Verslag 24e Mosseltocht (STERRIT!!!)) - 2017-11-04

Verslag

 

Star-ride. Afspraak met Frodo thuis, waar Dalton ging ook zijn. Frodo was op tijd klaar na zijn avond met de ‘ marginal rockers ‘ op Metallica ( kheb niet over de ander Wacky’s dat mee waren ), om 03.00 in zijn nest en dan Heavy Rock sex met de Mrs, chapeau. Ik zeg in mij eigen, een rustig ritje naar ginder dus. Ja mij kloten, de Hobbit rij direct 32kms per uur tegen wind, ik dacht nie overnemen lat hem maar doen !!!!, maar Ja, ik heb zo een grote hart ik kon hem niet laten alleen doen gans de weg, dus draaien deed wij, en op tijd te bestemming, ik denk dat Dalton was blij dat wij er waren, ik ook, en Frodo ook !!!!! lol.

 

 

Lekker samen komen met alle sort Wacky’s van over heel het land, en Engeland zelfs ook !. Te veel om op te noemen. Het start was rustig en al samen, azo moet da zijn. Maar beetje per beetje werd het sneller en sneller, met een sterke Vedder probleemloos op de voorste rij. Moet zeggen dat ik heb ook een beetje zitten koteren van voren, maar iedereen kon goed mee en voor dat wij wisten waren wij aan de eerste stop. Lekker eten met veel van alles, leuk.

 

 

Dan was het Part 2, ook rustig begonnen, maar natuurlijk beetje per beetje ging het wat sneller en sneller, toch wel leuk en te doen. Op een een strook voor al de bochten op het einde, heb ik gezien dat een leeg loper had, gelukkig mschn want mijn benen waren ook een beetje aan het leeg lopen. Goed aangekomen en de band, wat lucht gegeven kon ik genieten van een drankje van de Club, waar voor dank…………ook aan Frodo om ons allemaal in te schrijven voordien. Machtig van het bestuur om zo iets te doen om zo veel zotte Wacky’s toppe te kregen in een weekend…………de laatste keer da zo vele Wacky’s toppe waren was de Gangbang met een Wacky Angel ( de naam heef ik niet vrij ), gelukkig de avonden was een roste Wacky erbij, azo kon je weten da je rond was.

 

 

Eagle Knee was ook gekomen uit sympathie om goede dag te zeggen, tof. Eagle is mee gereden naar huis met de fiets waar ons, Backman ( Dalton ) was de Frontman, en had gans de weg kop gedaan, wat een kerel !, zelfs de sprint gewonen op de Poggio in Sluis !!!!. Tonne was het van da……….ga we een drinken in de Nation ?, ken je da een beetje !!!!!, om te weten da ik mee was of nie moet je vragen aan ?. LOVE ‘ OUR ‘ club, love days like these, ‘ Have a nice weekend Muffa Kukka’s ‘ en als Leeds UTD verlezen HAAT ik alles were !!!!!!!

 

De Fitz

 

 

Info

 


Onze eerste sterrit is kortbij en niet onoverkomelijk qua afstand. Ideaal dus voor onze voorzitter en Bontempi om op dreef te komen. Café de Tol is ook een gezellige afsluiter van de rit. Bestuur zal om 8u45 aanwezig te zijn voor de inschrijving te betalen en achteraf om ene te betalen.

 

Organisatie
IV De Wielertoerist Eede

 

Start: 9u stipt!!!!


Afstand : 47 km


Startlocatie
Café-restaurant De Tol
Meulekreek 3
9992 Middelburg

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, McG, Frodo & Sam, Ival, A-dalton, Amar, , Go-carl, froome, varta, Krulle, Nico Platt

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Harryman schreef op 08-11-2017 :

Wat een teamer zeg!!😂 Alle whatsuppers/facebookers/site lezers..... machtig

 

Fitzy schreef op 06-11-2017 :

@ Ival, Merci, das hele juiste !. Voel me beter.

 

Ival schreef op 05-11-2017 :

Inderdaad het mag gezegd worden , een zéér mooi initiatief van het bestuur. Bedankt daarvoor. @ Fitz, leuk verslag maar wees niet zo haat dragend, het is maar een sport !!!

 

Bahamontes schreef op 05-11-2017 :

Da zal ik wel doen Eagle ;-) Was een zeer goed begin van de eerste der sterritten met veel wacky volk, veel leute, de komst van Bontempi! en superblije organisatoren!!! Op naar de volgende... Merci voor 't verslag Fitzy!!!

 

Eagle schreef op 05-11-2017 :

Ik wil me uitschrijven voor de sterrit op Teamer maar da lukt precies nie ?🤥🤥

 

Eagle eye schreef op 05-11-2017 :

Tof verslagske fitzy, jammer dat je nu alles moet haten😒😒

 

Fitzy schreef op 04-11-2017 :

Star-ride. Afspraak met Frodo thuis, waar Dalton ging ook zijn. Frodo was op tijd klaar naar zijn avond met de ‘ marginal rockers ‘ op Metallica ( kheb niet over de ander Wacky’s dat mee waren ), om 03.00 in zijn nest en dan Heavy Rock sex met de Mrs, chapeau. Ik zeg in mij eigen een rustig ritje naar hinder dus. Ja mij kloten, de Hobbit rij direct 32kms per uur tegen wind, ik dacht nee overnemen lat hem maar doen !!!!, maar Ja, ik heb zo een grote hart ik kon hem nee laten alleen doen gans de weg, dus draaien deed wij, en op tijd te bestemming, ik denk dat Dalton was blij dat wij er waren, ik ook, en Frodo ook !!!!! lol. Lekker samen komen met alle sort Wacky’s van over heel het land, en Engeland zelfs ook !. Te veel om op te noemen. Het start was rustig en al samen, azo moet da zijn. Maar beetje per beetje woord het sneller en sneller, met een sterk Vedder de probleemloos rij van voeren. Moet zeggen dat ik heb ook een beetje zitten koteren van voeren, maar iedereen kon goed mee en voor dat wij west waren wij aan de eerste stop. lekker eten met veel van alles, leuk. Dan was het Part 2, ook rustig begon, maar natuurlijk beetje per beetje ging het wat sneller en sneller, toch wel leuk en te doen. Op een een strook voor al de bochten op het einde, heb ik gezien dat een leeg loper had, gelukkig mschn maar mij benen waren ook een beetje aan het leeg lopen. Goed aangekomen en de band, wat lucht gegeven kon ik genieten van een drankje van de Club, waar voor dank…………ook aan Frodo om ons allemaal in te schrijven voordien, Machtig van het bestuur om zo iets te doen om zo veel zotte Wacky’s toppe te kregen in een weekend…………de laatste keer da zo vele Wacky’s toppe waren was de Gangbang met een Wacky Angel ( de naam geef ik niet vrij ), gelukkig de avonden was een roste Wacky erbij, azo kon je weten da je rond was. Eagle Knee was ook gekomen uit sympathie om goede dag te zeggen, tof. Eagle is mee gereden naar huis met de fiets waar ons, Backman ( Dalton ) was de Frontman, en geeft gans de weg kop gedaan, wat een kerel !, zelfs de sprint gewonen op de Poggio in Sluis !!!!. Tonne was het van da……….ga we een drinken in de Nation ?, kan je da een beetje !!!!!, om te weten da ik mee was of nee moet je vragen aan ?. LOVE ‘ OUR ‘ club, love days like these, ‘ Have a nice weekend Muffa Kukka’s ‘ en als Leeds UTD verlezen HAAT ik alles were !!!!!!! De Fitz

 

McG schreef op 03-11-2017 :

Ik vertrek rond 8u met de fiets.

 

Ival schreef op 03-11-2017 :

Voor mij een koffie Bailey a.u.b.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens