaan halen, wat Krulle dan maar deed, waarbij hij de oudjes achter de bar er nog eens oplegde door niet te betalen en hij beweerde nog heel braaf geweest te zijn want de bar lag naar’t schijnt vol met bonnetjes die zomaar voor het rapen lagen…Toastjes werden weer verkruimeld in de soepjes, suiker in de helmen en mutsen gekipt warme lepels in elkaars nek geduwd…kortom alles wat je van volwassen mannen mag verwachten !!!! ( met als kers op de taart, Ival die mooi Carls handschoen openhoud zodat Krulle er een volledige toast kan in verkruimelen, waarna Ival tot constatering komt dat ie z’n eigen handschoen vast heeft…..) Idereen die dit leest weet ondertussen al weer wat ie gemist heeft…. Volgende week Dikkebus…en de 2 oudjes hebben al gevraagd of ik terug mee wil …….

 

Go-carl schreef op 19-02-2017 :

Ssst ik zitten nog altijd tette 😄

 

Ival schreef op 19-02-2017 :

My ash mogaiuw zeg AMATEUR !!!

 

schreef op 19-02-2017 :

My ass dus....:):):)

 

schreef op 19-02-2017 :

Ik kreeg de vraag van Ival om een verslagje te schrijven van onze "relaxe" rit van deze morgen omdat ie zelf HAAN eten is, af en toe een dt foutje kan geen kwaad maar dit.... Zal kijken of ik tijd heb, maar ben nu al vollop bezig aan de voorbereiding van de strandrace omdat Moose het onzalige idee in z'n kop gestoken heeft om te wedden met mij voor een fles vodka ( ik kreeg er juist 3 van Ival na z'n verloren love run and bike ( moet trouwens op hun site eens de foto van Ival en Duracelle die over de hindernis proberen te geraken opzoeken, viking runners, my ash !!) Voelt iemand zich geroepen ? Krulle misschien ??? Van Go Carl zal het in elk geval niet komen, Katrien zal daar nog werk mee hebben.....:):):)

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens