Mill-Man-Trail verslag - 2017-04-30

Verslag

 

De schrijvers waren niet mee, kzal kik t er nog s op wagen: Ottoman, Cockroach, Christof en ikke hadden er een weekend van gemaakt, jammer dat we niet in hetzelfde hotel slaapten. Toch de avond voordien kennis gemaakt met de inrichters aan de biertent en beleefd meegedronken met de ons aangeboden lokale streekbieren.

 

Dit was echt een toprit met een prachtig klim en afdaalparcours in een zeer mooie omgeving. Niet voor niets dat ze deze streek " Klein Zwitserland" noemen. We hebben nagenoeg 95% offroad gereden doorheen bossen, over rotspartijen, bruggetjes en trappen. Veel geluk gehad met de zomerse temperaturen, vorig jaar was t daar aan t sneeuwen!

 

Na +/-66km en 1400hm zat onze rit er op en wachtten we op de rest die voor de volle 100km gingen. Giraldo was al voor ons aangekomen! Topconditie! Stevie D, Fluppe, Ice en de fotogenieke Landkakker kwamen iets later aan, allemaal met dezelfde smile op hun gezicht. Deze rit is geslaagd. Na een paar Foxen en een zeer verfrissende douche was het weer tijd om huiswaarts te keren.

 

Volgend jaar terug met voor mezelf een betere voorbereiding!

 

Lifty

 

 

Info

 

Prachtige mtb-wedstrijd doorheen de prachtige Ardennestreek in onze klein buurlandje Luxemburg.

 

Maximum afstand van 100km, een must voor de echte biker!!!

 

 

 

Deelnemers

 

Cockroach, Lifty, Fluppe, Giraldinho, Stevie D, otto-mann, iceman, Froome

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Space jr; schreef op 09-05-2017 :

Dat zie ik ook wel nog zitten , de dag voordien vertrekken , misschien volgende keer.

 

Baha schreef op 04-05-2017 :

Merci mannen om ginds de kleuren te verdedigen zo verre. Bedankt voor 't verslag Lifty!!

 

Lifty schreef op 04-05-2017 :

De schrijvers waren niet mee, kzal kik t er nog s op wagen: Ottoman, Cockroach, Christof en ikke hadden er een weekend van gemaakt, jammer dat we niet in hetzelfde hotel slaapten. Toch de avond voordien kennis gemaakt met de inrichters aan de biertent en beleefd meegedronken met de ons aangeboden lokale streekbieren. Dit was echt een toprit met een prachtig klim en afdaalparcours in een zeer mooie omgeving. Niet voor niets dat ze deze streek " Klein Zwitserland" noemen. We hebben nagenoeg 95% offroad gereden doorheen bossen, over rotspartijen, bruggetjes en trappen. Veel geluk gehad met de zomerse temperaturen, vorig jaar was t daar aan t sneeuwen! Na +/-66km en 1400hm zat onze rit er op en wachtten we op de rest die voor de volle 100km gingen. Giraldo was al voor ons aangekomen! Topconditie! Stevie D, Fluppe, Ice en de fotogenieke Landkakker kwamen iets later aan, allemaal met dezelfde smile op hun gezicht. Deze rit is geslaagd. Na een paar Foxen en een zeer verfrissende douche was het weer tijd om huiswaarts te keren. Volgend jaar terug met voor mezelf een betere voorbereiding!

 

Fitzy schreef op 04-05-2017 :

Naar het verslag te lezen ga ik zeker mee volgende jaar 😎😂🤘🚴💨

 

Chemical Pete schreef op 03-05-2017 :

Heel veel spamboodschappen over ontvangen maar een verslag komt er precies niet...

 

Fitzy schreef op 28-04-2017 :

Enjoy your day

 

Bahamontes schreef op 28-04-2017 :

Geniet ervan mannen!!!

 

smokey schreef op 27-04-2017 :

succes wacky's

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens