Verslag Bergentocht - 2017-02-25

Verslag

 

De gas wordt afgesloten ...

 

Ik moest naar Pé voor een héél belangrijk bericht, zijn kelder was met water ondergelopen en het gas moest worden afgesloten. Blijkbaar was het een list van Nadia want meneertje lag straalbezopen languit op zijn Smyrna tapijt terwijl Nadia al zingend huppelend rondliep met haar feesthoedje nog op, t’is feest, t’is feest, het is hier nog nooit zo plezant geweest, ik stond aan de grond genageld, vanuit de living kwam Karen aan gewankeld, Ooh nee, Ooh nee, wat maak ik hier nog allemaal mee, uit de kelder kwam Tom verkleed in een romein, Ooh nee, Ooh nee ik ben Jul Cesar en op mijn kop groeit geen haar. Ik denk dat de carnaval virus reeds zijn intrede heeft gedaan ten huize Pé. Verwart rechte Pé zijn hoofd mijn richting uit en begon te brabbelen, bier, bier, bier, geef mijn glas alhier, als ik op tijd niet drink dan ontploft mijn sluitspier Blijkbaar hebben ze na een etentje uit met de vrouwen nog wat blijven hangen tot de vroege uurtjes, foei, foei, foei, wat is Pé een karakter mens. Onze volledige organisatie van wie wat en wanneer ging ophalen naar de knopen.

 

 

Co-Carl die Bill is weest gaan ophalen in plaats van Pé stond klokslag om 8 uur aan mijn deur niet wetende dat Golfi mij midden in de nacht had gebeld om te vragen of hij nog mee kon, wat toen geen enkel probleem was gezien Bill normaal met eigen vervoer aan mij deur ging staan. Noodgedwongen zijn wij dan maar apart naar Dikkebus gereden. Carl en Bill zijn rechtstreeks doorgereden en Golfi en ik moesten eerst nog wat tanken, ik hoor me het nog zeggen, we halen jullie wel in want ik beschikte immers over een full ge-upgrade Peugeot Caddy met X-drive gekoppeld aan een boxermotor met 50 ontembare ezels erin of eigenlijk 52 ezels want …….. Ik, wie anders deed weer zijn lapnaam alias mister Carmin alle eer aan om terug een kleine 80 tal Km de verkeerde kant op te rijden om vervolgens een klein uurtje te laat te komen op de afspraak. Mijn telefoon stond roodgloeiend met gemiste oproepen van Bill en Carl, maar ik ging niet opnemen, ben niet zot, heb het nu al moeilijk genoeg om dat systeem te volgen en telkens verkeerd te rijden dat ik nog een gesprek zou moeten aangaan met twee kerels die hoogstwaarschijnlijk al de helft van hun buitenband hebben zitten opvreten van de stress. Op een 5 tal Km van de aankomst nam ik dan toch de telefoon ter hand om hen het goede nieuws te vertellen dat we er binnen enkele minutjes zouden zijn en lap, weer een afslag gemist en terug 7 km erbij. Heb dan wat maneuvers uitgevoerd die niet hoeven verder verteld te worden en zeker niet aan BB, om dan toch de schade wat te beperken.

 

 

Daar aangekomen zag ik Bill nog op iets knabbelen bleek aan zijn twee voorste tanden te zien dat hij niet alleen zijn buitenband had opgevreten maar reeds een uur op zijn ventieltje zat te knabbelen van zijn binnenband. Hij had aan moeder lief plechtig beloofd op zijn communie zieltje die onbevlekt is dat hij ten laatste om 13.OO uur ging thuis zijn. Wijselijk heb ik de eerste km wat afstand gehouden om het risico op een muilpeer op te lopen tot het minimum te herleiden waar ik ben in geslaagd. Plots kreeg ik een héél belangrijk berichtje van Pé dat Nadia zonder enig reden al zijn vodka had leeggegoten en dat het gas moest worden afgesloten. Lazer op jongen, wij zijn hier aan het fietsen en het is niet van de poes. Het tempo dat Bill ons oplegde lag hoog, héél hoog en ieder verstreken km keek hij op bedrukt op zijn uurwerk, wat dist Bill, eje euh nieuwe orloge gevonden messchien, kwestie om er eens een mopje tussen te gooien om de gemoederen te bedaren maar ik zag lichtjes wat rook uit zijn oren komen en zijn nekharen kwamen recht, t’was net gelijk een hygiena die een prooi ontlopen was, dat is geen goed teken en liet me wat afzakken tot bij Carl en Golfi die wat achterop lagen. Dat komt hier niet goed Carl en ik had je het nog zo belooft dat we het gingen kalm aandoen maar dit was buiten mijn miskleun gerekend.

 

Aangekomen op het dak van de wereld in België konden we onze longen en benen wat rust geven terwijl onze magen volgepropt werden met suikergoed en sportdrank die aangeboden werden aan de eerste pitsstop. Carl die het voor bekeken hield nam het voortouw en bereed als eerste zijn stalen ros de eerste afdaling af terwijl ik nog aan het worstelen was om die zesde wafel alsnog in mijn mond te proppen, zou je ze niet in je gat steken riep een van de personen achter de contoire, ga niet gaan er zitten al twee bananen in. Nu dat Carl reeds een tijdje ervan door was konden wij de achtervolging inzetten, maar helaas sloeg de de wet van Murphy Wiki ongenadig toe, een klapband van Golfi bracht onze achtervolging tot een onmogelijke taak. 3,47 minuten later konden we ons terug op gang trekken en al vlug kwam de tweede beklimming eraan en het was eentje die aan je ribben bleef plakken, iets voor onze Manu die er helaas niet kon bijzijn. Bovengekomen met Bill en een Brugse Biker die al vanaf de beginne erbij was op ons uitnodiging bleek Golfi spoorloos. Het stoom kwam nu echt onder hevige druk uit Bill zijn oren en al gauw kwam het verwachte zinnetje, zeg ik goan deure rien toe bi Carl of goan meugen euh navokoat oender me noarms pakken voe mijn echtscheidinge, en weg was hij samen met David de Brugse biker. Aangetuft kwam Golfi de berg opgereden tot bij mij, gie kieken je moet leren je soupappe dichte droaien !!!. Oei blijkbaar bij het vervangen van zijn band had ik het ventieltje vergeten dicht te draaien, blunder drie vandaag, het gaat me voor de wind.

 

 

Ik ben hopeloos verloren zonder mijn vriendje Pé, ik heb het moeilijk en net op dit moment kreeg ik een héél belangrijk bericht van Pé. Je moet hier dringend komen, mien sterio is noar de kloten en de gas wordt afgesloten !!! Zeg jongen lat ons gerust, t’is hier koed en verlaoten en surtoe we zien hier achter gelaoten. Vulle nuete hebben we de achtervolging ingezet tot grote ergernis van Golfi en menigte km versterken zagen we in de verte onze makkers rijden. Eens terug samengesmolten liep ik, David en Bill terug uit. Bill begon al wat wit uit te slaan, niet door het tempo maar van de gedachte hoeveel het hem ging kosten om zijn echtscheiding te bekostigen. Het zijn al die kilo’s toenge, pladis en helebut nie weerd en parkeerde zich langs de kant. Ik ga verplicht zijn de rit in te korten en huiswaarts te gaan, ik bood mijn wagen ter beschikking aan en weg was hij vrouwlief tegemoet, wat kan liefde toch mooi zijn, dit is iets dat ik McG ook nog zie doen azo met Isabelletje mon amour à moi et ton poelet de Brest bien rotie, Hmmm.

 

 

Wij hebben dan de restante km lekker gemaald aan een mooi tempootje en een leuk en gemoedelijke sfeer. De rit was eentje om je vingers af te likken, mooie verzichten, pittige maar zéér goed berijdbare tracks en leuk gezelschap. Het eerste lente hoogte stage werd maar liefst met meer dan 400 deelnemers afgesloten. Na de protocolere verplichtingen en reclame te maken voor onze fuif zijn we op onze stappen teruggekeerd tot aan de wagen en net op dit moment kreeg ik een héél belangrijk berichte van Nadia. Je moet dringend komen, Pé is in alle staten en heeft uit kolaire het ganse kot hier afgebroken en surtou de gas wordt afgesloten !!!!! Mohauw zeg vrouwmens, lat ons gerust met je gas wordt afgesloten, Ooooh Nee, weer een wee, t’is hier tof zonder Pé Zo zie je maar, wie in zijn nest heeft blijven liggen had ongelijk. Prachtig weer, leuke mensen, toffe makkers en een gemoedelijk tempootje. Hopelijk volgende keer met meer, David is alvast op post.

 

IVAL.

 

 

Info

 

Start: 8.00-14.00

 


Afstanden: 28 - 36 - 47 - 66 km

 


Startlocatie
Cul. Centrum
Dikkebusseweg 480
8900 Dikkebus

 

 

Deelnemers

 

Carl, , Ival en Krulle, Black magic

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Donald schreef op 01-03-2017 :

ideetje voor volgende kampioenenviering: een jaaroverzicht in boekvorm. dan heb ik nog wa om te lezen op de pot

 

Ival schreef op 28-02-2017 :

Gaan we die toer op

 

Pe schreef op 28-02-2017 :

@baha, de libelle als het kan, het is altijd al Ival z'n grote droom geweest om eens iets in z'n lijfblad te mogen schrijven !!!

 

Bahamontes schreef op 27-02-2017 :

jongens toch, nog een beetje en we gaan een wacky Libelle of Story uitbrengen!

 

Ival schreef op 26-02-2017 :

@ David , bedankt om eens met ons mee te rijden. Nog leuker is dat je het forum leest wat ons plezier doet. Steeds welkom. PS : Ival is ik, die knappe sterke renner die zaterdag iedereen op sleeptouw nam :-)

 

Ival schreef op 26-02-2017 :

O god , de verloren zoon is boven water, ontwaakt uit zijn roes maar nog beneveld. Pé, neem de goede raad van een vriend eens serieus en laat die wiet, lsd, hasch en wodka eens voor wat het is, kom uit je schelp en deel je problemen met anderen, we zijn er voor je dag en nacht in plaats van wartaal neer te pennen die toch geen mens gelooft, laat staan lezen. Dat je minder bent op de fiets kan geen mens wat schelen, we houden allen van je, en misschien met wat geluk zal je Mouse nog voor zijn op de strandrace ook, ik zal je mijn wiel geven als blijk van vriendschap.

 

schreef op 26-02-2017 :

DE WARE FEITEN Kom ik vrijdag afgepeigerd thuis van weeral een loodzware shift aan de dokken met het gedacht vlug een douchke te pakken en daarna tussen de lakens te kruipen om zodoende de volgende dag fris aan de vtt van Dikkebus te kunnen beginnen….stonden er daar 2 illustere personen in maatpak op m’n oprit…De 2 bleken controleurs te zijn van de kommissie voor gelijke rechten, discriminatie en pesterijen ten opzichte van de medemens !!! Bleken die mannen een klacht of 2 gekregen te hebben van van 2 verschillende niet nader genoemde individuen, waarin te lezen stond dat die 2 meermaals door mijn persoon gepest, gediscrimineerd en gekl**t werden !!! ( door dat laatste woord in de klacht wist ik onmiddellijk van uit welke hoek de wind waaide !!!) Ik nodigde die mannen dan ook onmiddellijk uit om onder het genot van een lekkere vodka-orange de vergissing ongedaan te maken !!! Na nog enkele vodka’s het tonen van onze trouwalbum, geboortefoto’s en de getuigenissen van mijn liefdevolle echtgenote, dochter en enkele collega’s van het werk ( ik mag die mannen altijd opbellen !!) zagen de twee al gauw in dat ik een echte aimabele man ben en die 2 beschuldigingen louter blijken van afgunst waren !!!! Bij hun vertrek had ik er 2 vrienden voor het leven bij, al weet ik het van die ene die ik bij het buitengaan nog een BIR trok nog zo zeker niet….Het was inmiddels 2u ’s nachts en ik had al een vodka of 3 binnen, maar voor een echte vent als ik kon dit natuurlijk geen enkel probleem zijn om die 2 ouwe krakers eens goed lik op stukt te geven als beloning voor hun valselijke beschuldigingen !!!! MAAR…..het duo was nog maar net van m’n oprit verdwenen of er doken al 2, niet in maatpak en redelijk verlebberde silhouetten, op aan m’n achterdeur….Beken het niemand minder dan Herman Brusselmans en Sabine de Vos te zijn !!!! De eerste omdat ie enkele van mijn verslagen gelezen had en nu nederig z’n meerdere kwam erkennen, de tweede met de vraag of ik niet wist wie onder haar naam zulke misbaksels van kinderverhaaltjes ( onder de mom van een “verslag”) op onze site poste !!!! Ik , die m’n maten niet verraad, gebaarde van kromme hasie, en vroeg om de verhitte gemoederen een beetje te bedaren, of ze binnen wilden komen om onder het genot van een “kleine” vodka-orange de zaken wat op te helderen….Dat had ik misschien beter niet gedaan, want die 2 die naar ik later vernam al een uur of 6 pinten hadden zitten pakken in “Land en Zee”, waren met geen stokken meer buiten te krijgen !!!! Brusselmans, zeer geemotieerd omdat ie van z’n troon gestoten was, begon nu vodka van de fles te drinken en duwde z’n peuken gewoon uit in de zetel, dumpte ze dan op m’n persis tapijt om ze dan finaal met z’n cowboybotten nog eens goed te pletten ook !!! Sabine Devos van haar kant die was compleet murm, wat wil je als je zorgvuldige opgebouwde carriere als schrijfster in één klap naar de vaantjes geholpen wordt door één of andere onverlaat, en zat constant haar borsten te flashen !!! Iets wat op zich niet erg is, maar toen Brusselman het nodig vond om haar hele tettekot onder te kosten vond ik het wel welletjes !!!! Ik trok ze alletwee een BIR ( wat nogal moeilijk ging bij Sabine, want die had geen onderbroek aan !!) sloeg ze efkes lichtjes met hun kopkes tegen elkaar om ze uiteindelijk op m’n oprit in het “space-kotshoekje “ te dumpen !! ( het moet de volgende dag waarschijnlijk groot-huisvuil geweest zijn, want ze waren weg..)Het was ondertussen 5u. in de morgen en ik had een vodka of 10 binnen, op zich dus nog geen enkel probleem om in dikkebus die 2 ouwe krakers een poepie te laten ruiken, toen plots m’n maag wree rare geluiden begon te maken…Bij inspectie van m’n leeg vodkaglas ontdekte ik zowaar een sigarettepeuk op de bodem !!! Bleek dat die dekselse Brusselmans het laatste halfuur mijn glas als assebak had gebruikt….Toen er na die ontdekking spontaan aan de voor en de achterkant van mijn lichaam allerlei vreemruikende substanties tevoorschijn kwamen, besloot ik uiteindelijk te handdoek in de ring te werpen, maar mijn wraak zal verschrikkelijk zijn !!!!!!!!!!

 

Black magic schreef op 26-02-2017 :

Foutje in de zinsbouw, Een Garmin aan ival geven moest de zijn 😉

 

Black magic schreef op 26-02-2017 :

Ik stel voor aan het bestuur dat we de literatuur prijs aan Garmin ival geven maar wel eentje met een kindvriendelijke of een plus 85jaar gebruiksaanwijzing , alsook een mega horloge waarvan hij scheef loopt 😜😂! Leuk ritje met tof gezelschap , en dikke merci aan me moat om zen auto ter beschikking te stellen, het heeft me miljoenen euro's gespaard 😃

 

David schreef op 26-02-2017 :

Bedankt gasten voor de toffe rit en het prachtige verslag hierboven! Hopelijk meer van dat.

 

Ival schreef op 25-02-2017 :

De gas wordt afgesloten , Ik moest naar Pé voor een héél belangrijk bericht, zijn kelder was met water ondergelopen en het gas moest worden afgesloten. Blijkbaar was het een list van Nadia want meneertje lag straalbezopen languit op zijn Smyrna tapijt terwijl Nadia al zingend huppelend rondliep met haar feesthoedje nog op, t’is feest, t’is feest, het is hier nog nooit zo plezant geweest, ik stond aan de grond genageld, vanuit de living kwam Karen aan gewankeld, Ooh nee, Ooh nee, wat maak ik hier nog allemaal mee, uit de kelder kwam Tom verkleed in een romein, Ooh nee, Ooh nee ik ben Jul Cesar en op mijn kop groeit geen haar. Ik denk dat de carnaval virus reeds zijn intrede heeft gedaan ten huize Pé. Verwart rechte Pé zijn hoofd mijn richting uit en begon te brabbelen, bier, bier, bier, geef mijn glas alhier, als ik op tijd niet drink dan ontploft mijn sluitspier Blijkbaar hebben ze na een etentje uit met de vrouwen nog wat blijven hangen tot de vroege uurtjes, foei, foei, foei, wat is Pé een karakter mens. Onze volledige organisatie van wie wat en wanneer ging ophalen naar de knopen. Co-Carl die Bill is weest gaan ophalen in plaats van Pé stond klokslag om 8 uur aan mijn deur niet wetende dat Golfi mij midden in de nacht had gebeld om te vragen of hij nog mee kon, wat toen geen enkel probleem was gezien Bill normaal met eigen vervoer aan mij deur ging staan. Noodgedwongen zijn wij dan maar apart naar Dikkebus gereden. Carl en Bill zijn rechtstreeks doorgereden en Golfi en ik moesten eerst nog wat tanken, ik hoor me het nog zeggen, we halen jullie wel in want ik beschikte immers over een full ge-upgrade Peugeot Caddy met X-drive gekoppeld aan een boxermotor met 50 ontembare ezels erin of eigenlijk 52 ezels want …….. Ik, wie anders deed weer zijn lapnaam alias mister Carmin alle eer aan om terug een kleine 80 tal Km de verkeerde kant op te rijden om vervolgens een klein uurtje te laat te komen op de afspraak. Mijn telefoon stond roodgloeiend met gemiste oproepen van Bill en Carl, maar ik ging niet opnemen, ben niet zot, heb het nu al moeilijk genoeg om dat systeem te volgen en telkens verkeerd te rijden dat ik nog een gesprek zou moeten aangaan met twee kerels die hoogstwaarschijnlijk al de helft van hun buitenband hebben zitten opvreten van de stress. Op een 5 tal Km van de aankomst nam ik dan toch de telefoon ter hand om hen het goede nieuws te vertellen dat we er binnen enkele minutjes zouden zijn en lap, weer een afslag gemist en terug 7 km erbij. Heb dan wat maneuvers uitgevoerd die niet hoeven verder verteld te worden en zeker niet aan BB, om dan toch de schade wat te beperken. Daar aangekomen zag ik Bill nog op iets knabbelen bleek aan zijn twee voorste tanden te zien dat hij niet alleen zijn buitenband had opgevreten maar reeds een uur op zijn ventieltje zat te knabbelen van zijn binnenband. Hij had aan moeder lief plechtig beloofd op zijn communie zieltje die onbevlekt is dat hij ten laatste om 13.OO uur ging thuis zijn. Wijselijk heb ik de eerste km wat afstand gehouden om het risico op een muilpeer op te lopen tot het minimum te herleiden waar ik ben in geslaagd. Plots kreeg ik een héél belangrijk berichtje van Pé dat Nadia zonder enig reden al zijn vodka had leeggegoten en dat het gas moest worden afgesloten. Lazer op jongen, wij zijn hier aan het fietsen en het is niet van de poes. Het tempo dat Bill ons oplegde lag hoog, héél hoog en ieder verstreken km keek hij op bedrukt op zijn uurwerk, wat dist Bill, eje euh nieuwe orloge gevonden messchien, kwestie om er eens een mopje tussen te gooien om de gemoederen te bedaren maar ik zag lichtjes wat rook uit zijn oren komen en zijn nekharen kwamen recht, t’was net gelijk een hygiena die een prooi ontlopen was, dat is geen goed teken en liet me wat afzakken tot bij Carl en Golfi die wat achterop lagen. Dat komt hier niet goed Carl en ik had je het nog zo belooft dat we het gingen kalm aandoen maar dit was buiten mijn miskleun gerekend. Aangekomen op het dak van de wereld in België konden we onze longen en benen wat rust geven terwijl onze magen volgepropt werden met suikergoed en sportdrank die aangeboden werden aan de eerste pitsstop. Carl die het voor bekeken hield nam het voortouw en bereed als eerste zijn stalen ros de eerste afdaling af terwijl ik nog aan het worstelen was om die zesde wafel alsnog in mijn mond te proppen, zou je ze niet in je gat steken riep een van de personen achter de contoire, ga niet gaan er zitten al twee bananen in. Nu dat Carl reeds een tijdje ervan door was konden wij de achtervolging inzetten, maar helaas sloeg de de wet van Murphy Wiki ongenadig toe, een klapband van Golfi bracht onze achtervolging tot een onmogelijke taak. 3,47 minuten later konden we ons terug op gang trekken en al vlug kwam de tweede beklimming eraan en het was eentje die aan je ribben bleef plakken, iets voor onze Manu die er helaas niet kon bijzijn. Bovengekomen met Bill en een Brugse Biker die al vanaf de beginne erbij was op ons uitnodiging bleek Golfi spoorloos. Het stoom kwam nu echt onder hevige druk uit Bill zijn oren en al gauw kwam het verwachte zinnetje, zeg ik goan deure rien toe bi Carl of goan meugen euh navokoat oender me noarms pakken voe mijn echtscheidinge, en weg was hij samen met David de Brugse biker. Aangetuft kwam Golfi de berg opgereden tot bij mij, gie kieken je moet leren je soupappe dichte droaien !!!. Oei blijkbaar bij het vervangen van zijn band had ik het ventieltje vergeten dicht te draaien, blunder drie vandaag, het gaat me voor de wind. Ik ben hopeloos verloren zonder mijn vriendje Pé, ik heb het moeilijk en net op dit moment kreeg ik een héél belangrijk bericht van Pé. Je moet hier dringend komen, mien sterio is noar de kloten en de gas wordt afgesloten !!! Zeg jongen lat ons gerust, t’is hier koed en verlaoten en surtoe we zien hier achter gelaoten. Vulle nuete hebben we de achtervolging ingezet tot grote ergernis van Golfi en menigte km versterken zagen we in de verte onze makkers rijden. Eens terug samengesmolten liep ik, David en Bill terug uit. Bill begon al wat wit uit te slaan, niet door het tempo maar van de gedachte hoeveel het hem ging kosten om zijn echtscheiding te bekostigen. Het zijn al die kilo’s toenge, pladis en helebut nie weerd en parkeerde zich langs de kant. Ik ga verplicht zijn de rit in te korten en huiswaarts te gaan, ik bood mijn wagen ter beschikking aan en weg was hij vrouwlief tegemoet, wat kan liefde toch mooi zijn, dit is iets dat ik McG ook nog zie doen azo met Isabelletje mon amour à moi et ton poelet de Brest bien rotie, Hmmm. Wij hebben dan de restante km lekker gemaald aan een mooi tempootje en een leuk en gemoedelijke sfeer. De rit was eentje om je vingers af te likken, mooie verzichten, pittige maar zéér goed berijdbare tracks en leuk gezelschap. Het eerste lente hoogte stage werd maar liefst met meer dan 400 deelnemers afgesloten. Na de protocolere verplichtingen en reclame te maken voor onze fuif zijn we op onze stappen teruggekeerd tot aan de wagen en net op dit moment kreeg ik een héél belangrijk berichte van Nadia. Je moet dringend komen, Pé is in alle staten en heeft uit kolaire het ganse kot hier afgebroken en surtou de gas wordt afgesloten !!!!! Mohauw zeg vrouwmens, lat ons gerust met je gas wordt afgesloten, Ooooh Nee, weer een wee, t’is hier tof zonder Pé Zo zie je maar, wie in zijn nest heeft blijven liggen had ongelijk. Prachtig weer, leuke mensen, toffe makkers en een gemoedelijk tempootje. Hopelijk volgende keer met meer, David is alvast op post. IVAL.

 

Fernand Deputter schreef op 25-02-2017 :

Donald Trump !

 

Ival schreef op 24-02-2017 :

Op wie moeten we wachten buiten Bill ?

 

Go-carl schreef op 24-02-2017 :

Tempo zal niet hoog liggen 😄

 

schreef op 24-02-2017 :

Tierie Deputter, je bent ontmaskert !!!!

 

Fernand Deputter schreef op 24-02-2017 :

Wij gaan passen ,hebben gehoord dat het tempo wat aan de hoge kant ligt. Tot op de fuif!!

 

Black magic schreef op 22-02-2017 :

I'm in , ival ik sta om 8h aan je deur

 

Fernand Deputter schreef op 20-02-2017 :

Wij komen met 22 personen, kunnen jullie wachten,we zouden graag eens samenrijden !

 

Ival schreef op 19-02-2017 :

Vertrekken uit Heyst om 8 uur. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Leuk tempotje op nahouden !!!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens