Verslag GP Derfeyne - 2017-10-07

Verslag

 

My story;Ja GVD een bericht van Pé van de week……..heb je zin om Bilbo en Frodo te pakken in Damme ?. Pé waarschijnlijk naar mij gebeld na Join, McG, Carl, Ival,enz verder, maar fin tis toch een toffe gast dus waarom nee !. Wel met een beetje schrik….omdat ik heb samen gereden met de Hobbits de week ervoor en weet hoe sterk dat Frodo is, en ook dat ik hem zien lopen alle dagen voor mij deur met Papa Bilbo, aan het trainen.

 

Ingeschreven als Saruman en Gandalf dus van ons Pé. Net voor de wedstrijd kreeg ik een telefoon van Bilbo om te vragen als zij kon mee gaan met Tessa en Ik……….ummmmmmm, Frodo van achter in de auto om mij fiets voor de kloten te helpen………..och ba nee, Hobbits ‘ are honest and kind ‘. Eerst een ronde samen gereden met Saruman om te kijken hoe de parcours ligt, Saruman was al achter ons nummer geweest dus wij waren al een stap voor. Er was erg veel wind en redelijk wat regen maar de grond was goed ( voor ons toch ), twas wel lastig. Saruman was vriendelijk genoeg om de eerste ronde te rijden tegen Bilbo, wa voor mij goed was, maar kon dan enkel maar verlezen tegen me maat Frodo eventueel. Achter de eerste rond was Saruman wel een beetje achter Bilbo maar het was te doen dus de inhaalrace op Frodo was begonnen. Ik kon hem beetje bij beetje dichter kom en op de ‘ kinderkoppen ‘ strook voorbij gaan na een fout van het jonge talent……dus met voorsprong kon Saruman vertrekken, je hebt da wel nodig tegen een sterke Bilbo.

 

De tweede ronde heeft Saruman dat super gedaan en blijft echt dichte bij Bilbo, chapeau, een echte nek aan nek race. Frodo en ik vecht ook met elkaar, maar de stroken tegen wind waait mij maat een beetje achter uit, door zijn lichte lichaam….. maar toch was hij daar telkens opnieuw. De derde ronde kon Saruman al terug bij Bilbo  blijven met de help van Mr D’hoore, dus samen vertrok Frodo en ik zelf aan de laatste ronde, de wissel van Frodo was wel niet zo suppel als van de Masters !, dus ik een beetje voorsrong………..ik in mijzelf nu ga ik een snok aan geven en weg met me maat !!!!!!, Ja, niks van al dat ik deed blijft hij aanhangen, ik begon te twijfelen…….FUCK, en nu !!!!?. Toch blijven rijden, we moest nog draaien en tegen de wind in gaan, ik rij links en rechts van de baan en Frodo ‘ was on my back, the whole time ‘, twas niet meer om te lachen, shit. Toch achter de strook was er een gat en ik moest van weg, door de Manegé,door de café en over de wasboord en ik was er !………ik was aan de een kant SUPER blij, maar me maat Frodo was maar 7 seconden achter GVD en voor hem was ik ook SUPER blij, de gast geeft heel diepe gegaan om mij te pakken elke keer opnieuw en hij heeft dat bijna gedaan ook, STERK gelijk zijn vader.

 

Het was een echte leuke dag met vele moppen en fun. Wij zijn gebleven natuurlijk om te kijken naar de ECHTE venten en dat was ook super leuk. Saruman moest vroeger weg, in zijn vrij tijd is hij een dokwerker ook en moest begin werken om 22.00 ( daar door de zakken onder zijn ogen ). Toch bedankt Saruman voor de zeer mooie dag, ik was blij dat de 12 personen dat je voor mij gevraagd geeft, kon niet, of waren bang !. Als we kun de Hobbits pakken volgende jaar, daar heb ik mij twijfels, maar voor deze jaar ga de prijs naar Gandalf en Saruman !. bedankt ook aan Tessa en de ander Wacky supporters, ze waren mt bussen vol langst de kant.

 

Gandalf !

 

 

Info

 

~~Beste wielerliefhebber,

 

Op zaterdag 7/10/2017 organiseren  de Trappetisten opnieuw de GP Derfeyne op de terreinen van de manège Blauwe Zaal gelegen aan de Damse Vaart te Sint-Kruis Brugge.

 

Dit is een wedstrijd met enkel MTB die, op een afgesloten parcours met paardenhindernissen (éénmalig omgevormd tot MTB hindernissen ) met elke ronde een passage langs de toog door het café, gedurende +/- 1 uur wordt gereden.

 

Zoals vorige jaren is er mogelijkheid om deel te nemen per Duo (na elke ronde wordt er gewisseld ) met start om 13 u. of Solo met start om 15 u .

 

Hoewel de toppers, welke ieder jaar in grotere getale aanwezig waren, uiteraard van harte welkom blijven wensen we dit evenement toch toegankelijker te maken voor de iets minder fanatiek getrainde fiets(t)er . Daarom zal er voor de Duo’s de mogelijkheid worden voorzien om elke hindernis naar eigen keuze over te slaan.

 

Er zullen uitgebreide douche-en afspuitmogelijkheden voorzien zijn zodat U niet naar huis dient te gaan om nadien terug te keren  naar de prijsuitreiking gevolgd door een spetterende Drink, Eat and Dance avond.

 

U hoeft enkel voor de deelname aan de wedstijd op voorhand in te schrijven via “www.trappetisten.be “ 

 

Gelieve wel rekening te houden dat wij om organisatorische redenen slechts een beperkt aantal deelnemers kunnen toelaten zodat U best zo snel als mogelijk inschrijft.

 

Tot 7 oktober.

 

Met sportieve groeten,

 

Namens het bestuur der Trappetisten,

 

 

Deelnemers

 

Join, Saruman Gandalf, Bilbo & Frodo, Chemical Pete, Schummi, donald

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

schreef op 11-10-2017 :

@Eagle Eye : moet dat niet zijn in fluo ???:):):)

 

Ival schreef op 10-10-2017 :

Sterk gasten, sterk !!! Berewerk in bere omstandigheden. Volgend jaar hopelijk terug stand-by al was het maar om in de weg te rijden.

 

eagle eye schreef op 10-10-2017 :

Pé, wij rijden iedere donderdagavond in duo !!

 

schreef op 09-10-2017 :

Weer schoon en typisch Engelvlaams verslagske Fitzy !!! Je waart eerlijk gezegd den 4den die’k belde…m’n duo partners Mcgyver ( Comme chez soi ) en Go-Carl ( hartslag ) waren belet en dappere ( zotte ??) Join ging voor den solo….dus direct gedacht aan m’n Senegal brother in crime !!! Ik wist dat Bilbo een “bere”biker was, maar dat Frodo dit al uit z’n tengere kietjes kon slaan…chapeau zunne, binnen een paar jaar zien we nog enkel z’n achterkant vrees ik !!! Na de rit nog vlug een pint of 2 achterovergeslaan, een (koude) hamburger naar binnen gewerkt en de start van de ECHTE venten meegepikt…om uiteindelijk nog in m’n lekker verwarmde auto en onder de heerlijk ruige tonen van Diablo Blvd ( groep van Alex Agnew, checken !!) nog een ronde of 2 van het spektakel van de solo’s te genieten !!! Zo ook het moment gezien waarop Harryman besloot z’n 2 companen achter te laten, Chemical er een snok aangaf en zo z’n collegagids Kroele voor de kl*ten reed en bezorgde ik Join tot 2 maal toe bijna een hartaanval door te toeteren als ie passeerde !!! 😊😊 ’t Was were vuil, vies, smerig en niet goe voor den hartslag, maar vooral tof, leutig en spannend en ik moet Chemical gelijk geven ( waar gaat da naartoe ???) Waar waren al die Wacky mountainbikers ??? Geen zin om je in het sologeweld te storten, doe dan toch mee aan de duo race al is het maar om een ander Wacky-duo een kl**t af te draaien !!!! Volgend jaar Wacky duo kampioenschap in de blauwe zale ?????? 😊

 

Chemical Pete schreef op 09-10-2017 :

Wederom een topdag gehad in de Blauwe zaal. Jammer dat ik lichamelijk niet in orde was of ik ging misschien een topwedstrijd gereden hebben😷. Wel grappig hoe ik na het startschot niet in mijn klikpedaal geraakte waardoor ik zowat iedereen zag passeren. Altijd iets met die Lesy… Toen ik iets later Kurt tegenkwam kon hij het schoon verwoorden “Hey Lesy, we zitten weeral niet in de top 50 zulle… J”. Nadien een hele schone inhaalrace gereden zonder ons eigenlijk echt te forceren (met dank aan Rookie, ere wie ere toekomt👌). Enkel de laatste ronde een kleine tempo versnelling geplaatst om een sleeper van De Statie uit ons wiel te rijden. Kon ik niet weten dan een andere sleper van De Statie eerder ging lossen. Sorry Kurt… Precies een serieus klopke gekregen, 2 min en 1 sec verloren op minder dan een halve ronde…😌 Wel raar de er slechts 9 Wacky’s, waarvan 4 baanjeanetten, deelnemen aan dit topevenement. Diegene die spijt van hebben kunnen misschien aanstaande zondag deelnemen aan de wedstrijd in Wielsbeke. Barry, Lesy Jr en mezelf zijn alvast al ingeschreven… @Henri: graag gedaan man! ‘k Kan het nu wel niet meer op de fiets steken…💣💣💣💥💥💥 @de supporters legio: super bedankt voor de extra stimulans langs de kant ! @ Louis: het laatste van de strijd tegen Fitzy gezien. Sterk man! That’s the Wacky spirit!💪💪💪 @de Wacky plakkers: merci voor de machtige après. We hebben niet veel nodig om leute te maken…

 

Bahamontes schreef op 08-10-2017 :

Onze felicitaties aan Gandalf en Saruman want ze reden echt sterk. Machtig van Pé om tussen de vroegen en de laten op de dokken nog efkes e wedstrijdje af te werken, karakter!! (ook al ist e slecht ;-)!!! Ikzelf onder de indruk van vooral Chemical die met een kapot versnellingsapparaat toch maar lekker bij Rookie en Kroele bleef. Prachtig ook wat Schummie deed met een andere bolide, chapeau! Join verdient verdekke ook e pluime door gewoon mee te doen overal en daarachter ne marlboro opsteken met een pint in zijn hand, respect!!! Respect ook voor Francis om in dat hondeweer foto's te komen trekken en aan alle aanwezige suopporters! En als laatste dikke merci aan Tessa voor de leuke taxi en omdat ik naast je mocht zitten in den otto!! Wacky's!!!

 

Schummi schreef op 08-10-2017 :

Idd terug zware editie! Maar jammer genoeg minder sfeer rond het machtig parcours. De wacky brigade supporters die er waren alvast bedankt!! Support doet altijd deugd👍🏻💪🏻. Machtig om de strijd te volgen tussen de duo's. Prima van Louis!!! Lesy, nog eens een dikke merci om je fiets te mogen gebruiken!! Anders was het niets geweest. Was close😬 5 min voor start alles klaar🙄.keer of 3 op mijn bakkes😁. Sorry hiervoor😝. Den apres hebben we terug zelf gemaakt🍻🍺. Wacky rules!!👐

 

Fitzy schreef op 07-10-2017 :

My story;Ja GVD een bericht van Pé van de week……..heb je zin om Bilbo en Frodo te pakken in Damme ?. Pé waarschijnlijk naar mij gebeld achter, Join, McG, Carl, Ival,enz verder, maar fin tis toch een toffe gast dus waarom nee !. Wel met een beetje schrik….omdat ik heb samen gereden met de Hobbits de week ervoor en weet hoe sterk dat Frodo is, en ook dat ik hem zien lopen alle dagen voor mij deur met Papa Bilbo, aan het trainen. Ingeschreven als Saruman en Gandalf dus van ons Pé. Net voor de wedstrijd kreeg ik een telefoon van Bilbo om te vragen als zij kon mee gaan met Tessa en Ik……….ummmmmmm, Frodo van achter in de auto om mij fiets voor de kloten te helpen………..och ba nee, Hobbits ‘ are honest and kind ‘. Eerst een ronde samen gereden met Saruman om te kijken hoe de parcour ligt, Saruman was al achter ons nummer geweest dus wij waren al een stap voor. Er was erg veel wind en redelijk wat regen maar de grond was goed ( voor ons toch ), twas wel lastig. Saruman was vriendelijk genoeg om de eerste ronde te rijden tegen Bilbo, wa voor mij goed was, maar kon dan enkel maar verlezen tegen me maat Frodo eventueel. Achter de eerste rond was Saruman wel een beetje achter Bilbo maar het was te doen dus de inhaal op Frodo was begon. Ik kon hem beetje bij beetje dichter kom en op de ‘ kinderkoppen ‘ strook voorbij gaan naar een fout van de jonge talent……dus met voorsprong kon Saruman vertrekken, je hebt da wel nodig tegen een sterke Bilbo. De tweede ronde geeft Saruman dat super gedaan en blijft echt dichte bij Bilbo, chapeau, een echte nek aan nek race. Frodo en ik vecht ook met elkaar, maar de stroken tegen wind waait mij maat een beetje achter uit, door zijn lichte lichaam….. maar toch was hij daar telkens opnieuw. Het derde ronde kon Saruman al terug Bilbo bij blijven met de help van Mr D’hoore, dus samen vertrok Frodo en ik zelf aan de laatste ronde, de wisselen van Frodo was wel niet zo suppel als van de Masters !, dus ik een beetje voorsrong………..ik in mij zelf nu ga ik een snok aan geven en weg met me maat !!!!!!, Ja, niks van al dat ik deed blijft hij aanhangen, ik begon te twijfelen…….FUCK, en nu !!!!?. Toch blijven rijden, we moest nog draaien en tegen de wind in gaan, ik rijde links en rechts van de baan en Frodo ‘ was on my back, the whole time ‘, twas niet meer om te lachen, shit. Toch achter de strook was er een gat en ik moest van weg, door de Manegé,door de café en over de wasboord en ik was er !………ik was aan de een kant SUPER blij, maar me maat Frodo was maar 7 seconden achter GVD en voor hem was ik ook SUPER blij, de gast geeft heel diepe gegaan om mij te pakken elke keer opnieuw en hij geeft dat bijna gedaan ook, STERK gelijk zijn vader. Het was een echte leuke dag met vele moppen en fun. Wij zijn gebleven natuurlijk om te kijken naar de ECHTE venten en dat was ook super leuk. Saruman moest vroeger weg, in zijn vrij tijd is hij een dokwerker ook en moest begin werken om 22.00 ( daar door de zakken onder zijn ogen ). Toch bedankt Saruman voor de zeer mooie dag, ik was blij dat de 12 personen dat je voor mij gevraagd geeft, kon nee, of waren bang !. Als we kun de Hobbits pakken volgende jaar, daar heb ik mij twijfels, maar voor deze jaar ga de prijs naar Gandalf en Saruman !. bedankt ook aan Tessa en de ander Wacky supporters, ze waren mt bussen vol langst de kant. Gandalf !

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens