Verslagske Wacky Ronde Van Vlaanderen - 2017-03-31

Verslag

 

Onze Wacky Ronde van Vlaanderen had alles om er een geslaagde editie van te kunnen maken en dat was het ook. Prachtig (zomer)weer, een groot wacky peloton, begeleiding op topniveau en onderweg de typische ongemakken die alleen een Wacky Ronde van Vlaanderen kan kruiden.

 

Eén anderhalve valpartij op konto van één en dezelfde persoon nl. Chuck, die buiten wat schaafwonden en een serieuze deuk in de mans ego niet veel erg, een paar platte banden en opnieuw een kakmoment om U tegen te zeggen. Koertie moest kakken en de plaatselijke audi-garagist zal het geweten hebben. Een kwartier lang de vuile olie geleegt en precies nieuwe gekregen want hij kwam als herboren terug.

 

Met de muur als onverwacht toemaatje en na 150km over kasseien en nijdige klimmetjes met de 30-koppige bende heelhuids in SL-Houtem geraakt waar we opnieuw werden verwend met Vlaamse stovers en een lekkere crèmeglas gemaakt doorsympathieke uitbater Luc van Pallieter. Een extra merci aan de ladies Renée, Nadia en Roos voor de steun onderweg en natuurlijke de onvermijdelijke Francis die ons meerdere malen terug op het juste spoor bracht en voor de schone kiekskes onderweg zorgde.

 

Merci aan iedereen en op naar de kasseien van Roubaix!!!

 

B

 

 

Info

 

Vrijdag geven ze prachtig zomerweer en kijken we nu nog meer dan anders uit naar de Wacky Ronde Van Vlaanderen!
 
 
We zijn met 29 Wacky's om samen 150 kilometers, 15 hellingen en 5 kasseistroken te verslinden. Opgelet mannen, het is niet van de poes kunnen we uit ondervinding spreken!!! We zullen wel genoeg flessen water meebrengen en we hebben ook energiedrank (met dank aan de sportdienst) voorzien. Onderweg twee bevoorradingen met als eerste stop een kleine picknick boven de Steenbeekdries in Maarkedal alwaar rijstaartjes, suikerwafels, bananen en water zal worden bediend door Francis en de girls.
 
 
Na een niet te lange stop volgen nog zes hellingen met als laatste toetje de Patersberg waarna we richting de finish in Oudenaarde bollen om in Café De Carillon onze Smossen te verorberen. De Kwaremont laten we links liggen om bekende reden maar na onze lunch volgen nog een paar nijdige hellingen en kasseistroken met als klassieke afsluiter de Paddestraat waarna we richting Sint-Lievens-Houtem rijden waarbij we in de sporthal gaan douchen. Nadien trekken we richting Pallieter om frieten met Stoofvlees en een frisse pint oervlaams af te sluiten.
 
 
Henri, Fitzy en ik rijden om ontbijt en lunch en vertrekken wat vroeger richting mijn pa. Voor de anderen wordt er afgesproken om 6u30 aan de Molenhoek om rond half acht bij mijn pa (adres: Engelse Veld 7, SL Houtem) toe te komen waar kaffee en koeken zullen klaarstaan. Gelieve zoveel mogelijk te carpoolen!!! De auto's zetten we nadien bij mij ma (zo hebben jullie ze ook nog eens gezien) want de markt ligt volledig open voor werken.
 
 
Tot vrijdag!!!
 
 
B

 

 

Deelnemers

 

Chemical Pete, El Gwiedo, Moose, Cockroach, Stevie D, Bahamontes, the bandit, Fikken, McG, Donald, Bonzie, Fitzy, A-Dalton, Crisis, Go-carl, Eagle eye, Rookie, francis, Long Fellow, Lifty, Amar, Varta, val, Space jr., otto-mann, , ik ik ik ik ik ik ik ik ikke ival, Kroele, Vedder

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 04-04-2017 :

Twas de max !!!, bedankt iedereen !.

 

Space jr. schreef op 01-04-2017 :

Yup , prachtige dag , toffe traditie geworden , volgend jaar met stovers en frieten , thanks allemolle en zekerst familie Sey voe de gastvrijheid , top.

 

Fikken schreef op 31-03-2017 :

Ja,superdag gehad. Iedereen content.De bevoorrading was dik in orde en de frietjes met stofers en ijsje achteraf waren welkom om de verbrande calorieën terug op peil te houden. Bedankt allemolle.

 

Krulle schreef op 31-03-2017 :

Twas machtig!!

 

Fitzy schreef op 30-03-2017 :

Ik zal je missen Dirt !

 

Dirk800 schreef op 30-03-2017 :

Wacky's wees voorbereid het wordt een zware rit met bijna geen rust pauses, want je ga nie moeten wachten op ikke :-) Have Fun op deze wacky hoogdag

 

Fitzy schreef op 29-03-2017 :

Toch gevaarlijk je hand zo dicht bij Smokey's uitlaat, vind ik !

 

Smokey schreef op 29-03-2017 :

Het was al lastig voe Mien dak ton nog space moest meetrekken na boven Nu is het omgekeerd nu moet space Mien meetrekken 😏

 

Fitzy schreef op 29-03-2017 :

LOL Machtig foto !

 

Fernand schreef op 28-03-2017 :

Ben niet aangesloten!

 

Ival schreef op 27-03-2017 :

Gaat Fernand niet mee ?

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens